• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Bir kızın güveni nasıl kazanılır?

atakan1103
atakan1103 Takip Et
Yoda Yaş: 33
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Kızlar ve erkekler! Bir kızın güveni nasıl kazanılır? Bu kızın eski sevgiliniz olduğunu varsayın lütfen...
Bir kızın güveni nasıl kazanılır?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• RedBey
    RedBey Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    +1 yıl

Aşk ta hiç birşey tek kullanımlık değildir eğer istersen herşeyi başara bilir herşeyi yapabilirsin imkansız diye bir şey yoktur evet çok sıkıntı çekiceksin çok çalışacaksın sinir kırizlerine gireceksin başına değişik değişik olaylar gelicek belki ama sonunda başara bilirsin o başarma umudu ile gitmen lazım zaten o yola öyle çıkman lazım bende kaybettim güvenini ayrıldı benden çok şeyler yaşadım kaza yaptım ölümden döndüm ama zor olanı yaptım barıştık şimdi ise sadece güvenini kazanmak kaldı geriye ve başarıcam inanıyorum çünkü seviyorum sevdiğim kadın için mücadele vermeyeceksem ne anlamı var bütün bunların ne anlamı var aşkın sevdanın mücadele vermeyip bir köşene çekileceksen hiç bir şekilde sevmeyeceksin o zaman aşkın bir anlamı kalmıyor kardeşim güven tek kullanımlık değildir güven kazanılır zor olan onu yapmak eğer bunu başarırsan sırtın daha yeri gelmez o yüzden mücadele vermekten hiç bir zaman vazgeçme

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Kaanp123
    Kaanp123 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Peki guvenmemesi sadece aldatmadan olmuyor desem benim kiz arkadaşımın ailesi ona çok baskı uyguluyor sevgilisi olsa öldürecekler sanki onu benimde teyzem görmüş bizi beraber yolda hemen anneme söylemiş annemde bilip bilmeden kim bu fingirdestigin dedi kiz bunu duydu bana dedi ki sen ailene dayanamazsin soylersin benim sana bu konuda güvenim yok ve sevgim azalıyor dedi 2 günden beri arkadaş olarak devam ediyoruz nasıl güvenini kazanırım
    YARDIMCI OLUN LUTFENN BEN ONU ÇOK SEVIYORUMMM BENIM BIR SUÇUM YOK KI BENIM BIRTANEM O YA NEFESIM O BENIM YARDIMCI OLUN şimdiden teşekkürler.

0
    0 Yorumla
  • suskun_deli
    suskun_deli Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 62%
    +1 yıl

Güven zamanla kazanılan birşeydir hemen kazanılan birşey değildir. İnsan güvendiği için aşık olmaz, serseriye bile aşık olabilir insan. Sen zaman içerisinde dürüstlüğünden ödün vermeden hiçbir çelişki falso vermeden devam edersen, saçma sapan davranmazsan, olgun olursan yıkıcı değil yapıcı olursan, sevdiğin herkes ile onu tanıştırma cesaretini bulursan o sana güvenecektir.

Ancak eski sevgilim bir kez güvenimi sarsmışsa, bu yine yapabileceği anlamına gelir. Yani güven kazanamaz. Kalbini kazanabilirsin ama güvenini asla... Sırf bu yüzden çok da tartışırsınız, e napsın kız sana güvenmiyor ardını araştırma ihtiyacı duyuyor haklı olarak.

0
    7 Yorumla
    • atakan1103
      atakan1103
      +1 yıl

Eski sevgili dediğimiz kişiyle 4 gün önce ayrılmış olsak bile mi?

Yorumla
    • suskun_deli
      suskun_deli
      +1 yıl

Evet... Mühim olan güvenii sarsmış olmaktı, o olayın üstünden geçen zamanın bir önemi yok. O yara orada hep kalır, seni unutur belki ama o kalpteki yara hep kalır. Hep bu acı tecrübe karşısına çıkar. Eğer ki o erkek/kadın sevgilisinin güvenini sarsmışsa hiçbirşey eskisi gibi olmaz, bir kere bunu göze almalı kişi. İkinci şans verilmişse eğer bir daha çokk dikkatli olmalı, çünkü ikinci şansta hata yapma payı ve tanınan tolerans en küçük halini almıştır.

Yorumla
    • atakan1103
      atakan1103
      +1 yıl

Şans versin başka bir şey istemem ki :(

Yorumla
    • suskun_deli
      suskun_deli
      +1 yıl

Hımm :-/

Yorumla
    • Leaserty
      Leaserty
      +1 yıl

benim ailem ayrı. Onların arasında güven sorunu vardı ayrıldılar. Bunun sebebi annemin çalışması. Kısaca bizde biraz fazla kıskançlık vardır o yüzden çok hoş görmeyiz çalışılmasını. Evine çocuğuna baksa daha güzel olur yani. Benim sorunum bu olaylar yüzünden sevdiğim kız la çalışıp çalışmama mevzusu yüzünden ayrılık eşiğine kadar geldik. Ve sonra da ayrıldık. Onun güvenini sarstım ama ben onun la mutsuzluğa da varım. Ona bu cümleyi o zaman diyemedim. Çünkü gözüm dönmüştü. Çok sinirliydim. Eşşeklik yaptım ama onu çok seviyorum. Nolur yardımcı olun ben ondan ayrı kalmaya tahammül edemiyorum :(

Yorumla
    • suskun_deli
      suskun_deli
      +1 yıl

@Leaserty Yardımcı olayım olmasına ama o senin evlendikten sonra bunu yapmayacağını nasıl bilecek? Şu anda senin yapabileceğin tek bir şey var o da gidip şansını denemek, özür dilemek ve böyle bir şeyin olmayacağını söylemek olur, yani çalışmasına engel olmayacağını söylemek. Sonuçta bu dünyada her insanın bir beklentisi vardır. Sen onun hayatına sonradan dahil olup onun hayatı hakkında çizelge oluşturamazsın ve o bunu kabul etmedi diye sinirlenip kalbini kıramazsın. Ya kabullen, ya da hiç bulaşma... Ama kabulleneceksen de samimiyetle kabullen. "Ben bir nikahı basayım kapağı atayım sonra yapacağımı bilirim " dersen, sizin evliliğiniz çok iğrenç bir evlilik olur. Kendisini zindanda hisseden bir kadın ve mutsuz bir eşi olan adam olarak çok sıkıcı bir hayat yaşarsınız. Ya ideallerinize göre birisini bulun ya da ideallerinizi değiştirin. Mutlu bir evlilik yaşamak istiyorsanız tabi. Yoksa imkansız...

Yorumla
    • kado_baho
      kado_baho
      +1 yıl

bir kızla çıkdım 4 gün bulusduk öpdüm sarıldım sonr ao gün arkaadsım faceme girdi bütün kızları çıkma teklifi etti sonra kız ayrıldı aldatdım ama kuran çapsın aldtamadım sonra çok şans verdi kaybettim simdi verdi çıkıyoz nihayte ama ona güven kazanmam lazım yardım edin biriniz lütfen

Yorumla
  • bsrkrks
    bsrkrks Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35 , eic 44%
    +1 yıl

Eski sevgilimin benim güvenimi tekrardan sağlaması için eskiye dair herşeyi hem unutmalı hem unutturmalı.Herşeye yeniden ilk tanıştığımız gün gibi başlamalı.Bana değiştiğini göstermeli,fark ettirmeli,anlatmalı.Bir lafıyla tamamdır dedirtmeli..Bir bakışıyla ilk baktığım gözlere bakıyorum dedirtmeli.Sen tekrardan güvenini kazanmak istiyorsan onu gerçekten sevmişsin demektir.Ona ciddiyetini belirt.Ona ondan daha çok değer verdiğini kanıtla..Bunları yaparken paspas olma derecesinde değil kendin gibi olmaya gayret et,özen göster ve içinden geldiği gibi yap..

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

22

Cevap

20

Cevap

• yoncatzcn
    yoncatzcn Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32 , eic 51%
    +1 yıl

Güven bir anda kazanılacak bir durum değil önce bunu bilmeliyiz :) geçmişteki yaptığın hataları tekrara ypma onlayken onun sevmediğin huylarından vaz geç değiştiğini göster ona fedakarlıklar yap sevgini hissettir ama fazla boğmadan zamanla güveneğini düşünüyorum ama hiç bir kız bir erkeğe tam güvenmez. onuda söyleyeyim :)

1
    0 Yorumla
  • esmer_01
    esmer_01 Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl

o iş zor biraz güven kaybettiren şeylerden dolayı bitmişse o ilşki çok zor.

Ancak illede istiyosan hiç peşini bırakma ona eski sen olmadıgını göster eski yaptıgın hataların olmadıgını göster sevgini hissettir. O hayır dese bile pes etme hemen zamanla olur belki.

0
    0 Yorumla
  • deriinOoOo
    deriinOoOo Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

her zaman doğruları söylemelisin.

ondan baska kımseyı gözünün görmeyeceğine inandırmalısın.

o yokkende hep onu düşündügünü bellı etmelısın.

yanı yoklugunun fırsatını kotu şeylerle degerlendırmeyeceksın.

2
    20 Yorumla
    • EtiEti1
      EtiEti1
      +1 yıl

Denedik ise YaramıyOr .D

Yorumla
    • deriinOoOo
      deriinOoOo
      +1 yıl

bi eksiklik mi vardı acaba ;//

Yorumla
    • EtiEti1
      EtiEti1
      +1 yıl

BiLemicem ! Yırttık Bir Taraflarımızı OLmadı.Sonra Koptuk !

Yorumla
    • deriinOoOo
      deriinOoOo
      +1 yıl

ayrıldınız mı yanii

Yorumla
    • EtiEti1
      EtiEti1
      +1 yıl

Hiç Beraber OLmadık ki .D

Yorumla
    • deriinOoOo
      deriinOoOo
      +1 yıl

o zaman yakalamaya çalıştın tutamadın mı =))

Yorumla
    • EtiEti1
      EtiEti1
      +1 yıl

Karsılıklı yakalama Diyelim .D Sonuç Negatif ! .D Soguduk .)

Yorumla
    • deriinOoOo
      deriinOoOo
      +1 yıl

salla gitsin ozaman =)) sen mi soqudun

Yorumla
    • EtiEti1
      EtiEti1
      +1 yıl

Önce O Sogudu .D O Sogudugu Gibi Bende Sogudum !

Yorumla
    • deriinOoOo
      deriinOoOo
      +1 yıl

iyi etmişssüünn =)))

Yorumla
    • EtiEti1
      EtiEti1
      +1 yıl

Artık .D Sogumak Herşeyin Sonu DegiLdir .D .D Zamanla Görücezz !

Yorumla
    • deriinOoOo
      deriinOoOo
      +1 yıl

o neden ben soğursam bıdaha sonu gelmez meselaa =))))

Yorumla
    • EtiEti1
      EtiEti1
      +1 yıl

Bir KıvıLcım Kadar Birşey KaLdıysa .D Merak Etme Yeniden Ateşlenmeye Sebeptir !

Yorumla
    • deriinOoOo
      deriinOoOo
      +1 yıl

haklısın bak tuttum bu sözü =) kaldımı bari =)

Yorumla
    • EtiEti1
      EtiEti1
      +1 yıl

AteşLemeyi BekLiyOr .)

Yorumla
    • deriinOoOo
      deriinOoOo
      +1 yıl

ne diyelim umarım gelir =))

Yorumla
    • EtiEti1
      EtiEti1
      +1 yıl

HayırLısı .)

Yorumla
    • atakan1103
      atakan1103
      +1 yıl

İnşallah kardeş inşallah...

Yorumla
    • deriinOoOo
      deriinOoOo
      +1 yıl

=)) amin

Yorumla
    • busseemm
      busseemm
      +1 yıl

... .)

Yorumla
  • EtiEti1
    EtiEti1 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

yAkın Zamanda Yasadıgımı Anlatayım.Affedersiniz Yırtındım Güvenini Kazanmak için ! Bu Sistemde Yapılması Gereken Herşeyi yAptım.yOk Yine yOk GüvenmiyOr.Eee Sonuç Ne OLdu Güvenmedigi Gibi Uzaklastık Soguduk Gitti ! Dogal OLuyorsun GvenmiyOr,YaLan SöyLemiyOrSun GüvenmiyOr.Güvenmesi için Tüm Ortamları Evreyi Hazırlamak istiyOrsun yOk DiyOr.napalım daha napalım ?

0
    0 Yorumla
  • yapraky
    yapraky Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

sürekli sekten bahsetme hem sıkıcı oluyo hemde asla güvenmez sana haberin olsun özellikle ikiniz evde ya da başka yerde yani her yalnız kaldığında onunla sevişmeye çalışma arada olabilir ama her zaman bunu yapmaya bence

1
    2 Yorumla
    • atakan1103
      atakan1103
      +1 yıl

20. ayımız yarın dolacaktı ve en fazla elini tuttum, sarıldım? Ha birde öpüştük?

Yorumla
    • yapraky
      yapraky
      +1 yıl

ondan yapamacağı bişy isteme örneğin gel kaçalım bırak herşeyi ya da gelmezsen kaçırırım gibi şeyler gibi...bu konuda yardım etmek isterim çünkü bende hemen güvenemiyorum ya da şöyle de olabilir senden önce birisiyle kötü bişy yaşamıştır şimdi güvenemiyor olabilir de ...ama bence bunu sorun etme güvenmiyor gibi olabilir ama hala seninle olmak istiyosa sorun yok merak etme

Yorumla
  • enrcnackgz999
    enrcnackgz999 Takip Et
    +1 yıl

Beyler bayanlar banada yardım edermisiniz lütfen konuyu hemen anlatıyorum sevgilimle 13 aydır çıkıyoruz son 5 ay boyunca sigara içtim ama onun haberi yoktu sorduğunda yalan söyledim içmiyom diye ama sonra yalanım ortaya çıktı şimdi bana güvenmiyo sadece güvenmiyor benim güvenimi kazan diyo nasıl kazanabilirim lütfen yardım edin sadece sigara konusunda ona yalan söyledim

0
    0 Yorumla
  • Mesut4535
    Mesut4535 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    +1 yıl

Beyler kız arkadaşımla 3 ay konuşup 1 ay çıktık bugün ayrıldık ama hala beni sevdiğini söylüyor vs vs ama işte güvenmiyor bana yalan söküyorsun diyıor çok trip atıyor en ufak bişeyde birde benim bir arkadaşla dün akşam konuştu kız arkadaşım ama bu arkadaşı sevmiyor benim bu arkadaş da beni üzmemesini falan söledi kıza bu delirdi işte bana dedi ki sonra seni affetmicem dedi ama hala severek ayrıldığını sölüyor bana napıcam ben güvenini nasıl Kazancam taktik verin lütfen

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ben daha çok nasıl kaybedılır kısmını bılıyorum hahaha :D ama artık ınsanlara güvenmeyede gerek duymuyorm benm ıcın gıden gıtmıstır gıttıgı gün bıtmıstır bence sende güven kazanmaya calışma güven gıdınce gelmıyor.

1
    0 Yorumla
  • 01bio38
    01bio38 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 47%
    +1 yıl

ne yaparsan yap kızlar asla güvenmez güveniyormuş gibi yapar ne kadar güveniorum desede kafada hep bir ? ve hep bir acaba vardır

0
    0 Yorumla
  • Xerror
    Xerror Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

Drüst Vede Samimi Olarak He Birde Bu Devirde Kimse Drüstlükten Anlamıyor Biz Drüst Olsak Ne Oluyorki? Hep Kayip Ettim. Sen Eğer Drüstsen O İnanmiyor Böyle Düşünüyorsan Rol Oyna Sende Ona Karşı Hoş Güzel Sözler Söyle Onu Güldür Mutlu Et Olay Tamamdır.

0
    0 Yorumla
  • Thalia27
    Thalia27 Takip Et
    Master Yaş: 43
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 442 cevap paylaştı.

güven çok zor kazanılan çok kolay kaybedilen bir olgudur.kendimden örnek verirsem güven duymadıgım kimseyi çevremde istemem rahatsız olurum.çünkü güvenmiyorumdur...

0
    0 Yorumla
  • hayallerinedokn
    hayallerinedokn Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

güven yaz 2222'ye gönder candan erçetinin bana güven şarkısı cebine gelsin

4
    0 Yorumla
  • beyazsapkalıhacker
    beyazsapkalıhacker Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 50%
    +1 yıl

kızlar gerek yok ya kızlar ilgi falan iyi gelmiyor bırak oldu gibi olsun herşey

0
    0 Yorumla
  • Arzu007
    Arzu007 Takip Et
    +1 yıl

çok fazlasıyla zaman harcaman gerekir.. bizim eski patron yere para atardı :D ama o taktik olmaz düşündümde şimdi :D :D

1
    0 Yorumla
  • Byysnyksl
    Byysnyksl Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32
    +1 yıl

panpaları ayarla kıza saldırt sonra birden kahraman gibi ortaya çık kızı kurtar sonra kız durursa durur durmazsa gitmiş demektir

0
    1 Yorumla
    • atakan1103
      atakan1103
      +1 yıl

Kanka kandırma olayını yapmayacağım. Affederse kendisi affedecek. Kaldı ki sevdiğini kendisi kabul ediyor...

Yorumla
  • kado_baho
    kado_baho Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

bir kızla çıkdım 4 gün oldu onu aldatmışımda ama inanmıyo ben mesjaalrımı yazmadım alalh rahmet eylesin arkadasım yazdı sonra çok sans verdi kaybettim bu sefer verdi çıkıyoz ama ona güven kazanmam lazım o nasıl olcak

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Şu an eski sevgilim gelse yeniden olmayı istese ciddi oldugu kantlamasını isterdm. Buna da ailesiyle tanıstırmakla baslayablır.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Eski ise bitmesi gerekmiş bitmiş yenide başlama derim ..

1
    0 Yorumla
  • alazm
    alazm Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35
    +1 yıl

çok zor ama paran varsa herşeyi ayarlarsın hatta paran varsa güven kendi gelio zaten

0
    0 Yorumla
  • köbrra
    köbrra Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

zorr zamanında yanında olarak.NET. cumaya gitsene sen olom

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

bir kız bir erkeğe kolay kolay güvenmez çok zor bir şey istiyorsun :)

0
    3 Yorumla
    • skydriver
      skydriver
      +1 yıl

o zoru nasıl başarırız peki? :)

Yorumla
    • atakan1103
      atakan1103
      +1 yıl

Tek bu durumda olan ben değilim demek ki ^^

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

kızla evlenerek :D :D

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

güvenilir bir insan olursan kazanırsın, sözünün eri ol.

0
    0 Yorumla
  • esma11esma11
    esma11esma11 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

bir daha ondan asla vazgeçmeyeceğini ona kanıtla

0
    1 Yorumla
    • atakan1103
      atakan1103
      +1 yıl

Sırf bunu kanıtlamak için ayrıldığımızdan beri yapmadığım şey kalmadı kii...

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

üzgünüm güven tek kullanımlık .s

0
    4 Yorumla
    • atakan1103
      atakan1103
      +1 yıl

Ya hala ufak bir güven kırıntısı varsa?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ortak bir kız arkadaş buluyorsun iş birliği yapıcaksın kızla gidip konuşcak bakalım var mı bir ihtimal varsa o zaman sonuna kadar kullan o hakkını herşeyi yap yani seviyorsan yaparsın

Yorumla
    • atakan1103
      atakan1103
      +1 yıl

Kızdan öte ikimizinde sırdaşı olan bir kardeşim var olmaz mı? Zaten benden önce sevgilim anlatmış ona olayı. O da bana anlattı. İnandı ve güvendi. Şu anda beraber her şeyi yapıyoruz ama zaman istiyor sadece zaman...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

hımm ama eskisi olmuyor değil mi birşeyler eksik gibi evet zamana ihtiyaç var fakat bu zaman içinde sen daha çok ona güvenini göster ki sana güvensin kolay gelsin

Yorumla
  • mars2032
    mars2032 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 42
    +1 yıl

amuda kalkmakla..;)))))))))

0
    0 Yorumla
  • lilineşelili
    lilineşelili Takip Et
    Xper 2 Yaş: 43
    +1 yıl

güven vermeden kazanılmaz.

0
    0 Yorumla
  • sw1tch
    sw1tch Takip Et
    Xper 4 Yaş: 46
    +1 yıl

ona dokun, gözlerine bak ama onu dinleme...

0
    0 Yorumla
  • onurcan9292
    onurcan9292 Takip Et
    +1 yıl

onunla vakit geçir zamanla güvenicektir :)

0
    0 Yorumla
  • fistanlıhürrem
    fistanlıhürrem Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Eskiyse zor, çok çabalaman lazım

0
    8 Yorumla
    • atakan1103
      atakan1103
      +1 yıl

4 gün önce ayrıldık eski dediğime bakma

Yorumla
    • fistanlıhürrem
      fistanlıhürrem
      +1 yıl

O zaman çok ayrılma gibi değilde kırgınlık var biraz aranız dahada açılmadan toparlamaya bak

Yorumla
    • atakan1103
      atakan1103
      +1 yıl

İşte ona uğraşıyorum :( Ama sevdiğini kendisi de kabul ediyor. Hatta bugün hatanı anladın dimi? diye mesaj attı. Bence beni iyice süründürmek istiyor :(

Yorumla
    • fistanlıhürrem
      fistanlıhürrem
      +1 yıl

Evet sende karşı gelme sürünüyomuş gibi davran

Yorumla
    • atakan1103
      atakan1103
      +1 yıl

Davranmama gerek yok zaten sürünüyorum :(

Yorumla
    • fistanlıhürrem
      fistanlıhürrem
      +1 yıl

Naptın da böyle oldu

Yorumla
    • atakan1103
      atakan1103
      +1 yıl

Yanlış anlaşılma :( Birine mesaj attım... Kıza yavşadın oldu bu oldu şu oldu... :(

Yorumla
    • burak19253535
      burak19253535
      +1 yıl

6 yıllık ilişkimiz var kızın bana karşı güveni bitti bir takım hatalar oldu

Yorumla
  • Meryem08
    Meryem08 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

Hmmm.. Bence zamanla kazanilir..

0
    0 Yorumla
  • speedstep
    speedstep Takip Et
    +1 yıl

bi koli çikolata al.en kısa yolu bu

1
    0 Yorumla
  • moen555
    moen555 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

bişekilde oluyo be haci

0
    0 Yorumla
  • -yeminlekanka-
    -yeminlekanka- Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39
    +1 yıl

memelerine temkinli yaklaşarak

0
    1 Yorumla
    • atakan1103
      atakan1103
      +1 yıl

İnan bana dostum öyle bir amacım olsaydı yarın 20. ayımız bitmezdi...

Yorumla
  • franki
    franki Takip Et
    +1 yıl

Bir kere kaybettim sanırım 2. kez zor

0
    0 Yorumla
  • blabla18
    blabla18 Takip Et
    +1 yıl

Guveni sarsilmissa çok zor

0
    1 Yorumla
    • skydriver
      skydriver
      +1 yıl

mm :)

Yorumla
  • cForce
    cForce Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

Helal olsun

0
    0 Yorumla
  • yolsuzprenses
    yolsuzprenses Takip Et
    +1 yıl

Güvenini sarsma.

0
    0 Yorumla
  • Oneal
    Oneal Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

Zamana bırakılmalı

0
    0 Yorumla
  • yksromeo
    yksromeo Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl

adın GÜVEN olmalı...

1
    1 Yorumla
    • atakan1103
      atakan1103
      +1 yıl

Veyahut öyle hissettirmeliyim...

Yorumla
  • berk34
    berk34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

zamanla galiba...

0
    0 Yorumla
  • Cheerful14
    Cheerful14 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

Bu biraz zor.

0
    1 Yorumla
    • atakan1103
      atakan1103
      +1 yıl

Ama imkansız değil :/

Yorumla
  • kubosens
    kubosens Takip Et
    +1 yıl

aldattıysan çok zor.

0
    2 Yorumla
    • atakan1103
      atakan1103
      +1 yıl

Çok şükür aldatmadım. Yanlış anlaşılma oldu. Sonrasında da açıklamamı yapınca "peki" dedi...

Yorumla
    • kado_baho
      kado_baho
      +1 yıl

bir kızla çıdkım 4 defa bulsuduk optüm o gün oldu hersey allah rahmet eylesin arkadasım faceme girdi kızla çıkma teklifi etti ben yazmısım die ayrıldı çok sanş verdi kaybettim 3 ay sevdim yine sans verdi bu sefer çıkıyoruz ama güvendirmem lazım ona yardım edermisin

Yorumla
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir kızın güveni nasıl kazanılır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bir kızın güveni nasıl kazanılır? 5 cevap verildi
Bir kızın güvenini nasıl kazanabilirsin? 12 cevap verildi
Bir kıza güven nasıl verilir yani güvenmesi nasıl sağlanır ? 16 cevap verildi
Bir kızın güvenini nasıl kazanabilirim? 2 cevap verildi
Bir kıza nasıl güvenilir veya bir kızın güvenini nasıl kazanırız? 4 cevap verildi
Kızlara güven nasıl verilir 9 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Zeytinli çoban salata sever misiniz?
  • Şiş işi örtüler seviyor musunuz?
  • Erkekler duygusuz varlıklar mıdır?
  • Aşk için her şeyi yapar mısınız?
  • Anne kontrolü, bireyin özgürlüğünü sınırlamak mı yoksa sevginin en somut kanıtı mı?
  • Senin için ölürüm diyen sevgiliniz size nasıl bir final yaşattı?
  • İlişkinin başlarında olan kavgalar normal mi?
  • İlişkiniz uçuruma doğru gidiyorsa yarı yolda iner misiniz yoksa devam eder misiniz?
  • Hoşunuza giden biri var mı?
  • Acelem yok şekerim! Erkeklerde giyinirken oyalanır mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨