Sevgilimin teline bakmak istedim kıyameti kopardı az bakarmısınız??

Sevgilimle oturuyoduk. Kavgalıydık daha dogrusu yeni yeni düzeldiydik. Sevgilimin telefonunda ilk çıkmaya başladğmız zamanlardaki benım attğım güzel mesajlar duruyodu. Neyse istedim telefonu vermedi. Vermicem falan dedi direttii. Diretince allah allah dedim kendi kendime. Neyse zorla alcamı biliyo tabi ama varya hani olurya çantasını kaparlar bir kadınında kulpundan tutar vermemek içn. Buda aynı öyle ypatı. Verirmiyim vermedim tabi. zorlayınca dahada hırs yaptım. Sonra baktım mesajlara en az 1000 tane mesaj var sakladığı. Sonra neyse benımkıler okuyorum. Alta doğru iniyorum hızlıca ama varya o kadar çokki inmiyor artık ya. Kıllandım biraz. Sonra işte dedi vermezsen şöyle yaparım konuşmam falan de tehdit etti. Bencil dedi bana. Ayıp dedi ben dedi anneme babama baktırmıyorum sanamı baktırcam dedi. Bende dedi ikimizin hakkında olan mesajları okumak ayıpmı dedim. Oda evet benden başkası okuyamaz dedi. Ben başkasımıyım falan dedi. Sonra kalk dedi daha 10dk var arabanın gelmesine. 5 dk kala kaldırdı ben gidiyom dedi kalk falan dedi. Zorla aldı telefonu elimden bunuda belirteyim. Siz olsanız aklınıza gelecek şeyler nedir?
Seni aldatıyor.
Eski sevgilisinin attığı mesajlar duruyordur ve görmeni istemiyordur.
Senden sakladığı bişeyler var KESİNNN
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Onun telefonunu niye istedim şunuda belirteyim. Attığım eski mesajları okuyup anılarımız tazelensin falan istedim. Güzel güzel hatırlayalım gülelim istedim. Ama o böyle yaptı.
Güncellemeler
+1 yıl
Bana 10 aydan beri küfür etmeyen slak bile demeyen insan. Sİktr git başımdan dedi. Bencil dedi. Ağzına ne geliyorsa söyledi. Gece mesaj attı seni üzdüğümün kırdığımın farkındayım ben ayrılmak istiyorum sende istiyosan bitsin falan dedi. Bende dedim beni bu nedenden bırakcak birinin arkasından yalvarmam dedim. Hatanı anlayp özür dilicene çabalıcana ne diyosun dedim. Daha sabahleyim hep yanındayım diyodun Sen hep yanmda olcaktın böylemi ynamda oluyosn dedim. Sustu.
Güncellemeler
+1 yıl
Bide belirtmek isterim Gelen kutusunda 1 tane mesaj vardı. Ama bu taslaklar diye bir dosya var. Klasör. Dgdg diye açmış Ona giricem zaman girme sakına oraya dedi elime yapıştı. Zorla almaya kalkıştı. En az 1000 tane mesaj vardı. Hepsini okuyamadan tehditler falan etti konuşmam dedi. Bunları söylerkende hala elimden almaya çalışıyor.Anlayamadım gitti
Sevgilimin teline bakmak istedim kıyameti kopardı az bakarmısınız??