Arkadaşlar istanbulda iyi bir özel üniversitede okuyorum eşcinselim şu kızların mini şortları yüzünden birgün başıma bişey gelcek çok özeniyorum resmen ağzımın suyu akıyor yani bende giymek istiyorum birde sıcak olunca çok serin oluyorlar ben pantolona tıkılmış oluyorum bacaklarınıda sergiliyorlar.. inanın giymesinler karşılaşmayım diye dua ediyorum çünkü giyemiyorum diye çok üzülüyrum şimdi size soruyorum birgün bende giysem nsl olur yapabilirmiyim sizce özencimi alsam yetcek
Cevabın nedir?
+1 yıl01 Yorumla
Soran+1 yılkısacası istedğini giy bişey olmazmı demek istedin :D
En İyi Cevaplar
+1 yılgiyiniceksin tabi. niye giymicekmişsin. bak sunlar guzel.. etek gibi gozukuyo uzaktan bunlar
link14 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim çok saol yaa sonunda beni tam anlayan biri çıktı gerçekten linki inceliyorum :) bunları görmemiştim... normal bayan kor şort alsam kötümü durur sence
- +1 yıl
kadın sortu rahatsız ederç bedenine dar gelebilir istediğin uzunluktaki şortlar.
Soran+1 yılyok yok zayıfım iyi geliyo bana :P likralıları çok seviyorum
- +1 yıl
+1 yıldışarıda giyme .toplum içinde giyersen etek giyme hezesini katbedersin .hiçte zevk almassın o zaman .evde giy istediğin gibi .
00 Yorumla
İstanbul gibi yobaz bir şehirde giymeni tavsiye etmem.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
4Cevap
+1 yılGiydiğine giyeceğine pişman ederler maalesef :( çok giymek istiyorsan taksim gibi bir yerde sorun olacağını sanmıyorum akşam ve taksimde giyip hevesini alırsın bence.yalnız çantanda kapri falan bulundur ne olur ne olmaz diye.. bir de uzun pantolon giymek zorunda değilsin ki hep size göre de belli kısalıkta şortlar var :)
024 Yorumla
Soran+1 yılya bana erkek şortları çok kaba geliyo be şekerim :S böyle azcık vücuda yapışan kot şortlardan düşnüyordum onalr olurmu sence taksimde falan giysem o kafama yattı biraz
- +1 yıl
içinde kalacağına giy taksimde. oranın en çok bu özelliğini seviyorum kimse kimseye karışmıyor, insanlar birbirlerine saygılı orada hiç sorun olmaz rahat rahat giyersin. giyen erkek gördüm, gerçi o travestiydi hoş çoğu kız diye geçinenleri solluyorlar ya orası da ayrı :D yakışmıştı ona.. ya dar pantolon giyen erkeklere yakışıyorsa, dar şortta yakışır diye düşünüyorum.
Soran+1 yılpekiii canım cesaretin fikrin herşeyin için çok teşekkürler yaa :) :) peki bişey sorcam üstüne falan ne giyeyim vew ayakabı nsl olsun kombin yapamrısın bana rica etsem :PP
- +1 yıl
link kullanamıyorum xper yeterli olmadığından. şöyle söyleyeyim kanvas ayakkabı üzerine ona uygun spor bir gömlek giyebilirsin. :) rica ederim :)
- +1 yıl
evet :) o ayakkabıyı unisex olduğu için söyledim:) eşcinsel olduğunu söylediğin için. giydirelim.com da erkek gömlekleri var hem uzun olabiliyor hem kısa çok kullanışlı oradan bakabilirsin :)
Soran+1 yılaman bayanda giyerim ben bana uycak şeyleri söyleyebilrisn :) birde şeyi sorucam ağdam kesin yapılmış olsun dimi okadar şort giycem madem :)
- +1 yıl
yapmışken tam yap bari :D tüy dökücü krem kullan sürekli almıyorsan canın çok yanar ayy kıyamam :)) kızarıklık olur hemen geçmez :)
Soran+1 yılbende sarışınım söylemeyi unutmuşum :D
- +1 yıl
istersen olursun :) istersen :)
Soran+1 yılyaa aslında nsl istiyorum hemde biliyormsun neleri vermem böyle dolaşmak için :) çok saol bu arada beni motive ettin :) birazda cesurmu olsam taksimde diyorum ama nsl olsa orda hertürlü dolaşıyor hani birazdamı feminen olsam ne dersin
- +1 yıl
keşke toplumumuz belden aşağısıyla bu kadar çok ilgilenmese de insanlar olmak istedikleri gibi olsalar :/ kötü hissettim neleri vermem böyle dolaşmak için diyince sen :/ giymek istediğin gibi giy bence orada sorun yaşayacağını sanmıyorum. tek olma yanında arkadaşın olsun yinede
Soran+1 yılewt giymek istedğimda sanki bişey olsa sanki altındankıayfet yaaa altıüstü bir şort en fazlada üsütne badi diyecektim yanii bu çokmu bana şimdi
- +1 yıl
tabi ki değil :/ ne hissediyorsan, nasıl hissediyorsan osun
Soran+1 yılmesela bir kız gördüğümde şort giyen tayt giyen ya da ne bileyim benim istedğişm gibi giyinen nsl hisediyorum biliyormsun sinir oluyorum ona karşı gıcık oluyorum giymesinler istiyorum görmek istemiyorum beni anlayabiliyormsun
- +1 yıl
sadece anlamaya çalışabilirim, anlıyorum desem yalan olur :/
Soran+1 yılya ne bileyim şölye düşün en çok ne seviyorsun mesela atıyorum tayt.. taytı sana yasak koysunlar ama sonsuza dek hayatının sonuna dek tayt giyemeyceksin mesela ama diğer kız arkdaşların giyebilcek nedensiz bir ysak ama bu öyle düşün nsl hissedersin ? işte benimkisi düşün beğendiğim her kıyafet her şey içib böyle
- +1 yıl
açık cezaevi gibi hissederdim :/
Soran+1 yılmesela sıcaklarda sinir oluyorum ben pantolona tıkılı kalıyorum onalr kısacık şortla zaten saatlerdir konuşuyoruz... neymiş efendim kapri varmış erkeklerde onu giycekmiş yokyaa kendileri giysin kapriyi.. sonra tayttın rahatlığını kıskanıyorum ne güzel taytı çekip çıkıyo bir kız ben neden öyle rahat değilim diyorum kızıyorumda kzııyorum.. eteği hiç denemedim ama sen söyle bari rahatmı oda nsl bir his :) :)
- +1 yıl
etek rahat ama şort kadar değil. :)) eteği kontrol etmen gerekiyor sıkıntılı biraz. sende haklısın ne diyiim :)
Soran+1 yılnsl peki üşütüyormu çok :) oda serin tutuyordur kesin varya :) o açılma riski bile beni için heycan mesela
- +1 yıl
yok çok havadar :))
Soran+1 yılayyy yaaa çok özeniyorumm ama :S keşki bir kız gibi olsam anlamasalar beni 1 gün süresince bazen düşnüyorum heee ...nişantaşında falan
link canıım bak böyle bir sey giyebilirsin tuhaf bakılmasını istemiyorsan. fakat popo altında giyersen malesef çok denyo oldugu için toplumumuzda :( sen üzülürsün sonra..
06 Yorumla
Soran+1 yılaa buda güzelmiş saol... yok popo altında değilde nsl alcaktım biliyormsun kot şortlar varya azcık yapışan likralı hem açılmaz diyordum hemde spor onalr açıkmı kaçr dersin
Soran+1 yılhaklısın sanırım... aslında biliyormsun bacaklarım kötü değil benim bakımlı yani hani bazı kızlardan daha iyi bile durur ne kızlar var bacakları lekeli falan yinede giyiorlar yani
Soran+1 yılya ben şeye kızıyorum hemen diyorlarya kızlar kusarım ben seni görsem yok yakışmaz yok bilmemne desene kısaca ben karşıyım diye öyle dmeiyor bahane buluyo
+1 yılGiymek istiyorsan Turkiye'den gitmen gerekecek uzgunum.. :/ burada kimsenin tercihine saygi yok cunku..
00 YorumlaBende nerelerde bu ne zamandır sorusunu görmüyorum diyodum:))
01 Yorumla
Soran+1 yılmadem merak eidyon insan bide cvb veriri :)
Giy gitsiin. Eşcinsel olanların dikkatini çekersin istediklerin tipte arkadaşların olmuş olur
02 Yorumla
Soran+1 yılyaaa öyle olmuyo 1 sene önce taytı giyip taksime çıkmıştım tüm erkekler bakıyo wlla korktum sadece eşcinseller olsa iyi
+1 yılkimsenin ne dediği umrumda olmasın senin hayatın burası da özgür bir ülke ne giymek istiyorsan onu giyersin
02 Yorumla
Soran+1 yılkızlardan korkuyorum aslında laf sokamaya çalışanlar olurmu diye
- +1 yıl
Olur illa ki önemli olan onlara umursamadığını göstermek bunu görünce herkes laf etmeyi bırakır
+1 yılBacişlerinde selülit de yoktur şimdi ayol. Giy tabiy, elalem bacak görsün anasını satım.
11 Yorumla
Soran+1 yılvar biraz benim kız bacağı gibi hepten :)
- Spor konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılsen böyle dalga geçtikçe yakın zamanda birinden çıkıcak bu
01 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım
İstanbul'da biraz sıkıntı maalesef :( ama giyen varsa okulunda giy
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMadem bukadar heves ettin giyin bari ama sonuclarinada katlanirsin ;)
08 Yorumla
Soran+1 yılnsl bir sonuç olabilirki :)
Cevap sahibi+1 yılEee yani erkeklerdende kizlardanda bir ton laf yiyceksin ama takma incinden nasil geliyorsa öyle takil ;) gerci erkeklerden gelcek laflar hosunada gitcek gibi :)
Soran+1 yılkişye göre değişik yakışıklı bir çocuk olursa neden olmasın ama yine kibar olmalı yaa :P
Cevap sahibi+1 yılAyyy sen harbiden bizdensin ya hehe
Soran+1 yıldiyorum inanmıyolar ben aslında kız gibiyim :) ya bişey sorabilirmiyim böyle meserla şort falan alırken nsl almalıyım sence kendime alıyorum demek istiyorum ben aslında bazen diyorumda ama tabi bişey derlermi bilmem kendime demek istiyorum çünkü olmuyo sonra eve gelince okadar pataya yazık oluyo :S
Cevap sahibi+1 yılSen kendin ol bence kimseye hesab vermekdegilsim sec begen kabinde dene paradini ver cik kime ne ya herkes kendine baksin
Soran+1 yılya kızlarla yanyana kabinlerde oluyorsun bazı mağazalrda neticede erkek olarak görürü utanırmı diyorum söylemez birde sıkılırmı ama heralde atıyorum etek deneyen bir erkekten utanmaz dimi :D
Cevap sahibi+1 yılCok fazla kadana takiyorsun sen bu seyleri yaaa. Bosversene sen milleti! Eger sen gercek bir escinsellsen sanane kizlarin ne dusundugunden hem illaki escinsell olmakmak gerekmiyorki birinin arkandan konusmasi icin insanlarin icinde var herkes hakinda yorum yapmak
+1 yılAmaaan sakın ben bile yolda oyle birini görsem dalga gecerim. Etek giy istersen ?
05 Yorumla
Soran+1 yılsen ne demek istiyorsun yaa şort erkek kıayfeti hem biliyormusun sen bunu bizden çaldınız hemde sahip çıkıyorsunuz nsl oluy bu iş ?
- +1 yıl
Sen kısa sort dan bahsetmissin ve erkeklerde çok itici duruyor. Ben begenmiyorum ve ben sadece kendi fikrimi dedim zaten fikirlerimizi söylememiz icin soru sormuyomusun .
Soran+1 yıltamam ama heptende şortu erkeğe yasaklarcasına.. hem bak bakalım eskiden fıtbolcu şortları nselamış ozman baya baya tüm kızlar beğeniyordki bu kızlar böyle istilacı gibi yaa modada resmen öyle hiç bişey kalmadı bize pantolonlarıda aldınız
- +1 yıl
Ben kendi fikrimi dedim sadece. Ne giymek istiyosan giy kardeşim.
Soran+1 yılama malesef kızların büyük bölümü senin gibi geri maleseffff
kıyamam sana
bana gel bende istediğini giyebilirsin...00 Yorumla
+1 yılBir gün giy dolaş içinde kalmasın
212 Yorumla
Soran+1 yılyaa giycemde okula gitsem abartmışmı olurum sence
- +1 yıl
İçinden geleni yap.Canın okulda mı giymek istiyo,giy o zaman.toplum ne der elalem ne düşünür boş ver bunları.en basiti kızlar erkek kıyafeti giyiyo,sen neden şort giymeyecekmişsin?millete itici geliyosa bakmasın o zaman onlar bu kadar basit
Soran+1 yılewt neden erkeklere karşı böyle bişey var sinir oluyorum yaa kızlar giyince herşey iyi oluyoo
- +1 yıl
Yani arada bir fark yok aslında.Sen giy şortunu git okuluna laf sokmaya çalışan kızlar olursada tınlama hiç
Soran+1 yılayy ewt aslında birtek kızlardan korkuyorum onalrın laflarına hiç gelemeycem... ne derler mesela hazılrıklı olayım
- +1 yıl
Bilmiyorum ki direk ne derler.ama doğrudan yüzüne bir şey söylediklerinde-ki ben böyle olucağını düşünmüyorum - duymamış gibi davran,bir şey deme
Soran+1 yılbirkere birazcık dar bir pantolon giymiştim bir kız arkdaş "aaa canım arkan ne kadar genişmiş spora git falan deyip kahkaha attı" bozulmuştum sonra şaka yaptım falan dedi ben hep bozuluyorum ne demek lazım böylelerina azcık tatktik ver bana :D
- +1 yıl
Ben olsam zıtlaşırım gerçi ama şimdi böyle insanlar içinde karşılık vermenin anlamı var mı?sen ters bir cevap versen o tipteki insanlar işi büyütür,çirkinleştirir,o yüzden cevap verme diyorum zaten
Soran+1 yılya şunu anlasam rahatlayacam sence onu benim böyle kız gibi giyndeğin içinmi söyledi yoksa zaten kızlar arasındada böyle şeyler olurmu bu tip laf sokmalar yanai bana rutin şeymi gelmiş :)
- +1 yıl
Bu kadar açık olmasada dokundurmalar olur tatlım.bence iki nedenden de birazcık var.ama takma kafana onu binde biri sana denk gelmiş
Soran+1 yıldur sana bişey söyleyimde azcık güleim :D birde bunu bana söyleynin kendi popsunu görsen harabe resmen :D
- +1 yıl
Dönüp kendi poposunu toparlamak için hangi spor salonuna gitmeyi düşünüyormuş onu sorsaydın keşke.Kendilerine bakmadan başkalarına laf ediyorlar bir şey diyemiyorum böyle insanlara :D
eşcinselsen sorun yok. ama kezbaninbiri nin paylaştığı fotolar seni tahrik ediyodur net
00 Yorumlayürüyüşleriniz oluyor ya o gün gıyebılırsın mesela
01 Yorumla
Soran+1 yılyok yaaa ben normal haytta giymek istiyorum orda farklı damgasını alarak giyiorsun
+1 yılOOOOOoooyyyyyy giy balımmmm giy yakışııııııııır <3
08 Yorumla- +1 yıl
tişikürler :)
Soran+1 yılteşekkürler reçelim :) ama nerde giyeyim diye düşnüyorum
- +1 yıl
plajda bebeğim <3
Soran+1 yılhangi deniz yolu :)
- +1 yıl
plajda giy sen tatlım<3 :D
Soran+1 yılpeki teşekkürler :) kor şort alcaktım ama
- +1 yıl
Rica ederim=)
+1 yılKoşarak uzaklaşırdım öyle birini görsem.
08 Yorumla
Soran+1 yılhep erkekleri iri ve kıllı düşnüyorzunuz yaaa yakışıyorsa ?
- +1 yıl
Erkeklerde kıldan hoşlanmam bu bir ikincisi 70 kilonun üzerindekilerdende hoşlanmam. Bi erkeği öyle şortla düşünüyorum ama hayır ya olmaz ben bile mini şortu tatilden başka bir yerde giymiyorum
Soran+1 yıl1.si tüm vücudumu lazer yaptırdım kıl yok... 2.si 55 kg 167 boyundayım sarışınım ve bacakalrımda düzgün çarpık falan değil
- +1 yıl
Çok kısa şort giyme Allah rızası için kapri şeklinde şortlar var şort ama kapri değil biliyorsundur :) onlar bir erkekte daha hoş duruyo bence
Soran+1 yılinadamaycam sanırım seni bir kız gibi bacaklarım olduğuna neyse... sizde giymeyin ozman benimde gözüm bozuluyo okdar kötü bacaklı kızlar varya onalrda giymesin
- +1 yıl
Giymiyorum zaten bende sadece tatilde giyiyorum
Soran+1 yılhee işte tatilde giyin tamam ... nedir bu derse geliyo kız şortla hem şort birkere erkek kıayfeti sen kimin kıayfeti kimdem yasaklıyorsun
- +1 yıl
Hayırlısı
+1 yılne istiyorsan onu giyin
01 Yorumla
Soran+1 yılya ne bilim kızların tepkisinden korkuyorum laf söylerlermi diye
Gizli Üye(36-45)+1 yılya bir git hacı manyakmısın nesin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAlın bunu dışarı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgay basmş siteyi.
019 Yorumla
Soran+1 yılderdide sanamı düştü ?
Cevap sahibi+1 yılmidemiz bulandı ya iğrenç görnyosnz
Soran+1 yılbeniş gördünmüde öyle konuşuyorsun nerden biliyorsun?
Cevap sahibi+1 yılbi erkeğin kz gibi olmasna imkan yok kabul et bunu:D
Soran+1 yılben kendime tam bakım yapayım birde hormonu alayım bak kızx gibi oluyormuyum olmuyormuyum görürüsün sen
Cevap sahibi+1 yılen çirkin kz bile iyidr senden
Soran+1 yılhiç kıskanma ben sarışınım bikere kaç kız sarışın olmak istiyorda olamıyo yaa
Cevap sahibi+1 yıl:D sana bişi söyliim kzlarn beyninin çalşma şekli düşünceleri herşeyi farklı. çok istesen de kız olamazsn ara formda bişeysin üzülüyorm ben sizin gibilere bişey demem ama ben bile bir kz olarak şort giymeye çekinirken sizdeki bu teşhircilik libido fazlalğı iğrenç geliyo.edebinle otursan emin ol sayglym cinsel tercihlere. kzlarda bu kadar libido olmaz bu da erkek olduğunun göstergesi. aradığn sadece fantezi.
Soran+1 yılyaa bırak kızlar bazen erkeklerden daha fazla cinsellik istiyo.. ben çok iyi biliyorum hiç canı çok istedği olmuyor bir kzıın heee oldu... nsl giyluyo o taytlar o miniler acaba
Cevap sahibi+1 yılo ayrıma varamıyosun işte onlar sadece beğenilmek için yapıyolar yapsalar da gelin aranıyorum manasnda değil.
Soran+1 yıltamam bende beğenilmek için giycem zaten :) gerçekten bacaklrım düzgün neden bu kadar garip geldi bilmem ama sana .. şort giymiyorsun bari tayt giyiyormusun ?
Cevap sahibi+1 yılevde sadece:D
Soran+1 yılheheh biliyodum bunu :) ama varya okadar rahat bişey daha yok yaa dünyada üretilmemiştir heralde
Cevap sahibi+1 yılondan da eksik kalmadn yani:D
Soran+1 yılzaten ben birtek tayt giyiyorumki öyle kız şeylerinden şort falan yazdım ama almadımki bir fikir sordum sadece.. ama tayt gibi rahat başka şeyler varsa önerebilrisn bana :P külotlu çorap hiç denemedim mesela o nsl..
Cevap sahibi+1 yılsnn şeyin var rahatsz eder seni onlar:D
Soran+1 yıltayt etmiyoo ama :) o farklımı çok merak ediyorum aslında fazlamaı meraklıyım
Cevap sahibi+1 yılbiraz daha dar çorap
Soran+1 yılşu ten rengiler hoşuma gidiyo benim yaa onaları çok merak erdiyorum :P
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası