Yabancı hatunlar özellikle (Rus, Ukrayna, Polonyalı)

Öncelikle özür diliyorum yazıcaklarımdan dolayı ama dünyanın en güzel kadınlarının bulunduğu bu ülkelerdeki kadınlar bile mütavazi havalı değilken bizim Türk kızlarımızın neden kendini bir şey sandığını anlamıyorum nerde eski Türk kadını diyorum malesef görüyorum ki Türk kadının o eski dürüst mert alçak gönüllü saf sevgisi gitmiş kendi kız kardeşimde dahil bunlara boy yok tip yok fizik yok ego hiç bir ülkedeki olmayan kızlardan daha çok burdan erkeklerimizi sesleniyorum lütfen şu her gördüğünüz kızları poh pohlamayın kendini bir şey sanıyolar Sözüm tüm Türk kızlarına değil ama çoğunluğu bitmiş bizim kızlarımızın .siz ne düşünüyorsunuz ?
Güncellemeler
+1 yıl
Hee şunuda ekliyim Antalyada oturduğumdan bir çok rus ve ukraynalı 1 2 tanede polonyalı arkadaşım olduğundan bu sonucu çıkardım ve rus ve ukraynalı kadınlarla evlenen çok tanıdığım var hepsi gayet memnun iyikide türk bir kadınla evlenmedim çok mutluyuz demelerinden rus ve ukraynalı örneklerini verdim ;)
Güncellemeler
+1 yıl
Bakın sadece tipten dolayı değil davranışlarınızda biraz özmüze dönmesi gerektinizi düşünüyorum öyle sinirlenmeyin ;)
Yabancı hatunlar özellikle (Rus, Ukrayna, Polonyalı)