Gözlerimin içine bakamıyorsa sürekli kaçırıyorsa elini kolunu nereye koyucagını sasırıyorsa her sekılde anlasılır aslında. Ne dusundugume gelırsek cok rahat olan erkek kızlara guvensızlık verır ama utanmanında bır sınırı var. Çok utangac erkek bana ıtıcı gelır acıkcası. Eger kıza karsı utanmadıgını ozguvenını bellı etmek ıstıyorsan ozguvenlı dur yanında ve gozlerını kacırma. Kız olan o bırak o utansın.
1011 Yorumla- +1 yıl
TABİİ Sonuna kadar haklısın çok utangaçlık dediğin nedir mesela örnek verirmisin ?
- +1 yıl
ya mesela bir yere gıdıyorsunuz konusmaktan konu acmaktan acız. Utangaclıktan bır ortamda ıkı lafı bır araya getıremeyen tıpler. En onemlısı yuruyus. Bır erkegın yuruyusunden ozguven akmalı. Bır ortama gırdıgınde kaskatı yuruyenler var. Özelliklede dışa dönük sosyal kızların yanında hıc sansları yok bu tur tıplerın.
- +1 yıl
dediğin doğru ama dediklerinde rahatlıktan oluyor işteee :D planlı olmaz bu saydıklarının hiç biri :D
- +1 yıl
ve bu zamana kadar sadece 1 kızın yanında oldu bu durum
- +1 yıl
planlı olmaz tabıkı ama asabılır netıcede bu buyuk bır sorundur bır erkek ıcın tek basınıza fılan takılın bır muddet, tıyatro kurslarına gıdın, semınerlere katılın bu sekılde ozguvenınızı saglayabılırsınız. Ozellıkle tıyatroyla az cok ılgılenen bırısınden utangaclıktan eser kalmaz. Değerlendırmek lazım:)
- +1 yıl
iştee zaten onun yanında oluyor fark etmişmidir bilemem ama ben zaten 3 senedir kurslardayım vede daha öncede kızlara açıldım güzel bir şekildee aşık olduğum insanların yanında felanda çok rahattım ama bu kızda var bir şey yok sanki uyum olmadı gibi geliyor ama bilmiyorum bak ben geçen senede 45 dk diksiyon kursunda gdo sunumu yaptım o kadar milletin içinde vede çok beğendiler iş görüşmesi yaptık sonra bu sene tiyatroya felanda gittim gayet iyidi sonradan bırakmak zorunda kaldım ama :D
- +1 yıl
tamam o zaman normalde ozguvenın problemın utangaclıgın yoksa sorun yok onun karsısında oluyorsa bıtek kendını kontrol etmeye calıs bunun sebebı ya harbıden asıksındır ya kızı kendınden ustun goruyorsundur ve ya kız bıraz sert duruyorsa da heyecan yapabılırsın bılmıyorum ona sen karar ver:)
- +1 yıl
kursuda dediğim gibi işten dolayı bıraktım yoksa iyiydik oyunlar felan güzeldi bir de çabuk kaynaştık birbirimizeee harbiden aşık olduğm kesin vede kendimden üstün gördüğümde kesin ama halbuki öyle bir durum yok kızın yanında rahat olamıyorum yanii ne sempatiklğim ortaya çıkıyor nede konuşmalarımla etkileyebiliyorum ama emin ol çok fena bir durum birde genel olarak hayatımada yansıdı bu durum 2 lafı zor bir araya getiriyorum ama şimdi iyiyim Allaha şükür vede bir işte çalışıyordum orasıda fena
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılGözlerini kacirir, gülümsemez pek, kizarir. simdiye kadar bunlari farkettim. ve birsey söylenince önce duymamazliktan gelir :) bunu da cok gördüm, ve bu tür seyler cok hosuma gider
23 Yorumla- +1 yıl
heee peki ilişki açısından nasıl düşünürsün böyle bir erkek ilişki yaşayabilirmii ?
Cevap sahibi+1 yılöyle bir erkekle iliski yasiyorum zaten :) 9 aydir..
- +1 yıl
bırak bu işleri beyaz tenlimi o yüzü süreklimi kızarıyor ?
Aynı şey bendede var ve ben hep karşıdan rahatlatacak bir hareket beklerim, ah bir sabret, bir imkan ver be... halinden anla da bu da bencilce olur, zaten kişiyi yeterince soğutmaya yeten bir durumdur.. O yüzde imkanlar el verdiğince iyi hazırlanmalı, alkolde alınabilir :/
cut.03 Yorumla- +1 yıl
alkolde alıyorum ben zaten 20 yaşımdan beri yaş 23 ..
- +1 yıl
yok o kadarda değil belli olr
+1 yılKonuşurken kekeliyorsa, gözlerini kaçırıyorsa, sesi titriyorsa, ellerini koyacak bir yer bulamıyorsa, ensesinden soğuk soğuk terliyorsa, gözleri kızardıysa vs vs. Ama en çok ses titremesi belli eder
33 Yorumla- +1 yıl
nasıl geçer bu ?
- +1 yıl
Üstüne giderek yenebilirsin. Zamanla kızlarla konuşa konuşa geçer. He ayrıca böyle bir problemin varsa bunu dert edinme. Onu kabullen. Gizlemeye çalışırsan daha kötü davranırsın. İçinden geldiği gibi davran. Yapında utanmak varsa, utancını gizlemeye çalışman kötü olur. Utan gitsin bir şey olmaz. Böyle yaptığında zamanla çözülecektir bu problemin
- +1 yıl
ya benim durumum vahim değil arkadaşım sadece 1 ortamda ve 1 kıza karşı oluyor bu ama varya bu kadar yoğun olmamıştır bu yaşıma kadar çok fena bir durum cidden çok kötüü fenada özgüven problemi yarattı bu bende çok kötü içten içe çürüdüm resmen çaresizliğimi hissettim ve sürekli olan bir şaşkınlık vardı bendee...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
+1 yılsürekli gözleri fıldır fıldır dönerse, konuşurken bana bakmazsa , yüz mimikleri vs. bunlardan kolay anlaşılır . Ne kadar yakışıklı olursa olsun yanımda rahat olmayan bir insandan çabuk soğurum . Yanımda rahat olmalı ki kendimi iyi hissedip bende rahat olayım :D
14 Yorumla- +1 yıl
Ben hep rahatlığı tercih etmişimdir , eğlenmeyi kafama göre hareket etmeyi severim ve de karşımdakinin de öyle olmasını isterim . Sus pus olup utanmak vs.vs. benlik değil . İtici bir tarafıda yok
- +1 yıl
sende haklısın arkadaşımda yaniii o erkekte böyle olmayı istemiyorki ama ?
- +1 yıl
İnsana göre değişir napalım
ben kesınlıkle egosu tavan yapmış ukala ukala konuşan bı erkektense yanımde heyecandan ne yapacagnı şaşıran utanan bı ekeği tercıh edrım kı sozlumde ılk tanıstıgımızda heyecanedena surelı bacağını hareket ettırıyodu sureklı sıgara bı ara elıne baktım hafıf tıtreme bıle vardı onu ole gorunce çok hoşuma gittmişti karsındakı kız fırlamalrdan hoşlanmıyosa utanman onun hoşuna bıle gıtmıstır fazla kasılmakta ıyı deıl ama bıraz daha konuşup sohbet etmeye çalışırsan aşabılırsın kasılmalarını..:)
71 Yorumla- +1 yıl
yok arkadaşım hayatımda ilk defa bir bayanın yanında bu kadar zorlandim kızıda çözemedim açikcası
utangaç kızlar ve geleneksel bir ailede büyümüş kızlar, utangaç erkekleri severler. ama rahat kendine güvenli, daha girişken kızlar utangaç erkeleri çocuk gibi görürler önemsemezler. bide çok güzel kızlar utangaç erkelerle pek takılmazlar. utangaçlığını sanki cool biriymiş gibi insanlara gösterebilirsen çekici olabilirsin. başarılar:)
40 Yorumla
+1 yılBence utanan erkek iyidir, çünkü insanlarda artık utanma kalmadı. Ama belirli bir sınırı var, evlenince de 'sen bakarken soyunamıyorum' derse o iş olmaz :D
64 Yorumla- +1 yıl
Sen bakarken soyunamiyor ask kapa gozunu
- +1 yıl
Kapamam
- +1 yıl
o kadarda değil yaniii
- +1 yıl
:D olur mu olur
Gizli Üye(30-35)+1 yılElini ensesine götürür yere bakar nefesini tutmuştur gözüne bakamaz.. Yakışıklıysa çok sempatik tatlı gözükür bana, eğer benden hoşlandığı için karşımda böyle utanıyosa onu orda alıp öpesim sarılasım gelir :D Çok tatlı oluyo utangaç erkek ya :D ( fazlaya kaçmadan sadece hoslandıgı kızın karsısınd böyle tatlı gözükr..)
14 Yorumla- +1 yıl
bende de öyle oluyor zaten ama hayatımda ilk defa bu kadarını yaşadım
Cevap sahibi+1 yılHoşlandığın kızın karşısında kilitlendin mi noldu :D
- +1 yıl
utanan erkek çirkin ise sana nasıl görünür
- +1 yıl
aynen öylee yaa kilitlenmek değilde bilmiyorum başka bir şey varyaaa uyummu olmadı diyeyim yanii sempatikliğim çıkmıyor onun yanında ve konuşmalarımla etkileyemiuyorum :D çok fena bir durum kıznda zaten ilgisi vardı
+1 yılerkekler utandıkları çekindikleri ya da yada yalan söylediklerinde boynunu kaşır kafasını oraya buraya çevirir kızın gözlerinin içine bakamaz...
ayak sallaması,ellerin birbirine dolaşması,her an kızın bir yerine yanlışlıkla dokunmaktan korkar gibi hareketler vs30 Yorumlaürkek kaçamak bakışlarından, kız konuştukça ebleh bir gülümsemeyle atan renginden anlarım. eli ayağı birbirine dolaşır fazla duramaz ortamda. fazla gözü açılmamış olması hoşuma gider. yakışıklılığını kullanmamış yani.
13 Yorumla- +1 yıl
bak 30 yaşındasın böyle bir erkekle bir ilişki düşünebilirimisin vede böyle bir erkeğin kız arkadşı olabilirmi ?
- +1 yıl
aaaa 30 yaşında birinin düşünceleriii yaniii yaaa çok görmüş geçirmişssin böyle konuşuyorsun artık bilmiyorum gönül sevsin felan ama gerçektyen
+1 yılkekeler .. eli ayağına dolanır.. sakarlaşır. yüzü kızarır. utangaçlığın belirtileri bunlardır bence:) bu devirde utangaç erkek bulmak zor.. güzel bişey yani:)))
38 Yorumla- +1 yıl
ama kızlar tarafından tercih edilmiyor sadece yüz kızarması bir belirti olabilrimi ?
- +1 yıl
sadece yüz kızarmasıyla olmaz bence. davranışları falanda değişir
- +1 yıl
peki hiç böyle bir erkekle karşılaştınmı ?
- +1 yıl
evet.
- +1 yıl
ne hissettin ve ne düşündün ona karşı özellikle ilişki yönünden?
- +1 yıl
çok güzel bir histi. zaten kendisinden hoşlanıyodum. böyle konuşurken dudakları falan kuruyodu:) ya anlatılmaz yaşanır diyorum bir erkeğin en tatlı(+masum) olduğu an utandığı andır bana göre.
- +1 yıl
ama itici geliyor değilmi ?
- +1 yıl
tabiki herkese göre değişir. itici dyemem . daha önce konuştuğum erkeklerde utanma olmadığı için onunla konuştuğumda bana farklı gelmişti.
+1 yılutanınca kızarıyolar hafif belli etmemeye çalışıyolar daha belli oluyor kasldığınıda başka tarafa bakmaya çalışıyolar tedirgin gözüküyolar belli oluyor bayaa
12 Yorumla- +1 yıl
hımm ne düşünürsün böyle biri ile ilgili vede böyle birinin sence flörtte şansı olurmu =
- +1 yıl
niye olmasn ki o utandıkça benim hoşuma gidiyodu :D
ayy benim sefam benimle konuşurken bir kasıldı gerildi tabi ben farketmedim o ara nirvanaya ulaşmıştım :D gözlerinin içi gülüyodu.. senin de mi öyle oldu
211 Yorumla- +1 yıl
yok canım benim sadece ilk defa hayatımda bu kadar oldu yaniiii bu ortamda vede o kişiye karşı ama varya fena birşeyyy
- +1 yıl
vallahi gitti kız kaçtııı cidden :D
- +1 yıl
konuştuğu biri varmış onu tercih etti
- +1 yıl
işteee eee tabi beni böyle görünce uğraşamam hesapları yedeklere atıldık vede şimdi hiç sallamıoyurm kızı çok bozuluyor ama çokk
- +1 yıl
NE kadar güzel bahsettin öyle arkadşım :d ama kız fena bozuluyor yaa bir görr :D
- +1 yıl
yok yok dönmez seçimini yaptı artık
ilgisiz şeylerle kendini anlatır sen de dinlersin hadi canım yok artık gibi yapmacık tepkiler verdikçe biz kızlar tabii ne diosun sen diyip kasılmaya devam eder anlatır yok 50 kişiydiler yalan yok gibi itici itici konuşur.. utandığını ise dengesiz hallerinden anlarım ya bişey düşürür ya bir yere çarpar ya da bakmaz konuşmaz gözü yere bakar halının desenlerini inceleyen çocuk gibi..
10 Yorumla
+1 yılbana bakıyo ama cama felan çıkınca bakıyo hatta o gün ben telefonla konuşuyodum kaopattın 1 saat sonra dışarı çıktım beni görünce telefonu çıkardı telefonla konuşuyo gibi yaptı ben de sirlendim bu kimle konuşuyo böyle diye bende bahçenin kapısını çarptım çıktım gittim
19 Yorumla- +1 yıl
aaaa buda değiişik bir şeyyy
- +1 yıl
yhaa çok zordurum dayım ama elimden gelen bişey yok
- +1 yıl
bence hoşlandıysan üzerine git onu anlamaya çalış arkadaşım
- +1 yıl
SAOL CNM ARKADAŞIM AZDA OLSA YARDIMCI OLDUN TŞK
- +1 yıl
empati şart empatii gül eğlen söylediklerine bu onu dahada açıcaktırr
- +1 yıl
hmm nasıl aşık ederim sence
- +1 yıl
al iştee bu düşünce yanlış muhtemelen sana zaten aşık olmuştur oo baksan aptallaşıyor :D
- +1 yıl
saol yaa :D
- +1 yıl
:))
yüzü kızarır, eli ayağına dolaşır, konuşurken takılır 2 kelimeyi bir araya getiremezse utangaç olduğunu düşünürüm utanması olan insan iyidir diye düşünürüm
14 Yorumla- +1 yıl
peki ilişki yönünden ne düşünürsün ? sevgili durumları nasıl olur
- +1 yıl
beğendin ilginde var ama ...
selam tanışabilirmıyız derse. ya da konusurken yüzünde hafifi bir gülümseme ve kızarıklık varsa. gözlerimin içine baka baka konuşamıyorsa :(((( maselefti bir adım geride bir utangac
11 Yorumla- +1 yıl
yaa sanal alemde değiliz yanniiii kızarıklık bu kadarmı takıntılı bir durumdur yahu
+1 yılgözlerini kaçırıyorsa utanıyor demektir malum erkekler kızlar gibi fazla kızarıp bozarmaz... bence hoş olur utanması yani
37 Yorumla- +1 yıl
bende kızarma oluyor yaaa
- +1 yıl
o biraz tenle de alakalı ya mesela ben çok heyecanlı ve utangaç biriyim ama hiç kızarmam öyle durumlarda :D
- +1 yıl
ben beyaz tenliyim cildiim hassas biraz
- +1 yıl
o zaman normaldir :))
- +1 yıl
ama işte kızlar öyle görmüyorki ?
- +1 yıl
nasıl görmüyo? insansın arkadaş erkek kız ne fark eder herkes utanır yani :D
- +1 yıl
yok arkadaşım bende kızarma oluyor cidden :D
+1 yılgenelde özgüvenli görünmeye çalışırken ellerini kollarını nereye koyacaklarını bilemezler hemen kendini ele verir. göz kaçırırlar gibi şeyler
11 Yorumla- +1 yıl
hımm ...
+1 yıloha çok hoş.her halinden belli olur tatlı tatlı sırıtıyorsa . etrafına bakınıyorsa diycek bişeyler arıyorsa hızlı nefes alıyosa
12 Yorumla- +1 yıl
eeee ne olur ve ilişki yönündden nasıl olur böyle bir erkek çevrende hiç gördünmü böyle biri ?
- +1 yıl
ilk başlarda hoşa gider ama utanıp ondan uzaklaşma yakın ol.ilerleyen zamanlarda alışırsınız ortada bişeycik kalmaz
Bir erkek çok kasıyorsa utanıyorsa o erkek seviyordur lakin kafalamak için kasıp arada açık veriyorsa o erkek bir hiçtir...
21 Yorumla- +1 yıl
ama çok kötü bir durum vede hayatımda ilk defa bu kadar zorlandım :D
Konuşmalarında harf eksikliği yaşar,göz göze gelince başka bir yere bakar,sürekli güler,konuya odaklanmaz onun aklı hep başka yerlerdedir.
15 Yorumla- +1 yıl
peki ne düşünürsün onunla ilgilı?
- +1 yıl
aptal demen bir saçma oldu neysede yanii sonuçta o kişide öyle olmayı istemiyor yaniii D:
- +1 yıl
aaa ayıp ama
+1 yılGöz kaçırırlar cümleleri anlamsızlaşır ve hiç bir şey anlayamazsınız. Olumlu düşünmek gerek.
24 Yorumla- +1 yıl
o aşık erkek hallleriii değilmiydi ?-
- +1 yıl
Aşık mı :D Hepsi mi ?
- +1 yıl
aşık erkek halleri diye biliyorum bu açıkladıklarını
- +1 yıl
Sanmam.
Her hareketinden anlarım :) ama utanması çok tatlıı... <3
216 Yorumla- +1 yıl
peki böyle birıyle ılışkı düsünürmüs?n?
- +1 yıl
ilk 2 buluşmanızda utanır sonrasında zaten alışmış olur
- +1 yıl
vallahi 1 insana karşı böyleyim diğerlerine karşı o kadar rahatımki o kadar yaniii D:
- +1 yıl
nasıl çekim ?
- +1 yıl
25 yaşında seence kesinlikle anlarmı acaba gerçi seçimini başkasından yana tercih etti beni istemedi ama oda uzun sürmedii...
- +1 yıl
aslında hissettide arkadaşım hanii söylemleri hiç öyle değildii... söylemlerinden benden hoşlandığını çıkardım ama dediğim gibi bir anda da değişti..
- +1 yıl
arkadaşım söylemleri buydu ;
birde kurstaaa bir mevzu geçtiii sevgili mevzusu benim yaşımı sordu 23 dedim sonraa bana bakarak içini çekti felan...
yine kursta sevgili muhabbeti geçtiii hoca beni göstererek bak bu var dedii kızda
bir o var zaten başkada kimse yokki dedi gözleri yeter onun bir o var zaten kursta gibi söylemleride var
- +1 yıl
olmadı arkadaşım kız başkasını tercih ettiii veee 16 gün sürmüş oda bitti...
+1 yılSes tonundan anlarım. Utanmak iyide çok kasılırsa ben de rahat olamam
21 Yorumla- +1 yıl
çok kasılırsa dediğin nasıl oluyor ?
Yanimda cok rahat davranmasini istemem biraz utangac davranmasi hosuma bile giderdi
24 Yorumla- +1 yıl
yaa herkes öyle diyor ama tercihleriniz başkasından yana ?
- +1 yıl
Ne kadar inkar etsenizde sevgilisi olmayan erkeklerin %99 utangaç, çekingen. Ters açıdan baktığımızda da aynı şekil; utangaç, çekingen erkeklerin %99 u yalnız.
- +1 yıl
aynen öyle kardeşim fakat son zamanlarda da buna çok rastlıyorum utangaçlarında sevgilileri var hakikaten benden 1000 kat kötü durumda olan arkadaşların bile sevgilisi var :(((
Ya utanıp çekiniyosa konuşurken gözlerine bakıp konuşmaz mesela ya da el hareketlerinden felan belli olur konusmasından verdıgı cevaplardan. Benim hoşuma gider yani yanımda çekinmesi :)
12 Yorumla- +1 yıl
öyle diyorsunuz ama tercih etmeyende sizsiniz :d
Utangaç ve ters tepki vermeyen erkek,ilgimi daha çok çekiyor.Sürekli onunla uğraşasım gelir mesela.
21 Yorumla- +1 yıl
ne yönden uğraşasın gelir ?
utagaç erkeklere bayılırım yanı çekıngen erkeklerkızaran erkkler çok çekıcı gelirbanaa :)
21 Yorumla- +1 yıl
yaaa Allahını seversen bütün kızlar öyle diyor ama seçimleriniz başkasından yanaaaa heppp böyle bir erkek ilişki durumnda nasıl olur peiii?
kadınların içinde hep bir eziklik vardır aslında her ne kadar utangaç erkekleri severiz derlersede aslında kendileri zaten kendi duygularını bastıran nitelikte oldukları için karşısındaki erkeğin özgüveninden bastırdığı duygularının kurtuluşunu ister.yani boşuna götür beni gittiğin yere demez erkeğe sığıntı olmakta bu yüzdendir...
20 Yorumlanormal karsılarım yapısında utangaclık varsa yapıcak bişi yok
23 Yorumla- +1 yıl
peki böyle biriyle ilişki düşünürmüsün ?
- +1 yıl
fırlama şart diyorsun
kızarır,gözlerine bakamaz,kekeler.çok tatlı olurlar yani severiz utangaç erkekleri :)
211 Yorumla- +1 yıl
heee hepiniz öyle dersiniz ama ilişki olayına sıcak bakmazsanız ...
- +1 yıl
hadiii yaaa nasıl ?
- +1 yıl
yok hal ve hareketleri şimdi nasıl ?
- +1 yıl
hadiii yaaa sendemi öylesin hakikaten ona şans vermen çok takdire şayan bir şey kızların %99 u böyle bir şey yapmaz yanınıda konuşmaları felan nasıl vede ilk baştaki halinden şimdiki hali ne durumda ?
- +1 yıl
hadii yaa ne güzell ama empati yapmaya çalış arkadaşım bu çok önemli... :D
- +1 yıl
etkilenmek istiyorlar ama
eğer sadece bana özel bir utanmaysa hoşuma giderdi:)
42 Yorumla- +1 yıl
sadece sana tabiki bir senin olduğun yerde böyle oluyor ama çok fena bir şey buu yaa
vucudü gerilir kasılır tirer kekeler terler kızarır gülümser tatlı olur işte=)
11 Yorumla- +1 yıl
tatlı olduğunu kimsenin düşündüğünü sanmıyorum çünkü kızlar itici buluyor
+1 yılSözlerime kafasını sallayarak cevap vermeye calısiyorsaa...
11 Yorumla- +1 yıl
bumu yaniii ?
+1 yılsesi titrer, bakışlarından anlaşılır. ben utangaç erkeklerden pek hoşlanmam
12 Yorumla- +1 yıl
utangaç erkek candır can
- +1 yıl
sanki utangaç erkekte utangaç olmayı istiyor :D
sürekli elleri ile oynaması , yüzü kızarması en belirgin özelliktir
11 Yorumla- +1 yıl
ne duşün?rsün boyle bir erkekle ilgili?
+1 yılBazı kızların hoşuna gidiyo bu durum bazıları ise hiç hoş karşılamıyo durumu genelde fingirdek kızlar sevmem böyle cocukları :) İlk buluşmada böyle tavırlar sergilersen bidaha hiç konşmaz seninle ama hiç üzülme o seni kaybetti merak etme :)
10 YorumlaGözlerini Kaçırır Sürekli konuşmakta zorlanır kelimeleri birbirine karıştırır soru sormazsan cevap vermez konuşmaz...
12 Yorumla- +1 yıl
çokmu karşılaştın böyle tiplerle ?
eğer gözlerine bakıp şiirsel konuşmak yerine, tam bakacakken malsel konular açarak gözlerini kaçırırsa anlaşılır :D
12 Yorumla- +1 yıl
ne gibi?
+1 yılArkadaşım cevap gayet açık utangaç erkek hakkında utangaç oldugunu düşünürüm ://
16 Yorumla- +1 yıl
bunu nasıl anlarsın ?
- +1 yıl
Ne biliym utangaç erkek görmedim hepsi cin valla :D
- +1 yıl
peki onlar hakkında ne düşünüyorsun? ya hiçmi utangaç erkek görmedin dolu var ya cidden siz nerede yaşıyorsunuz?
- +1 yıl
Hııı dur vardı bir tane..Arka sıralarda oturuyordu utangaç görünümlüydü ama çakalın teki çıktı sonradan :D Yani ııı cıks hepsi tilki :D
- +1 yıl
kızarma oluyor yaa cidden ama sonradan geçiyor
gözlere bakamaz konusurken cevaplar kısacıktır biran önce gideyim havasıdır eller rahat duramaz nereye koyulsa olmaz cok fena durum kendimden biliyorum :)
22 Yorumla- +1 yıl
eee heryerdemi oluyor bu ?
Süreekli gülmesinden yüzünün kızarmasından konuşamamasından :)
12 Yorumla- +1 yıl
çokmu iticidir bu yaaa ama süreklide olmaz yaniiii :D
+1 yılavuç içleri terler baya baya terler kasılır böyle konuşma sıkıntıları çeker..
14 Yorumla- +1 yıl
ulan ne iticı durum bu böyle değilmi!.
- +1 yıl
o zamnlar hoşlandıgım için sevimli gelmişti.. ama fazlası itici evet:D
- +1 yıl
şuan kaç yaşındasın kiii o zamanlar hoşlandığım için demişssin :D
- +1 yıl
ya artık hoşlanmıyorum yani anla o zaman hoşlanıyodum şimdi ilgim yok:Dhoşlandıgın zaman sevimli geliyo yaptıgı her hareketi kasmaya gerek yok zaten
+1 yılböyle espri yapar esprisinede sadece kendi güler :DD
12 Yorumla- +1 yıl
yok bee
olumsuz dusunceler gelırdı aklıma erkek dedıgın kendıne guvenmelı kendıyle barısık degılse kasılır utanır bence
12 Yorumla- +1 yıl
yahu kendine güvenle alakası yok. adrenalin değişik etkiler bırakıyor yurdum yiğitlerinde hemen kötü düşünüyonuz.
- +1 yıl
tamam arkadaşım sana katılıyorum ama o arkadaşta böyle bir durumda olmak istemiyorki yanii onuda anlayışla karşılamak lazım :D
Aslında bakarsan artık bu soru okadar açık ve net değil çünkü hayatının rolunü oynayan Çok..Yakışıklı erkek dedğin için o pek utanmaz aslında çünkü egosu yüksektir onun özgüveni vardır onu birileri kaldırmıştır onu..
Ama tabi istisnalarda var klasik bir cevap olucak belki sürekli sigara yakıyorsa kasılıyodur :) sigara içmiyora terliyodur heycanlandınıda anlarsın ozaman :))01 Yorumla- +1 yıl
yok sigara felan yaa bir ortam var ve 1 kız var sdadece bu ortamda hayatımda ilk defa böyle oldum diğer yerlerde kesinlikle böyle bir şey olmadı ve halimi hayret ediyorum
Sacmalamaya baslayip gozunu kacrio mimiklerni kontrol edemiyosa anlarim. Davranisi uslubuna gore sempatikte geleblr bu durum, iticide
11 Yorumla- +1 yıl
itici gelen nasıl olur peki ?
kızarması ve saçmalaması yeter bence bir erkeğin utandığını anlamak için bence ...d
12 Yorumla- +1 yıl
ne düşünürsün onla ilgili çevrende var mıböyle birilieri ? vede sevgilisi olurmu böyle bir kişinin
Gizli Üye(30-35)+1 yılyüz ifadesinden bakışlarından konuşma şeklinden hareketlerinden anlarım... genelde itici gelir bana özgüvenli erkek tercih edilesi benim icin.
11 Yorumla- +1 yıl
bunlar nasıl olur işteee ?
Gizli Üye(30-35)+1 yılkonuşurken yere bakar ve ses tonu değişir sesi titreye bilir ve ya kekleyebilir yüzü kızarabilir vs vs :D
11 Yorumla- +1 yıl
ne düşünürsün onla ilgili ? yüz kızarması bu kadar iticimidir
bu zamanda kımın tam olark ne hıssetını anlayamıyor insan,
18 Yorumla- +1 yıl
yok beee illaki anlarsın ama bilmiyorum bende bu durum aşırı olarak ssadece bir ortamda oldu daha önce hiç böyle şeyler olmamıştı ama fena özgüven problemi yaşatıyor fenaaaa
- +1 yıl
senden yüz bulamamiş demekki.
- +1 yıl
sen ona nasıl ilgi gösterdin bahsedermisin biraz ?
- +1 yıl
ne gibi ne oldu yine ?
sakarlaşıyorlar ve ne dediğini anlamıyo , bir şeyler söylerken heycanlanıyo falan :D
16 Yorumla- +1 yıl
ne düşünürsün peki ? böyle insanlar var mıhayatında
- +1 yıl
pekii sadece 1 ortamda ve bir kişiye karşı oluyorsa diğer yerlerde olmuyorsa :))
- +1 yıl
peki bunu o hissedermi ?
+1 yılBen tatlı olduğunu düşünürdüm benle konuşmaya filan cesaret edememesi hoş gelir bana ama çokta abartmasın yani
52 Yorumla- +1 yıl
Önemli değil ufak utangaçlıklar daima hoşuma gitmiştir
Gizli Üye(30-35)+1 yılmesela benim bakıştığım bir çocuk var utancından yüzüme bakamıyor resmen tam bir yengeç erkeği
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhaha yengeç erkeği değilmisiniz hepiniz aynısınız :D O da öyle bakıyor hemen çeviriyo ben ona bakınca :D Şimdi o da benden hoşlanıyor mu yani? :D
- +1 yıl
sen nerelisin kii :D benimde bakıştığım bir kız var bende yüzüne bakamıyom :D
Cevap sahibi+1 yılSen de mi yengeç burcusun :D ankaralıyım bu arada
Cevap sahibi+1 yılne gibi karışık? anlat ben yardımcı olurum sana ben anlarım bu işlerden :D
- +1 yıl
hadiii yaaa peki ne yapacaksın hoşta biriyse redmi edeceksinn ? ilişki yönünden hiç mi şansı yok böyle birinin ?
anlamamıs gıbı davranırdım konusurdm .yuzunden bakısından en cokcası kelımelerı cumler ıcersnde nasıl kurdgndan anlardım:))
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılefenim o durumdaki bir erkek kesınlıkle tutamam altına zıçar.Demedi demeyın
12 Yorumla- +1 yıl
mecazi anlamıyla değilmi ?
Cevap sahibi+1 yılhıhı
+1 yılabii ben kızarıyorum hemen anlıyorlar..ama kızarma olayını seviyorlar
13 Yorumla- +1 yıl
hiç öyle deme nereye seviyorlar söylemezler onlar kabuğundan çıkmamış diye görürler :D
- +1 yıl
benimki seviyo valla :D
- +1 yıl
hımm kız arkadasında varsa helal
Rahat konuşamaz, yüz ifadesinden konuşmasından anlaşılır yani...
12 Yorumla- +1 yıl
neden böyle olur sence daha önce hiç böyle bir erkekle karşılaştınmı ?
herkes utangaçlık yönüne önem vermiş ama kasıntı erkek kadar itici erkek tipi yoktur bence
12 Yorumla- +1 yıl
iste orasida doğru ama kizına göre değişiyor.
gayet hoş bence:)edebinden utanıyodur diye düşünürüm..
31 Yorumla- +1 yıl
Keşke bütün kızlar senin gibi düşünse .d
mübarek buradaki kızlar da sanırsın her gün 10 utangaç erkekle konuşur. inan yüzde 98si kezban
70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmesela oturusuna bakarim. bilmiyorumda bazi erkekler rahat olunca bacak bacak üstüne atarmis.
14 Yorumla- +1 yıl
nasıl oturursa utangaç olur ?
Cevap sahibi+1 yılbelli olmazk konusmasindan anlarsin
- +1 yıl
nasıl konuşur ?
Cevap sahibi+1 yılztangac bir insan cok konusmaz
- Devamını Gör (53)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026