(Uzun gelirse diye özet de geçtim ciddi cevaplarınızı bekliyorum.)
Tepki vermesini bekliyordum ama o işi abartıp bana vurdu. Suçsuzum demiyorum ama suçluysam da bu kadarını hak etmedim. Ben onu çok seviyorum.
Bana bunu yaptığını andan itibaren milyon kez özür diledi şu an sürünüyor resmen affet beni diye ya da bana öyle gösteriyor. Ama ben de sürünüyorum.
Belki affetme diyeceksiniz ama benim onsuz yaşamam mümkün değil çok aşığım. Ciddi düşünüyorduk bu olaydan önce.
Ve normalde öyle birisi değil. Nasıl yaptı hala bilmiyorum. Fiziksel olarak canım yanmadı ama kalbim çok kırıldı. Ama yine de onsuz olursam da canım daha çok yanacak. Fikir verin ne yapmalıyım? Affetmeli miyim?
ÖZET: Çok aşığım ama sevgilim bana tokat attı, çok kalbim kırıldı ama dediğim gibi, çok seviyorum. Bu durumda olan siz olsaydınız ne yapardınız? Ne yapmamı önerirsiniz?
Tepki vermesini bekliyordum ama o işi abartıp bana vurdu. Suçsuzum demiyorum ama suçluysam da bu kadarını hak etmedim. Ben onu çok seviyorum.
Bana bunu yaptığını andan itibaren milyon kez özür diledi şu an sürünüyor resmen affet beni diye ya da bana öyle gösteriyor. Ama ben de sürünüyorum.
Belki affetme diyeceksiniz ama benim onsuz yaşamam mümkün değil çok aşığım. Ciddi düşünüyorduk bu olaydan önce.
Ve normalde öyle birisi değil. Nasıl yaptı hala bilmiyorum. Fiziksel olarak canım yanmadı ama kalbim çok kırıldı. Ama yine de onsuz olursam da canım daha çok yanacak. Fikir verin ne yapmalıyım? Affetmeli miyim?
ÖZET: Çok aşığım ama sevgilim bana tokat attı, çok kalbim kırıldı ama dediğim gibi, çok seviyorum. Bu durumda olan siz olsaydınız ne yapardınız? Ne yapmamı önerirsiniz?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Öncelikle geçmiş olsun.
Sağlık raporu nasıl alınır?
Kusura bakmayin, iki asik insanin iliskisinden bahsediliyor, elinizdeki isiniz olan bir dosya degil, egitim görmüs bir avukatsiniz, eger dogruysa, nasil böyle yangina gaz vererek gidebiliyorsunuz anlamis degilim.
Ben darp raporu nasıl alınır sorusunu cevapladim. Soru çok netti. Belli ki beni siz yanlış anladınız. İlla darp raporu almanız gerek diye telkinde bulunmadım.