Sınava giremedim, ne yapayım da hoca hasta olduğuma inansın?

Sınava giremedim çok sorunlarım var yardım edin? ailemde çok olaylar var ne yapıyım??

ne yapıyımda hoca hasta olduğuma inansın. son çarem bu. yoksa intihar edicem. hoca rapora da inanmıyor. hoca çok kızmış.

fikir bekliyorum. ne yapsam?

öyle sorunlarım var ki annemle babam ayrı bu sorun değil ama halam bana, anneme küfür etti. babamın çocuğu oldu .benimle hiç ilgilenmiyor ben de görüşmek istemiyorum anneme çok şeyler yaptı kendisi 3 milyar maaş alıyo aylık 300 tl veriyor. psikologa gitsem gidicek para da yok. annem obsesif kompulsif hastası ona destek olmam gerek üvey babam var onla da kavga etmiştik aylar önce ama küçük kavgaydı. annem yeniden evlenince eşinin ailesi manyak çıktı kayınpederi sapıklık yaptı. para sıkıntımız oldu. babamın umrunda değilim. babam yok gibi.o ğlu olmuş kızı hor görüyosun zaten. bunların içinde psikolojim çok da iyi sayılır, devamsızlık yaptım, notlarım kötü uğraşmam gereken şeyler var. ama kimse anlamıyor.
Güncellemeler
+1 yıl
annemle babamın ayrılığını bildiği halde böyle yapıyorlar zaten.

allah akıl fikir versin walla bu hocalara neyse herkese teşekkürler.
Güncellemeler
+1 yıl
nörolojiye durumu anlatıcaz ananemin doktoru zaten baş ağrısı diye 3 günlük rapor verir diyor ananem bende biraz kendime gelirim.o hocaylada konuşmıcam sınav yapmazsa yapmasın bir sınav daha var 0 versede olur, inanmıyor zaten.raporada inanmaz o konu açmadıkça bende açmıcam.bundan sonrada devamsızlığım olmayacak.derslerime çalışıcam.herkese teşekkür ederim bana yardımcı oldunuz saolun.
Sınava giremedim, ne yapayım da hoca hasta olduğuma inansın?