+1 yılNe iyi babalar var ya ne güzel..
benim babam bu sene doğum günüm için hiç hediye almadı birşey yapmadı kutlamadı bile ben hatırlatınca yarım ağızla ha öyle mi kimlikte 2 gün sonrası yazıyor ben o zaman kutliycaktım dedi
beni yaptığına pişman olmuş olabilir
az değil tabi her ay 800 lirasını harcıyorum25 Yorumla- +1 yıl
üniversite okuyorum harcıycam elbette
sen baba mısın cidden? kızına her ay kaç para vermeyi düşünüyorsun okurken? 100 lira? hmm - +1 yıl
ne güzell :)
En İyi Cevaplar
+1 yılYerim onu ya çok tatlı özellikle o video'da ve abisiyle pek bir benziyorlar birbirlerine, ikiside sana mı benziyor :D
12 Yorumla- +1 yıl
Ahahah öyle olsun bari :D
Spor konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bir an dedimki kardeşiymiş vay be benım kardeşim olsaydı iyidi diye. Meğer kızınmış sonra vaz geçtim kıskanmaktan. yaş 28 oldu hala bizimkilere baskı yapıyorum kardeşim olsun diye. Artık pes edicem sanırım.
11 Yorumla
doğum günü kutlu olsun. benim için çokca öp :)
doğum günü pastası da benden olsun :)) link
bu kızcağız da ikizler olmuş :)16 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
+1 yılAllah bağışlasın nice mutlu yıllar diliyorum
dün de benim küçük kız kardeşimin doğum günüydü
pasta yaptım link
bilseydim onun içinde yapardım :) çok tatlı yaaa Allah nazarlardan saklasın valla :/17 Yorumla- +1 yıl
beğenmediniz mi pasta mı :(
- +1 yıl
:)
- +1 yıl
tontş yanaklarını yirim :)
Allah hayırlı uzun ömürler versin şeker kutusuna :) İyi ki doğmuş:)İyi ki senin gibi bir babası var:) pastamla geldim link
21 Yorumla
+1 yılbebeler süperler.Allah uzun ömür ve sağlık versin.sen ne hediye aldın :D
link
link
BUda benim hediyem
link21 Yorumla
+1 yılOğlunun fotoğrafını görmeyeydim cingar çıkartacaktım:))))) Pek büyümüş babası, yirim onu.
Kızını öp yerim, o tatlımsı yanakları ısır. Doğum günü kutlu olsu, inşallah çok mutlu günler yaşar. Iyi ki doğmuş..
Hediyeden haber ver bakiyim sen:))13 Yorumla- +1 yıl
Furkan'ı ihmal etme sakın, ya da gönder bana ben bakarım icabına. Yokluğunu falan hiç farketmez bile ahaha:))))
Hadi bakalım Büşra, güveniyorum sana. Babanı batır bakalım ahaha:)))
Aaa Rem'le aynı günmüş doğum günü.. :)
31 Mayıs da biricik babacımın doğum günü <3
Kızların ilk aşkları hep babaları olmuştur.. Hep yanında ol abicim onun..
O değil de babamı çok özledim be ya : /16 Yorumlaay inanmyorum ya böyle tatli bisi yok masallah baba seni seviyorum diyisi oyyy allah sizi hep böyle mutlu etsin araniz hep böyle güzel olsun insallah cok güzel video
14 YorumlaSpor konusunda 316 cevap paylaştı. Dogum günü kutlu olsun kizinin. Hayirli saglikli mutlu ve sevdikleriyle nice yillara beraber olur insallah. Kizinla güzel bir gün gecirmenizi diliyorum ailecek.
11 Yorumlamaşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin sizi de evlatlarınızın başından eksik etmesin. inşallah kocaman güçlü babasıyla daha nice doğum günlerini kutlasın kızınız :))
13 YorumlaDoğum günü kutlu olsun yanakları ısırılası sevimli kızının :)) İnsanı heveslendirmeseniz olmaz demi :))) Nice güzel yaşları olsun inşallah benim yerime öp o yanaklarını ısır hatta ;)
11 YorumlaSpor konusunda 2,1b cevap paylaştı. Gözlükler çok şekilliymiş; bende isterem :))
Nice güzel yaşlar görür, nice güzel başarılar mutluluklar yaşar inşallah.11 Yorumla
+1 yıldoğum günü kutlu olsun prensesin kendi gibi bahtı da güzel olur inşaAllah
Allah sana onun hep mutluluklarını göstersin gülücükleri ömrünce daim olsun inşaAllah...11 Yorumla
+1 yılALLAH SEVGINIZI SONSUZ YAPSIN ARKADASIM NAZARLARDAN KORUSUN ALLAH SIZI
22 Yorumla- +1 yıl
İNŞŞ KISMET BAKALIM
en büyük mutluluğun en kiymetlin için nice mutlu saglikli seneler insallah
Allah ona uzun omurler versin inşallah hep mutlu olun hep iyi olun
doğum gunun kutlu olsun kucuk prenses <3
cok fena duygulandim ya...16 Yorumla
+1 yılResmen nispet yaptın ama :(
Maşallah diyelim :) Doğumgünü de kutlu olsun prensesin :)11 Yorumlaya neden cocuklarinin resimlerini paylasiyosun bu sitede :(
nazar deger bak :) masallah11 YorumlaÖnce bir kocaman maşallah diyerek kem gözlerden rabbim korusun dedim.Sağlıklı sıhhatli analı babalı huzur dolu bir yaşantısı olsun inşallah.Dilerim ağız tadınız hiç bozulmaz.Mutlu yıllar tatlı kızına.Teldeyim link atamıyorum ama
31 Yorumla
+1 yılOyyy yesinler bunu, toplantıya onu da getirseydin hemşo, bir ikizler daha olurdu, biraz daha güçlü olurduk :))) Doğum günüsü kutlu mutlu olsun, inşallah resimlerindeki gibi hep böyle güler, hiç hiç de ayrılmayın :)
11 YorumlaSpor konusunda 975 cevap paylaştı. Abi bunlar çok tatlı ya maşallah Allah bağışlasın , doğum günü kutlu olsun kızının :)
11 Yorumla
+1 yılMaşallah maşallah çok tatlı ya :) doğum günü kutlu olsun :)))
113 Yorumla- +1 yıl
Nazar değcek kıza ama :))
- +1 yıl
Tü maşallah :D
- +1 yıl
:(
- +1 yıl
atma bence kızını tüm dünya görmesin çok şeker maşallah :)
- +1 yıl
bi okuyun üfleyin :D
- +1 yıl
tamam o zaman :)
Oyş Büşracığımın<3 doğum günü demek. Allah onu başımızdan eksik etmesin. Babası öp benim yerime onu tamam mı:) kaç yaşına girdi:)
218 YorumlaSpor konusunda 804 cevap paylaştı. Doğum günü kutlu olsun çok tatlı maşallah :)
Allah sevdikleriyle birlikte hayırlı uzun ömürler versin25 Yorumlayaaa çok şeker :):)
Allah bağışlasınn önceliklee :):)
veee nice nice mutlu yıllar diliyorum inşallah.. :)11 Yorumlaçok sevimli şeker bır bebeğin var:)
geçmiş ama geçmiş doğumgünü kutlu olsun
rabbim ona hayırlı uzun mutlu sağlıklı ömür versin
inş hayatında karşılaşacığı kişiler hep onun için hayırlı insanlar olur
öpücükler kara bebeğe:)02 YorumlaÇok şeker Allah hayırlı uzun ömürler versin çocuklarına size bağışlasın :)
22 Yorumlakızın çooookk havalı maşaallaaahh.
allah korusun çocuklarını
kutlarımm25 Yorumla
+1 yılallah bağışlasın çok tatlılar :)) mutlu yıllar küçük prensesine :))
11 YorumlaSpor konusunda 1,7b cevap paylaştı. Nice nice kızınla uzun bir ömür dilerim.
Çok da tatlı bir şey bıcır bıcır :))
Geleceği güzel olsun melekler korusun hep onu...21 YorumlaSpor konusunda 809 cevap paylaştı. Doğum günü kutlu olsun :)
çok sevimli maşallah.
Allah sevdikleriyle birlikte hayırlı uzun ömürler versin.13 Yorumla- Spor konusunda 771 cevap paylaştı.
+1 yılunuttun mu küçüğüm kızımız olacaktı ? şarkısını söyleyen bir yarim bile olmadı hıammığınna :'(((
( çok tatlı yiğrin onu <3 beraber sağlıklı mutlu uzun bir hayatınız oılsun )01 Yorumla Spor konusunda 930 cevap paylaştı. yerim ben onuu :)) iyiki doğmuş senin gibi tatlı babası olmuş nice uzun sağlıklı mutlu ömürler ona :)
01 YorumlaYanakları tam ısırmalık <3 Gözlüğünü yesinler :)
Musmutlu yıllara <313 Yorumla
+1 yılmusmutlu yıllar ona
"babacım seni çok seviyorum" deyişini yirim ben onun :)11 Yorumla
+1 yılAllah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin yavrucuğa..Çok tatlı maşallah, Gözlükleri de on numara =))
13 Yorumla- +1 yıl
Hahahhaa durum kötü =))
- Spor konusunda 568 cevap paylaştı.
+1 yılo dombililiği yirin. doğum günü kutlu olsun <3
32 Yorumla- +1 yıl
asdfcxsgthajfsg kapıyla bütünleşti <3
+1 yılbenim kocaman s.li babam mi dedi tam anlayamadım :) ahaha babasının kızı.
04 Yorumla- +1 yıl
evet amk çocugu dedi onu iyi anladım bak
- +1 yıl
:)
+1 yılÇok tatlı maşallah her yere koyma nazar olacak
21 Yorumlahepi börtdey Allah bağışlasın
11 YorumlaSpor konusunda 1,1b cevap paylaştı. Doğum günüsü kutlu, mutlu olsun. Ikizler burcu olduğu için bu kadar tatlı demek ki :)
08 Yorumla
+1 yılİyi ki doğmuş tatlı biricik. Nice yaşlara. :)
11 Yorumla
+1 yılAllah bağışlasın reis. maşallahı var cimcimenin.
11 Yorumla
+1 yılAllah bağışlasn çok tatlı maşaallah :))
18 Yorumla- +1 yıl
:))))
- +1 yıl
senin kızın mı ? :))
- +1 yıl
Çok tatlı maşaallah,yerim ben onu :))
- +1 yıl
doğrudur abicim :D
+1 yılah o çocuklar yaşama sevinci
11 Yorumlaahahaha çok bile dayanmış :) valla benim kafadan:)
19 YorumlaMaşallah abicim Allah gülmekten ayırmasın :D
02 Yorumla
+1 yılahah :D ne içirdin çocuğa çılgın ve çok tatlı bişi
01 Yorumladoğum günü kutlu olsun tatlı kızınınn :)
13 Yorumla
+1 yılSenin kızını yerimmm
21 YorumlaSpor konusunda 2,4b cevap paylaştı. senin kızınmış :d
03 YorumlaAllah bağışlasın
01 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası