Üç set yapmamı istersen her set anca 10'ardan yapabilirim, diğer setlerde güçten düşüyorum, fakat tek sette 30'u peşpeşe yaparım ama bu daha sonra çok ağrı hissetmeme neden olur ve kanat kaslarımı geliştirmek istemiyorum.
Tabi ki, düzenli fitness yapıyorum yıllardır. Fakat dediğim gibi bu kanat kasları hiç hoş durmuyor, kası oluşturup daha sonra normal görünüme geri dönme de deformasyon yaratıyor. Kadınlar çok yapmamalı bu hareketi.
hepsi yalan beee erkek le kadının gücü birmidir erkek herzaman güçlüdür bayandan ve şınav çekmekte kol gücü ister kendi kilosunu kaldırmak yani 10 20 mis heheheyt :D bu ne lahana turşusu
Fiziklerden de gördüğümüz gibi bizim kızlarımızın hepsi vücut ağırlığı ile yapılan haraketlerde biz Türk erkeklerinin ortalamasını katliyorlar. Canı gönülden tebrik ediyorum.
bunlar 10 20 tane şınav çekiyormuş yürüsün gitsinler yaaa.. :D hıc kımse realist değil. bir defa kadınların kolları vücudunu taşıyamaz. çok kısa süreye kadar kalabılır. genelinin kollarıda ince ve kas sız dır. denge önemli :D:D
inanmadım zaten bilimsel kanıtları var elbette. :D :D çok iyi şınav çekmek için çok iyi zaman vermek gerekir. ilk önce kol ve bacakalrını güçlendirsinler. :DD: valla biz erkekler gibi değiliz. Süreyya ayhan bile iyi çekemez. ancak halterciler çeker :) nurcan taylan falan D: :D
@UmutLuuu_ ahhh guzel kardesim benim mizahi anlamamişsin aciklik getireyim demek istedigim burada herkes herseyi avartiyor yani boy olarwkta herkes 170 175 cm kizlar sinavdada 30 40 cekmeleri normaldir dedim 😎😉
Sanırım mizahı seven birisi adına özür dilemeliyim. İnşanlar asosyal medyada kendisini övmeye meillidir dostum. Ben buradaki sayılardan sonra intihar etmeyi düşündüm. 2 yıldır vücut ağırlığı ile spor yapan birisi olarak. 😂
@UmutLuuu_ rica ederim brocum onemli degil. İste demek istedigim tam olarak buydu. Bende sporcuyum kendi capimda senelerdir evde mekik sinav cekerim en fazla yapitgim tek seferde 40 burda kizlar 3 set 20 20 felan yapiyorlar hepsii prenses kralice 😎😂
Neden böyle kıskançsın ki 😒 Sen incecik kollarla 18 tane çekebildiğine kendini inandırabiliyorsun ama benim kocaman kollarım 45 tane çektiğime inanmıyorsun
En İyi Cevaplar