Yadırgayacak olan yazsın dememıstım yazmasın demıstım ama
İzmir'de bildiğiniz iyi bir falcı ya da hoca var mı?
Yadırgayacak olan yazsın dememıstım yazmasın demıstım ama
Var 15 TL ye yemekte veriyormuş kuzenim gitti halasinida goturdu ikisinide cikmiş benide goturecekti istemedim sana soylemiyecegim ama neden mi vebalini ustume alamam. Ugraşma boyle işlerle bacim.
onu bılıyorum alsancakta pek cıkmadı cok taraflı konusuyolar bazıları
Bulabildin mi canım? Benim bildiğim iki tane var biri Istanbul'da biri Alanya'da su falı bakar ikisi de. Evlerine gidebilirsin, gidemezsen telefonda da bakıyorlar bildiğim kadarıyla. Baktırınca birkaç yıl baktırmana gerek kalmıyor baya deneyimledik
@soulflypower numaralarını verir misin
fal mal bos ıs bunlar yaw ıtıbar etmeyın gaybı sadece Allah bılır boyle sarlatanlara neden prım verıyosunuz kı yazık ya vallahı yazık ınanmayın soyle seylere
Cevap
5Cevap
Falcı değilde hoca mı deniyor neyse artık teyzem eşi için yaptırdı başka kadına gidiyordu Bingöl'de bir kadın ona yaptırdı biraz uzun sürdü ama 15 20 gün olması lazım resim falan attı yaptırdı eniştem kapıdan çıkarken bile teyzem den izin alıp gider:)
Tesirli mi bu hoca
@Zevkli_dokunuşlar teyzem yaptırdı bir yılı geçti yapalı iyi olmasaydı şu an ayrı olurlardı
Fandalı mı sence
ben yıldızname yaptırdım medyum ali hoca diye birine, maili medyumalibey @ gmail com
ne denildiyse çıktı çok garip ama benim hayatta olmaz diye baktığım şeyler bile karşıma çıktı, değişik bir durum, tavsiye ederim
Ali hocaya teyzem işlem yaptırdı neden yalan söylüyorsun teyzemi dolandırdı yalan konuşmayın arkadaşlar bu kişi yalan söylüyor teyzemin parasını aldı üstüne bide bağırdı kapattı engelledi başkasına tekrar yaptırdı Bingöl de birine çünkü çok parasını kaptırdı
Pasaklı Birsen. Örnekköy tarafındaydı bildiğim.
iyi mi ki
Örnekköy un neresinde biliyomusun ben orda oturuyorum cunku
sana net üzerinden yardımcı olabilirim diyorum
Yadırgamamak elde değil
niyeçün ?
aklı başın da insanlarız bunların para tuzağı olduğunu hepmiz biliyoruz meraktanda olsa gidilmez bence
ben bakabilirim.
Bana bakarmisin
Nerde bu hocalar
seni dinleye bilirim
Falcı kadar başına taş düşsün
hadi be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar