Kusura bakmayin ama rus kökenli kadınların hepsimi güzel olur ya doğuştan 90-60-90 şimdi haklarını yemiyelim lütfen. Ama şu yabanci özentiliğinede anlam veremiyorum kimle tanıştıysam özellikle ukrayna hakkında konuşuyorum bir tane bakire kız görmedim zaten 12-13 yaşında bakireliğini kaybeden kızların yaşadığı ülkeden bahsediyoruz şahsen yabancı kadını alıpta evime koymam Türk kızları varken yine tanık olduğum bir durum abaza erkeğimiz beraber olduğu rusya kökenli fahişeye aşık olup evleniyor genel evden çıkan kadınla evleniyor bildiğimiz , yabancı hatunlardada var kendini beğenmişlik onlarda insan onlardada ego var ayrıca aşırı rahatlar aldatma olayları fazla diye duydum onu tam bilemiyorum gerçi türk kızlarındada var sonuç olarak evlenicek kadın kesinlikle bu saydığın ülkelere göre Türk olmalı ha ben gönül eğlendiriyim beni tatmin etsin diyorsanız Ukrayna kadınlarını tercih edin derim. Birde hiç yabancı kadınla yaşamayan arkadaşlar için dışarıdan gayet güzel görünüyor fakat işin aslı değişiyor sizin aylık maaşınızın tamamı kadının kozmetik ve giyimine gidiyor aşırı bakımlılar :)
13 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim ben milliyetimi vatanımı her konuda en üste tutarım öyle yabancı hayranlığım falan yok ama Türk kızı konusunda kusura bakmayın ama hiç öyle poh pohlayamam yeter bıktırdılar artık bakımlı olsunlar biz niye çalışıyoz karımız gözümüze hitap etsin diye ayrıca müslüman olup başını kapatı tanıdğım abimin karısı öyle değiller senin duydukların genel evlerden aşık olunan ruslar :D
- +1 yıl
Valla hem bakire hemde onun için dinini değiştiren rus kadını varsa çok şanslıymış derim kadın gerçekten sevmiş istisnalar oluyor tabi ben daha şahit olmadım , eşim bakımlı olsunda dışarıda kime bakımlı olsun ne giyicekse evde giysin ne yapıcaksa evde yapsın ben onu süslendirip mini etek giydirip dışarı çıkardığımda millete havamı atıcam bakın benim karım ne kadar güzel ve bakımlı diye bana ters düşüyor kadın kendine bakmalı ama bakım demek sadece makyaj demek değil aşırıya kaçmaması gerek .
- +1 yıl
Namusu iki bacak arasında arama kardeşim bakire olup ruhu bakire olmasa evlendikten sonra aldatan hiç Türk kadın yokmu bildiğim kadarıyla hiçde az değil bakire olup olmadığını sormadım orasını bilmem ama müslüman olduğunu biliyorum kılık kıyafet olayındada tesetüre girmesini istemem eşimin ama aşırı açık olmasınıda istemem onlar konuşulup halledilicek olaylar zaten ;)
En İyi Cevaplar
Sana kesinlikle katılıyorum.
Konu ile ilgili bir kadının, kendi bloğunda yazdığı bir yazı bunu birazda desdekliyor.
Üşenmeden okuyun. link11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok doğru bir gözlem.Rus,Polonyalı diye sınırlama,yabancı kadınların çoğu böyle.Güzellik olarak kıyaslama yapmaya gerek görmüyorum, malesef şans Türk ırkından pek yana değil bu konuda.Hal hareket davranış,insaniyet olarak bakarsak da Türk kızı evde kalıyor malesef, o annelerimiz zamanındaki "Türk Kadınları" yok artık.Ama sizler değil misiniz o kızları baş tacı eden.Söyleyin şimdi dürüstçe,eğer o dibinizin düştüğü yabancı kızlar gibi davransa, onların olgunluğuna erişmiş bir "Türk" kızına ne kadar tahammül edebilirsiniz? En yakın zamanda sıkılır,ayrılır ya da aldatırsınız.Yurtdışında yaşamış ve pek çok yer gezmiş biri olarak net söyleyebilirim ki, evet Türk kızları hakkında söyledikleriniz tamamen doğru,çok az bir kısım farklı zaten onlar da farklı etnik yapılardan geliyor,göçmen,çerkes,gürcü...yalnız Türk erkekleri de Avrupa daki heminslerinizle kıyaslandığında sınıfta kalıyor bunu da göz ardı etmemek gerekiyor.
21 Yorumla- +1 yıl
Yorumunuz için Teşekkür ederim Bizim türk erkeklerinide övmem dayakçı namus cinayeti işleyen geri kafala tiplerde yok değil ama dünyada türk erkeği gibi bir erkekte olduğunu düşünmüyorum yabancı kızlar heralde kara kaşımıza kara gözümüze baktığından değil dünyada Türk erkeği kadar benimseyen vefakar erkek yok diye evlenmek için dibi düşüyo rus ukrayna manken gibi kadınların bide şunu söyliyim sırf tip değil kişilik anlamında söylüyorum türk kadınları insanın ömürünü azaltıyo :)
Simdiki genclik sıkıntı.. kendi kendine simariyor cogu.. emocular memocular cogaldikca turk kizi diye birsey kalmadi
54 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Genc cahilliken ruslar polonyalilar cazip geliyorlar onlar daha kolay elde edilen kizlar bayanlar. Turk kizlarini elde etmek icin 10dereden su getireceksin bunuda her erkek yapamiyor. Yasiniz ilerleyince turk bayaninin ariyorsunuz mumla hemde. Cunki bir fark var biz turk ve senin o cok met ettigin yabancilarla oda bu arkadasim iyi oku ve kulagina kupe edin :)))
Turk kadini vefakar, sevgisi bitse bile cocuklari icin devam ediyor evliligine ama yabancida sevgi ask bittiyse isterse seninle 5cocugu olsun gozu gormez onlari ve seni terk eder aninda.
Bu yuzden turk bayanlarinin kiymetini bilin. Yerine gore pohpohlayin bizi yerine gore sert davranin :P Ayari siz tuturamiyorsaniz suc bizimmi :Pp35 Yorumla- +1 yıl
Bilmeden konusuyor iste. Ulan yolda görsen agzının suyu akar da dönüp bakmam. Hala bık bıl konusuyor.
- +1 yıl
güzel cevap da yle türk kızı da artık çok çok azaldı nerde öylesi
- +1 yıl
Bencede dostum. Olay dozu tutturamamaktan kaynaklanıyor :) Kanımca şöyle bir yargıya vardım. Türk kızları tarafından yüz bulamayan kişiler gelip burada 3. şahıslara atıf yapıyorlar.
- +1 yıl
Türk kızlarından yüz bulamayanmı evi olsun arabası olsun emekli olsun işi olsun ben öyle bir kuru ekmek soğana diyen eski Türk kadınımız gibi yeni jenerasyon Türk kızı görmedim sen gördüysen helal olsun senin kara kaşına gözüne bakmıyolar altında bir araba olsun azcık cebin dolu olsun :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılKesinlikle aynı fikirdeyiz dostum. Bazen o kadar itici gelirler ki, insanın avuç içi bile daha çekici gelmeye başlar. Midem sağlamdır ama bazen bu gibi kızlardan birinin üzerine feci şekilde kusacağım. Tiksindirmekteler artık.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVe evet yabancı bir kadınla evlenmek artık benim gözümde daha onurlu bir hal almaya başladı. Sanırım kalan zamanımı artık onlara ayıracağım.
Cevap sahibi+1 yılBunlar kendilerini dev aynasında görmeye alışmışlar. Herşeyi isterler de kendileri vere vere anca dert, trip, naz, sıkıntı verirler. Yıllardır bir Türk kızı ile çıkmaktansa yalnızlığı tercih ediyorum. Hiç de pişman değilim. Hele çevremde 2 meme, bir delik uğruna maymuna dönen zavallı erkekleri gördükçe. Bunların amacı çift taraflı huzur, mutluluk değil, her daimg*trahatlığı onu anladım.
link su cevaplari oku bakayim. kizlar turk erkegini nasil ovuyor. utanin azicik ya.
218 Yorumla- +1 yıl
Övceksiniz tabi rus kadınlarının Türk erkekleriyle evlenmek istemesinin sebebi kara kaşımız kara gözümüzmü istediği çikolatayı alamadı diye intahar eden türk babası var yemez yedirir giymez giydirir sabahlara kadar ek işlerde çalışır Türk erkeği vefakardır rus kızları tipden değil bu özeliğimizden dolayı en çok Türk erkekleriyle evlenmek istiyolar ;)
- +1 yıl
bes sene belarusta yasayan arkadasimiz tek dogru duzgun kadin olmadigindan yakinarak bir turkle evlendi. onu ziyarete giden nisanlimin ( o zaman tanismiyorduk. ) rus kadinin paragoz oldugunu anlatmasini soylememe gerek var mi bilmiyorum. benim goruslerim eskiden boyle degildi. ukraynali arkadaslarim da oldu. belki belarusa ozeldir bilemem.
- +1 yıl
bakis acisi degil gercekler. egitim durumumuz icler acisi. suc oranimiz almis basini gitmis. okutulmayan kizlar. satilan cocuklar. bosanmak isteyen kadinlarin oldurulmesi. tecavuzler. ve verilmeyen cezalar. salinan tecavuzculer. kadin tacize ugradiginda madem acik giyinmeseydi diyenler. vajina dedigi icin kufur etti sayilan siyasetciler. dayak yiyen esler. ailesiyle gorusturulmeyen kafes hayvanina donusturulen kadinlar. evet tum bunlari kadinlar yapiyor. cunku erkek evlatlarimizi yetistiremiyoru
- +1 yıl
senin, benim cevremde olmamasi bunlarin yasanmadigi anlamina gelmiyor. benim de cevremde senin bahsettigin tipte kadinlar yok. ben sana soyleyeyim, insanin karsisina kendisi gibi karsi cins cikar. sen kadinlara duyarli bile degilken hatta gulucuk koyarak dalga gecersen, bu tip kadinlarla cok ugrasirsin. ki mustehaktir da.
- +1 yıl
Çıkarsa karşıma bende hiç takmam her zaman yaptığım gibi lafı sokar havasını alırım olur biter dünyada kızmı yok çokta umrumda çıkarsa çıksın ben sadece bir Türk genci olarak kadınımızın batının yanlış yönlerini alması ve dünyada hiç bir ülkede olmayan saçma sapan davranışlarının düzelmesini istediğim için söylüyorum yoksa bu bozulmayla bu ülke bir yere gelmez kız içinde erkek içinde geçerli bu yaşanıyosa ben napabilirim bu ülkenin polisi var maaşlı böyle olaylar oldumu çaresine bakıcak onlar.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYolda gördüğü kadının arkasından gözden kaybolana kadar bakan abazanlar varken az bile havalanıyo bu kızlar. Şahsen her yerde kızlar bana böyle yiyecek gibi baksa benim de g*t tavan yapar
32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbiri yedirememiş seri eksiliyo :D
Arkadasim en iyi cevapi bile secmekte gucluk cekiyorsun sen turk kizlarini nasil elde edecen bu durumda :) Habire cevap degisiyon.
Kararsizsin daha cocuksun biraz buyu olgunlas sonra konusalim seninle ne dersin ;)15 Yorumla- +1 yıl
Türk kızlarını falan elde etme niyetim yok zaten böyle kızları elde edeceğime ömür boyu evde kalmaya razıyım özünüze dönün ciğermizi yiyin kararsız olmamın sebebide şu Ne olursa olsun yine ben Türk kızlarımızı kırmak üzmek istemiyorum ve sürekli ikili cevap vermek zorunda hissediyorum kendimi ne olursa olsun Ülkemiz hiç bir şeyini kötülemeye vicdanım el vermiyor ama bu konuda canıma tak etti ;)
- +1 yıl
Ne varsa bizim turklerde var unutma. Kotusu bile elin iyisinden iyidir. Canina tak ettiyse icini doktun rahatladin :P Yeni nesil elbet daha degisik onlarin gozu acik bizimkiler gibi kapali buyumuyorlar, internet cep teli var artik. Eskiden herseyi yuturabilirdin onlara her yalani ama artik onlarda acti gozunu. Aci ama gercek ;)
- +1 yıl
Sadece ben edindiğim bilgileri paylaştım Kendin diyosun yeni nesil değişik diye öyle değil işte daha demin 5 çocuğu var dayanıyor demişsin yok öyle Türk kızları artık boşanma davaları saysına bakarsan çocuğum var sabrediyim vefakar olayım diyen Türk kızı kalmadı bu yazıdan sonrada kendimi şizofren gibi hissetmeye başladım bir iyi bir kötü yazarak bu konu beni çok kastı vicdanım ve beynim arasında kaldım iyice :D
twitter da talip ettiğim bir profil çok hoşuma gidiyor yazıları
geçen gün paylaştığı bir yazı :DD "Benle #AynıÇatıAltında olabilmek için kaprislerimi çekmeli, beni mutlu etmeli, arada temizliğe yardım etmelisin. Ama ben sadece aşkımı vericem." türk kızı mantığı budur.
link00 YorumlaHaklı olabilirsin aslında ama burda erkeklerin hatası büyük gereksiz insanların peşinde koşup totolarını kaldırıyorsunuz sonra da vay efendim Türk kızı niye havalı e siz yapmışsınız arkadaş :) senin dediğin gibi tüm erkeklere değil sözüm çoğunluğa ;)
12 Yorumla
+1 yılBizde erkek nüfus oranı fazla olunca çok havalara sokuyolar onlarda "prenses" olmak konusunda pek hevesliler ..
10 Yorumlabir black irishler var dadindan yenmez. oyle diyeyim.
22 YorumlaBelkide onları Türkler kadar iyi tanımadın için bilmiyorsundur ;)
01 Yorumla
+1 yılBen havalı değilim boy var tip var fizikte var :) dürüstüm mertim alçak gönüllüyüm
12 Yorumla- +1 yıl
peki alınmadım zaten :)
+1 yılKaldırdığınız her totonun, pilotu sizsiniz... Diye bir laf vadır. Bilirmisin? :) eksileri görelim.
12 Yorumla- +1 yıl
kızım sana söyluyorum, gelinim sen anla ;)
+1 yılbenim herzaman tercihim saliha dindar müslüman bayan o rus vs takımı eline şu dökemez çok nazlı ve anlaşılması zor bizim kızlar ben çözemedim
00 Yorumla
+1 yılBaştan sona kadar haklısın.
21 YorumlaBi de romanya var unutmamak lazım
11 Yorumla
+1 yılÖyle kendini bir şey sanan mütevazı olmayan tiplerle işim olmaz zaten. Sorunum yok o yüzden.
00 YorumlaTürk erkeği sanki Brad Pitt de, Angelina Jolie arıyor buralarda
12 Yorumla
+1 yıldoğru tespit
13 Yorumla- +1 yıl
;)
- +1 yıl
sen kendini nerde hissediyorsun ki doğru demis sin
Gizli Üye(36-45)+1 yılIsvec diye bir ulke var, hepinize selam soyler.
21 Yorumla- Spor konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılbeğendiklerinle muhattap olabilirsin
27 Yorumla- +1 yıl
bende sana bir şey demedim istediğin insanı sevebilirsin eleştiredebilirsin ama eleştirmek ile kendini hint kumaşı sanıp diğerlerine bok atmak ince bir çizgidir sadece bu sadece türklere özgü bir davranışta değildir onun yerine havalı kızlar yazmakta var mesela
- +1 yıl
bunlarla cinsiyet ayrımı yapılmaz insandan insana fark vardır cinsiyetle alakalı değildir dediğim gibi herkes gönlünün istediğiyle olabilir diğerlerini kötülemek gereksiz bu da benim düşüncem
- +1 yıl
herkes dönsün cinsiyet ayrımı yapmaya gerek yok
+1 yıltercihim güzel güzel ahlaklı edepli türk kızı
14 Yorumla- +1 yıl
var da her istediğin olmuyor yakışıklı olsun diyolar tamam çirkin deyiliz de iş maddi konularda kalıyor
- +1 yıl
İşte bende bundan diyorum evlenen abilerimin çoğu burda otelde resepsiyonda çlışan adamlardı zengin falan değillerdi ama sarışın mavi gözlü 90 60 90 kadınlarla evlendiler ne maddi bekletileri vardı ne şöhret sadece ilgi sevgi vefakarlıktan evlendil rus kadınlar bunlarla ve çok mutlular .
- +1 yıl
o zaman kızlar türk erkeklerinin kıymetini bilin ruslar kapıyor bu diyelim çok geç oldu iyi geceler
Spor konusunda 2,4b cevap paylaştı. siz o kızları neden büyütüyorsunuz gözünüzde ?
211 Yorumla- +1 yıl
Maydonoz sana katiliyorum o konuda. Uzun sure evli kalamiyorlar 20li yaslarinda bir evlilik yapiyorlar sonra 35i gecince turk kadinini ozlemeye basliyorlar aramaya. Turk yemeklerini falan adetlerino orflerini. Once bunlarin hepsini inkar ediyorlar gencliklerinden cahilliklerinden sonra akillaria baslarina gelince ne yapmisim ben eyvah diyor cogu
- +1 yıl
ahlak edep haya ar namus iman sevgi saygı 2 plan da olursa bu ülkede daha çok boşanan olur çok da çocuk ortada kalır ve zina artık burda da olduğu gibi mubah görülür
- +1 yıl
benim daha çok dikkat çekmek istediğim güzellik değil öz türk kadının niteliklerini kaybedip değişik batı tarzının kötü yanlarını almaları edep ahlak konusuna gelincede gene kendimiz suçluyuz sahte hacı hocaların peşinden koşmayaydık kurana göre yaşasaydık bunlar başımıza gelmezdi ;)
+1 yılBöyleyiz, napacan?
Beğenmiyorsan gidersin.17 Yorumla- +1 yıl
Ayyyyyy çokta şeyimdeydin valla ben de diyordum ki bu türk erkekleri niye bizi sevmiyo aiiiyy.
Seve seve giderim. Gobekli kel ve bodur bacaklı kısıtlı düsünebilen turkish manslarini napiyim? Giderim, onlar da nah gelir. Hadi muck. - +1 yıl
Gerci ben niye gocunuyorum ki aslen slovenyalıyım. Takılın siz sdagajk
+1 yılBeğenmiyorsan çek git,tutan yok.
12 Yorumla- +1 yıl
öyle kızlarla konuşma o zaman?
Hadi hadi..
Gizli Üye(36-45)+1 yılkanka zektire zektire rusyaya git kanka
34 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılartılayın kızlar şu tipi zektire zektire gönderelim çıktığı yere
Cevap sahibi+1 yılhe
Cevap sahibi+1 yılgüncellemeni de al hadi canım zektire zektire git
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne