1.65 cm- 65 kg
1.80'den uzun olup herkesi dövebilirim diyenler görelim bakalım bu adamla karşı karşıya gelseniz ne yaparsınız? :)

Manny Pacquiao hocam bu, selam verin geçin yanından usulca :D Şahsen Floyd Mayweather'dan daha başarılı bulduğum bir boksör. Yenilmiş olması bunu değiştirmez. Bir de Mike Tyson tabi ki :) Stili ve dövüş prensibi çok akıllıca. O da 1.78 ama tek kelimeyle canavar :)
yıllar evvel kendimden 20 cm adamdan durduk yere saldıraya uğramış resmen dayak yemiştim nolduğunu anlamamıştım. gerçi kendime geldiğim an bir tane vurmam can havliyle onu aptallaştırmıştı ama boya posa bakmıyor bu işler bilin istedim.
bu adamın filmi bile var be
İzlemedim adı nedir
Cevap
11Cevap
Yarı orta ve süper sinek siklet ayrıca amatör horoz siklette birçok başarısı ve nakavtı olmuş bir isim boyu 1.65 kilosuda 65 olunca haliyle yarı ortaya giriyor buda karşısına 1.80 ama 65 kiloda olan boksörleri çıkarabiliyor ama burda önemli olan reach' idir yani uzanma bu 5 veya 10 cm daha yukarıya yumruk atabilir anlamına gelir maçı ise daha aç ve daha fazla çalışmış taraf kazanır bu adam sadece boksta bu kadar başarı elde etmemiştir çok zor hayat tan geçmiştir çocukken babası o 5 yaşındayken en sevdiği köpeğini yemiştir ve evi terk etmiştir annesi ve küçük kardeşleriyle kalan manny sokakta dövüşerek para kazanır ama sadece günlük 2 dolar ve çoğu zaman karton kolide yatar ve pirinç lapası yerdi sonunda 14 yaşında şehre gider ne iş olsa yaparım diye ve daha sonradan bir spor sallnuna yazılır arada bir boks yapardı ve profesyonel boksör olmanın hayalini kurmuştur hep 16 yaşına geldiğinde ise ilk amatör maçına çıkar ve olması gereken kilodan tam 6-7 kilo düşüktür bu neden le ceplerine taş doldurur o noktadan itibaren başarılar ardı ardına gelir.
Edit:1.66 boksör
Önemli olan boy değil hacı emin ol 😃 dövüş olayınıda aynı kulvarda olanlara sormak lazım yoksa karşılaştırma yapmak yanlış olur
en son bu adamı Floyd Mayweather dağıtmıştı :D toplayabilmiş mi kendini :)
dovus boyla kiloyla alakali degilki zaten hem bu adam prof ve steroid kullaniyo bide elite genetics var gerisini sen dusun
manny pacquiao lan bu adam dalga mı geçiyon birader :D
Boyu kısa olan insan aslında daha zor dövülür.13-14 yıllık dövüş sporları geçmişim var ama dövermiyim bilemiyorum
boyla ilgisi yok.
Haklısın :D
Sevdiğim boksörlerden bir tanesi
silah var bende keleş ;)
Yok teke tek kardeş :D
Is boyda degil islevde derlere onemli ornek :))
Kim bu
manny pacquiao boksör
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar