Sevgilimin annesi beni ekip duruyor.Sanırım ciddiye almıyor nasıl davranmam gerek?

Sevgilimin aile yapısı biraz garip yani annesi çok güçlü bir kadın HES ve RES Santralleri kuran enerji üzerine büyük bir holdingi var kadının ailesinin kocası ise o şirkette projeler genel koordinatörü.Kadın aynı zamanda eski TÜSiAD üyesi Avrupa düzcam üreticileri bilmesinin üst kurul üyesi falan.Bilmem ne girişimciler konseyinin onursal başkanı yoğun bir kadın yani fakat bu kadın beni hiç takmıyor tam 2 haftadır ekiyor beni sevgilim tanıştıracaktı beni sürekli erteledi kadın telefonunu arayın korumasıya da sekreteri çıkıyor müsait değil diye.Sanırım kadın beni hiç ciddiye almıyor sonuçta oğlunun sevgilisiyim ve oğlu benimle ciddi düşünüyor fakat kadının umrunda değilim.Erteliyor ama eninde sonunda buluşacağız sizce beni ciddiye alması için nasıl davranmalıyım? Ve bu kadın beni neden hiç takmıyor? Bir insan oğluna bukadar değer vermez mi ya sonuçta oğlunun ciddi düşündüğü sevgilisiyim.
Sevgilimin annesi beni ekip duruyor.Sanırım ciddiye almıyor nasıl davranmam gerek?