Buz hokeyi seven var mı? Nesini seviyorsunuz geçen gün denk geldim topu göremiyorum ki nasıl seyredeyim var mıbunun bir taktiği yoksa sadece kuul olmak içinmi seyrediyorlar ?
Ne seversin Buz hokeyi :DD
Ne seversin Buz hokeyi :DD
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok hızlı bir oyun. Kabalalık atmosferde de oldukça heyecanlı olabiliyor, futbola göre daha dinamik aslında (kaleden pozisyon varken 4 saniye sonra gol olabilir, 2 dk'da 3 gol olabilir vs.)
Fakat benim gibi miyop adamlar için izlemesi zor. 2 tane maça gittim. Gol olduğu zaman insanların sevincinden ve gol olunca çalan korna sesinden anlıyordum..
bir ara galleria da vardı gidelim gitmeyelim gidelim gitmeyelim diye diye karar veremedik arkadaşlarla daha sonra halı saha maçları düzenlemeye başladık :))) :))))
:))
Hayır hiç sevmem boşa para ve zaman ve enerji kaybı onun yerine abdest alıp iki rekat namz kılsanıza :D
Tadından yenmez beberuhi ne diyon sen izlemeye devam... ;)
Cevap
7Cevap
herzaman icin ulkemizde profosyonel liginin olmasını istedigim bir spor dalıdr
En çok yapmak istediğim şeylerden biridir.. Oyununu oynamayı çok seviyodum, denk gelirse bi' gün oynamak isterim..
Topla kadronu yapak asdmklşasdg
askdbhljsdsdgsgh ahahahahah koptummm
Bayılırımmm o kadar keyıflı ve eğlenceli ki anlatamam :D keşke türkiyedede yaygın olsa futbol gibi tv dede verılse çok takımımız olsa :D Ne süper olur du ya :D
manejerlik oyunu vardı eskiden, tvlerde arada bakıyorum
gecen gün bizim milli takım ilk kez ligde kaldı onları izledim de çok zevkli değil
seyretmesini severim :) yapmaya kalkıştığımda kafamı gözümü yaracaktım :(
İzlemem buz hokeyini, buz pateni tercihimdir.
buz hokeyi değil ama hokeycileri seviliyo bence
Hiç sevmem ... : /
İzlemesi zevkli değil.
Sevmiyoruz panpa.
yoookkk :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar