Namazı kıldıktan sonra sacınızın bayagı bir kısmının göründügünü farkediyorsunuz o namaz kabul olur mu?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bilir kişi değiliz tabi ki
benzer soru sorulmuş ve şu cevap verilmiş
"Kadının namazda başının tamamı açık olması namazını bozar. Ancak başının dörtte birlik kısmı açık kalması namazını bozmaz. Bu bakımdan kadının saçlarının bir kısmı başörtüsünün altından gözükmesi namazını bozmaz.
Ancak namazda saçının dörtte birlik kısmından fazlası açık kalmışsa namazı bozulacağı için yeniden kılması gerekir. "
Bilerek yaptigin birsey olmadigi icin elbette kabul olur Allah in izniyle..! Niyetini bozma.! Allah kabul etsin kardesim..!
Namaz gibisi yok inan..!
sagol
dinde tereddüt yoktur.düştünmü yeniden yapacaksın. ama o durum iin bence namaz esnasında olduğu için bilinçli yapmadığından kaul olur derim kesin cevabı diyanetin sayfasındas sor.gerçekten çok güzel cevap veriyorlar.
kapanmak namazın farkı mı
her hangi bir farzı yerine getirmezsen namaz kabul olur mu
lan kız bir soru sordu iki soru ile karşılık aldı
Allah yardımcısı olsun
Cevap
7Cevap
namazda saç gözükmeyecek diye nerede yazıyormuş.sen yaradanın önüne çıkıyorsun saça takılmışsın tek dert oydu sanki. önce o'nun karşısına çıkacak görünür bir güzel yüreğimiz var mı bakalım önce onu sor kendine.
ben fetva mı verdim.insan arınmak için namaz kılar kıla yüne takılıyorsa aklı o zaman bir daha düşünmeli.yaradan akıl bahşetmiş bizlere saç kılını saklamak için değil o akıl.zaten seni anadan doğma yaratmadı mı ?
malesef sana da akıl denenden var ama beynin sadece üremek için yaratılmış gibi hayvan dürtülerine sahip o da iq eksikliğinden kaynaklı ya da bir durup düşünmemekten.sevgiyle kal.
aslında hayvani dürtülerden değil sen ve acizane kendimi günaha girmekten belki dinedene çıkmaktan uzaklaşmak adınaydı çabam
ya yüreğin temiz olsun yeter sonuçta çıplak yaratılmadık mı bu mu kriterin
evet millet bundan sonra namazlar şortlada kılınabilir
halisane niyetlerimizyeter haydaaa
sen zekeriya beyazdan öğrenmişsin dini belli
neyssee
bye
din vahiy edilen kitaplardan öğrenilir.son ve en geçerli olan Kuran-ı Kerim se ondan öğrenme ve anlayabilme çabası içerisindeyim.
niyetim tartışmak falan değil
hele hele gelip böyle bir konuda abazalık yapmak asla olamaz
seni yanlış anlamışım diyeyim.aslında hala fikirlerinde eksik hususlar var diye düşünüyorum ama şu son yazdığın mesaja binaen konuyu burada kapatıyorum
saygısızlık ettiysem helal et hakkını
sabah şeriflerin hayrolsun
hakkımıın geçtiğini düşünmüyorum zaten.herbirimiz farklı düşüncelere sahip olabiliriz.fakat din hakkında konuşurken o ince çizgiyi aşmamak gerekir.benim demek istediğim namazını iyi niyetle kılan birinin bu soruyu buraya taşıyıp yok kabul olur mu olmaz mı diye soracağına düşünüp okuyup cevabı kendi bulması üzerineydi.saygılı olduğun için teşekkür ederim.
kabul olur aslında ama içine kurt düştüyse bir daha kılmanda fayda var...
günahsa bana yazılsın senin niyetin samimi olsun gerisine inanmıyorum
link burada sorunun cevabi var. dortte birinden fazlasi acilmissa kabul olmuyor imis.
üstsüz güneşlenen biri namazdan anlamaz :)
namaz kıldığın yerde erkek yoksa sorun değil ama varsa kaza etmen gerekebilir
net bir şey söylemek doğru değil kanımca. Allahla senin aranda bu biz bilemeyiz
kuşkuda kaldım ama farzını tekrar kılsan en azından için rahat eder
Tabiki olur saçma sapan laflara bakma sen.
sagol
İçin rahat değilse tekrar kıl
Saçının1/4lük kısmından fazlası görünmüşse namazını tekrar kılan gerekir. ALLAH KABUL ETSİN KARDEŞİM
Olmaz birdaha kıl.
emin misin ?
Evet saçın gözüktü.
Emin Değil Lucifer o.
:(
Benim adıma birdaha konuşma.
Konuşursam Ne Olur :D
Olur.
tesekkurler
olur niyet önemli
iman gücüne bağlı :)
önemli olan niyet