Bihter ve Peyker isimleri nasıl isimler sizce? Çocuğunuza koyar mıydınız bu isimleri?

Ya bu konuyu neden herkes o malum dizi ile yada roman ile bağdaştırıyor anlamıyorum.Yani o romanda öyle ahlaksız bir kadının adı Bihter diye bu ismi koyamayacakmıyız çocuğumuza.Bugün bu konuyu nişanlımla konuşuyordum iki kızımız olursa isimlerini Bihter ve Peyker koyalım dedim.(Ne bileyim bana asil ve soylu isimler gibi geliyor.) Nişanlımın ilk adıda Melih (ikinci adıda var.) oda çok güldü dalga geçti benle tamam ben Melih kızlar Bihter Peyker sende dava aç ismini Firdevs diye değiştir al sana çakma Melih Bey takımı dedi ve arkadaşlarımda çok güldü resmen rezil etti beni arkadaşlarımın yanında. Sonra uzattıda uzattı millette gülüyor ya bide oğlumuz olursa adını sakın Behlül koymayalım mazallah kardeş kardeşe dedi habire gülüyorlar.Çevremde herkes dalga geçiyor ya anlamıyorum.Sizce dalga geçilecek bişey var mı? Bihter ve Peyker isimleri güzel isimler değil mi? Görüşünüzü merak ettim.
Bihter ve Peyker isimleri nasıl isimler sizce? Çocuğunuza koyar mıydınız bu isimleri?