Soru yukarıda var işte.
Dağcılık
Snowboard
Boks
Downhill (dağ bisikletçiliği)
Kaykay
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
En havalı herkesin yapmayacağı , riskli olandır ki bence buda dağ bisikletçileridir. Sonuçta herkes iyi ya da kötü bir boksör , ya da gerekli ekipmanlarla dağcı olabilir. Ama bisikletçi , özellikle dağ bisikletcileri çok riskli işler yapıyor. Eğimin çok fazla olduğu noktalardan sadece kask gibi basit ekipmanlarla gidiyorlar. filan.
Kesin zordur , boks filanda öyle. Gerçekten spor disiplini istiyor. Ama ben daha çok risk bakımından yaklaştım. Genellikle dağcılıkta ekipmansız kolay kolay tırmanış yapılmıyor bildiğim kadarıyla. Ama dağ bisikletcileri çok riskli noktalarda , dik yamaçlarda filan sürüyorlar bisikletlerini. En ufak bir hatada tepe taklak yuvarlanma riskleri filan , o yüzden en havalı spor bence downhillciler bu seçenekler arasında.
Haklısın hocam :)
Aralarında en havalası Boks her baba yiğit boksör olamaz heleki Ağır Sıklet Dünya şampiyonu olmak bana göre Atletizimde havala Mesela kısa mesafe Koşular.
Ölen çok dağcı var. En kötüsü çaresizlik. Arkadaşlarınla çıkıyorsun dağa, tipi başlıyor bir şekilde yaralanıyorsun acil hastaneye gitmen lazım arkadaşların yardım ediyor, ama helikopter lazım ve her koşulda gelemez. Ölüyorsun öyle yavaş yavaş. Daha çok riskleri var üşendim anlatmaya
boks diyenler neyin kafasında anlamadım 😂 kesinlikle downhill
Snowboard
Cevap
22Cevap
doğa ile iç içe yapılan spor çok iyi yaa :) dag bisikleti diyorum
Bu kizlar bir degisik lan boks heryerde var dag heryerde var snowboard hayatinizda kac defa yaptiniz birde boks diyorlar
aslında söylediğin 5 spor dalınıda yapmak istiyorum çünkü hepsi çok güzel çok farklı deneyimler gibi gözüküyo :D
DH gibisi var mı lan onun o rotorlarına kurban olurum ben :D
havalısını bilmeme benim ilgimi kaya tırmanışı çekiyor
Seçeneklerden birini seçmek zorundaysak dağcılık diyorum
Söylediklerinden boks
Volaybol basketbol ve tabiki özellikle tenis
yok hiç olmadı ama izlemek isterdim
Boks, basketbol falan
Snowboard dan tirsiyom
söylememe gerek var mı?
amerikan futbolu ile beyzbol
Box knk boksorum zaten 👊
Dağcılık ve kaykay