Soru gayet acık ve net.
Türkiye'de Halkın takımı kimdir ve neden ?
Türkiye'de Halkın takımı kimdir ve neden ?
Beşiktaş
Fenerbahçe
Galatasaray
Trabzonspor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gsli arkadaşlar pek tarih okumamislar galiba 😂😂
FENERBAHCE siyah coraplilar adiyla ilk kurulduğunda tarih 1899 du.
İstanbul un Anadolu yakasını temsil eder o dönem gs bürokratları temsil ederken FENERBAHCE işçi sınıfını temsil etmistir.
En cok kupa ve madalya ya sahip takımda FENERBAHCE dir ( gsli ler 1955 öncesini saymazlar bu yüzden o zaman gs nin kuruluş yılını 1955 yapın )
FENERBAHCE yi herşeyden öte halkın takımı yapan kurtuluş savaşı zamanı türk halkı için bu vatan için yaptıkları dir Anadolu'ya silah kaçırma olaylarında etkin rol oynamışlardır işgal yılları boyunca Türk halkının sahalarda ki kahramanı olmuştur general herington kupasını almıştır düşman kuvvetleri ne karşı. Hatta bu maç sonrası bir FENERBAHCE li futbolcu şöyle demiştir HEM HAVAN TOPUYLA HEM FUTBOL TOPUYLA ZAFER KAZANAN BASKA BİR MİLLET YOKTUR. Yeşilçam filmlerine bakıldığında da FENERBAHCE etkisini görürsünüz hababam fener maçına kaçar mesela turist Ömer yamyamlara bağırın lan FENERBAHCE çok yaşa demisligi vardır
Daha anlatırdım da yazacak yer kalmadı.
FENERBAHCE HALKTIR HALKİN TAKİMİDİR...
tabiki Galatasaray bu ülkeye en çok hizmet etmiş olan takım Galatasaraydır avrupadan 2 kupa getiren takım Galatasaraydır ve son olarak bir alıntıyı yazayım :)
108 senelik muhteşem tarihi kimsenin yanına bile yaklaşamadığı sayısız başarılarını müzelerinde rakiplerinin 2 katı fazla kupası olan Türk sporunda ilk ve teklerin takımı var olduğundan beri Türk olmayan takımları en çok yenen Türk takımı ülkesinin medar-ı iftiharı UEFA ve SÜPER kupa sahibi dünyanın en büyük taraftar guruplarından birinin oluşumu UltrAslanın gururu 1481 den beri kültürün simgesi 1905 den beri sporun beşiği anlı şanlı GALATASARAY
Galatasaray'dır..
link
Cevap
17Cevap
Memur kesiminin GALATASARAY Zengin elit kesiminin FENERBAHÇE Esnafın varoşların BEŞİKTAŞ... Trabzon ise Trabzon halkı ve bu 3 İstanbul takımına alerjisi olanların tuttuğu takım :) (ben BJK liyim)
tabiki galatasaray uefa var en son çeyrek final var oyuncalar zaten belli drogba ve sneijderden nanide geliyomuş gibi büyük ihtimal böyle şeyler yapabilen takım var mıtürkiyede başka ?
halkın takımı Galatasaray'dır. ne başkanı şikeden içeri girmiştir ne taraftarı polis arabası yakıp polislere karşı savaşmıştır. sahte şampiyonluk sevinci, faks sevinci gibi rezillikleri de yoktur..
Hee. Halkın takımı. Bunun rengi filan yok. Türkiye'de hiç bir takım halkın takımı değildir. Her takımın kendi halkı vardır. Birbirini öldüren takımın halkı...
Bunun cevabı çok basit,halk ençok hangi takımı tutuyorsa,demekki halkın takımı odur. yani Galatasaray
Halk bunlar link
hiçbirisi.halkın takımı bu link
Kanmayın siyah-beyaz filmlere Halkın Takımıdır Fenerbahçe...
hepsinide tutuyorum hepsi halkın takımı Türkiyede var tabi
Halkın takımı Galatasaraydır
G-A-L-A-T-A-S-A-R-A-Y <3
halkın takımı? tabikide Türkiye
galatasaray
Fenerbahçe gönüllerin takımı...
Beşiktaş hepsinden bir adım daha önde gibi...
Antalyaspor
GALATASARAY <3
galatasaray olmalı
Galatasaray
Fenerbahçe...
BEŞİKTAŞtır tabii ki
beşiktaş dedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar