Sevgilimin çalıştığı iş yeri... Az bakar mısınız arkadaşlar?

Sevgilim ile 11 aya yakın çıkıyoruz. Ciddiyz. Yüzük taktık. Ama sevgilimin iş yeri hiç hoşuma gitmiyor. Şimdi sevgilim bay ve bayan güzellik ve zayıflama salonunda çalışıyor. Kendisi iğne yapıyor bayanlara zayıflaması için. Ve bu yer 3 katlı. Alt kat var bodrum gibi geniş kadınlar için onun üst katında erkekler için kas ve zayıflamak için aletler var onun üst katındada işte bu iğne yaptığı yer var. Ya sevgilimin böyle yerlerde çalışmasını istemiyorm. Zaten kendiside diyor babam böyle yerde çalıştıgımı bilse yollamaz diye. Ya sevgilim o kas yapan erkeklerin içinden doğru falan geçiyor. İstemiyorum çalışmasını.Zaten maaş konusundada sıkıntı vardı vermiyordu tam. 1 sene olucak 2 ay sonrada. Ne bilim sen bana karışamazsın diyor. Sanamı sorcam çalışıp çalışmıcamı diyor.Önceden ben body kas yapmaya gidim dediğimde olmaz diyordu gitme diyordu. Bende gitmemiştim. Şimdi o erkeklerin kas yaptğı yerden falan geçiyor çıkmasını istiyorum. Israr ediyorum çıkması için. Sen bana karışamassın diyor. Sanamı sorcam diyor. Buna sen karar veremezsin diyor. Benım ailemde biraz dindar. Böyle şeylerede karşı ne bilim. O yüzden ilerde sıkıntı olur falan diyede istemiyorm. Sizce ne yapmalıyım.
Güncellemeler
+1 yıl
Kendisine dedim ki. Bak eğer devam edersen bende giderim oraya dedim. Spora yazılırım orda dedim. Oraya gidersen beni unut diyor:D
Sevgilimin çalıştığı iş yeri... Az bakar mısınız arkadaşlar?