hayatınız da gördüğünüz en ilginç evlilik var mı hiç? mesala ben oto tamircisi ile hemşirenin; ondan sonra erkek öğretmenle bayan bir mühendisin, he bir de laborantla doktor bir bayanın.
Cevabın nedir?
Dedem var en yakından, abartısız kendi binası, 2 adet yazlığı ve binasındaki evlerin dışında farklı yerlerde de evleri var aynı zamanda hepsi kirada senelerden beri :) tekini bile satmadı :) bir kaç yerle ortaklığı var çok düşük hisse olsa bile alıyor parasını, dahasını saymayayım :) anneannem hep çocuklarını düşünüp para yemezdi ve hastaydı bir gün vefat etti. Dedemde gidip Antalya'dan birisini buldu, kadın köylü normalde. Sordum dede neden oralara gittin diye, zengin kadın olursa kaçar dedi :) Bir kaç kişi daha vardır ama dedeme yetişemezler ilginçlik konusunda :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
arkadaşlar bence bu işin mesleklerle alakası yok tamamen gelir seviyesi ile ilgili yani halis topraın evliliği gibi, arkadaşlar camcı ile avukatın evliliği demiş ama bugün ayda 15-20 bin kazanan camcıda var soran hemşire ile oto tamircisi demiş burada eşitsilik nasıl bence oto tamirciliğinde çok iyi para var (sektörde olduğumdan çok iyi biliyorum) bu durumda herşey para oluyor maalesef meslek değil gelir seviyesi mesele erkek öğretmen bazen bayan mühendisten daha fazla kazanabilir benim bildiğim bir çok mühendis var 900-1100 tl seviyesinde maaşa çalışıyor
20 Yorumla
oto tamircisi ve hemşirenin olayı pek anlamadım
valla benim oto tamircisi kuzenim var, çalışıp bir yandan para biriktirdi sonra az da bişey kredi aldı, küçük bir yer açtı kendine, büyüdükçe büyüdü, son model arabası ve villası var şuan. diğer okumuş kuzenlerimden örnek verirsem, öğretmen olan atanma bekliyor olmuyor, mühendis olan uzun uğraşlar sonucu ancak asistan olabildi ancak hayatını idame ettiriyor. e oto tamirciliğini de küçümsememek lazım01 Yorumla- +1 yıl
eee yani her zaman derim para ticarette
Sanayide calısan adamla doktor bir kadın evlenmisti. Cocukları var su an 5 aylık sanırım.
12 Yorumla- +1 yıl
bunu sen diyosun diye inanıyorum
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
50
Cevap
63Cevap
+1 yılOto tamircisi insan değil mi yahu. Aşk olsun, saygı olsun gerisi önemli değil. He ama en ilginci evli olmalarına rağmen, Şeyma subaşı le acuna şaşırdım, kız 23 yaşında adam 44 . Ayrıca hatun hamile ama evlenmeyecekler... Çok ilginç dimi...
143 Yorumla- +1 yıl
+++++++
Gizli Üye(36-45)+1 yılGördüm. Annem ve babamın.
Şöyle ki, ilk evlendiklerinde
mühendisle- ev hanımı sonra (ara kademeleri hızla atladım) sırasıyla
fabrika sahibiyle - ev hanımı
emekliyle - ev hanımı
rahmetliyle - ev hanımı
demekki neymiş böyle şeylere takılmamak gerekirmiş.40 Yorumlaolaya maddiyat açısından değilde anlaşabilme açısından bakabilseydik; ülkemizde bu kadar ayrılık olmazdı diye düşünüyorum. diğer ülkelerde bu olaylara sık sık rastlanıyor ve hiçbir sorunda çıkmıyor insanlar maddiyattan önce mutluluklarına bakıyorlar. olması gerekende bu diye düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılarkımı gördüm..herif harward mezunu,ailesinin bebekde yalısı var,yanlız cocuk allah affetsin dünyada görebiliceginiz en kötü tip.1.60 boya sac dökük 110 kilo.allah bir yerden alıo bir yere verio mantıgı..gitti tas gibi gecekondudan bir karı aldı 1.78 gram yagsız.yakında boşanırlar ama..
00 Yorumla
+1 yılDoktor kadın ile tıbbi mümessil erkeğin evliliğini duyunca şaşırmıştım ama adamın maaşı kadın doktorun maaşından 2 kat daha fazlaydı. Aslında bu para pul durumu bizim gibi geri kalmış ülkelerde sorun. Yoksa, Avrupa da ve Danimarka da bilim adamının garson kadınla, doktorunda elektrikçiyle evlendiklerini duymuştum.
12 Yorumla- +1 yıl
bu da doğru olabilir sana inanıyorum abi burdan hayat görmüş bir insana benziyorsun
- +1 yıl
Eyvallah kardeşim
+1 yılKadın doktor ASM de adam berber.. adam 3 çocuğu ve eşini terk etmiş en çokta maddiyat için saklamıyor.. Tokattan İST ye göç etmişler.. Şu an görümcenin evinde kalıyorlar.. Görümcede evli 2 çocuğu var.. Doktor kadın bütün hepsine bakıyor işte
evlerden ırak yarabbim.10 Yorumla
+1 yıloto tamircisi dediğin adam bir arabadan hiç bir şey yapmadan iki parça değiştirerek 700 800 tl aldığını biliyorum günde bu işlemi 3 4 kere yapsa hemşirenin ayda kazandığı parayı 2 3 günde kazanır .
insanları evliliklerinin mesleklerine göre sınıflandırmanın yanlış olduğunu düşünüyorum.04 Yorumla- +1 yıl
aynen bende kardeş ama kızlar genellikle buna bakıyor yaa o yüzden böyle kızlar enderdir
- +1 yıl
evet aslında doğru söylüyorsun kızlarda mesleğin karizmatik olması takıntısıda var emin bir çok kız babasının tesisatçı hurdacı tamirci olmasından gurur duyarken sevgilisnin temiz bir işte çalışmasını ister.
- +1 yıl
he bende onları anlamam ama baktım türkiye de aşklar gelişiyor değişik ilginç çiftletr oluşmya başlamış
- +1 yıl
bence tam tersi artık insanlar daha çok maddiyata geleceğini kurtarma derdinde gibi geliyor neyse ya :)
+1 yılEn ilginci bence:
Turgut ozalin kizi zeynep ozal siyasete hic girmeyip davulcu ile evlendi. Turgut ozal davulcu damata luks bir Jaguar araba hediye etti. Daha sonra bu olay anisina davulcu BANAP diye parti kurup secime girdiler. Partinin amblemi ise davulu delen Jaguar marka arabaydi:D00 Yorumlaöğretmen kadın babamı ayartmış evlenmek istyordu babamda istyordu annem babannemler flan elbirliğiyle babamı bu yoldan dönderdiler 10 yıl öncesini anlatıyorum bu arada babam kamyon şoförü :D
42 Yorumla- +1 yıl
ciddi sin yani
insanların ne iş yaptığına bakmayın. insan olup olmadıklarına bakın.
sonuçta insanlar ölürken aynı kumaş ve renkteki kefenle gömülecekler.
eğer insanları mal varlıklarına göre seçecek olursanız, tebrikler insan olmayan
aşağılıklardan farkınız kalmamışdır.10 Yorumla
+1 yılgonul bu ota da konar p*ka da.garipsenecek bir tarafi yok bence.insan zaten din ,dil ,irk ,ekonomik durum vs ayrimi yapmaksizin sevmeli/sevebilmeli bence.
65 Yorumla- +1 yıl
gönül konar da bir yerden sonra aşkın etkisi azaldı mı öyle güzel kültür farkı tartışmaları yaratır ki.. :) tecrübeyle sabit.
- +1 yıl
olabilir doğru
kız kanal d de medya sorumlusu mu neydi adı dilimin ucunda söyleyemıyorum 3 tane dil biliyor 4 bin tl maaş var eşide badanacı evleri boyuyor 8 senedırde evlilerdi
22 Yorumla- +1 yıl
ciddi misin bak
Kadının çalışıp eve ve çocuklarına ekmek parası getirip, adam diyemiceğim varlığın o para ile içki aldığı evlilik. Üstelik kendisi çalışmıyor. İşte bu bana çok ilginç geliyor.
21 Yorumla- +1 yıl
işte buna bende kızarım
+1 yılSpor konusunda 2,1b cevap paylaştı. Mesela bir doktorun, lise mezunu, evden çıkmayan ve buna rağmen bissürü erkek arkadaşı olmuş bir kızla sırf evden çıkmıyor diye evlendiğini gördüm. ne acı!
31 Yorumla- +1 yıl
Çok acı. Yani doktorun lise mezunuyla evlenmesi değil, evden dışarı çıkmıyor diye evlenmesi acı. Evden çıkmıyor ama eve davet ediyor olabilir. Neyse günahını almayalım :)
+1 yılhıııı evet galiba ben bir tane biliyorum; annem gıda mühendisi babam camcı :D :D uyar mı gideri var mı? :)
24 Yorumla- +1 yıl
dalga mı geçiyorsun doğru mu
- +1 yıl
Ne dalga geçicem, aşk evliliği.. :) dedem izin vermemiş evlenmişler. 7 yıl önce de boşandılar. mantıksız salt aşk evliliği anca bu kadar kaliteli sonuç veriyo işte :)
- +1 yıl
ama bu kadar uçuk örnek de olması beklenir
Spor konusunda 411 cevap paylaştı. aralarında 40 yaş fark olanlar en ilginçleri bence birde bülent ersoyunkiler onunla kim evlenmek isterki ben istemem şahsen 1 milyon lira versin yine evlenmem evlenince ne yapıyorlar çok merak ediyorum aynı odada :D kocasıyla filan
02 Yorumla- +1 yıl
Armağanı arayıp soralım mı ? :))
+1 yılneden insanları mesleklerine göre değerlendiriyosunuz her meslekten insan her meslekten insanla evlenebilir ilginç değil bu, önemli olan sevgi saygı anlaşmak gibi manevi değerlerdir..
114 Yorumla- +1 yıl
sen benim burdaki bir ablama ne kadar çok benziyon ya onun da avatarı böyleydi artık inanıyorum maddiyat düşünmeyen kızlar da var mış
- +1 yıl
maddiyat düşünmeyen kız yoktur sadece 2. plana atan kız vardır bu da çok az bir azınlık
- +1 yıl
işte asıl seven kızlar da bunlardır
- +1 yıl
bencede
- +1 yıl
eee işte millet bu kızı buluyor anasını satıyım bir ben garibim bana gelmiyor
- +1 yıl
yooo kimsenin bulduğuda yok üzülme
- +1 yıl
yaa yok aşağıda ki cevaplara bir bak istersen
- +1 yıl
baktım cevaplara hiç bişey göremedim :)
- +1 yıl
dalga geçme benle
- +1 yıl
geçmiyorum, bişey anlatmak istedim öyle diyerek ama anlamadın neyse :)
- +1 yıl
ne anlatmak istedin söyle
- +1 yıl
emir kipli konuşmalardan hoşlanmam
- +1 yıl
özür hanımefendi söyler misin:)
- +1 yıl
söylemiyorum düşün!
+1 yılBabam ogretmen annem muhendis bu statu acisindan bana hic absurd gelmiyor, fakat bazen babamin maas konusunda kendini biraz kucuk hissettigini sezebiliyorum
10 Yorumla
+1 yıl
teyzem ortaokul mezunu kocası kaptan kavacık gibi bir muhitde bina diktiler ayrıcada üsküdarda 3 tane evleri var.
çocukları polis mühendis oldu kızı yurt dışında felan.01 Yorumla
+1 yılBenim anlamadiğim şu; Neden aşkı ve evliliği mesleklere böldün? Hani deseydin ki alkolik bir adam ile çok kültürlü bir kadın evli.Bağiriş çağriş adam çalışmıyor kadın çalışıyor.Anlardım :)
00 YorumlaBayan müdüriye erkek hizmetliydi duyduğumda çok şaşırdım erkekle tanıştım ama 12 sene evliler hacı :)
10 YorumlaHastalıklı bir soru bence... Düşmez kalkmaz bir Allah unutulmasın! ;)
11 Yorumla- +1 yıl
tabi ki
- 15 Yorumla
+1 yılerkek öğretmen mühendis olmamış sanki.mühendisin bir değeri kalmadı ya işsiz amele gibi geziyolar ortalarda.hele de makine mühendisleri..ankaralı namık makine mühendisi mesela düşün :D..
20 Yorumlateyzemin oglu ve kızı var kızı ilkokul mezunu polis amiriyle evlendi görev nedeniylede avusturya taşındılar 1 haftaya gelecekler sonra teyzemin oglu var oda bir özel hastenede çalışıyor başhemşire ile evlenecek :D
00 Yorumlafizik mühendisiyle garson bu arada senin söylediklerinin hiçbiri ilginç değil
30 Yorumla
+1 yılben psikolog doktorla hastası olan ve mesleği olmayan birisinin evlendiğini duymuştum. ilginç geldi ama kısmet bu işler.
00 Yorumlaben şahit oldum ve hala aklıma geldikçe gülerim kadın yüzbaşı adam üst tegmen di 5 yaşlarında çocukları vardı onada binbaşı uniforma giydirmişler durum sakat kadın kıdemli ne derse o olur gerisini kafanızda canladırın artık
00 Yorumla
+1 yılhemşire-garson
öğretmen-inşaat işçisi
sevdiler mutlular :))10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenım bı ogrencımın annesı bankacı babası ıssızdı rollerı degısmıslerdı resmen :D ama gayette mutlulr aynı sekıl ben ogretmenım erkek arkadaşım lıse mezunu ve gayat mutluyuz
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:S cok saçma ya gonul bu ne onemı var :/
- +1 yıl
Gönüller bir olsun ve hayatı herşeyi ile paylaşsınlar yeterki, madiyat arayanlara hayatta yola çıkılmaz başları sıkışınca adamı yarı yolda bırakırlar, tek bir gerçek var ya aşk ile sevgi ile yaşıyacam, ya da dünya malı ile hayattan sevgisizlik aşksız sanki mutluymuşum gibi boktan bir hayat yaşıyacam
- +1 yıl
helallllllllllll
+1 yılaklıma şuan gelmiyor da aslında , güzel bir soru olmuş.pek çok önyargıyı bu kadar bünyesinde barındıran biz insanlar için.
01 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim
hiç denk gelmedim.. ayrıca oto tamircisi ile hemşire arasında uçurum yok ki.
10 Yorumla
+1 yılYa kardeş sende ki mantığa şaşırıyorum.Kızın mesleği daha popüler oldumu çok şaşırıyorsun.erkeğin mesleği kızınkini katlıyorsa bile normal diyorsun.Acep neden bölesin sen
03 Yorumla- +1 yıl
sence bir düşün bir mühendis kız öğretmenle evlenmesi anormal ama bir mühendis erkeğin öğretmen kızla evlenmesi normal
- +1 yıl
Bu kuralı kim koymuş peki :D..öle bişey yok.galiba senşn yetişme şeklinde kadın alt kesim erkek ise güçlü kesim olmalı diye bişey var.Bide öğretmenler her mühendisten daha kötü değildir.bir çok mühendis işsiz ve bazı çalışan mühendislerde 1500 tl den aşağı maaş alıyorlar ama öğretmen maaşları 2000 tl civarı.hatta 8-9 sene evvel matematik öğretmenliği tıp fakültesinden daha fazla puan istiyordu.
- +1 yıl
ve ben taksi şöförü bir erkeğin doktor hanımla evlendiğini gördüm
orta yaşlı zengin bir kız işsiz bir gençle evlenmişti. aşk var demişlerdi aralarında. :)
00 Yorumlasanırım okuma yazma bilmeyen biriyle evlencem o zaman listene benide eklersin :D
00 YorumlaHayır böyle bir olaya şahit olmadım maddiyat önemli ileride sorunlar çıkabiliyor kadın ve erkek maddi ve manevi yönden uyumlu ve denk olmalı bence
10 Yorumla- Spor konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılbir akrkadaşımın annesi doktor, babası önceden ilaç mümessiliydi 2 senedir işsiz yatıyo
00 Yorumla
+1 yılBir öğretmenin, ilkokul mezunu bakkalla evlenmesi ilginç gelmiştir.
22 Yorumla- +1 yıl
var mı böyle bir şey
- +1 yıl
Var.
Bu tür şeylere dikkat etmem.
Markette çalışan bir arkadaş evlendiğinde şaşırmıştım biz daha evin yolunu bulamıyorken adam evlendi mk :(00 Yorumla
+1 yılhemşire-guvenlik görevlisi
avukat-sekreter olursa al bunlarıda bir köşeye at =)00 Yorumlabana hiç ilginç gelmiyor erkek hangi işte çalışırsa çalışsın kızda aynı sonuçta ikiside eve para getirmek için çalışıyor bunun ilginç br yanı yok.
22 YorumlaMühendis - Ev kızı
Adam sadece mühendis değil aşırıı zengin. Kız ise köy gibi bir yerde ahırın üstünde oturuyordu.03 Yorumla
+1 yılGüvenlik görevlisiyle
bir öğretmenin evliliği
ileride büyük bir sıkıntı
ve bu çift benim uzaktan akrabam10 YorumlaDoktor bir erkekle ortaokul mezunu bir bayanı gördüm ama tam tersi bir bayanın erkekden üst isi varken evlendiklerine rastlamadım.
00 Yorumlabenm gördgm biri var ve onları gorunce sasırıyrm cnku kız adamn parasıyla evli adamla evli değil belli
00 Yorumlaen buyk dayımla eski sevgilim evlenmişti dayım 48 yasında kız 18 yasındaydı:D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbiraz daha az ilginç sanırım ama.
doktor bayan, polis erkek.
ama biz mutluyuz :D03 Yorumla- +1 yıl
ciddi misin gerçekden sen
Cevap sahibi+1 yılevet. 12 yaşından beri sevgiliydik. 2 yıldır da evliyiz.
babam kuafördü annem moda fotoğrafçılı yapıodu tabi 9 sene önceydi
00 Yorumlamaddiyat olarak bu civardaki erkeklerin yeni yasadan yararlanarak suriyeli bayanları aldıklarını biliyorum
00 Yorumla
+1 yılhali hazırda Kırıkkale üniversitesinde bir yrd.doç bir hocamızın kocası taksi şöfördür, hatta almaya taksiyle gelirdi elinde balonlar hey allahım :D
00 YorumlaAşk varsa maddiyatın ne önemi var .. Para için evlenen insanın piskolojisi bozuktur bence cunku asla AŞK PARAYA SATILMAZ ...
10 Yorumlabülent ersoyla popstar armağan
100 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok varlıklı bir ailenin tek çocuğu olan kız ile işsizin adam şimdi başkalarına iş veriyor
00 Yorumla
+1 yılBenim anne tarafından bir akraba var
kız öğretmen
kocası güvenlik görevlisi :)00 Yorumlabiizm akraba var çocuk atm tamir ediyor kız biyolog:D
00 Yorumlabir avukatla iş kadını:) bir grafikerler patronu ... çok
00 Yorumla
+1 yılerkek copcu kadın doktor ama isin ilginc kısmı kadın evının onune cop koyarken tanısmıs olmaları
:D:D10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim küçük diye yüzlerine bakmadiğim kızları ölümün gtlerine dayandığı moruklar alıyor. En ilginci bu torununun çocuğu daha büyüktür.
00 Yorumlaanjelina jolıe-- brad pit
ben dururken bradi alması komik doğrusu02 Yorumla- +1 yıl
he 57 yaşındaki teyzemi kıskanıyorum vela havle..
- Devamını Gör (53)
Devamını Gör(98)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem