Arkadaşlar balon gibi kas yapma amacım yok ama tshirt giydiğimde göğüs kol belli olsun istiyorum böyle vücut ne kadar zamanda olur?

zayıf gibi görünse de kas hacmi fena değil 0'dan başlayıp öyle 3-5 ayda yapılabilecek bir vücut değil şu 3-5 aycıları anlamıyorum zaten hareketleri öğrenmen formunu oturrtman beslenme ilgili şeyleri öğrenip olayı kavramak 5-6. aydan sonra oturuyor yavaş yavaş.
10 seneciler var onu napcaz 😂
haha 10 sene değil tabii ki bu vücut, ya bilen bilmeyen herkes bişeyler salladığı için bazen yanlışları düzeltmemiz gerekiyor
Yahu vücut geliştirmeyi bu 3-4 aycılar kolay zannediyor. :D Bu Bir... Bu vücudu 3-4 ayda ne kadar yesen idman yapsanda yapamazsın.
Ayrıca bu insanlar sandığımızdan daha fazla bu işe emek ayırıyor.
10 senede bu vücudu yapabilirsin. Kas kütlesi sağlam. Kolay iş değil. Kolay yapılacak vücutta değil. Yağ oranı düşük ama kütlesi sağlam. Bunu başarmak kolay değil.
3-4 ay ama duzgun calısma ıla ve Şu an kı vucut ne durumda oda onemlıdır.
1.85 68 kilo
3-4 tahmınen
Birşey sorcam senin vücut sağlam baya ama kaç ayda yaptın gibi olmasında hani bir limit varya sonrasında o limiti korursun oraya ne kadar zamanda geldin
10 sene :)
Ben spora başlıcamda 1.78 boy 62 kilo ideal ağılıktamıyım acaba kitle endeksinde hep farklı gösteriyor yaş 16 bu arada
Bu mu plaj vücudu
Görmemek için denize gitmem yemin olsun
Bunada çok kaslı diyeceksen ölelim bari 😂
Neden iğrenç? Kas olduğu için aynı yere çıkıyor 😅
Kedi ulaşamadığı ete... :)))
Cevap
8Cevap
bu soruya cevap vermek çok çok yanlış olur kimse bilemez senin genetiğin nasıl beslenmen nasıl anteriman biçimin nasıl uyku düzenin nasıl
Genetik 10/9 beslenme bütçem 10/10 uyku düzeni şu an için 10/1
@DONDAN 👍👍👍
Afrikalı mısın dostum? Afrika kıtası hariç çok nadir 10/9 genetik çıkar be, abartma, 1.87 boy 68 kg ile genetik gayet düşük desem sana? Boyum 1.87 benimde, kemiklerimi sıyırıp atsam kantara 68 kg gelir, sen bildiğin çok zayıf kemiklere sahipsin, dolayısı ile omuz genişliğinde kemik desteğin sıfır, bacak genişliğin sıfır, nasıl 10/9 genetik, bana da anlatır mısın, ayrıca boyun kolona göre çok çok uzun, dolayısı ile sende kalf genetiği de sıfır, bacakların diz altında özellikle oldukça ince, senelerce ayak çalışsan bile kalfaların asla ama asla Roberto Carlos olmayacak, zayıf kalfa ne kadar vücut yaparsan yap, plaj vücudu olmayacak desem? Not : 11 yıldır vücut geliştirme yapıyorum
5 ay sağlam beslenme ve protein desteği ile sahip olursun önümüz yaza artık kanka
O jony bravo steroid basıyo heralde dalyan gibi maşallah 😂
hiçkimse jony gibi olamaz..
10 senede yapabilirsin resimdeki vücudu.
Bu iş kolay olsa dünyada vücutsuz insan kalmazdı.
10 sene ne yav abarttıkça abartıyosunuz
Bu işin içinde olmadığın için bunu tam anlamıyla idrak edememen çok çok normal değerli kardeşim...
Vücut geliştirme Dünyanın en zor sporlarından olup aynı zamanda en fazla vakit, bütçe ve emek isteyen sporlarındandır. Bu adam 7-8 senenin üzerinde bir süredir spor yapıyordur, bunada emin olabilirsin. Dedim ya bu iş öyle 1-2 senede şıp diye olacak iş olsaydı herkes iyi vücutlu olurdu, göbekli veya zayıf insan kalmazdı.
Bu insanlar çok ter döküyor, hayatını spora göre düzenliyor, senelerce spor yapıp senelercede bu iş için besleniyor, suplement alıyor. Gelişmek için çoğumuzun yapamadığı fedakarlıkları yapıyorlar ve bu iş için çok paralar harcıyorlar.
Bu adamın kolu 45 cm civarındadır yağ oranı inanılmaz düşük. Muhtemelen bu yağ oranına doğal olarak inmen mümkün değil, insen bile kalıbından, kas kütlenden kaybedersin.
Kısaca bu vücudu yapmak istiyorsan 10 sene azimle, disiplin ve iyi yemek ve çok çok iyi idmanla çalışmalı ve bu işe çok iyi bütçe ayırmalısın. Genetikte olmalı...
Ayrıca soran kardeşim şunuda belirteyim bu defineliği kas kaybı yaşamadan kazanman için gerçekten bu işte çokk yetenekli olman lazım.
Savaş cebeci 10 yıl falan yapıyor bunun 2 katı neyse
Savaş Cebeci hacim olarak çok iyi ama bu adam kadar define değil.
Hatta Savaş Cebecinin "Fitness Modeller Naturel mi?" "Kim Doğal Sorularına Cevap" Vb. Videolarını izlersen Savaş Cebeci bu kurulukta vücutların naturel yapılamayacağını söylüyor.
Podyum veya Model kuruluğu naturel olmaz, doğal adam define olursa ölçü kaybeder diyor ve haklıda adam zaten
Vücudun tepkisine bağlı anatomin elverisliyse 1 yılda yaparsın 😊
kürsüz o vücudu yapamassın.
He kardeş he
Vücut geliştirme salonumuz var babam 26 senelik hoca kardeşim.
Kardeş kürlük bir anormallik yok doğal vücutçu görmesek inancaz
Yaparsın O Zaman :)
Yapabileceğimi biliyorum da kür demen çok saçma geldi ondan dedim 😂
Lazar angelovu koysam mutant bu dersin o zaman heralde 😂😂
Boşver.
Yok ne alakası var. Ben o defineliği kürsüz yakalayamassın diyorum.
Bu bildiğin zeus vucudu
Göze hitap ediyor ondandır
3-6 ay fitnesse git :d
Bu vücut abartılı ve iticidir en uygun vücut yüzde 20 30 yag oranı olandır belden ince omuz kol göğüs yapılı olan vücut daha ilgi ceker
Düzenli ve doğru çalışmayla 2-3 ay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar