Face'de o isimde üç kişi var; sadece bir tanesinde resim-paylaşım yok veya gizlemiş. O mu değil mi bilemiyorum.
Ama bildiğim birşey var ki, onu aradığımı bilmesini istemiyorum.
Sevgilisinin tc sini bilen erkek helal olsun :D aslın da fena fikir değil , bir da manitam olursa Tc sini kenara yazim :D
Ezberlersem aayyyyyy aşkım ben bile Tc mi ezbere bilmiyorum der , da çok gözüne girerim :D :D
Üniversiteden dolayı yazmıştım bir yere... Yani okulla ilgili birşey olur falan diye. Bu şekilde kullancağımı düşünmemiştim kaydederken.
Aslın neyi öğren biliyor musun:
Arkadaşlarının ev ve cep telefonlarını al-yaz. Çünkü kendisi telini değiştirirse, ancak onlar aracılığıyla iletişim kurabilirsin.
eyvallah bilader bir gün onlar dönmeyip ben ararsam bu dedini bir sonra ki sefere harbiden yaparım ;) inş. bulursun .
adını soyadını baba adı nerde oturduğunu bana söyle sana tlf numarasını verim hemen
Dostum, bununla ilgili bir link varsa verir misin lütfen.
Teşekkürler...
Adresini bilemiyorum işte...
İzmit-merkez onu biliyorum. Ya aslında ona ne diyeceğimi de bilemiyorum; o yüzden arasam da şu anda konuşmak istediğime emin değilim. Belki de özledim ve sadece ondan haberdar olmak istiyorum...
Cevap
4Cevap
kaç yıl oldu ayrılalı neden ayrılmıştınız halen sevgi vaarmı yoksa Öyle bir aklınamı geldi
Sevgi mi, yarım kalmışlık duygusu mu bilemiyorum ama birlikte çok şey paylaştık ve o şekilde bitmemesi gerkiyordu. O da ben de istemedik böyle olmasını... :(
118 ile başlayan servisleri arayıp bulmaya çalışsan daha kolay olmaz mıydı ? :)
Aklıma geldi de, oradan verecekleri numara ona mı ait öğrenmem için aramam gerekir.
Belki de öyle yaparım.
daha öncedemi platonik ti
3-4 yıl çıktık. Güya evlenecektik.
Ekle facesini degilse silersin.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar