Kızlar bir gününüz nasıl geçer? Anlatın bir haydi :) Sabahtan akşama kadar genelde nasıl geçer gününüz?
Cevabın nedir?
+1 yılzaten 11.40 ta uyandım, odamı topaladım, mutfağa geçtim. güzeel bir kahvaltı hazırladım müzik açtım, netten sürekli oynadığım oyunu oynaya oynaya kahvaltı yaptım... şimdi burdayım, çay yapıyorum.. birazdan duşa giricem , akşam üzeri yürürüm belki biraz... dün yorucuydu , bugün dinleniyorum. başa da birşey yok. hava dışarı çıkıp bir yerde oturup geyik yapamayacak kadar sıcak.
11 Yorumla
Soran+1 yılevet çok doğru tespit bu sıcakta en güzeli serin serin ev de oturmak kanepeye uzanmak :) yalnız bu sıcakta duş alırsan yine terlersin en iyisi akşam ya da gece duş almak :)
En İyi Cevaplar
Spor konusunda 2,4b cevap paylaştı. uyurum-yemek yerim-uyurum-çay demlerim-uyurum-gezmeye çıkarım-uyurum-bişiler izlerim-uyurum - ...
211 Yorumla
Soran+1 yıluyumak çok önemli bir yer tutuyor senin bir günün de o zaman :) niye böyle devamlı uyuyorsun bakalım :)
Soran+1 yıluykusuzluk hasta edermiş ne güzel uyu işte uyurken ne güzel değil mi hiçbir dert tasa yok ne güzel mışıl mışıl uyuyoruz şimdi sen uyurken de çok şirin oluyorsundur :)
- +1 yıl
tipik akpli iste anlatmıs haayat hikayesini gdhshgsahsahsa
- +1 yıl
okmeydanında oturuyorum İstanbul sorunmu var
Soran+1 yılmaydanoz tamam sinirlenme engelle ki sana yazıp sinir etmesin seni. uyurken o masum şirinliğini görmek isterdim :) uyurken çek bir resmini :D
Soran+1 yıliltifat etmek abazanlık değilki, neyi bilemiyorsun sen maydonoz :)
hergun uyanıp kuaföre ordan cekımlere gıderler hepsı bırer artst ardından sauna masaj turkıye mıss erkek guzelıyle bır aksam yemegı yedıkten sonra gorduklerı rüyadan uyanırlar
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
2Cevap
uyanır kahvemi içerim bir kendime gelirim giyinirim makyajımı yaparım ojelerimi tazelerim giyecek bişeyler bakarım ki bu 2 saatten fazla sürer :D sonra giyinirim kıyafetime uygun yakı çanta ayakkabı ayarlamaya çalışırım sonra saçlarımı yapar dışarı çıkarım gezer eğlenirim eve gelince ev kıyafetlerimi giyer makyajımı ojelerimi çıkartır duş alır yemek yer film izler yatarım :D
127 Yorumla
Soran+1 yılne kadar uzun karmaşık işler ya :) oje sürmek zor olmuyor mu ben görüyorum böyle tek tek itinayla ciddiyetle sürüyorsunuz kenarlara taşırmıyorsunuz falan ne konsantrasyon ya :D
Soran+1 yılmüthişsin azmine bayıldım :) artı vereyim dur :)
Soran+1 yılev kıyafetlerini seçerken de 2 saat harcıyor musun :D
Soran+1 yılgenelde o günlük elbiselerinizle daha güzel oluyorsunuz bence :)
Soran+1 yıliltifat tabiki :) hemen kötü düşünme öyle ya :)
Soran+1 yılgüzele zaten herşey yakışır fazla da kendinizi harap etmeyin elbise seçerken bizim kızlarımız maşallah hepsi papatya :)
Soran+1 yılne demek ben gerçekleri söylüyorum gerçeklerin tercümanı oluyorum yani :) oje demişken french oje bir kızda çok göz alıcı duruyor bayılası bir oje :D
Soran+1 yılolursa bir kız arkadaşım ben ona kendim bile sürerim :) o minik şirin parmaklarına hizmet ederim o tatlı parmaklara :)
Soran+1 yılama işte yok maalesef oje sürülecek minik ellere sahip tatlı şirin bir şekilde bana canım diyen gülüşüyle içimi eriten bir gönül prensesi :(
Soran+1 yılyine hüzünlendim :( aslında çok romantiğim bir sevgilim olsa onu mutlu etme potansiyelim çok yüksek.
Soran+1 yılgaliba sanalda sevgili arayarak hata ediyorum
Soran+1 yılama bulan çok var.
Soran+1 yılşimdi biliyorsun birine bir iltifat edince başta hemen tersleniyorsun bilemiyorum acaba sapık gibi mi görüyorlar kızlar. alt tarafı minik bir iltifat.
Soran+1 yılneyse seni de tutmayayım başka sorularla cevaplarla meşgul oluyorsundur belki :)
+1 yılöglen okuldan döndukten sonra odami toplarim 1-2 saatlik spor salonuna giderim.
gelince yemegimi yerim pc de takilirim aksam yuruyuse cikarim 1 saatlik
aksam yemegi yerim ders calisirim sonra film izlerim veya pc de takilirim129 Yorumla
Soran+1 yılarkadaşları ihmal etme :)
- +1 yıl
okulda coguyla görusuyoruz bazen okul cikisi kuzenlerimlede haftasonu hep plan yapiyoruz :)
Soran+1 yılbazen yalnız kalayım mı diyorsun :D
- +1 yıl
cogu zaman yanlizim evdeyim tekim sporla ilgileniyorum okulla
evde tek kaliyorum hep :(( - +1 yıl
Soran+1 yılyok mu sana çok yakın kalbine çok yakın birisi gönlüne yakın birisi?
Soran+1 yılben de yalnızım beni de keder denizlerinde boğma şimdi :(
- +1 yıl
var evde kalmadim merak etme huzunlendim bir an :D
Soran+1 yılherkesin de bir sevgilisi var her kızın sevgilisi var :(
- +1 yıl
senin yokmu
Soran+1 yılvar gibi mi duruyorum sence :(
- +1 yıl
Soran+1 yılbulurum di mi :/
- +1 yıl
bulursun elbet yas kac
Soran+1 yıl22 yaşındayım hiç olmadıki sevgilim :(
- +1 yıl
oooo evde kalmissin bulsana artik bak ben 23 yasindayim
Soran+1 yıl23'e gircem yakında :/ ne evde kalması yaa :(
- +1 yıl
bak delikanli bu isler kismet isi ama en azindan 2 tane olmaliydi simdiye kadar ama hala cooooook gencsin elbet biri cikicak karsina ve en guzeli ilk olucak
Soran+1 yılaynı büyük amcalar teyzeler gibi bir konuşma oldu bu :) cevaba bak delikanlı diye başlamışsın ya onu ima ediyorum :)
- +1 yıl
ramiz dayi ile ezelin filmi aklima geldi :D ne alakaysa ondan sey ettim
Soran+1 yıl:) bir erkeğin ilki olmak bir kız açısından ne derece önemli sence?
- +1 yıl
erkekler cok önemser bunu aslinda bir erkege sen ilksin dendiginde ondan mutlusu yok.
bu cogu bayan icinde öyle sayilir bazilarida tecrubeli deneyimli bir erkekle olmak ister bazilariysa masum henuz kimseyle olmamis erkek ister kadindan kadina degisir bu
Soran+1 yılerkek için tabi dediğin gibi öyle ama kız için de öyle mi acaba aslında onlar açısından da yüksek ihtimalle öyledir, aslında çok romantiğim bir sevgilim olsa onu mutlu etme potansiyelim çok yüksek.
- +1 yıl
bence bir kizinda hosuna cok gider sahsen ben sevinirdim öyle olsaydi keske öyle olsaydi
Soran+1 yıladına şiirler bile yazabilirim bir zamanlar yazıyorum ama tek taraflı bir aşktı benimki o gün bugündür kimseyi de sevemedim :/
- +1 yıl
seveceksin elbet hic aceleye telasa kapilma simdilik bekarligin tadini cikar kim evde kalmista sen kalasin dimi :)
Soran+1 yılevet tabiki :) teşekkürler yorumlaştığın için :)
- +1 yıl
bende tesekkur ederim herseyin hayirlisi ins. :)
Soran+1 yıltamam iyi günler o zaman sana :)
+1 yılsabah akşam 2 kez sevişiyoruz.seanslarımızın her biri 3.5 saat sürüyor.toplamı 7. o kadar yorgun olunca tabi 12 saat uyuruz.geri kalan 5 saat de yeme içme tuvalet molası.
15 Yorumla
Soran+1 yılaşırı özele girmeseydin iyi olurdu
- +1 yıl
pufff ne bilim ne kadar özel ne kadar genel cevap istediğini.
Soran+1 yılşimdi olan var olmayan var yani :/
- +1 yıl
ahaha her duyduğunuza inanmayın lan
Soran+1 yıl:/
+1 yılTmizlik yatmak uyumak cay kahve sgra intrnt film dizi en kisa ozeti bu
15 Yorumla
Soran+1 yılsigarayı bırakmayı dene bence bak senin iyiliğini düşünüyorum :)
- +1 yıl
Derdimiz cok ondan iciyoz ya da skldkca iciyorum :)
bu arada ymk yapmak var bide o ztn icler acisi bir olay
Soran+1 yıl:) makarna yap kurtarıcı yemek :D dert varsa içerek değil konuşarak paylaşarak derdine derman bul daha beter olur derdinin üstüne içilen o sigaralar seni düşünüyom bak :) bu gizli de amma beni düşünüyor dicek şimdi kız :D
- +1 yıl
Yoo oyle dusunmedim
Soran+1 yılneyse sigara sohbetini kısa kesiyorum baymadan en iyisi nokta koyalım :D
Is, is, is. Yemek uyku, is is, yemek. is, yemek :D Yeter mi devam edeyim mi? :D
15 Yorumla
Soran+1 yılyok tamam :) robot gibi yaşıyorum diyorsun yani kısacası :)
Soran+1 yılarada arkadaşlarla falan da vakit geçiriliyordur heralde :)
Soran+1 yılsende haklısın anlayabiliyorum evet. bildiğimiz bayan işkoliksin sen :)
Genelde arkadaşlarımla dışarıda olurum. Evde olduğum zamanlarda ise dizi, kitap, internet, spor.
11 Yorumla
Soran+1 yılgenelde alışveriş mekanlarında takılıyorsun heralde arkadaşlarınla :)
+1 yılyarım saat önce uyandm günüm yemek yemek, tw izlemek, pc ,mobil twitter , face, ks, spor böle geçicek
12 Yorumla
Soran+1 yılevdekiler geç uyanmana laf etmiyor heralde :)
Soran+1 yılbiz oraları çoktan aştık diyorsun anlaşılan :D
+1 yıldiziler , filmler , spor , twitter , facebook , kitaplar bu tarz şeyler işte
13 Yorumla
Soran+1 yılben dizi izleyemiyorum ya bir bölüm baksam sonra sıkılıyorum :/
- +1 yıl
Yoook ben çok seviyorum :D
Soran+1 yılkitap okuyamıyorum ben ya ben de hiçbişi yapamıyorum ne dizi ne kitap senle ortak yönümüz yokmuş o zaman :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖğlene doğru uyanırım. Kahvaltı, spor, kitap ev işleri ;( vs bu evdeyken olan durum
146 Yorumla
Soran+1 yılev işlerinden anlıyorsun yani hamaratsın o zaman :D
Cevap sahibi+1 yılMecbur kalırsa her kız anlar bence :)
Soran+1 yıl:) doğamız gereği yaradılış gereği elimiz yatkın diyosun yani :D
Cevap sahibi+1 yılÖyle sanırım :D
Soran+1 yılşimdi sıcak bir poğaça ne iyi olurdu :D
Cevap sahibi+1 yılPoğaça yapamam o kadarf da değil. Sorun değil tarif deneriz :D
Soran+1 yılyufkanın arasına peynir koyup yeriz biz de :D
Soran+1 yılkız yufka ve peynir deyince kaçtı :/
Cevap sahibi+1 yılyok kaçmadım kahvaltıya gittim :)
Soran+1 yıltam sen geldin ama ben hüzün modundayım şu an :)
Cevap sahibi+1 yılNiye? :)
Soran+1 yılya işte sevgilim yok yalnızım gibi durumlar işte :/
Cevap sahibi+1 yılBulursun.
Soran+1 yılpoğaça yapamıyorsun diye değil yani :D bu gidişle zor evden çıkmıyom ortamım yok sanaldan da zor :/ tek ümidim sanal.
Cevap sahibi+1 yılSanaldan birine güvenmek zor. Nasıl güvenebileceksin ki?
Soran+1 yılo da doğru açmazlardayım çıkmazlardayım bişey öner bana haydi :)
Cevap sahibi+1 yılSen beni tanıyorsun dimi? :D
Soran+1 yılyok inan tanımıyorum ilk defa konuşuyoruz :) keşke tanısam ama yani dertleşir tavsiye falan alırdım belki :)
Cevap sahibi+1 yılNeden sürekli evdesin ki?
Soran+1 yılevdeyim işte çıkasım gelmiyor eve bağlıyım yani he markete ora bura giderim ama uzun süreli sevmiyorum.
Cevap sahibi+1 yılYaş kaç? Çalışmıyor musun?
Soran+1 yıl23 oluyorum işte yok hayır okuyorum ama uzaktan öğrenim.
Cevap sahibi+1 yılNolcak bu halin peki :D
Soran+1 yılbilmem böyle sorunsuz bir hayat ama güzel :D ama bir de sevgilim olsa keşke :/
Cevap sahibi+1 yılİnşallah olur ne diyim
Soran+1 yılumutsuz vakayım di mi :/
Cevap sahibi+1 yılYooo öyle düşünme
Soran+1 yılne zaman birine yakın görsem kendimi sevgilisi ya da sevdiği başka birisi oluyor.
Cevap sahibi+1 yılBu sevgili işlerinden pek çakmıyorum ben.
Soran+1 yılsen de mi yalnızsın.
Cevap sahibi+1 yılAz önce ayrıldık.
Soran+1 yılhadi ya :/ geçmiş olsun üzme kendini :/
Soran+1 yılneyse konuyu kapayayım üzülme daha fazla :/
Cevap sahibi+1 yılMesaj attı benimle ölür müsün diyor :)
Soran+1 yıliyi o zaman barışıyonuz :)
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum. Defalarca ayrıldık barıştık hep aynı şey oluyor anlaşamıyoruz
Soran+1 yılhayırlısı olsun hakkınızda. sen anlaşılan barışma niyetinde değilsin pek.
Cevap sahibi+1 yılHayır yapıştırdım bile :)
Soran+1 yıltokat mı attın ne oldu anlat bir :)
Cevap sahibi+1 yılKıyamam ki ona :( sana harcadığım zamana yazık yazdı
Soran+1 yılo öyle yazınca sen ne hissettin
Cevap sahibi+1 yılZoruma gitti cevap vermedim zaten
Soran+1 yılgaliba ayrılacaksınız :/ özel değilse sorabilir miyim neden kavga ediyorsunuz?
Cevap sahibi+1 yılBurdan olmaz malesef
Soran+1 yılseni eklesem olur mu?
Soran+1 yılekledim de reddettin :/
Ders
Net
Bahceyle ugras
Gezmek113 Yorumla
Soran+1 yılne güzel bir bahçe ve güzel bir uğraş ekstra artı 1 :D
Soran+1 yılbahçedeki çiçekleri çalıp kaçan olmuyor mu :D gerçi bahçenin yegane çiçeği sizsinizdir bayan :)
Soran+1 yıltanışmıyoruz ondan olabilirsiniz :) niye sordun :)
Soran+1 yıliçimden geldi sadece :/ kızdınız galiba :/
Soran+1 yıltama özür dileyim barışalım ne dersin :)
Soran+1 yılözür dilerim
Soran+1 yılsadece bir iltifat yani art niyet aramayınız.
Paso pc basındalar çakallar :)
11 Yorumla
Soran+1 yıl:)
güzel.
21 Yorumla
Soran+1 yılneler yaparsın mesela :) hep merak etmişimdir o sokakta havalı güzel giyimli kızların evde neler yaptığını gününün nasıl geçtiğini :)
+1 yılhep burda geçer
113 Yorumla
Soran+1 yılben de burdayım hep :) evdekiler kızmıyor mu az ev işi yap falan demiyor mu :)
- +1 yıl
zaten hiç yapmam bildikleri için sorun olmuyor arada bir sofra çırparım filan
Soran+1 yılsofrayı da aşağıdan geçenlerin kafasına çırpma bari onu düzgün yap :D :D
- +1 yıl
arka bahçeye çırpıyorum
Soran+1 yılarka bahçede de hep kuşlar olur zaten kırıntıları yemek için :D
- +1 yıl
:))
Soran+1 yılne gülüyon :D
- +1 yıl
öyle :)
Soran+1 yıl:) canım sıkıldı benim ya :/
- +1 yıl
benim de
Soran+1 yılsohbet edelim mi seni ekliyim mi ne dersin somurtkan :)
- +1 yıl
yok :)
Soran+1 yıl:(
+1 yılonlarda sıçıyor evlat senden bir farkları yok
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?