ya ben ne zamandır psikoloğa gitmek istiyorum nedensizce, anneme söyledim tamam dedi.Ne yapıyolar psikologta şimdi size bu soru saçma geldi ama neyse :D
bi de sinir hastalığının belirtileri nelerdir ?
bi de sinir hastalığının belirtileri nelerdir ?
Bence denemen ve gitmen yararlı olabilir.Çoğunlukla siz konuşuyor onlarda sizi dinliyorlar.Ben hayatımda hiç bir zaman böyle bir görüşmeye gitmedim ama okul rehberine gittim . Onun haricinde ben hayatımda daha ''normal'' ve sinir sorunları olmayan veya sorunları olmayan hiç bir insana dahalık raslamadım :).Bence bu hayatın içindeki olanlar bitenleri insanların pskolojisini bozuyor ama sen yine git.Belki yararını görürsün.
haklısın tesekkürler :)
tam olarak şikayetiniz nedir ? psikoloğo neden gitmek istiyorsunuz ? ayrıca psikolok ve psikriyatr birazcık farklı.
ya yasıma göre cok sinirli oldugumu düsünüyorum yani en ufak biseyde kendimi kaybediyorum kollarımı filan kesiyorum kendime hakim olamıyorum ama annemin bundan haberi yok :/ yani kücük olmama ragmen cok sey yasadım simdiye kadar biraz konusmak istiyorum birileriyle :/
o zaman ilaçlık bir durum yok. ama ne yaşadın tam olarak bu da önemli daha doğrusu yaşadığın şeyleri bir tek kendinin yaşadığını düşünüyorsundur büyük ihtimal ve bunların üstesinden gelemeyincede kendine zarar vermek istiyorsundur istem dışı olarak ? ve herkes ailene anlat dese de bence anlatma.
zaten ailem yok sadece annem var aramız hic iyi degil olucagını da sanmıyorum, o yüzden aileme anlatamam. haklısın kendime zarar vererek kendimi daha iyi hissediyorum belki psikolejik olarak belki degil bilmiyorum artık hic biseyi
yazamadıgım bisey yok yukardaki yorumdada belirttim bir cok seyi, haklısın kimseye anlatamam yüz yüze bunları
bak şimdi durumunun ne olduğunun farkında olman gerek. bu kendine zarar verme durumu elinde olmadan sanki organlarını başkaları yönetiyormuş gibi mi ? yoksa üzüntülerinin sebebinin sende olan bir eksiklikten kaynaklı olduğunu ve bu yüzden mi kendine zarar verme ihtiyacı duyuyorsun ?
Psikologlar daha iyi bilir belki de
kesin
Cevap
4Cevap
Iyi bir psikolog sorununun temeline iner sana çözüm bulur. Kötüsü sana hikaye anlatir. Iyisini nerde bulurum diyorsan tavsiyeediyorum.com a bak.
piskolokta ne işin varki boş yere para ödüyosun saçma şeyler bunlar zaten canım sıkkın
canın mı sıkkın ? ne alaka simdi ya gidermisin
sen kendinde ki belirtileri yaz, ben sölim sana ne olduğunu
ya en ufak biseye sinirlendigimde kendimi kaybediyorum gözüm kararıyo gözümden yaslar bosalıyo, sonra kendime zarar veriyorum hep. bir cok sey yasadım birileriyle paylasmak anlatmak istiyorum artık herseyi icime ata ata bir gün deliricem kesinlikle.
takıntıların var mı? mesela bir konuyu istemsiz olarak kafandan atamamak gibi?
hayır yok aslında,annemle kalıyorum babam yok annemle hergün kavga ediyoruz anneminde sorunları var kesin bıcakla üstüme yürüyen bir anne ne kadar her istediğimi yapsada asla aramız iyi olmadı, annemle ilgili bir cok sey biliyorum belki onlardır kafamdan atamadıgım bu bildiklerim ondan igrenmeme yeterli bir neden zaten
ekle beni, psikolojiyle alakalıyım, elimden geldiği kadar yardım edicem,
kabul ettim
ne alaka kardeşim, beni tanıyomusun,
soru sorup duruyorlar işte
hmm
cevabı cok uzun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar