"Neyse zorla alcamı biliyo tabi" , "Verirmiyim vermedim tabi." ..
Kizin üstüne mi saldirdin n'aptin sen ya? Bir de normal bir sey gibi "tabi" diyor. Vay anasini. O cantayi testislerine indirirdim sevgilin yerinde olsaydim.
" Onun telefonunu niye istedim şunuda belirteyim. Attığım eski mesajları okuyup anılarımız tazelensin falan istedim. Güzel güzel hatırlayalım gülelim istedim. Ama o böyle yaptı"
- Sen istemissin ama sevgilin istememis.
- Telefonu elinden böyle hunharca aldiktan sonra eski mesajlari okusan ne olcak sanki? Atmosferin icine zaten etmissin.
- "Ama o böyle yaptı" Sen ne yaptin peki? Sucu onun üstüne atmak kolay tabi.
Sevgilinin o an küfür etmesi gayet dogal. O etmeyecekte kim edecek? Zaten saygi kurallarini ilk bozan sen olmussun onu ez gecerek. Bir iliski tek kisilik degildir. Senin kafanda kurdugun o "bir iliskide olmasi gereken seyler" onun icin gecerli olmayabilir ama sen onun düsüncelerini hice sayarak kendi kurallarini baskiyla ona kabullendirmeye calismissin. Kafanizda ciddi bir uyusmazlik var. Dominantligin ve saldirganliginla onu senin isteklerini yapmasina zorlayamazsin. Ya bundan sonra onu da dinleyip iliskiniz icin ortak bir yön bulacaksiniz ya da yollarinizi ayiracaksiniz. Böyle devam etmez.
Ha bir de su "yoksa beni aldatiyor mu" düsüncesine bitiyorum. Onun bir özeli olmasi illa seni aldatiyor anlamina gelmiyor. Belki de kendi arkadaslari ile özel seyler konusmustur, ki sirf sevgilisisin diye gelipte sana arkadaslarinin sirlarini verecek degil..
Öyle böyle söyle iste.. Hadi kactim burdan.16 Yorumla- +1 yıl
Kız dayanışması. Hepiniz aynısınız. Ha bizimkilere bakmaya gelince baktırtmayınca asıl kıyameti o zaman kopartırdınız. 2.side telefonunu çantadan almadım çanta lafıda etmedim. Arkadaşından mesaj geldi tamam falan dedim cebine koydu o an aklıma geldi. İstedim vermedi. Şüphelenmim mi? Ya bir yürü git allah aşkına ya
- +1 yıl
"Kız dayanışması." - Karsimdaki bir kiz olsaydi da ayni tepkiyi verirdim.
"Hepiniz aynısınız" - Demek hepimizi taniyorsun. Ne güzel.
"...asıl kıyameti o zaman kopartırdınız." - Sevgilimin telefonuna hic bakmadim.
"telefonunu çantadan almadım" - Cantadan aldin sandim ama olsun canta hala iyi bir silahtir.
"Şüphelenmim mi?" - Özgüven eksikligi ovvvvvv.
En İyi Cevaplar
sakladığı bişey olduğunu düşünürümm içim içimi yer . bizim telefonlarımız ortadadır ikimizinki de . gizli saklı bişey yok . hayatında biri varsa özel hayatın odur bence . ondan bağımsız ayrıca bir özel hayat olamaz tabi bu benim tercihim başkları da başka türlü düşünebilir. başka bir özel hayatı olan kimseyle ben hayatımı birleştirmem.hayatımdaysa şayet kimle ne konuştuğunu kiminle ne şekilde yazıştığını bilmek isterim
57 Yorumla- +1 yıl
ya bu eve gidince kendini savunuyor. Bana 10 aydan beri küfür etmeyen slak bile demeyen insan. Sİktr git başımdan dedi. Bencil dedi. Ağzına ne geliyorsa söyledi. Gece mesaj attı seni üzdüğümün kırdığımın farkındayım ben ayrılmak istiyorum sende istiyosan bitsin falan dedi. Bende dedim beni bu nedenden bırakcak birinin arkasından yalvarmam dedim. Hatanı anlayap özür dilicene çabalıcana ne diyosun dedim. Sen hep yanmda olcaktın böylemi ynamda oluyondedim. Sustu.
+1 yılSaklayacak bir şeyi olmasa bu kadar inada bindirmezdi diye düşünüyorum. Sonuçta ilişkiyi iki kişi yaşar, bu senin özelin bu benim özelim diye bir kavram bana her zaman saçma gelmiştir. Ha mantık evliliği yaparsınız o ayrı, ancak duygusal bir ilişkide iki kişi de kıçını yırtmak durumunda birbirlerine güven vermek ve aksini hissettirmemek için.
Benim sana tavsiyem sen fazla takma bu konuyu kafana, onu da olduğu gibi bırak, ararsa konuş aramazsa da üstüne gitme.
Güven olmayan ilişki köksüz bir ağaç gibi en ufak rüzgarda sallanır, ne zaman yıkılacağı da hiç belli olmaz.10 Yorumla
dostum bak sevgilimle ayrı şehirdeyiz. ben yanına gittim 1 haftalığına. telefonunu ver kontrol edicem kimle konuşuyosun diye hafif esprili dille söyledim, aldı verdi inceledim, baktım. face'ine girdim kimle konuşuyo diye baktım gıkını çıkarmadı. o da benim telefonumu aldı inceledi yanımda. yani normal birşey değil bu. gizlediği birşeyler var kesinlikle ama hemen aldatma olarak düşünme. belki bir arkadaşıyla senin dedikodunu yapmıştır ondan böyle yapıyordur. güvenmiyorsanda bırak, güven olmadan ilişki olmaz :/
03 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
annesine babasina baktirmadigi mesajlara senin hakkindir bakmak, sonucta sen sevgilisi oluyorsun, böyle sözler söylemisse, kesin senden sakladigi birseyler var bence. iki sene olucak cikiyoruz ve ben halen sevgilim telefonunu cebinden cikaririrm bakarim, güvenmedigim icin felan degil, onun esyalarina izinsiz bakabilen tek insan benim, hosumada gidiyor benden baska kimse bakamaz, istersem bakarim istersem bakmam. oda cantama bakar telefonumu cikarir cantami tasir bunlar güzel seyler, sadece sevgilinin yapabilecegi hareketler bunlar. ama benim sevgilim baktirmasaydi anlattigin gibi davranislari olsaydi, benden sakladigi kesin birseyler vardir diye düsünürdüm.
01 Yorumlasöylediğin şıkların hiçbiri. ya ben şunu anlamıyorm . hemen neden bişeyler sakladığını düşünüyorsun. belliki kız rahatsız oluyor. aklına neden kötü şeyler getiriyosn. şu güne kadr senn güvnini yıkacak birşey yptımı ? yaptıysa birşey diyemem tbi . ama yapmadıysa haksız sensin burda kusura bakma. sevgisisin diye herşeyine bakmak zorunda değilsin. senin burda yapman gerekn sevgilim diyorsan eğer o insana evlencek biri olark görüyosan. ağzından çıkan her cümleye inanmayı öğren. oda sende. öğren ki bişeyleri kanıtlamaya ihtiyac duymayın . öğrenki aklınıza bir gr bile şüphe sokma. anladınmı. bu basşka seyde olur tel olur face olur bilmem ne olur. ama inanmayı öğren. heleki sevgiline. güvenmeyi ve inanmayı öğren. birşeyler saklıyor diye düşünmeden önce. inanmayı öğren
03 Yorumlasen almak isteyince bişeyler saklar gibi panikledimi ya da ne bilyim kızarıp aşırı tepki..bak bu durumlarda kendini kandırmana gerek yok kıllandırdıgı bir durum olduysa emin ol sakladıgı kesinlikle bişey var.. iyi ya da kötü bana inanabilirsin o bişey saklıyo.
11 Yorumla
+1 yılKonuşmasını istemediğin biriyle konuşuyor olabilir , arkadaşlarıyla senin dedikodunu yapmış olabilir.İllaki seni aldatacak diye birşey yok.Kızlar aralarında erkekler hakkında muhabbet ediyorlar.Belki aranız yeni düzeldi onları görüp tekrar aranızın bozulmasını istememiştir.Kavgalı olduğunuzda arkadaşlarına fikir danışmıştır.Hemen celallenme.Sevgiline güveniyorsan zaten öyle birşey yapmayacağınıda biliyorsundur.
07 Yorumla- +1 yıl
Sor bugün ona.Güzelce konuş.Sakince sor ama güzel sözler söyle gönlünü al birde.Sonra söyler heralde.Yağ yap, üstüne gitme ama.Öğrenmenin başka çaresi yok.
- +1 yıl
Seviyorsa özür diler, anlatır.Kafanı yorma ozaman kardeş.
- +1 yıl
Aranızdakileri tam bilmeden yorum yapmak haddime değil tabi ama akışına bırak.Seviyorsa kendi sürüne sürüne gelcek zaten.Umursama hiç.Hemde hiç.
Lafa bak annesine babasına bile göstermiyomuş. Heralde göstermicek napıcak "anne baba bakın sevgilimle mesajlarımız mı dicek? Alın okuyun bakın ne kadar romantik dimi ehe" yapıcak hali yok. Anneden babadan saklanan bir özel vardır elbette ama sevgiliden saklanan nedir ki yani? Hayır tamam saygı ve mesafe her ne olursa olsun olmalıdır telefon karıştırmayı doğru bulmuyorum. Ama bu kadar abartıp celallendiğine göre kesinlikle bişeyler vardır. Uyanık ol.
00 Yorumlatlfnu nıe ıstedım dıe acıklamayı bosuna yapmıssın tabıkı bakacaksın amk tlfnun yanı sıkıosa vermesın sevgılım hayırdır ozelı varsa o benım zaten. ayrıca emın sen yokken baskasıyla mesajlasmıs gorusmus mesajları sılmeyı akıl edemeyıpte sıkıntı olmus ona.arkadaslarımdan bılıorum tlfnu almaya kalktı cok korktum felan derler hattı ne sana bısey ogretıyım ordan ımle mesajlatıgını ogren
00 Yorumla
+1 yılBen o telefonu isteyeceğim ve o bana vermeyecek. Öncelikle vermek istemediğini belirttiği an şüphelenirim ve o telefonu illa ki alırım elinden. Yine vermemekte diretirse o telefonu alır ağzına sokar yüzüne tokatı basar giderim.
Bak atarlandım durduk yere..22 Yorumla- +1 yıl
Tamam :)
+1 yılTelefon özeldir fakat eğer sevgilim dediğin bir kişiden daha önemli olan ne gibi ÖZELİNİZ olabilir?
kesin sakladığı birşey vardır mk benden sevgilim telefonumu isteyecek
sanal alemdeki bütün şifre ve adreslerimi veririm telefon alsın 1 ay onda kalsın01 YorumlaNe olursa olsun, haksizsin bu konuda, istemedigi birseyi yapmaya hakkin yok. Bosunada oyana buyana kivirip durma, belli ki güven sorunu yasiyorsun, ama genede senin yaptigini hic birsey hakli cikarmaz.
05 Yorumla- +1 yıl
Soran kisi, yinede kiz istemiyorsa bakmaman gerekirdi, haksizsin, kendini kurtarma cabasina girismissin, burdakilerindende kendine destek ariyorsun. Simdi kiz arkadasinla aran daha iyi degildir sanirim, hic eski günleri yad etmek istedim deme, inandirici degil.
Bttsss arkadas yanli konusan, bu arkadasin hatasi olmasina ragmen hersey mübahtir diyen sensin. Bir ketede yanlis yaptigini kabul edin, ama demek ki sende öyle yapmissin ki veya yapiyorsun ki bu yanlis durumu dogru göstermeye calisiyosun
Gizli Üye(30-35)+1 yılaltta yorumlarda ozeli falan diye soyluyolar
lan sevgilisisin angut?
ne ozeli olabilir senden gizli ?
sakliyosa bisey aldatiyor iste bas kicina tekmeyi kizin
sana kiz mi yok ?
zaten sevse direk verir eline al bak diye
la havle22 Yorumla
+1 yılkendini kandırmak böyle bir şey olsa gerek...
anılarını kendi telinden okuyabilirsin! güvenmemişsin işte kıza kontrol etmek istiyorsun.. kılıf uydurmak neden ?03 Yorumla- +1 yıl
Telefonumamı girdin be mubarek insan. Onun telinde benım ona attığım ilk mesajlar ilk konuşmalarımız var. Benım yok ben sildim düşünemedim ilk başlarda saklamayı. Ama o saklamış güzel mesajları. Bakalım anılarımızı tazeleyelim güzel güzel hatırlayalım istedim. Benım okumamı isteidm ona. Vermedi diretti. Diretince zorla aldım
- +1 yıl
he he,
La sen sevgilinle arandaki herseyi yaziyon valla buraya. Sen degil biz cikiyok sanki. Burda sevgilini senden daha iyi tanıyan birileri çıkarsa hic şaşırmam.
01 Yorumlaya niye veriyosun telefonu gerekirse al telefonu uzaklaş ondan öyle bak.Sonra ver telefonu en mantıklı gizlce bakman sonuçta sevgilssin senden bişey saklayamaz.100 de 100 bişey saklıyor senden.Büyük ihtiamalle hayatında başka birileri var
15 Yorumla
+1 yılkaşınmışın beni sevgilim benim telefonuma bakmaya kalksa o anda işi bitirim ne demek telefnuma bakmak eşimmi aşımmı annem bile bakmıyor telefonuma sevgilim asla bakamaz
02 Yorumla- +1 yıl
Sevginle aranda gizli saklı bişey varsa ona sevgili deme sen. Ha erkek arkadaşlarınla konuşursun falan küfürlü bişeyler olur. Klasörde ne işi var 1000 tane mesajın. 10tane olur 20 tane olur. 1000 tane mesaj var. Düşünsene sevgilinin klasörnde 1000 tane mesaj var merak etmezmisin. Ben kendiminkilere bakcam diye almak istedim okumak için. O bu tepkiyi verdim. Bide gördüm 1000 tane mesaj. Diretti.
- +1 yıl
güvenmediğim biri ile niye çıkayım arkadaşım insana allah akıl vermiş
kardeşim senin yerinde olsam asla güvenmem çünkü güven vermek yerine tam tersi güvenini sarsacak harekette bulunmuş. sevgi falan bir yere kadar. karşı cinsin yüzbinlerce insan var. iyi düşün bence
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHic bir sey saklamasam da, sevgilimin telefonumu karistirmasini istemem. Senin olayi iyice barzoluga dokup "zorla" almaya calisman da bi' baska olmus hani... Cok fazla saygisizmissin.
Sevgilin az bile yapmis. Ben olsam daha fazlasini yapardim. Ister aldattigimi dusun, ister baska bir sey.
Herkesin kendi ozel hayati vardir. "Ben onun sevgilisiyim, benden ozel ne olabilir ki?" gibi sacma bi' dusunceye sahip insanla zaten isim olmaz.
Bana guvenmeyi zola da olsa ogrenecek, isine gelmiyorsa gidebilir.210 Yorumla- +1 yıl
barzo euheuhdeuhe
Cevap sahibi+1 yılYoo sokakta gordugun, bildigin, esofman-konvers-kapisonlu sweat takilan dumduz birisiyim.
Fularim bile yok.- +1 yıl
dışardan değil içerden kardeşim. Biraz doğanda türk erkeği olsun. Kılıbık olma. Bi kadın senden bişey saklayamaz. Seninle aranda özel bişey olamaz bir yere kadar olabilir evet tamamda. Senden önemli işi olamaz. Gizlediği bişeyi yoksa al diyebilr. Veya kızsal bişey var diyebilir. Bende niye saklıyosun falan derim. Niye demiyor?
Cevap sahibi+1 yıl"Kilibik olma" Auzjafkandkas. Insanligi, kilibiklik ile karistiriyorsun sen. Kendi saygisizigini da mesrulastirmaya calisiyorsun.
Sebep belirtmeksizin "vermek istemiyorum" demesi kafi. Nedenini sorgulamak bana dusmez. Hos ben de telefonunu istemem zaten. Kadinlarin, telefonu, cuzdani, cantasi karistirilmaz.
Sen soylersin, "Hayatim eski mesajlar duruyorsa acar misin?" dersin o da isterse acar. Telefonu elinden zorla alip romantizm yapmaya calismazsin yani.
Cevap sahibi+1 yılSiz kimsiniz ya?
fazla güven göz çıkarır bende telefonu meydanda bıraktığım için telefonumdan bir şifre alınıp bütün kayıtları çıkarmıştı. Hiç birşey olmadığı halde sonra benden ayrıldı. O yüzden bırakın bu mevzuları güveniyorsanız devam, güvenmiyorsanız da ayrılın gitsin
00 Yorumlayada kendine yakın biriyle senin hakkında olumsuz ya da başka biriyle ilgili güzel şeyler konuşmuş-paylaşmıştır. foto vardır. çok şey olabilirç... kıllanabildiğin kadar kıllanmakta özgürsün bu durumda
00 Yorumla
+1 yılben olsaydım vermezdim hepsine bakardım şimdi hepsini silmiştir sende hata bakacaktın ben olsam kafayı yerim böyle bir durumda hepsine bakardım otur oturduğun yerde derdim bakardım yanlış yapmışın
00 Yorumla
+1 yılsakla digi bisey var iyide ola bilir kötüde
bazi kizlar bir kac erkekle konusur flört eder icinde birini secer koca diye
hangisi onu daha mutlu ediyorsa onla evlenir00 YorumlaYa bu kadar önyargılı olma . Bazen bende de oluyor o durum . Kız arkadaşlarıyla özel mesajları duruyordur belki ha ?
04 Yorumlabu kadar öfkelenmesi normal değil,kendine çok güveniyorsa,otururdunuz başbaşa ne var ne yok gösterirdi mesajları.En azından senin aklında soru işareti bırakmamak için..
12 YorumlaCok kaba bir davranis.. Misal cantamda pek bir sey yoktur ama karistirilmasindan nefret ederim. Seceneklere bakinca guvenmedigin asikar. Boyle iliski yurumez.
04 Yorumla- +1 yıl
hiç kaba bir davranış değil. sevgili güven verecek ki güvenesin. ben sevgilimin bütün şifrelerini bilirim ama sadece 1 kez kullandım. asıl bu durumda kullanmama gerek yok zaten güveniyorum şifreleri ikiletmeden verdi diyorum. cafede otururken tuvalete falan gider telefonunu hep masada bırakır. bazen hayatım çantamdan şunu verir misin falan der. tam tersini yapsa ASLA GÜVENMEM.
- +1 yıl
Asagidaki yorumlari oku. Iste bu yuzden yasitlarimla anlasamiyorum. Anliyorsun degil mi?
Baksa hepsi coluk cocuk.
+1 yılDostum senin eski sorularını da okudum pek yapıcı bir yorum yapamayacağım ama sana tek diyeceğim bu kıza bel bağlama. Anlamışsındır ne demek istediğimi.
01 Yorumlaburda yorum yazan bazı ergen hatunlar sakladığı birşey var demek yerine sana neden güvenmiyorsun diye laf atmış bide utanmadan...tekin ayak olmayan hiçkimseye güvenilmez o kızdan hayır gelmez
00 YorumlaYa gerçekten sakladığı bir şey yoksa ya sen günahını alıyorsan şıklarda olumlu bir cevap göremedim.Ama keşke durum bu hale gelmeseydi artık yoksada inanmazsın
00 Yorumla
+1 yılsenden sakladığı şeyler var belliki ama günahını almayalım kavgalı olmanızın etkiside büyük aranz iyi olsaydı böyle yapmayablrdi
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsenden gizledigi seyler vardir.. neden dersen cok direnmesi.. eger öyle olmasa al bak derdi..
sorun yapmazdi.. bu sekilde senin güvenini sarmisda oldu..01 Yorumlakız arkadaşlarıyla senin hakkında bişiler konuşmşlardır görmeni istemiyodur kesin :D
03 Yorumla
+1 yılYahu önyargılı olma derim kızların özel konuştuğu şeyler vardır tıpkı sizde olduğu gibi okumanı istememiştir belki de
08 Yorumla- +1 yıl
Sana kötü bir şey yapmışsın demiyorum aksine ilişki tazelemek için iyi bir yöntem bulmuşsun , baktığın mesajlarda ya da bakabildiğin kadar demek daha doğru olur anormal bir isim ya da mesaj gördün mü peki ?
- +1 yıl
Kıllandırmak istemem ama aşırı tepki vermiş o zaman
- +1 yıl
Bir dahaki buluşmada hepsi silinmişse vardır bir şey ama şu satten sonra bir daha telefonuna bakmayı rüyanda görürsün gibime geliyor
- +1 yıl
İyi diyorsun hoş diyorsun da bu kadar içerlediğine göre seviyorsun eğer senin düşündüğün gibi aldatma durumu varsa yandın
saygı terk. boşver hayr gelmez o kızdanda o ilişkidende
00 YorumlaHerhangi bir yalanı varsa günahı boynuna.. Zanda bulunmak istemem..
00 Yorumla
+1 yılo kızı o istasyonda bırak, trene bin, yoluna devam et bilader...
00 Yorumla
+1 yılkıllanmak gerekir hacı. birşey olmasa sitem eder, belki küser. ama cıngar çıkarmaz...
01 Yorumlaşıkların hepsinde altattığına odaklanmışsın ne desek boş ağa
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. C: Senden sakladığı bişeyler var
derım ben
seven adamın gızlısıde saklısıda SEVDIGIDIR
SEVDIGINI GİZ KILMALI HERKESE00 Yorumla
+1 yılNiye "özeline girilmesini istemiyor" diye bir şık yokki
02 Yorumla- +1 yıl
E orasını burasını gösterip elletince olay yapıyosunuz ama sevgilisi değil mi özel diye birşey yok o zaman her konuda
Eski sevgilisinin attığı mesajlar duruyordur ve görmeni istemiyordur yda sakladığı brşyler vr
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı. aldatıyor hocam seni boşver yeni bir tane bul peşinden koşunca insanların bir yerleri kalkıyorrr üzme kendini boşuna başka bir sevgilsi var bence
00 YorumlaKardeşim emin ol başkasıyla konusuyo bak görüceksin kısa zaman içinde senden ayrılcak bu yazdıgımı iyi oku iyi anla ve aynı dediğim gibi olacak
00 Yorumla
+1 yılSakladığı bir şey yoksa neden bu hareketleri yapsın ?
00 YorumlaBu arada erkeklerin nasıl fesat düşündüğüde ortaya cıktı :D
00 Yorumlaeğer başka işler çevirmiyorsa sana tereddütsüz vermesi lazımdı o telefonu
00 Yorumla
+1 yılBaba güncellemene baktım beni ekle konuşalım istersen...
00 Yorumla
+1 yılVallaha panpa bence aldatıyor :( dost acı söyler k.bakma
00 Yorumla
+1 yılO kadar rahatsız olduğuna göre var birşeyler.
10 Yorumlaayrıldın sonuç olarak değil mi?
04 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgörmemen gereken seyler var ya dedikodunu yaptı ya da aldatyo baska sonuc ckmaz bu olaydan...
00 Yorumla
+1 yılgaspçı gibi ne alıyon kızın tilifonunu
12 Yorumla- +1 yıl
pekü
Senden sakladıgı birşeyler dönüyor ama ..
10 Yorumla
+1 yılvermez vermez özel eşyası sonuçta.
10 Yorumla
+1 yılbişey saklıyor olabilir yemiinen:D
00 YorumlaÖzeli demek ve saygı göstermek zorundasın.
02 Yorumlavar bir numara.
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne