Gizli Üye(30-35)+1 yılilişkiniz nakadardı bilmiyom ama.. gene bir yıl vardır. bu süre içinde devamlı o sana cicim aşkım diyip evlilik hayalleri konuştumu? yani seni seviyormuydu? benimde buna benzer terkedilmem oldu ama .. kabahatın büyüğü bendeydi.. ben 5 adım ona gidiyodum, o bir adım bana geliyordu.. beni küçümdeyici tavırlarını hissediyordum ama, belki bir birimizi seversek o tavrını bırakır diyodum.. sık sık ben arardım ama o aramayı bırak bilakis sık boğaz etme derdi.. hatta daha ileri gittim düzelir, oda beni benim gibi sever diye... kızlığım hariç herşeyi verdim.. ama o sadece beni o iş için yanımda klamış... tekederkende bana bunu söyledi.. :( üzülme zaten ah etmişsen iflah olmaz... bende ettim ah.. ama inşallah kabul olur.. :çünkü sevmeyeni beni sevsin diye üstüne gittim :(
29 Yorumla- +1 yıl
Sizin gibiler dek gelmez bize be :S senin erkek versiyonunum yani aynıyız ilgiyi alakayı eksik etmedim ona 5 adım gittim o bana 1 adım geldi aynıyız yani ama tek tarafın istemesiyle bir yere kadar gidiyo sonunda bitiyo iyikide bitmiş
Cevap sahibi+1 yılevet ölee.. :(
Soran+1 yılaslında benzıyoruz ama bı farkla bn aılesıyle tanısmıstm ve aılemle tanısam kararı almıstı yuzuk olayı falan yok evını gezdırdı bna cocuk hayallerı falan ya her turlu umut verdı: hata send eolsa ne olur kı snn ıcın o ıstemıyrmu daha once dıebılırdı oynamayı sctı her anım ah ıle gecıo olene kadarda ah etcem yemın ettm
Soran+1 yılbu arada 3 yılım gıttı. bır zamanlar onu sılmıs unutmustum ama o aradı hayatıma gırdı hadı bn salaktım saftım o onu unuttugumda nıe araıd bnı basaladık
Cevap sahibi+1 yıl:(
Soran+1 yılüzülme çok ıcım yandı ama aglamadım yazıklar olsun.sabahın korunde kalkardım ıse gelırken ona bıseyler yapar getırırdım rıskler alıp ıkı elım yakasında olsun
Cevap sahibi+1 yılamin
Soran+1 yılben sabahları sabahın 6-7sınde kalkardım işe gelırken yoluna gıderdım evde ne yapsam onsuz bogazımdan gcmez getırrdım.ne rıskler aldım onunla ama o bnı harcadı hemde kım ıcın yazıklar olsun.kendı bıle soylemeye utandı evlencem dedıgı kısıyı yalanladı kadın benimle evlencek ddı
En İyi Cevaplar
+1 yılEden er ya da geç ettiğini bulur da bir de onun ettiğini bulmasını bekleyerek mi zaman harcayacaksın, nerden bileceksin belki de 10 yıl sonra bulacaktır cezasını belki de cezasını bulmayacak ahirette bulacak, belki onun cezasını bulduğunu görmeden öleceksin... on tane hayatın yok sadece bir tane, gittiyse gitti, napacaksın ve seni ne ilgilendirir bundan sonrası. Merak etme herkes yaptığını bulur ama artık bu Allah'ın bileceği iş, sen artık bu durumu kabullenmeye bak, gerekirse her gün hiç durmadan ağla, üzül, yıkıl dökül ama artık onun ne vefasını ne de cezasını bekleme, kesinlikle bekleme zaman kaybı çünkü, önüne bak..
35 Yorumla
Soran+1 yılhaklısn ah bıde koly olsa yandım yıkıldım canımı al yarabbı dıyorum her dakka
- +1 yıl
Kolay değil biz de yaşadık sonuçta ama en azından bekleme. Üzülmeni anlarım zaten üzülmeseydin sevmemişsin demektir üzülmen normal ama onun cezasını beklemen normal değil ;)
Soran+1 yılelbet hayatımı kurcam yemın ettım onada ddım kahkaha sesımı duycaksın yanından hemde dıe ve dugun davetıyemı gondercem dıe.dedıgımı yaparm bılır
- +1 yıl
Hayırlısı olsun canım inşallah bir gün öyle mutlu olursun ki ona düğün davetiyesi göndereceğini bile unutursun...
Soran+1 yılbılmm ınsallah
+1 yılAynı durumdayız :SS ya inanki hakedene değer vermek gerekiyo bir kişi yüzünden kimseye güvenemiyor insan :( benimde acım büyük dertleşecek kimsemde yok yanlız başıma atlatmayı bekliyorum bu günlerde geçecek elbet :(
01 Yorumla
Soran+1 yılgecer oyasa cevremde vardı bnı cok ısteyen o yanımda oyle bı durdu kı hep umut verdı bn yorgun düştüm hayattan
Belki sana bir daha dönmeyecek ama ahın tutar gerçekten uzun bir süre ilişkilerinde mutsuz olur ve yapman gereken şey hemen kafanı dağıtacak bir şeyler veya birilerini bulmak.
11 Yorumla
Soran+1 yılomur boyu ahım bırakmıcak pesını nefes aldıkca ah etcem mubarek gunde yemınım olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
canım ilk sevgilimdi ve deli gibi aşık olmuştum çoki kısa çıktık ama terkettiğinde deli olmuştum duvarlara yumruk atarak ağladığımı bilirim ...çok beddua ettim hiç mutlu olmasın dedim ...üç sene sora döndü ve döndüğünde dediği laf şuydu ben seni çok üzdüm ahını aldım hiç bir işim rast gitmedi lütfen varsa bir ahın al üstümden dedi ..o kadar man geçice hiçbişi hissetmiosun tabi aldım ahımı dieiliosun sorasında hatta görştük ama deli gibi yandığım adam o değildi hiçbişi hissetmedim ...şu an mutlu olmasın diosun ya olmıcak emin ol ama ne zman döner onun zmanını Allah bilir...
111 Yorumla
Soran+1 yıldonmez evlencekmıs sevdıgı bırı varmıs bna ddı ıkı gun once ozledım dıyıp sarılan adam ddı yıllarımı yedı.donsede artk yok o öldü yaşarken oldu korkarım vıcdanımı kaybettım bugun
- +1 yıl
Cnm bsvr baksana insanliktan cikmis aciz insannnn.. Elbet seninde karsina biri cikar.. Allaha birak allah islaah etsin de gec... Yanina kalmaz yaptiklari karsiligini alir;) üzme tatli canini. Sen ona kalmadinn..
Soran+1 yılbn ona kalmadım evt. kalmaz dımı ynına yaptıkları. madem sevmıyodu ılkım oldugunu bılerek nıe dokundu bna he kızım ılerı gıtmedım ama eskısı kadr masum degılım. yanıan kalırsa vıcdanım gıder artk
Soran+1 yılbn sevıyodum ama o dalga gecmıs. umarım mutlu olamaz mutlu olursa zatn bn kımseye deger veremm.belkı de cok mutlu olur hıcbısey olmaz ona :(
- +1 yıl
sen beddua etme ama yinede Allaha havale et çünkü o beddua sanada döner o mutlu olmaz ama sende olamzsın ...misal ben ...o da mutlu değil şu an bende ikimizde yıllardır bir ilişkide dikiş tütturamadık ama sorsan onu seviomuyum die hayır geleceiğimiz yok ama işte beddua böle bişi etme beddua
Soran+1 yıltuttumu kı sneın bedduan bn elımde degıl bna yaptklarıyla mutlu olursa bn o gun ıntıhar etcem karar verdım
Soran+1 yılmutluluk dıleyemm hayatımı mahvettı herseyım darmadagın
Soran+1 yıldaha oncekılere dıledım ama duygularımla oynadı bu
Spor konusunda 1,2b cevap paylaştı. merhaba ; ben eskiden bu çocuk için teklifini reddetiğin insanlar adına konuşuyorum, belkı o ınsanlardan bırını seçsen bunları yaşamayacaktın. Oturup kendı kendını kırbaçla şımdı. dıııııt. Mesajımı dinlediğiniz için teşekkürler.
23 Yorumla
Soran+1 yılbn kımseyı reddetmedım cunku hayatımda o varken kımse teklıf edemedı. o cesaretı vermedım elbet bnden hoslann vardı hıssettım cok kısde ama asla teklıf reddetmedım :D bn ah ettım ama ah almadm
Soran+1 yılevt ama onun bna yaptıgını yapmadım kımseylee dalga gecıp duygularıyla oynamadım
ardından gözü yaşlı bir kadını bırakan erkeğin dünyada iki yakasıbir araya gelmezmiş ;)
424 Yorumla
Soran+1 yılumarım o sekıl ayakta yım
Soran+1 yılbnde cekıyrm hakkını helal et ddı.ayaga kalkarsın canın cok yanmasın sen mucadelecısın ddı.gıderken bunu dıyıp bnı bırakıp aksamında bnı faceden baska hesaplardan nıye dener bı adam. nedense her kopusta falan bole oluyo adamın bırı tanımıyrm ılanı ask mesajı atıyo faceden gorsen öl yanı yazılara bnı nerden buldun dıyrm bırkac sayfadan dedı ama oralarda bn yoktum
Soran+1 yılhangı amacla
Soran+1 yılgıtmıssın daha guvenılır olsam ne olmasam ne.ya o yaptı ya da bı kaşar vardı onun yuzunden bna saran o yaptı bırının amacı bellı kendı gıbı benı zannettı.de gıdenımın amacı neydı bılemedım. dun gece 2 bucuk saat agladım uyumusum aglarken hakkımı helal edemıyrrm offfffffff
Soran+1 yılsesımı cıkarmadım baktım arkasından uzun uzun 3 yıldır ılk defa tesadufen gordum onu
- +1 yıl
bende gördüm sonra neler yaptım biliyomusun kızlaknştular kız gitti uzaktan izliyodum gidince ben gittim yanına gel bgel dedim ağzıma ne geldiyse erkek kaşarı dedim şerefsz falan dedim kızlaçıkmıyolarmış ama nasıl gülüşüyolardı daha sonra kızın çalıştığıyere gittim mağazaya katladığı kıyafetleri dagıttım heryeri dağıttım bakar gibi yaptım bozdum ağladı gülerek çıktım ohhh bunuyapmazdım ama kız bni gördü nispeten gitti konuştu daha ne yapabilirm blmiyorum ama Allahada havaleettim sonunda
Soran+1 yılkeske goremese ıdım dıyoruum sonra vardır bı hyır dıyorum.telımı kardesıme verdım sırf aryıp mesaj atmamak ıcın ona. ahh be ne sevmıstım onu.rabbıme havale etım yıne arkasından hakkımı helal edemem dıye dusundum
Soran+1 yılbazen susmak hayırlıdır.ne yapıyım tanıdklarımın oldugu cevrede kendımı rezıl mı edıyım.iş yerıneıde bılıyrm ıstesem gıder dagıtıırm ama ne ısım var ordada.ımtıhanımdı benim.3 yılda ılk defa karsılastm tesadufen vardır bı hayır dıyorumşu anaglarken. bılıyrm rabbım tesadufen gosterdı ya bırgun kapımada muhtac eder onu.arkasından sana hakkımı helal edemem dıye dusundum.ben etsemde gozyaslarımın hakkı ne olcak.
Soran+1 yılvardır bır hayır gorduysem elbet.iş yerınde muhasebe ıcın basvurcam bakalım cıkarmı ararlarsa gorusmeye gıtcem. adam doludur orasıda hep ama olsun
Soran+1 yıl:) bakalım
Soran+1 yılbasvurdum bıle ılan tarıhı daha yenı 24-06-2013 ıdı. evımın yanı belkı aralar :D
Soran+1 yılbugün iş yerının onunden gectım ıcerı baktım adam doluydu onu secemedım seytan gıt dagıt orayı bı dedıde baktım asaletıme yakısmıyo durdum
Soran+1 yılaynı benim durum onu kopek gıbı sevdım ya bn kımseye bakmadım yıllardır unıvde okudugum halde kımse olmadı hayaıtmda acaba sadakatımı bıldıgı ıcınmı gıtıı boyle en son sevmıyrm ddı oysa sevıyodu bılıyrm ama gıttı.gıttı ıste
senin ah etmene gerek yok ilah, adalete güven valla bn yaşadım bunun örneğini :D 2 kere hemde :D
35 Yorumla
Soran+1 yıladalet var mısahı nıe hala yuzu guluyo :(
Soran+1 yılpişmanlıgını gorurmuyum ıstıyrmkı surundugunu goreyım
Soran+1 yılkalır adalet yerını buldu derımhakkımharam zıkkım olsun
umut verip güven aşılayıpta yarı yolda bıraktığın kişinin gönül sadakasını iki dünyadada veremezsin...
Hadis-i ŞErif62 Yorumla
Soran+1 yılumarım oyle olur umarım. sımdı baskasıyla evlenıyomus oysa pazar gunu kafamı toplıyım ararım ddı sevgılı gıbı davrandı.dılımde dua ıdı aha donustu
- +1 yıl
Gerçekten mi veremez demi beni kandirdi alay etti yari yolda bıraktı gitti şimdi başkasıyla konusyo ahim tutarmii
Belki cömertlik yapıp affederseniz size hayall bile edemeyeceğiniz biri nasip olur..
011 Yorumla
Soran+1 yılasla affetmıcem onu.bı ansan ayrılır ama yurumez daha once ılıskılerım oldu.ama umut verıp dalga gecıp bırakmak affı yok
Soran+1 yılbnb salak mıyım ya anlamak ıstemıcem o yı oynadı :(
Soran+1 yılevlencekmıs yakında bırını bulup sevdıgı bırı varmıs hayatına alıp evlenmelıymıs
Soran+1 yılona mutluluk haram olsun inşallh
Soran+1 yılhayatımı caldı 3 yılımı caldı guvenımı ınsalara merhametımı caldı he hala kızım ama eskısı kadar masum bırakmadı
Soran+1 yılbıraz.sevmıyodun ılk oldugunu bıle bıle nıe dokundun sımdı nasıl ah etamam bn.ama kızım hala ılerı gıtmedım. soyle nasıl ah etamam.ve o nasıl mutlu olur kı onunla yasadıgım herseyde ılktı evt erkk arkım olmustu ama yasadıklarım ılktı.sımdı evlencekmıs bırıyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılCnm alin yazinda ztn biri yazli üzülmeye ne gerek var.. Sadece zaman kaybiymis.. O kaybetmis bsvr;)
03 Yorumla
Soran+1 yılayrılmak dgıl koyan umut verılıp bırakılmak be ttlım
Soran+1 yıloffff offfffff
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende ediyorum kaç gündür ah kötü birşy ama insanın canı yanınca
017 Yorumla
Soran+1 yılher gunum her dahkkam ah etmeyle gececek
yemın edıyorum kı oyle gececek
evlensemde yıne ah edecegım
ınanıyrm mazlumun ahı kalmaz su kapımda onu gorecegım pışmanım helal et jhakkını dıcek
ve yıne yemın edıyrm kı dugunume onu cagırcam. içimi oyle yktıkı ölsem gecmez.dua mı edelım mutlulukmu dıeyelım
Cevap sahibi+1 yılbende gebermesini istyrdum ama en cok acıyı gene biz yaşayacagz canım birde böle düşün ben allaha havale ettim sende ole yap o allah ki öyle byük ki
Soran+1 yılnedne acı yasıyım
o bnı oldurdu bugun dusundumu. dusunmedı
Cevap sahibi+1 yılallaha havale et canım şu mübarek günde
Soran+1 yıledemem etmek ıstesemde olmuyo elımd eolsa ama olmuyo
Cevap sahibi+1 yılbak ben daha kötü durumdayım herşeyimi kaybettm
Soran+1 yılne gıbı
Cevap sahibi+1 yılherşeyimi işte
Soran+1 yılhadı ya kaybetcek bısı yasamadım kalbım gıttı o ayrı uzuldum sana
Cevap sahibi+1 yılbende mahvoldum kaç gndr
Soran+1 yılmubarek ramzan gunu mahvettı bnı
Cevap sahibi+1 yılbenide
Soran+1 yılsna ne yaptı
Cevap sahibi+1 yılkızlıgımı bozup ortda bıraktı kullandı attı bir köşeye hemde ben ona köpek gibi aşıkken
Soran+1 yılrabbım huzur vermesın onada benim hayatımdakınede.yazık etmıs sana
Cevap sahibi+1 yılöldürdü beni bu yaşımda gözümden yaş eksk olmuyo ve hep adım atan oydum resmen oynadı benimle
Soran+1 yılgızlılıgımı kaldırıyrm ekle bnı
Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. hakkında hayırlısı olur insallah
07 Yorumla
Soran+1 yılumudum yok
Soran+1 yılelbette ama eden bulmalı bak mmubarek ramazan gunu bna neler yasattı.bn cok temız sevmıstım
Soran+1 yılevt degılmıs bn onu nasıl sevmısım. allahım mutluluk gostermesın ona
Soran+1 yıltamam
Gizli Üye(36-45)+1 yılzmnında bizede ah ettiler şimdi vah ediyorlar
01 Yorumla
Soran+1 yılbı ansan ayrılır ama yurumez daha once ılıskılerım oldu.ama umut verıp dalga gecıp bırakmak affı yok
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılben de ediyorum ama kötülere birsey olmuyor
01 Yorumla
Soran+1 yılolmuyo ya kendıme zarar veresım gelıyo
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım