Boyum 162, 21 yaşındayım. Regl dönemim 13 yaşımdayken oldu. Henüz kemik durumuma bakmadım ama baktıracağım. 21inden sonra imkansız diyorlar. Bu konuda bilgisi olan var mı?
Cevabın nedir?
En fazla doktor desteğiyle 3 cm kadar uzatılabilir. Normalde 17 yaştan itibaren kemik uçları kapanmaya başlıyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılBüyüme hormonu, evet duymuştum onu. 3 cm yeter yahu, 165 ile ideal boy sınırına ulaşmış olurum, daha ne.
Soran+1 yılKadında ne kadar boy normal sayılıyor?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet 23 24 yaşına kadar boy atabilirsin
010 Yorumla
Soran+1 yılsüpermiş. :D
Cevap sahibi+1 yılevet öyle rahat ol
Soran+1 yılkaç cm daha lazım normal olmam için?
Cevap sahibi+1 yılŞu an 1.62 sin yani tahminim 1.70 gibi olursun
Soran+1 yılİyiymiş, çok iyiymiş hatta. elimden geleni yapacağım şu son senede. son dem...
Cevap sahibi+1 yılhmmm ama kilo almamaya dikkat et olurmu
Soran+1 yılkilo 50. 51 de olabilir bilemedim :D
Cevap sahibi+1 yılgizliğini kaldır özelele gelirmisin
Cevap sahibi+1 yılanladım özele gelirmisin gizliğini kaldır
- +1 yıl
soran boyun uzadı mı ya
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
16Cevap
+1 yıl1 62 boy kısa degildir
ayrıca 20 yaşından sonra vücut fiziksel gelişimini durdurur maalesef ve son halini alır01 Yorumla
Soran+1 yılkısa değil dediğinize göre rahatlayabilirim? :)
+1 yıl50 yasında 12 cm atan var, gelmis 21 den bahsediyosun 😄
Düzgün beslenip egzersizleri yaparsan uzarsın05 Yorumla
Soran+1 yılrlly? :O e herkes uzamaz diyor :(
- +1 yıl
Kimin ne dediğinin önemi yok. Şu kesin ki eğer yapısal bozukluğun yoksa ( ki buda 100 tane kısadan 1-2 sinde var ) o egzersizleri yapıp, uygun şekilde de beslenirsen uzarsın
Soran+1 yıl21 den sonra bile mi? ben sınır yaştayım diye biliyordum...
- +1 yıl
Ya canım sen benim dediklerimi anlamıyormusun, yoksa anlamakmı istemiyorsun? Diyorum ki eger sağlık sorunun yoksa her yasta uzamak mümkün!
- +1 yıl
22-23 yaş altı 20 cm i buluyor, sonraki yaşlardada yavas yavas düşüyor işte
Sadece ameliyatla uzatabilirsin ama hiç tavsiye etmem çok zararlı.
012 Yorumla
Soran+1 yılduymuştum onu ve düşünüyordum. ama baz sporları yapamıyormuşsun hayatın boyunca. O handikap. Bacağımda bir çivi ile dağcılık yapamazmışım :/
Soran+1 yılErkekler sorun etmese keşke. iç güzelliklerimi görebilse.:(
Soran+1 yılBen herkes değilim demek ki. ;)
eğer öyle olmasaydı güzellik kriterlerine uymayan herkes yanlızlığa mahkum olurdu. tabii iç güzelliği, gerçekten güzellik kriterleri dışında kalmış kişiler önemser.
Soran+1 yılçirkin değilim aslında ya, kilo orantılı, yüz güzel. uzun olsaydım iyice godmode olurmuşum Tanrı da demiş "bu kıza da bir kusur lazım olmaz böyle." fdlkjghlhfi
Soran+1 yılahaha. boyum kısa anca godmode olarak kurtarırım durumu xD
aslında olay vücuda göre uzun bacaklara sahip olmakta. uzak doğulularda oluyor o, kısa boylular ama gövdeleri kısa. sütun gibi de bacakları oluyor. ırksal özellik.
Soran+1 yılMiranda Kerr gibi hepsi, sadece scale'i küçültmüşsün gibi düşün :D
+1 yıl21 den sonra uzamaz malesef gec kaldin once sorsaydin hallederdik:(
06 Yorumla
Soran+1 yıltüh. :( niye beni 13 yaşımda uyarmamışlar ki bak kızım kısa kalırsın, sorun yaşarsın yetişkin olduğunda hem iş hayatı hem de erkekler bakımından diye... 162 kısa sayılır mı ki yoksa normal mi? :(
- +1 yıl
Benim boyuma. Gore kisasin ama baska birisi icin sikinti olmaz
Soran+1 yılYani, türk kadını için kısa mı?
Soran+1 yılçocukken en büyük korkumdu bir de biliyor musun kısa kalmak. Ailem ve çevrem her ne kadar dış güzelliğe bakmayan da vardır dese de bana biraz zor gibi geliyor.
- +1 yıl
Zor tabi ya kisa boy pismanliklir
Soran+1 yılben pişmanım şahsen ama belki hrkes dış görünüşe bu kadar önem vermiyordur umudu da var bilemedim
balik ye belki biseyler olabilir bir bes cm daha gelse yeter cok kucukte sayilmassin
04 Yorumla
Soran+1 yılbalığın siyah eti diye duydum, yiyorum onu haftada bir falan.
Soran+1 yılbir soru: kaç cm daha lazım normal olmam için?
miksen uzamaz ugraşma
016 Yorumla
Soran+1 yılyahoodakiler de öyle diyor... yahu her kusurun bir ilacı var bir şu boyun yok, japonlardan bir atak bekliyorum.
- +1 yıl
her gün düzenli 100 150 gram keçi peyniri yiyceksin
ve günlük gerçekten inekten sağılmış firma ürünü olmayan süt bulup içeceksin
evde yüksek bir yere tutunup dayanabildiğin kadar ellerini bırakmadn havada asılı kalıcaksın
bolbol zıplıycaksın vücut geröe hareketleri yapıcaksın 2 yıl içinde sanırım 7 8 cm uzar
Soran+1 yılooo süper tamamdır. hepsini not aldım. çok değil 4 cm yeter.
tekme falan da atıyorum, bir de bir videoda esneme hareketleri vardı.
Soran+1 yıltamamdır yapacağım bunları. ip atlamak?
Soran+1 yılTamam abi, dediklerinden dışarı çıkmıyorum. keçi peyniri dedin asılma dedin inek sütü dedin. 2 yıl sonra 165-166 olsam yeter, normal bayan boyu işte.
Soran+1 yılbundan iyisi şamda kayısı.
Soran+1 yılzamanında benden 5 yaş büyük birine adı ile hitap etmedim diye azar yemiştim :D
Soran+1 yılettim diye, pardon*
Soran+1 yılBir şey soracağım, normal sayılmam için kaç cm uzamam gerek?
Soran+1 yıldediklerni yaacağım. Keçi peyniri aldık bugün. :)
+1 yıluzamasin daha 162 fena degil
06 Yorumla
Soran+1 yılKısa sayılıyor diye biliyordum ama... :/
- +1 yıl
degil ufaklik kiz boy ortalama 150-165 turkiyede
Soran+1 yıl150-165 ortalama mı? :O ben normal miyim yani? sevinebilir miyim? :O
- +1 yıl
halay bile cekebilirsin izin verdim sana
- +1 yıl
mauwhahah
İmkansız. Boyun kısa değil boşuna canını sıkma.
05 Yorumla
Soran+1 yılherkes kısa diyor ya sitede. moralim bozuldu. sakjhj.
Soran+1 yılMinnak kızı özellikle isteyen erkek ömrümde görmedim. :D Sadece durumu kabullenenler vardır.
bazı hemcinslerim de boy nazisi olabiliyor, neyse ki psikolojim o kadar bozuk değil. flkdşl.
Soran+1 yılYa açıkçası tipin boyun o kadar önemli olmaması lazım. İç güzellik falan filan. Ben seversem 140 boyunda bir erkeği bile severdim ama toplumun büyük bir çoğunluğu önce dış güzellik diyor.
boyum prezentabl olmamı da etkiliyor, sadece erkekler değil.
+1 yılArtık geçmiş olsun. Daha uzamaz boyun : )
019 Yorumla
Soran+1 yılameliyat dalan diyorlardı ama bazo sporları yapamıyormuşsun o zaman da, araştırmıştım. kısa sayılır mı peki boyum, ona göre depresyona giricem de...
- +1 yıl
Kısa tabi :) Ben boyumu söylersem iyice depresyona girersin o yüzden söylemim : )
Soran+1 yıl:(
Neyse, dışarıda o kadar sakat varken benim üzülmem şımarıklık olabilir. Hem, iç güzellik daha önemli di mi? :( İçim çok güzeldir mesela hiç dışım gibi değil fdlkşkg.- +1 yıl
: ) Aynen öyle düşünmeye devam et. Her topal satıcının bir kör alıcısı vardır ^^
Soran+1 yılAçıkçası tinder deneyini gördükten sonra o olay bana biraz yalan gibi geliyor. Çoğu insan dış görünüşe bakıyor malesef. O kör topal muhabbeti bana biraz yalan avutma gibi geliyor.
https://www.youtube.com/watch?v=2alnVIj1Jf8
kız aynı kız, değişen sadece dış görünüşü.
Fark şu ki, obez bir kız zayıflayabilir, ama kısa bir kız uzayamaz.- +1 yıl
Ülkemizde uzun boylu insan sayısı çok az. Bence bu tarz şeylere takılmamalısın : ) Sana tavsiyem bol yoğurt tüketmen ve boy uzatmaya yardımcı bazı egzersizler var. Onlarıda uygulamalısın.
Soran+1 yılkeçi peyniri falan filan dendi, pilatese de gidiyorum, bakıcaz artık. uzun boylu olmasam da olur, normal olayım yeter.
- +1 yıl
Keçi peynirini hiç duymadım yoğurda yüklen sen ^^
Soran+1 yılTamam. Kaç olsam normal sayılırım?
- +1 yıl
170 : ) Ama bana bakma bende 2 metre boy var ben çıtayı yüksek tutuyorum ^^
Soran+1 yılYoo, çoğunluk 170in aşağısı olmaz diyor. Ama arz talep ilişkisi, ülkedeki bütün erkeklerin sayısı, ülkedeki 170 ve üstü kız sayısından fazla olduğu için bize kalanlar da olacak.
Soran+1 yılçocukken en büyük korkumdu bir de biliyor musun kısa kalmak...
- +1 yıl
Yo çokta kısa sayılmaz : ) Ülkemizdeki kızların boy ortalaması zaten 165 : ) O yüzden sıkıntı yok ^^ Bulursun birini evlenir gidersin ^^
Soran+1 yılÇok mu lazım ya evlilik, olmadı kedi alırım. Kedi güzeldir, kedi iyidir. 15 tane yeter.
- +1 yıl
Yok artık : ) Kedi nedir ya : ) Evliliğin güzel yanı duygularını düşüncelerini ve sevgini paylaşabileceğin bir insan oluyor. Ama kedi seni anlamıyor bile...
Soran+1 yılBazen anlıyorlar ya. Mesela benim yaramaz ben mutsuz olduğumda gelip kafama pati atıyor, sarılıyor sırnaşıyor falan. Şımarık ya. ehehe.
- +1 yıl
Ya sevimli oldukları kesin ona söyleyecek bir lafım yok ama gönlükdeni 1 kişinin yerini tutmuyorlar. Sonuçta herkesin hayata bakış açısı farklı ^^
Soran+1 yıldış görünüşü çok takmayan, boyumu da sıkıntı etmeyen birini bulursam neden olmasın :D
- +1 yıl
İnşallah : )
+1 yıluzamaz sporla sekle sok
01 Yorumla
Soran+1 yılkilo 52 ölçüler de 87 62 90 falan. kısa sayılır mı boyum? :(
+1 yılİmkansız gibi bişey çok zor
03 Yorumla
Soran+1 yıl@doruk11 karardı.
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok zor ama imkansız değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiz senle iletisime geçelim
00 Yorumla
+1 yılDevedede Boy Var Eşeğin Arkasından Gidiyor :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok iyi bir boy..
Benimki 1.55.. İşte bu sorun.01 Yorumla
Soran+1 yılha 162 ha 155 ne fark eder ki.
162 çokmu kısa yani
010 Yorumla
Soran+1 yılBilmem. Burada bir konu okudum "o ne lan cüce" falan diyorlardı. bilemedim.
Soran+1 yılkızlar genelde 5 cm uzun söylediğinden midir, yoksa gerçekten kısa mıdır bilemedim. evet takıntı olmuş olabilir. birine boyu yüzünden bir çok kapı kapandığında "lan benim boyum dışımda da güzel özelliklerim var bir onlara da baksaydınız" diyor tabii. İmaj her şey mi yahu. :/
Soran+1 yıl"ne demek zirvedekiler yalnızdır, indirin beni burdan" xD
tanıdıklarım kompleksli olduğumu düşünüyor çünkü. :(
Soran+1 yılımm hayır muhtemelen, tanımıyorsun. övünülecek bir şey mi, tartışılır.
yani hadi ben boy yüzünden yanlızım, sen niye yanlızsın?
Nothing impossible.
01 YorumlaSağlık konusunda 664 cevap paylaştı. Sorun etme bunları.
01 Yorumla
Soran+1 yılya sitede gördüğüm kadarıyla kimse beğenmiyor kısaları, amaaan neyse. :D
uzamaz uğraşma
03 Yorumla
Soran+1 yılboyum kısa sayılıyor mu peki, eğer öyleyse ameliyat düşünüyorum da...
Soran+1 yılkısa değil dediğine göre kendimi kabullenip mutlu olabilirim canım kendim <3
İmkansız.
00 Yorumla- Sağlık konusunda 814 cevap paylaştı.
+1 yıluzamaz
00 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı