çarşaflı genç kızlar hakkında düşünceleriniz neler size çekici gelen çarşaflı genç kızlar oldumu hiç?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılçarşaf osmanlı donemının modası sayılırdı. bayanlarda guzel gorunen ve tesetture yakısan bı gıyım seklıydı ve gayet de dogaldı cunku farklı elbıse cesıtlerı yoktu. fakat sımdı devır degıstı tekstıl sektorunde cıgır acıldı dıyebılrırız. sımdı bayanların tesetturlu olmaları ıcın carsafın dısında bı suru alternatıf vardır. pardesuler degısık sekılde ıslama uygun tarzda eteekler ve kıyafetler var yanı artık carsafın modası gecftı denebılır yerıne gelebılecek cok daya guzel ve tesetture uygun elbıseler var. ıslam dınınde carsaf gıymek gıbı bı kural yoktur sadece kapatılması gereken bolgeler ıfade edılır ve dar elbıselerden vucut hatlarını oldugu gıbı gosterecek elbıselerden akcınılması gerektıgını belırtır. bu kurallar cercevesınde ıstedıgını gıyebılırsın. carsaf arap kulturunden gecmedır bıze. colun 40 50 derecelık sıcagından korunmak ve tesetture uygun gıyınmek amacıyla kullanılırdı zaten aksını gıyersen de sıcaktan havale gecırebılırsın. yanı carsaf cografı kosulların ve örtünmenin kuralları dogrultusunda ortaya cıkan bı gıyım esyasıdır. bugun carsafa alternatıf gıyecekler varken carsaf gıymeyı ıslamın emrı sanıp abaartanlar yok degıl. unutmayalım kı peygamber efendımız cevremıze ornek olacak sekılde guzel temız ve uygun seyler gıymemızı soylemıstır. kapanmanın nasıl olacagı bı bayanın ve ya bır erkegın hangı bolegelerını kapatması gerektıgı ıslamda ayrıntılı olacrak belırtılmıstır az bı arastırırsan bunu ogrenebılırsın. bayanların basını kapaması dız altında etek gıymesı vucut hatlarını bellı edecek dar elbıselerden kacınması gerektıgı belırtılır erkekerınse aynı sekılde vucut hattlarını ortaya cıkaracak derecede dar gıyınmemesı seklınde kapalı olması gerektırdıgı gıbı kuralar var. bana gore bayanlar kapanmak ısterse bunu bu doneme uygun sekılde yapabıleceklerı carsaf dısında elbıseler gıymesı daha uygundur dıye dusunuyorum. ama kım nasıl ısterse onu secebılır tabıkı endogru yol hangısıdır kesın bısey dıyemem. cekıcılık konsuuna gelırsek ALLAH yolunda kapanmıs bı ınsana o nıyetle bakmadım bakmam da. ama gercekten ALLAH rızası ıcın kapanan bı bayandan daha guzel bı ınsan gormedım ben ya kapalı bayanların kendılerıne has ( cınsellık acısından demıyorum) muhtesem bı guzellıgı vardır ve saygıyı sonuna kadar hak edıyorlar. benım dusuncelerım bunlar hersey cekıcılık yada guzellık degıl kısının kalbı ve ALLAH yolunda olup ona gore yasamasından daha guzel bısey gormedım ben. ayrıca k*cını basını acmıs onca ınsan varken kapalı bayanların ne gıydıgını dusuunmekle mesgul olan zıhnıyete yazıklar olsun ya
37 Yorumla
Soran+1 yılöncelikle şunu belirtiyim emin ol çarsaf hakkında senden daha bilgiliyim carsaf araplardan falan bize gecmedi carsaf allahın emridir kuranı kerimde cilbab diye gecer ve cilbabın manası baştan aşşagıya kadar olan dikişsiz elbisedir omuzları vs yerlerin belli olmaması içindir yani allah carsaf giymeyi emretmiştir bunun hakkın peygamberimizin bir sürü hadisi vardır bulundugumuz zamanda bir sürü allah dostu var ve onlarda aynı şeyi söylüyorlar şimdi sen kalkıpda allah böyle bsy emretmemiş diyemessin
Cevap sahibi+1 yılCilbab, baştan aşağı örten çarşaf gibi dış giysilerin adıdır. KURAN da çarşaf degıl cibab geçer. cibab demektte sadece kara carsaf demek degıldır. bu konu ıle ılgılı, alımler farklı gorusler soylemektedır. ama sunu dıyebıılırız çarşaf farz olunmamıs cibab farz olunmustur. cibab içinde osmanlı ve araplar çarsafı bulmus bugun ıse cıbab kelımesıne uygun anlam tasıyan pardesü tarzında elbıseler de vardır. yanı çarşaf =cibab diyemezsin. aksını de soylemek pek mumkun degıl alımlern farklı gorslrı var
Cevap sahibi+1 yılo yuzden arkadasım sımdı sen cıkıpta çarşaf farzdır dıyemezsın cibab farzdır dıyebılırsın ancak.. ayrıca kımın ne kadar bıldıgını bılmeden konusma bence
- +1 yıl
Farz olan cilbabdır. Ve cilbaba en iyi karşılık gelen çarşaftır. Baştan aşağıya tek parça halinde vucudu örten, azaları belli etmeyen içini göstermeyen bir kıyafet olmalıdır. Karadenizde peştemal, doğuda ihram, burka doğru kullanıldığı takdirde cilbab görevi görürler. Fakat hiçbir pardesü ve ferace bu kriterlere uymuyor.
- +1 yıl
Tesettür farzdır, çarşaf değil. Evet takvalık açısından en iyisi çarşaftır ve daha muhafaza edicidir. Ama tesettür çarşaftan ibaret değildir. Dikkat çekmeyecek, koyu renkte, ten rengini ve vücut hatlarını belli etmeyen bol bir ferrace giyinmiş ve yine koyu renkli omuzlardan sarkan bol bir başörtü takmış bir kızda tesettürlüdür.
- +1 yıl
Çarşaf farz değil ama çarşaf içlerinde en hoşuma gideni. Eğer çarşaf farz dersek çarşaf giyilmediği halde her an haram işlemiş oluruz.
En İyi Cevaplar
+1 yılhıfzı manevıyesıne lafım yok ama gel gelelım her zaman gızemlı olan daha bı sey gelır ınsanlara :) şahsen çarşafın altındakının resmını kafamda kendım cızıp hayal ettıgımden her zaman cekıcı gelmıstır aaahhhkkkk ulan ne gunes gormemıs sut gıbı mevzu vardır bu hatunda dıyerekten dalısa gecmıslıgım cok olmustur ;)
21 Yorumla- +1 yıl
Oysa onun kapanma amaci dikkat cekmemek icin... bakis aciniz ilginc
+1 yılOnlara saygım vardır. Çekicilik kısmı ise beni güldürdü, yahu o kadınlar çekiciliklerini saklamak için çarşaf giyiyorlar zaten... Ne çekiciliğinden bahsediyorsun? Acayip!
90 Yorumla
çarşaflıysa nasıl çekici gelecek? anca merak edersin neye benziyor diye
03 Yorumla
Soran+1 yılinsana canım
- +1 yıl
Bence çok yakışıyor islam kiyafeti
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
45Cevap
Ten renkleri yüzleri açık olanlardan belli olduğu kadarıyla çok çekici geliyor benim sevgilim de kapalı iş hayatına girmez de ev hanımı olmayı seçerse çarşaf giymesini isteyecem bana gayet güzel ve hoş gelir ANCAK EŞİM diğerlerini yüzündeki parlaklık dışında yorum yapmıyorum
20 YorumlaSpor konusunda 538 cevap paylaştı. çarşafın içindekinin kız mı erkek mi olduğu bile anlaşılmaz ki. allah hepsinin yardımcısı olsun. yaz günleri o çarşafın içine klima lazım :)
710 Yorumla
Soran+1 yılgerek yok çarsafın içine ister sort sıfır kol giyiliyo genelde:))
Soran+1 yılanlamıyorum erkek veya kız olduğu nasıl anlaşılmıyo suratını görmenize ragmen bazıları suratını kapatıyo tamamen ama benim arkadasım çarsaflı o yuzden soruyorum yanında yürürken bana değil ona laf atıyolar yiycek gbi bakıyolar bebek gbi yüzü var beyaz tenli flan dikkat cekiçi geliyo galiba oyuzden sordum
Soran+1 yılyanlışın var bagzıları dudakların altından ceneden iğneler bazıları burnun altından bagzıları burnun üstünden gencler daha cok ceneden kapatır yani yüzleri gözüküyo
Soran+1 yılevet tabiki öyle erkeklere güzel görünmemek için giyiyolar
Soran+1 yılcoğu evet ama bağzıları basaramıyo:)
Çarşaflıları sonuna kadar destekliyorum.
Çarşafla kapanan tesettürlü insanar herzaman açık hallerinden daha güzellerdir. Bunu hiçbir çarşaflıyı açık şekilde görmeden söyleyebilirim. Çünkü kapanmak dinimizin emridir & dinimizin emirleri kulları güzelleştirir. Sonuna kadar destekliyorum & hatta çarşaflı bir eşim olmasını istiyorum :) Bu arada yaz günü çarşaf olur mu diyen arkadaşım ; Cehennem o yaz gününden daha sıcak ;)80 Yorumla
+1 yılesselamunaleykum.. Ben ALLAHIN ıznıyle tesseturlu biriyle evlenmeyı düşünüyorum. ve ınsallah çarşaflı peçeli "namuslu ahlaklı musluman" olur. ALLAHA emanet olun.
72 Yorumla- +1 yıl
@eastbigge nasıl bı kuarki seninki bizimkinden ahzab 59 ayette cilbab giyin ziynetleri örtün ayakaltlarını kimse görmesin yüzün sol gözü açık kalsın denirken? Sizdeki farklı
Ben nice çarşaflı gördüm,imansız,şerefsiz,haysiyetsiz.
Nice başı açık gördüm ahlaklı.terbiyeli,imanlı.
Çarşaf örtmek bir insanı daha imanlı veya imansız yapmaz ,eğer iman kalpte varsa ne çarşafa ne örtüye gerek vardır.
Özellikle genç kızların çarşaf giymesi,genellikle zorla yaptırılan birşey bırakın kız olgunluğunu tamamlasın ve daha sonra ne yapacağına karar versin.
Eğer kendi isteğiyle zorlama olmadan çarşaf giyerse takdir ederim ve saygı duyarım.23 Yorumla
Soran+1 yılYoo zorla degl siz dsardan oyle goruyosunuz kac carsafli tanidon smdye kadar carsaf zorla gyilcek bsy degil benim cevrem dolu
- +1 yıl
Çarşaf giyinmemek örtünmemek namaz kılmamak hiç biri imanın şartlarını inkar etmedikçe imansız yapmaz. Ama hepsi islamın kurallarıdır. Her çarşaflı da dört dörtlük günahsız değildir. Herkes günahı kadar yanar. Ama çarşaf dinimizin parçalarından brisidir. Bu yüzden yoksaymak yanlış olur. Ayrıca zorlamayl giyen insanlar zaten uzun süre giyinmezler. Çarşaf giymek için zorlamaya ihtiyaç yok. Herkesi aynı kefeye koymayın.
Soran+1 yıle yüzünüde görmüyomusunuz sizin için surat önemli değilmi yüz hatları mesela nebiliyim
+1 yılben söylim sen anla ;
Çarşaflı Bir Eşim Olsa İdi Herkes Güneşin Alnın Da Normalken , O Çarşafla Geziyor Diye Ayaklarını Yıkardım .77 Yorumla
Soran+1 yıl:)
- +1 yıl
sen anladın iki üç hecem den anlam yüklü cümlelerimi :)
Soran+1 yılevet:)
- +1 yıl
işte güzel olan bu :) kal sağlıcakla . Dua et çarşaflı eşim olsun :)
Soran+1 yılamin:)
- +1 yıl
ALLAH razı olan :) RABBİM senin de mekanını cennetin en güzel köşklerin den eyler inşallah AMİN :)
+1 yılÇarşaflı olmalarına birşey demiyorum herkesin görüşüne giyim tarzına saygım var.
Özgür bir ülkede yaşıyorsak mini etek dekolteye birşey denmiyorsa kara çarşafada kimsenin birşey demeye hakkı yok.
Herkes ALLAH ayrı hesap verecek unutmayalım.57 Yorumla- +1 yıl
açık bir insanı uyarıp birşeyleri anlatığında ALLAH elçisi gibi söyleyeceksin
eğer dinlemiyorsa bu ALLAH ile onun arasında senden çıktı artık - +1 yıl
:d
Allah elçisi. peki Rabb imiz elçisine bile kalpleri ancak ben yumuşatırım demiş midir
eaaa
neyse hacı abi dini bilgim ve uygulamalarımın senin ki kadar sağlam olmadığını düşünüyorum .seninle bu konuyu irdelemek haddime değil gibime geliyor
sadece herkes ayrı hesap verecek lafını her koyun kendi bacağından asılır demeye mi getiriyorsun öyleyse bir daha düşün hacı abi diyecektim ve dedim .
kal sağlıcakla
Soran+1 yılne soru sormuşum arkadaş acayip ses getirdi:D
- +1 yıl
Milletin derdi çarşaf tesettür başörtüsü olmuş bırakın kardeşim herkesin kendi yaşam tarzı.
Spor konusunda 320 cevap paylaştı. çekici ollmamak için çarşaf giyiyolar zaten :) ama ciddi çok güzelleri var ayrıyeten saygı duyuyorum herkesin giyim tarzına
51 Yorumla
Soran+1 yıltabiki herkez herkeze saygı duymak zorunda
arap kültürünün dayatmaları bu çarşaf olayı ... din ile bağdaştırmayınız ... çekici çarşaflı bilemiyorum
610 Yorumla
Soran+1 yıldin ile bağdaştırmıyorum tabiki acık olup cok dindar insanlarda var tabiki ama dinde carsafın yeri cok öenmli bunu biliyorum
Soran+1 yıldinin kuralları vardır onları yaparsan allaha daha cok yaklasır ve sevaba girersin araplarda dindar kimseler olduğu için giyiyolar ayrıca eskilerden gelen bi kural aynı zamanda düşünce tabiki çok önemli ama sadece düşünceyle olmuyo icraat lazım
Soran+1 yıltartışmaya gerek yok her konuda bilgi sahibi olmak lazım böyle şeylerde bilgi konusur acar bakarsın kuran tefsirine orda yazıyo allahın emirleri cevapladğnz için tesekkürler:)
Soran+1 yılallahın emri 4 kadınla evlenin değildir canım 4 kadınla evlenme izni vardır:)
- +1 yıl
Din ile bağdaştırmak zorundayız. Kuranı kerim de yazıyor. Yapmıyor olabiliriz nefsimize ağır gelebilir ama inkar etmek dinin sıhhatini bozar. Ayrıca din sadece düşünceye bakmaz malesef. Kendimizi kandırmayalım.
+1 yılyorumlardan bakarak cevaplayım çarşaf giyerek doğru yapıolarmış en azndan erkekler bişe düşünemio :D en başta giyenlerin tercihi zaten kimseye çekici gelmek zorunda değiller
60 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBirkaç kere afalladığım oldu boyu 1.80 lerde zarif gözleri görünüyordu mavi mavi bakışlar ama eminim ki o yüzünü açsa afettir çok güzel olduğunu anlayabiliyor bazen insan. Ve öyle güzelliği ile kapanabiliyor örnek alınası birçoğu soyunmaya çalışırken.
20 Yorumla
+1 yılçarşaf derken kara çarşafı diyorsan neresi çekici gelecekki?
hiç bi yerini göremiyoruz
birde resim çekiliyorlar ya bitiyorum :D yahu kim tanıyacak seni21 Yorumla
Soran+1 yılzaten erkekler güzelliklerini görmesin die çarsaf giyiyolar yüz olarak soruyorum
herkes istediğini giyebili. kendi seçimleri . gayet güzel olanları da var çirkin olanları da. sadece göze bakarak anlamak biraz zor bu yüzden sürpriz yumurta gibiler . ne çıkarsa bahtına =D
10 Yorumladaha ilgi çekici. kuzey ırakta inşaatlar yaptım. orda gözlere de aşırı makyaj yaparlar. gözleride iri iri. kapalı oluncada acaba nasıl ki merakıda oluşuyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence giydiği elbise önemli değil çünkü benim kız arkadaşım çarşaf giyiyor bazen,ama yanıma gelince üzerinde kalmıyordu.çarşaf giymek en doğrusudur tabii,ama Allah korkusuyla giyiyorsa,enlisini yapamazsan da g.tünü açıp gezme,artık pantolon bile normal geliyor ama tayt giyme,müslüman bir kız isen,namusluyum diyorsan seksi seksi şeyler giyme kızım.
10 Yorumla
+1 yıl2 seneye yakın giymiştim ve çok güzel bi duyguydu... Bence her Müslüman genç kızın denemesi gereken bi şey.. siyah olmasa da giyinilmeli.. şu an daha modern tarz şeyler giyiniyorum bol olmasına dikkat ediyorum ama hiçbi şey çarşafın yerini tutmuyo... Ayrıca zor da değil ben Antalya'da yazın bile giyindim gezdim. Garip bi şekilde ferahlık veriyo. Allah yardım ediyo demek
10 Yorumla
+1 yılÇarşaflı ise çekici olmak gibi bir kaygısı neden olsun ?
11 Yorumla
Soran+1 yılkaygsı var demedim canım sadce sordum:)
Çarşaflı kızlar namuslu kızlardır. Allah sayılarını artırsın. Amin.
63 Yorumla- +1 yıl
@Mükemmels saçma bir empati anlayışı
Önemli olan Edep Edep! Çarşaflı, kapalı veya acık. Önemli olan Edep. Saygı duyarım..
40 YorumlaHerkese saygım var tercih meselesi önemli olan insanlığı.Çekici geldiklerini sanmıyorum zaten her yerleri kapalı kimse görmüyo ve zaten çekiciliklerini gizlemek icin carsaf giyiyolar.
11 Yorumla
Soran+1 yıldoğru tabiki
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer Müslüman kadınınn ve erkeğinin olması gereken ve saygı duyması gereken bir yolda olan kişiler diye görüyorum ve bu çağda orasını burasını açmadan durup, iffetini korumaya çalıştıkları için de tebrik ediyorum.
20 Yorumlaacıyorum sadece. valla hertarafı bıngıl bıngıl oynayan kızlar var. çok seksiler tabiki:)
413 Yorumla
Soran+1 yılneden acıyosun :D
Soran+1 yılkuranda yazıyo bu canım allahın kitabı biliyomusun :)
Soran+1 yılevet ateist olduğunu anladım oyuzden susuyorum :D
- +1 yıl
ateizme gönül vermiş arkadaşların şu kuranı ben hepinizden daha iyi biliyorum tribini anlamış değilim :) neyin kafasıdır bu bi sakin ol şampiyon :D bi turan dursun okumakla çözülmüyor olay
1-evet çarşaflılara ben de acıyorum. kendi yaşantısını bi kenara bırakıp baskın popüler kültüre kendini beğendirmek adına onun bunun çarşafına başortüsüne laf söylemeye çalışan ezik bir anlayışla muhataplar
2- hertarafı bıngıl bıngıl demişsin, bence kendine bir kadın bulmalısın durumun iyi değil :D
Soran+1 yılarkadaşlarına selam söyle:D
- +1 yıl
ateistlerin dininizi sizden daha iyi bilmesi hep zorunuza gitmiştir zaten :D biz sizin gibi tek kitaplı değiliz turan dursun kitaplardan sadece birisi :)
ben memeleri kaçlaları belli olan çarşaflılar için kullandım o tabiri. çok gizemliler o yüzden çok seksiler :) dostum şuanki seks hayatımı hiç anlatmıyım ben en iyisi :)
Soran+1 yılseks hayatını merak eden olmadı canım:)
- Spor konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılbenim kot yada şort giymek nasıl kendi tercihimseeee onunda çarşaf giymek kendi tercihidir derrr saygılar sunarım ;)
20 Yorumla link bunlar iyi mesela
00 Yorumla
+1 yılBence burada karıştırmamak gerekir çarşafı , başı açığı. Kimse kimsenin hayatına müdahale etmedikten sonra kim nasıl giyinirse giyinsin bence.
00 Yorumla
+1 yılNefret ederim. Ha güzel mi demişsin hayır en seksi en güzel kadını getir üstüne kara çarşaf at b. k olur
00 Yorumlaherkes dilediği gibi yaşamakta serbest saygım var insanlara...kıyafete göre değer vermem kişiye
31 Yorumla
Soran+1 yılçok doğru
+1 yılçekici gelen çarşaflı kız olmadı. ama saygı duyuyorum hepsne herkes istediğini giyebilir. ama mümlünse başını kapatıp bacaklarını açmasın ...
10 Yorumla
+1 yılmini etekliler hakkında ne düşünüyorsam çarşaflıklar hakkında da onu düşünüyorum yani diyorum ki kendi seçimi beni ilgilendirmez
11 Yorumla
Soran+1 yılcok doğru
- Spor konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılkapalı kızlara we weya açık kızlara karşı değilim ama... Çarşaflı kızlar weya kadınlar İSTEMİYORUM ... Doğal olarak çekici de gelmez TAV olurum...
04 Yorumla
Soran+1 yılben anlamıyorum neden bukadar ön yargılısınız carsaflı kız! yani nebilim o kız evde carsafla durmuyo yatarken carsafla yatmıyo evde müzik dinli dans ediyo sort giyiyo nebiliyim ani bi kız nasıl dışarı cıkarken pardesü giyiyosa oda carsaf giyiyo sadece bir dış kıyafet neden büytün hayatı onun üzerine kurulmuş gbi davranıyosunuz anlamıyorum
- +1 yıl
Eklesene yanlış anlamayacaksan konuşalım sonra engeli bas...
Soran+1 yılne gerek var
- +1 yıl
burada tartısmak istemediğimden YANLIŞ anlama anlayacaksanda ekleme zaten sıkıntı olmaz benden Lütfen ...
+1 yılÇarşaflı genç kızların mental anlamda genç kız olduklarını düşünmüyorum.
28 Yorumla
Soran+1 yılmental?
- +1 yıl
genç kız kafasında değiller yani
Soran+1 yılnerden biliyosun kafasının içini düşüncelerini görebiliyomusun
- +1 yıl
evet görebiliyorum
Soran+1 yılbravo büyük yetenek cok aptalsınız ve cahil:)
- +1 yıl
bak sen de insanların kafasının içini görebiliyorsun demek :) bana bu sıfatları yakıştırabilldiğine göre ? ama dur bi dakka, o zaman bana savurduğun bu hakaretler sana aynen iade edilmiş olmuyor mu? kafam karıştı iyice!
Soran+1 yıltabi tabi
- +1 yıl
Bozuldun di mi biraz?Ne diyemeyeceğini bilemedin kalakaldın öyle.Korkma ben okuyorum hakikaten insanların kafasının içini. Senin neden gizli kullanıcı olduğunu,kendini çok özel ve saygın hissettiğini ve en mahrem duygularını da.. İnsanların bir bölümüne cahil diye hitap etmenin senin keşfinin olmadığını da biliyorum,bunu hayran kaldığın o ağızdan ilk duyduğun seferi hiç unutmadığını.Sen gizli kullanıcısın, ben ise pipivarbunda'yım.Ve çok acı ki sen aslında burada hiç var olmadın,biliyosun di mi?
allahın emretigi istedigi gibi birsey işte ne dünebilirsin yorum bile yapmak şirke girebilir
50 YorumlaSpor konusunda 692 cevap paylaştı. düşünmek mı. o kadar acık varken neden carsaflıya bakıcam.
30 Yorumlaİnançları sorgulamıyorum.
Çekici gelen çarşaflı kız bu kız peçe de takıyorsa nasl çekici gelecek bilemedim ?10 Yorumla
+1 yılKendini gizleyerek sorduğuna göre çarşaflısın öyle anladım ben.
04 Yorumla
Soran+1 yılhayır ablam ve kardesim çarşaflı
- +1 yıl
Utanıyomusun onlardan?
Soran+1 yılhayır tabiki neden utanıyım
- +1 yıl
Ne bilim böle sorusunu yapınca öyle düşündüm kusura bakmayın bacım.
Gizli Üye(36-45)+1 yılben çarşaflı kızların gayet namuslu ve dinine bağlı olduklarını düşünüyorum çarşaflı bir kızla evlenmeyi ve gelecek kurmayı çok isterim
60 Yorumlaçarşaf önemli diil beyin önemli
herkes istediyini giyer aşıkta olunur27 Yorumla
Soran+1 yılarkadaşım çarsaflı bi çocuk asık ona futbolcu barlarda gezen bi çocuk mesela carsafı umrunda değil çunkü onun evde normal herkez gbi bi kız oldgnu biliyo
Soran+1 yılevet bağzıları bunu göremiyo var tabiki carsaflı olup bi tarıkata bağlı alttan bol elbiseler olan evde sacını acmayan kızlar ama nadir genelinin açık kızlardan tek farkı dışarda carsaf giymeleridir başka hiçbi farkı yok hatta genelde güzel kızlar carsaf giyer güzelliğini saklamak için cevremde cok var ordan biliyorum hepsi bebek gbi oluyo bembeyaz
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılhayır yanlış değil
gizlemeye çalıştıkları şeyler merak uyandırır,bu yüzden de dikkat çekici olur,fakat dar pantolunlular dururken çarşaflı hiç de çekici olmaz
10 Yorumla
+1 yılbana uzak allaha yakın olsunlar mümkünse.
65 Yorumla
Soran+1 yılzaten öyleler
- +1 yıl
öyle değiller, öyle olduklarını sanıyorlar..
Soran+1 yılöyle olmak için uğrasıyo tabi çarsaf giyiyolar diye allh dostu olmuyolar bazı acıklar çarsaflılaran daha dindar
- +1 yıl
işte kendilerini öyle inandırmışlar ama hiçbir dayanağı yok. Ayrıca dediğin gibi açıklar onlardan daha dindar. İlla kapanacak diye birşey yok.
Diğer elemana cevap verme gereği bile duymuyorum.
+1 yılçekici gelmemesi için giyilmiyo muydu o çarsaf?
80 Yorumlaçarşafın içindeki erkekmi bayanmı belli bile olmuyorki
20 Yorumla
+1 yılİyide çarşaftan hatuna dair çok az şey göründüğünden bikere ilk aşamayı geçemezsin. Herşeyden önce randevu bile talep edemezsin terslenirsin diye
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçarşafın altına don bile giymiyorlar genelde yada jartiyer giyiyorlarmış
513 Yorumla
Soran+1 yılhangi manyak jartiyerle dışarı cıkar uydurma bunlar :D sıcak havalarda sort flan giyliyo tabiki ama jartiyer yalan
Cevap sahibi+1 yılhiçbişey giymediğin yada tanga giydiğinde oluyo ama dimi
Soran+1 yılhayır ya yalan sacma sapan seyler söylüyolar kim görmüş yani atıyolar sıcak havalarda sort veya fıfır kol giyiliyo ama tanga flan yok yani
Cevap sahibi+1 yılben gördüm bizzat:S
Soran+1 yılya genelleme yapmamak lazım hiç bi konuda yapan vardır bilemiycem ama manyaklık yani :D
Cevap sahibi+1 yılnetten tanıştık kız öleydi yani.bana gelirken çarşafın içine bişey giymiodu yazın.eve girer girmezde çıkarıyodu çarşafını:D
Soran+1 yılbilemiycem:D
Cevap sahibi+1 yılsen yapmıyon öyle hiç:D
- +1 yıl
:) sayende bütün türbanlıların ve çarşaflıların böle adları çıkıyorr:) şortunu taytını ser etrafa helalin olmayan erkeklerle bu muhabbetleri konuş sonra hak yolu din yolu geçin kızım bu işlerii...
Soran+1 yılne diyosun be ben carsaflı değilim gerizekalı
Soran+1 yılben carsaflı değilim aptal:)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇarşaflı kızların icersinde o kadar güzel kızlar var ki.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHala örtülülerin namuslu olduğuna inanlar var mı
811 Yorumla
Soran+1 yılkimseyi kıyafetiyle yargılayamassın kız çarsaf giyer kaşar çıkar kız her yerini acar erkekle eli eline degmemiştir kimseye ön yargılı davranmamak lazım
Cevap sahibi+1 yılben öyle demedim tabiki kimsenin içini bilemeyiz çok gördüm çıkmaz sokaklarda öpüşen kapalıları
Soran+1 yılvar tabiki onu demek istiyorum
- +1 yıl
soran sen bi kere sussan o kadar iyi olur ki
böyle bir soru sorarak ciddi manada kapalı olan insanlara ne denli kötülük yaptığını fark edebilsen keşke
cevaplayan-gizli
bak şimdi biraz sevindim zira aşırı ve cidden çok gereksiz bir genelleme yaptığını düşündüren bir cevap yazmışsın ama bir alt cevabında söylemek istediğini daha iyi anladım.
hala örtülülerin namuslu olduğuna inananlar cümlen ciddi manada düzeltme yapmanı gerektiriyordu ve sen o düzeltmeyi yaptın
eyvallah
Soran+1 yılne diyosun sen be
- +1 yıl
ne dıyon lan sen mal.. senın o olmayan aklına tukureyım ben. genelleme yaparak kac kısının hakkına gırdıgını bılıyor musun gerızekalı arkasdasım. kapalı olup kotuu seyler yapan da var kapalı olup haramadan sakınan kendını koruyann ınsanlarda. bı kac tane mına kodumun o*su bas ortusu takıp sokaklarda mılletle yattı dıye tum bas ortululere genelleme cekme. ayrıca acık olup ta kendını koruyan namusuna sahıp cıkan kızlarımız da var genelleme yapamazsın kımse ıcın.
Soran+1 yılmal gerizekalı*git tam bi malsın ya dediklerimden ne cıkardın:D
- +1 yıl
esselamunaleykum. tessetürlu Müslüman iffetlı kadınlara laf söyleyen siz: ülkücü-Kemalist dinsizlerin canı cenehenneme...
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence aralarında cok güzelleri var hatta acık kızlardan bile daha güzeller
51 Yorumla- +1 yıl
Güzellik kıyafetle değişmez zaten. Önce yaratılış sonra da bakan kişinin gözündedir.
+1 yılBen buzamana kadar Kactane Carsaflı kız gorduysem alayı cok tatlı omuzlayıp kacırasım gelıyo :D
00 Yorumla
+1 yılGiydikleri siyah çarşafın kendi üzerlerinde farklı bir güzelliği oluyor. Benim hoşuma gidiyor. Ama şehvet yönünden değil güzellik yönünden.
00 YorumlaHiç çekici değiller bence ama tercih meselesi tabi..
12 Yorumla- +1 yıl
Amaç zaten bu.
- +1 yıl
@Meçhul1111 Aynen.
Gizli Üye(30-35)+1 yılvalla dısarda tayt gıyıp geenı varken ınsan ona bakıp bıse dusunemıyor :)
00 YorumlaYobazlığın geldiği son nokta diye düşünüyorum
57 Yorumla
Soran+1 yılallahın emrettiği bişey ama nasıl yobazlık oluyo?
Soran+1 yılmedeniyetle veya yobazlıkla hiç bi alakası yok benim kardeşim carsaflı evde sort sıfır kol giyen müzik dinleyen bi kız dışardanda lise okuyo şimdi nasıl buna yobaz diyosun aradaş söylermisin sizin gbi ön yargılı insanlar var asıl sizin yaptgnz yobazlık
- +1 yıl
soyunmak medeniyet diyen olmuş gibi saçmalamış mehmet akif. yalnız aynı mehmet akif yurtdışına çıktığında hristiyanların müslümanlardan daha medeni daha müslüman özelliklerinde olduğunu da söylemiştir.
çarşaf ne ya normal giyinsin işte ne o öyle öcü gibi. aman kimse benim kılımı bile görmesin. bu ne? yobazlık işte
Soran+1 yılgerizekalılar allahın emrini sorgulamak sizemi kaldı mal açta biraz kuran manası oku muslumansan tabi cahiller
Gizli Üye(30-35)+1 yıldüşüncem değişmez herkes aynıdır gözümde fakat.hayatım ve yaşam tarzım farklı, evlenmem yani.
02 Yorumla
Soran+1 yılsırf dış kıyafeti yüzündenmi evde normal birisi olduğnu düşünsen bile yani benim kardeşim carsaflı evde pantolon giyer müzik dinler sacı başı bakımlıdır nebiliyim carsaflı herkezin yaşam tarzı katı değil
Cevap sahibi+1 yılben zaten yargılamıyorum.benim sülalemde yok kapalı akrabam nerdeyse, yaşam tarzım, düşünce beklentilerim onlardan farklı.zaten böyle bir kız arkadaşım vardı sevgilim olacaktı fakat vazgeçtik çok farklıyız ileride sorun çıkacaktı.
+1 yılSoran arkadaşım. Savunayım derken yanlış ifade ediyorsun bence bazı konuları.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılherkez özgürdür bencee mini giyenlere nasıl özgürse onlarda özgürüdr
30 YorumlaÇekici gelen çarşaflı kızlar var tabikide.
30 Yorumlatesettüre evet çarşafa ahyır diyenlerdenim...
01 Yorumla- +1 yıl
Islam ile aranız nasıl?
Ninja diyoruz bin onlara
30 YorumlaSpor konusunda 804 cevap paylaştı. bazıları çok güzel oluyor ama
10 Yorumla
+1 yılHiçbiyeri görünmüyoki, nasıl çekici gelecekler :D
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi