Normal mp3 formatlarında hep en fazla 320 kbps'yi görüyoruz.Bir de flac formatlı var 5520 kbps'ye kadar gördüm,tabii 201 mb o tek şarkı.
Sizin de arşivlerinizde flac müzikler var mı?
Sizin de arşivlerinizde flac müzikler var mı?
Bendede var biraz anlatamam yani bana flac dinledikten sonra mp3 dinlemezsin dediler ve sadece 1 tane flac şarkı dinledikten sonra 1 gecede bunları buldum, ve flac formatta dinlediğim bir müziği arkadaşıma atmak için yutupdan açtım tam linkini atacaktım şarkı çalmaya bir başladı ulan farka bak dedim :D
Flac değilde. Wav formatlı vardı bir aralar. Müziği direk çevirince Kalite farkı pek olmuyor. Sadece birim miktarına düşen boyut artıyor o kadar. Cubase vs. programlardan proje çıktısı alırken kalite kaybetmemek için kullanılabilir ama oldukça yüksek olduğu için mp3 player ve telefonlara uygun değil.
black metal gruplarını flac ayarlı listleyebilmişler nerdesiniz acb :/
ben zorlanıyorum bulurken flaclari,ayrıca nerdesinizi üstüme alındım pek fazla giremedim birkaç gün sen naptın nettin dkfgkdfsd
Blackte flac sıkıntı : /
yeapp bkz becerebilenler varmış :/
çok yer kaplıyor diye pcden sildim
yaş 41 nedir ya kjdfgkld
al teyze madem en iyisini dfgkldf
Cevap
9Cevap
Dinliyorum, ayrı bir tadı var. Adeta yaşıyorum müziği. Bir de surround 5.1 olanlar var, 1 GB boyutunda 7 dakikalık parça :)
vay vay vay,iyimiş.
VLC dışında düzgün bir şekilde bu dosyaları açan önerebileceğin media player var mı?
ben son sürüm winamp kullanıyorum,media player flacları falan açmıyor.
Aynen öyle, Winamp denemedim. Yakın zamanda kontrol ederim, öneri için teşekkürler
5520 kbps mi? Nereden indirebilirim o albümleri link verebilir misiniz? :)
albüm olarak yok,californication şarkısının 5000'lerde flacı,sadece tek şarkı da 201 mb.
arat netten
Bu kalitedeki müziği dinleyebilmek için iyi bir ses kartın ve çok iyi bir kulaklığın olması lazım. Yoksa tatava.
aynen,kulaklığım sağlam ayrıca her enstrümanı duyabiliyorsun
Birde 5520 kbps diye bir şey yok. En yüksek 1411 kbps gibi bir şey olması lazım
alakası yok,californication şarkısı 5000lerde kbps,ayrıca tek şarkı da 201 mb. İyi araştırma yapamamışsın
1411 kbps zaten wav kalitesidir. Kayıpsız müziktir. Ondan daha yukarı nasıl oluyor anladım. Şarkı linkini atarsanız memnun olurum
laptopumda masaüstünde duruyor,hatta media player de desteklemiyor,winamp son sürümüyle açılıyor,ve orada kbps si yazar. Hatta bir tane de sezen şarkısı vardı o 918 kbps ancak onun boyutu 22 mb,californication ise 201 mb.
Uzantısı Flac ve 5000 küsür kbps öyle mi? Bir yaşıma daha girdim. Orijinal cd'den kayıpsız çeksen en fazla 1411 olur. Araştırayım bakalım. Saol.
rica ederim
Bunu şimdi senden öğrendim sevdiğim şarkılar için flac sürümü nasıl bulabilirm ya da dönüştürebiliyormuyum.
Mp3 müzik değil demeye başladım, flac'ı duyduktan sonra. Flac müthiş bir şey müthiş
bol bol cigabaytlı bilgisayarım varken flac dinlerdim hep iyi ses sisteminiz varsa kesinlikle flac dinleyin.
Flac dinleyen birisi mp3 dinlemez. Flac dinliyorum hep.
Flac ne açıklar mısın
O ne ya 5 bin kbps mi oha lan :D
ilk kez duydum oda senden
vardı. artık yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar