Şahsen ben maç izlemekten nefret ederim :o?
Peki size göre itici mi, çekici mi?
Peki size göre itici mi, çekici mi?
Normalde ilgisi alakası yani futbol bilgisi olmayan kadının futbol izlemesi itici değil ( bazen izlediğim oluyor ) ama bunlara sahip olmadığı halde tam bir fanatik gibi davranması araya küfürler sıkıştırması kadını aşırı itici yapıyor.
Bazı insanlar var maçı izlerken kendinden geçiyor küfür gibi falan bu itici ama diğer türlü güzel ve çekici.
Ne alakasi var? Mac izliyor iste bir insani niye cekici veya itici yapsin bu?
Ne bicim bir zihniyet var la bu ulkede?
Şu an izliyorum atvde
Cevap
50Cevap
Ben çok severim. heleki sevdiğim kişiyle daha da güzel olur. hiç itici değil.😊
eşim izler her türlü spor karşılaşmasını. sınırlar koydum o nedenle. sorun kalmadı.
@saskinomayra Nasıl sınırlar mesela?
@doanylmz iki takım tutuyor, biri beşiktaş, biri barcelona. ikisinin futbol maçlarını izleyebiliyor. ayrıca kupa maçlarını izleyebiliyor. dünya kupasında 1 ay içinde 40'ı aşkın maç izler. sınırlar dediysem öyle dar bir kalıpta değil yani. ama eskiden her şeyi izleyen, hatta amatör küme maçlarına bile gidip izleyen birine göre epey sınırlanmış oldu. formula 1, pankreas dövüşü, tenis, voleybol, basketbol, hentbol vs. ne kadar karşılaşma yarış vs. varsa izleyemiyor. kupa maçları hariç. ama şöyle bir ihtirazi kayıt da koydum, ne olursa olsun, keyfim yerinde değilse ve izleme dersem surat asmayacaksın ve izlemeyeceksin diye... es kaza o akşam maç olduğunu unutup da bizi gezmeğe götürmüşse, maçı kaçırdığı için akşamı bize zehir etmeyecek mesela :)) şu ana kadar anlaşmamızda bir sorun çıkmadı. anlaşmayı ilk yaptığımızda barcelona değil, özellikle ronaldinho'nun maçları diye belirtmiştik, sonrasında düzenleme yapıp messi'ye çevirdik. ;)
@saskinomayra Güzelmiş yani deidğin gibi pek sınırlama yok anlayışlılık var karşılıklı Allah bozmasın mutluluğunuzu böyle düşünen eş bir çok insna ister herkes bir şekilde fedakarlık yaptığında evlilik çok daha güzel ve her geçen gün eşine daha çok aşık olarak severek geçebiliyor ne mutlu valla
@saskinomayra Gerçekten özendim kıskanmak değil güzel bişiy ama nasıl evlilik olacağına anlayışın önemine sevdginin kıymetini basit şekilde özetliyorsun Allah banada nasip eder anlayışlı ve sevgiye değer veren bir eş
@saskinomayra Amin cümlemize inşAllah sizede bir ömür boyu anlayışlı sevgili saygılı mutlu bir evlilik devam ettirsin Allah
amin.
Hiç sevmem futbolu.
Ne o öyle 22 kişi bir topun peşinden koşuyor?
Ben kanalda maça denk geldiysem işi gücü bırakıyorum :D bence itici değil
Çekici kesinlikle. Ofsaytı bilen bayan candır, adamdır :D
Hani izliorum ya kesin evlendiğim adam izlemez. O dizi ben maç kavgası yaparız.
Ben izleerim buyuk zevkle partneriminde izlemesini isterim, izlemese bile saygi duymali..
Bas tacı edilesidir, biraz da yorum yapabiliyorsa tadından yenmez
Herkesin zevki farklı. Kimisi opera sever ben nefret ederim : ) Olay bu...
Zevkler ve renkler misali..
itici değilde tv nin karşısına formaları filan giyip bayraklarla izlenmesi komik geliyor
zeki müren de bizi görecek mi diyesim geliyor
BEnle oturup maç izlemesi hosuma gider
HE demiyorum ama her maçı izlememiz lazım diye.
İtici çekici. Milletin ne düşündüğü beni ilgilendirmez konu Beşiktaş'sa gerisi teferruat. 😊
Yoo fanatik kız iyidir, ilerde senin olursa sanada tutkun olur..
Fenerbahçeliyim tüm maçları izlemeye çalışıyorum maç izlemeyen erkek iticidir bence :)
Milli maçlar dışında bende izlemem ve genelde sevmemde. Bana cazip gelmiyor.
Bence kadınların maç izlemesi, erkeklerin kadın voleybolu izlemesiyle doğru orantılı :)
Bence değil. Herkesin farklı zevkleri hobileri var sonuçta neden itici olsun?
Hayır değil herkesin kendine göre eğlendiği alanlar farklı ki bende maç izlemeyi severim :D
Evet kadında itici. Erkeklerin ilgisini çekmeye çalışan kızlar yapıyor bunu daha çok.
Kızları bilmem de bazı erkekler maça fazla kaptırıyor kendini nefrett ediyorum
Ben futbol hastasiyim. öyle bir kiz Bulsam evlencrm :) bana çekici geliyor :)
Hiç mac seyretmeyi sıkılirim yanındaki de seyretmesin
Hiç sevmem
bn izlemyi cok severim. kadın izlerse bnim için baş tacıdır
ozaman evde kaldın demektir :D maç izlemeyen erkek nadir
Bana göre itici cükü sevmiyorum Maçı severimde argo dönen yerler bana göre değil
Ben severim maç izlemeyi bence itici değil ☺
Aşkım
- Ofsayt ne
+ 404 Not Found.
Yoo itici falan değil :)
Bende nefret ederim maçtan maç izliyende iticidir
bence hiç hoş değil çekiçi gelmiyor :/
iticilikle veya çekicilikle alakası yok bence
Oldum olası futbolla aram iyi olmamıştır...
kesinlikle iticiler hepsi
Çekici. Futbol candir
Derbide bulusalim beyler xs
Çoğu kadın rol yaptığı icin itici
ben bayılıyorum maç izlemeye :D
Maç izlemek bana anlamsız geliyor isteyen izlesin
Maç izlemeyen erk.. pardon erkek diyodum..
Ne itici ne de çekici.
maç izleyen kadın candır
Bence itici değil ama çekici de değil
Çekici...
Kufur ediyorsa itici
Sevmem ama sevdgimin hatrina izleyebillirm
Maç izleyen yorum yapan kadından nefret ederim
Yok ya beraber izleriz hatta💞
Kadın itici, hatta arkadaş bile olamam.
Değildir maç izlemeyi severim
Bende nefret ediyorum maçtan
Yok bana her an çekici :D