Sevgiliye dogum gününde ne alınır ? Yaratıcı fikirleri olanlar paylaşabilirmi aceba?

Sevgiliye dogum gününde ne alınır ? Koyu bir fenerli ise orjinal forma ? Çok sevdigi ayakkabı modeli ? ya da başka şeyler ? Özellikle bayanlar siz ne beklerdiniz dogum günü hediyesi olarak veya süpriz olacagı için yaratıcı romantik ve güzel fikirlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim
Güncellemeler
+1 yıl
Bayanlar antrenman saatim geldi iftardan sonra o güzel görüşlerinizi ve fikirlerinizi almaya devam edicem sonuc güzel olucak inş =) Şimdiden Allah kabul etsin
Güncellemeler
+1 yıl
Yeni projem ile karşınızdayım sona ekleme yapmak istedim ama nasıl oldu sizlere de sorayım dedim =) Gene aynı şekilde kalpli kırmızı güzel bir kutu en altta mektup üstünde forma formanın üstünde kırmızı gül yaprakları onun üstüne Kinder sürpriz yumurtalar ve tam ortada kalpli çikolata =) ve gece onu arayıp konuşurken tam 00:00da havai fişek atmayı düşünüyorum o sırada ona sevgi sözcükleri ve iyiki dogdun dilegimi sunmak istiyorum ama sevgi sözcügü olarak dogum günü sözleri ne demeliyim ? =)
Sevgiliye dogum gününde ne alınır ? Yaratıcı fikirleri olanlar paylaşabilirmi aceba?