Erkekler sevdikleri kızlara büyü yaptırır mı? Sizin başınıza hiç geldi mi?

Arkadaşlar inanmayacaksınız ama başıma geldi duygularımın tükendiği adama karşı defalarca bu şekilde yeniden bağlandım. Bunu bile bile o konuşunca kedi gibi oluyordum. Bunu bayan olan bir arkadaşıma anlattım az önce. Kendisinden duyduklarımda bir kez daha şok oldum eski erkek arkadaşı arkadaşıma büyü yaptırıyor kız kapısında köpek olduğu adamdan büyü bozulunca pat diye kopuyor. Aynı benim ruh halim bizde öğrenip bozdurduğumuzda deli gibi aşık olduğum adama karşı sıfır duyguyla kalmıştım.

Erkekler bunu neden yapar ki kendini sevmeyen bir kızın büyüyle olan suskunluğu ve duyguları o adamın adiliğini göztermezmi kendine güvensizliğini beş para etmediğini göstermez mi ?

sizin başınıza hiç böyle birşey geldimi bayan veya erkek çok merak ettim hiç büyü yapıldığı ve bunu öğrendiğiniz yada yaptırdığınız oldumu ?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar büyüye inanmayan varsa yazmasın buraya saçmasapan şeyler kimse zorla yazdırmıyor. Akıllı geçinen saçmalıklar benim için varlık dahi teşkil etmiyorlar. Kimseyi çekemem dır dır dır adam akıllı yorum yapın dinlerim okurum ama yok dalga gecmek hakaret etmek amaclı yorum yapacaksanız yıyosa gelın yuzume karsı yapın burdan boyle ısımsız kahraman tarzında yazmak kolay yok öyle ...
Güncellemeler
+1 yıl
Büyü Belirtileri

Ruh halinizde bir değişiklik hissetmeniz, kendinizi tanıyamaz durumda olmanız, gece artarak devam eden sıçrayarak uyanmalar, korkunç rüyalar görmeye başlamanız, rüyalarınızda sık sık kedi, köpek gibi hayvanları görmeniz, kalp ya da midenizde ilgili rahatsızlığınız olmadığı halde göğüs kafesinizde ağrı hissetmeniz, Aşırı yorgunluk, ensenizde ağrılar, saçlarınızda elektriklenmeler olması, gözlerdeki ağrılar, gölgenizin sizi izlediği izlenimine kapılmak başlıca belirtilerdir
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bu tür durumlardan korunmak için 5 vakit namazı bırakmamamız gerektıgını anladım ve bunun çözümü bizim imanımızın kuvvetinde duayı muhakkak eksik etmemek lazım zor zamanlar geçirenlerde atlatacaklar inşaALLAH ben yeniden RABBıma sığındım sizde unutmayın O'ndan güçlüsü yoktur ALLAH a sığının ve dostlarını sevin ki inşaALLAH bu durumlardan insi cinni şerlerden korunabilesiniz. Nasıl bozulur diye soran arkdaşlara bunu söyleyebiliyorum namazları bırakmayın duaları eksik etmeyin selametle
Erkekler sevdikleri kızlara büyü yaptırır mı? Sizin başınıza hiç geldi mi?