Bir de sizce bu kuponu hazırlayan kişi iddaa dan anlıyormudur?

Şimdi bu kuponlarda olay ilk önce 3 banko maçın tutması ile başlar ki onlar tutmuş. Yanında # olan kuponlar onlar. Ondan sonra ise her tutan maçın oranı ile tutan 3 maçın oranları birleşerek para verir. Maç sonuçlarına bakmadım bankolar tuttuğu için onun dışında tutan her maça para almıştır. Oynaması zevkli bir kupon türüdür fakat getirisi olması için çokca sürpriz maç yakalaman gerekiyor.
Ama 3 banko maçında oranı düşük. Çok para alabileceğini sanmıyorum. Dediğim gibi diğer maçların sonuçlarına bakmadım. Yüksek oran oynayanlar için güzel bir yöntem eğer bankoları tutturursan.
Bankolar tutmuş mu ama o tutmadı dedi bize en an oynanan gol yemiş 88 dk da dedi nasıl ya kandirdi mi yani
Ya gerçekten mi o zaman birdaha oynamayalim olan paramda gitmesin😞 teşekkür ederim baktiginiz için
Baktığım kadarıyla 3 maç yatmış ama sistem oynamış
Çok iyi kupon değil
Arkadaşım bizim için oynadı banko dedikleriniz yattı mi ve iyi bir kuponsa yani anliyorsa bu işten tekrar oynamayicaz o yüzden soruyorum
Bazıları yattı diyor bazıları yatmadı diyor anlamıyorum ki bir şey Teşekkürler cevap için
Cevap
5Cevap
bıraz daha maç yok muydu?
:D piyangodan para vurma olsiligi daha fazla :D
Falatasaray 1/1 oldu kafadan yattı
Ya nasıl anlıyorsunuz bazıları yatmadı diyor
Sistem olduğu için yaninda # olan 3 maçinda tutmasi gerek ikramiye var bunda ama çok azdir. Iddia sayfasina girip kuponu sorgula
Parmağinla kapattiğn ilk ya da son 30 haneyi soruyor
Kahretsin ya çıkmamış ilk 5 hane fotoydu o aslı bende değil uff yine de Teşekkürler
Yattı :)
Eminmisiniz
bu nee laaaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar