Sevgilim giyim konusunda beni dinlemiyor..

İyi günler, sevgilim süslenmeye ve giyimine çok önem veriyor. Tabiri caizse yeri geldiğinde yazın mini etek veya mini şort giyiyor. Bunu kesinlikle dikkat çekmek için yaptığını düşünmüyorum çünkü gerçekten ahlaklı ve öz kültürüne düşkün birisi. Ama sorduğumda bana '' Ben başkaları için yaşamıyorum böyle kendimi daha rahat hissediyorum ve bakmaları onların terbiyesizliği '' diyor. Bende diyorum ben sana bakmalarını istemiyorum böyle dikkat çekiyor paylaşamam benden başkası sana bakamaz senin hatlarına bacaklarına bakamaz ve ya biri laf atsa taciz etmeye kalksa allah korusun, dayanamam öldürürüm oracıkta '' diyorum evet haklısın flan diyor ama yine giyiyor en sonunda kavga ediyorum '' of tamam giymiycem '' diyor trip atmaya başlıyor 2-3 gün boyunca. 2gün önce bahsettim bana '' Keşke avrupada yaşasak beraber orda kimse böyle bakmaz sende kıskanmassın bende rahat rahat giyinirim '' dedi. Bende '' ne avrupa ne asya farketmez erkek erkektir ve ben hiçbir türlü müsade etmem ne avrupa ne anadolu erkeği farketmeden ben seni paylaşamam '' dedim. Bu olay yazın ve diğer mevsimlerde hava güzel olduğunda bazen başıma geliyordu ve ilkbaharın gelmesiyle yine yaşıycam artık bi çözüm bulmam lazım. Sizce bu konuda nasıl söz geçirebilirim napabilirim ?
Sevgilim giyim konusunda beni dinlemiyor..