Farkındalıklarımız ve biz...Sizin farkındalıklarınız neler?

Farkında mıyız mutluluklarımızın, sevinçlerimizin, dostlarımızın, yalnızlığımızın, hedeflerimizin...

Sanırım farkındalıklarımızın listesi çok uzayacak, kısa ve öz olmasına dikkat ettim, buradaki ifadeler tamamiyle şahsi görüşlerimdir, doğruluğu ve yanlışlığı tartışmaya açıktır, ama şunu biliyorum ki “mutluluklarımız, sevinçlerimiz ve dostlarımız” işte bu hislerin değerini sadece kaybettiğimizde anlıyacağız..

Naçizane sizinde var olan farkındalıklarınızı bilmek istiyorum, bana katkıda bulunursanız sevinirim.
Güncellemeler
+1 yıl
Farkında mıyız... Bize keyif veren anların olduğundan, en ufak mutlulukların bir partiye bir tebessümün kocaman bir kahkahaya dönüştüğünden ve bu mutlulukları paylaşmanın bizlere keyif verdiğinden..
Güncellemeler
+1 yıl
Farkında mıyız dostlarımızın…

Sırlarımızı paylaştığımız, gönüllerimizi açtığımız, can bildiğimiz, hayatımızda en önemli yeri işgal eden, gönül birliği yaptığımız, dertleştiğimiz, ağlaştığımız, beraber üzülüp beraber mutluluğu paylaştığımız, asla kırmak istemediğimiz, asla üzülmesine razı olmadığımız, hep iyiliğini istediğimiz ve fedakarca davrandığımız insanların hayatımızda var olduğundan..
Güncellemeler
+1 yıl
Farkında mıyız yalnızlığımızın…

Evden işe işten eve gelen, sosyal olmayan, hiçbir faliyete katılmayan, güçsüz, ruhsuz, huzursuz, mutsuz olduğumuzdan.. Yalnızlığı sevmeye başlamaktan, yalnızlığı mutlu olma sebebi saymaktan, yalnızlığı çok matah bir şeymiş gibi övmekten ve yalnızlığı tavsiye ettiğimizden…
Farkındalıklarımız ve biz...Sizin farkındalıklarınız neler?