Dünyanın en zeki kadınının bir sarışın olması nasıl bir ironidir? Naida Camukova.
Sarışınlar aptaldır sözüne inanıyor musunuz?
Sarışınlar aptaldır sözüne inanıyor musunuz?
Hayır
Evet
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bir erkek söylüyorsa...kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş durumu.
bir kadın söylüyorsa;
1. kıskançlık sendromu,
2. sarışınlara aptal diyerek kendi aptallığını örtbas etme çabası.
eğer böyle olmasaydı ülkemizdeki birçok erkek rus hayranı olur muydu, sarışın kadın görünce şöyle bir yutkunur muydu? eğer böyle olmasaydı bi sürü kadın saçını sarıya boyatmak için kuaförde sıra bekler miydi? eğer böyle olmasaydı aptal bir başka renkten insan "hah hah hayyy şekerim bu sarışınnar da çok aptal yaw, neyse ki ben çok akıllıyım" imajı çizer miydi?
1. Saç rengiyle aklın alakası olmaz diyenlerdenim. 2.kadin 3 yasında okula başlamıs bizde götursen lan git altini degıştir 3 yıl sonra gel derler.3.Birde ben dunyanın en zeki kadını olduğüna pek inanmıyom niye belki dedemin IQ su 400 nerden biliyolar dedeme test yapıldımı yok yada belki benim IQ 300 bana test yapıldımı yok
Ben de diyorum ki cok zeki adamı bulmuyorlar o kendini buldurtuyor zaten bu yüzden
Ne alaka buldurtuyor belki senin IQ 300 tembellik yapıyon lan hayatını yasa dünya ne yaparsa umrumde degil dersin benim bi ark vardı dersler kötuydü rezzildi hemde IQ testi yaptılar sınıfta 2. Filan dı bu adam o kadar kısi icinden kendini iyi buldurtmus valla şaşırdım
Öncelikle bu kadının saçları boya ikinci olarak bu kadın dünyanın en zeki insanı değil bu yalanla dolandırıcılık yaptığı ortaya çıkmıştı haberin olsun ayrıca neden gizli sordun ki bu soruyu hem sarışınların aptal olmadığını söylüyosun ( buna itirazım yok ) hemde gizli soruyosun insanların sana aptal muhammelesi mi yapıcağını düşündün sarışın olduğun için, zeki bi insan bunu önemsemez
her söylenene inanmamak lazım kadınlara saçı uzun aklı kısa derler aynı mantıkla bu da doğru olmalı ama değil sarışınlar da aptal değil esmerlerde aptal rolü sempatik durmadığından genelde saf ayağına yatan sarışınlar var diyelim link bunların aptal olduğunu sananlar aptal
İste bak ben buna en zeki yorum derim :)
teşekkür ederim:)
Cevap
30Cevap
Bu sözü sarışın biri söylememiş o kesin. Sarışın ağırlıklı ( İngiltere, Almanya, Hollanda, Danimarka, İrlanda, Finlandiya, Norveç, İsveç gibi ülkelerle ), Esmer ağırlıklı ( Türkiye, Yunanistan, İtalya vb.ülkelerin ) durumu ortada :)
Tabi benim verdiğim örnekler bizi doğruya götürmüyor. Mantığımı sadece bu sözü icat eden arkadaşın dar seviyesine indirdim bir anlığına hepsi bu.
İnsan zekası kullanıldıkça gelişir, zekasını kullanmayan kim olursa olsun akıllı sayılmaz.
Dünyanın en zeki insanını dünyanın en güzel insanını dünyanın en aptal insanını bulabilmek için dünyanın nüfusu kadar insanı incelemek lazımsa
Dünyanın en güzel / zeki insanını bulabilme ironisini ciddiye almamak lazım.
Nihayetinde 7 milyar insanı kimse incelemeyemez.
oyle de zeki adam kendini belli eder gibime geliyor her türlü garipliğiyle
O kadın şarlatının teki, evet kurnaz ama kesinlikle zeki değil.
Türkiye dışında her hangibir ülkede okadının ismini duyan yok. Zaman gazetesinin doldurduğu bir haber sadece.
Not: Dünyanın en zeki insanı 240 IQ puanı ile (Dünyada uluslararası geçerliliği olan test puanı) Terry Tao dur.
Bu da kişisel blogu link
dünyanın en zeki kadını dedim zaten insanı degil :) ,sadece fotozeka diyebiliriz
Bende dünyanın en zeki kadını değil demedim zaten.
Zeki değil.
Yok öyle birşey.
Araştır bu kadını
yok ben sarışın kadınların daha zeki olduğuna inanıyorum salak taklidi yapıp kafa buluyorlar :) espri hariç ciddiyim
demek istedigim de bu zaten :)
sarışınsın galiba
evet sinir oluyorum kimseye dokunmuslugum yok saf ayagına yatmam ama gene arada geciyor muhabbeti kızlar arasında
sktret banada eskiden salak derlerdi ama iq'um 153, einstein'ada özürlü demişlerdi çocukluğunda
diyorum ya anlamayınca salak oluyor
insanların zekalarını saç renkleri belirlemez bence
bence de ama iste :)
bunu soyleyenleer iste asıl akılsızlar onlar gibi
:)
esmerler kıskandıkları için uydurmuş olabilir, sarışınlar daha bi masum gelir insanlara bundan sebebpte olabilir
öyle bir şey yoktur asıl aptallar bu benden daha aptal derler çünkü onun zekasını ve aklını anlayacak kadar zekaları yoktur
Çok fazla kitap okuduğundan 23 yaşında beyin kanaması geçirmiş
bilmiyodum :(
sadece kurunun yanında yaş da yanıyo o kadar ! :)))
daha dogrusu onlar cakal
saç rengiyle aklın bir alakası olabilirmi bence saçmalık.
bence de ama iste :)
sarışın aptal yanlış orjinal sarışın kadınların nesli tükeniyo zeki olabilir akıllı olmadıktan sonra
hayır bu çok saçma,renge göre zeka alakasını kuran aptaldır bence.
aslında salaklık sarışınlıkla kumrallıkla esmerlikle olmuyo beyin çalışmıosa isterse arap olsun salak gene salaktır..
Aklınıza yatıyormu ya kadınların aptal olması biraz gerçekci düşünün şeytana pabucunu ters giydiriyorlar :)
beyni saç renginde araştıran canlı aşağı yukarı gerizekalıdır...
sarışınlarda zekayı sorgulayan aptaldır...
bu net
inanmıyorum bunu kım ne için sölemıs onuda bılmıyorum bı bireysel kişisel bısey genele yaymak doğru değil
ozaman bende çıksam desem
esmerler öküzün önde gideni doğrumu olcak yani tabıkı hayır
Ben aptal mıyım ? -Değilim. Ben sarışın mıyım ? - Evet. Tez çürütüldü :D
akıl saçta değil başdadır.renkle ne alakası var yaaaaa:)
alakasi yok tanidigim sarisin kisi cok zeki dis görünüsünden anliyamazsiniz ;)
Hayır inanmıyorum bana göre o kıskanç birkaç kız grubu tarafından ortaya atılmış bir iddia :D Ayrıca zekanın cinsiyet ya da ırkla ne alakası var ki ?
Dikkkat edilirse aptal diyenlerin sadece 1 i erkek 4 ü kız bence her sey acık KISKANCLIK
Sarılınlar hassas kırılgan ve güzel oluyorlar ben beğeniyorum yani
hayır... aptallık saç rengi ile olsa idi acaba farklı renklerde saçlarını rengarenk yapanların akıl düzeyi ne olurdu merak ettim :D
her sarisin aptal degil ama benim rastladigim cogu dogal sarisinlar biraz zeka gerligi yasiyor nedendr bilmem
Istisnalar her zaman vardir lakin istisnalar kaideyi bozmazmis..
Yokkk onlar sinsidir sinsiii :)
:) esmer kadınlar sinsi olur genelde bu durum da bir kumrallar kaldı onlara da bir ey bulurum yakında
yok olmadı biraz daha inceleyip cıkarırım bir bit yemigi hehehe :)
link
öyle her çıkana da inanmamak gerek.
o aldatma olayı kadının aptal oldugunu göstermiyor zeki ama kandırmıs bu gercek var bir de
İyi de, o kadının saçık boya değil mi?
bilmiyorum :)
doğrusu budur
https://www.youtube.com/watch?v=rXJSBhWJX5Isarışınlar aptal değildir aptalların çoğu sarışındır
sarışınsın mısın mısın sın:D
evet
olmasaydım cok umrumda olur muydu zaten
Sarışınların aptal olduğu gibi bir kanı var ama her sarışına aptal diyemeyiz.
Hayır bende ama sarışınım aptal değilim :D
kim üretmiş ayıp ayıp
Her genelleme gibi bu da yanlış .
tabiki hayır..
fifti fifti diyorum :)
Sarılınlar çok hoş ama
kendisi çakma sarışındır
sarışınların IQ ları daha çok çıktığı kanıtlanmış
her sarışın aptal değildir her aptalda sarışın :)
ilk kez duydum :|
insanina göre degişir
inanmam... :)
aptal değilde saf oluyo bazıları
Aptal degil de safsa madem daha iyi degil mi:)
sarısınlar beni ilgilendirmez: D
sanırım sarısınları da sen ilgilendirmiyorsun koc :)
ilgilendirmemeyi umud ediyorum koç.
umuda gerek yok oyle zaten olanı umut etmemelisin
tamam .
Hayır bence saçmalık .
Çakma sarışındır
Hurafe işte
evet inanırım
Hayır
daha neler yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar