Ben futbol oynuyorum . Bacaklarımı almak istiyorum . Ne ile alabilirim
Tüy dökücü krem ve jilet hariç
Tüy dökücü krem ve jilet hariç
makinesi var sir ağdayı alıyorsun makinede eritip spatula ile sürüyorsun bir süre sonra kuruyor kuruyunca hızlı bir şekilde çekiyorsun.. bazen aynı bölgeye birkaç defa yapman gerekebilir.. ama iyi bir yöntemdir.. hadi kolay gelsin..
Çok sık değilse trimmer kullan (vücut tüyü kırpan zımbırtılar), hem işini görür hem de parlak parlak dolaşmazsın.
Sen weet hazr agda kullanabilirsin de su futbol oynamakla bacak almayi kafalarnda birlestiremeyen arkadaslar bildigim kadariyla bacaklari guclendiriyormus
ağda kullanacan o zaman
Cevap
8Cevap
Bacaklarda ki kılların alınması futbolcunun bacak kaslarını geliştiriyor kızlar bunun toplukla ne ilgisi var :D
top mu oynican topmu olcan ?
kari gibi one öyle
sakin yapma bence :D
buradaki kızlar tam zırcahil hiç duymadınız mı futbol ya da sporla uğraşanların epilasyon yaptırdığını.gösterin bir tane bacakları kıllı futbolcu.kıl performansı etkiliyor.
Futbol oynamayla bacak kıllarını alma ne alaka?Bacaklarında kıl olunca topa vuramıyormusun? Çok yanlış birşey bu bence.Düşünme bile...
sen hangi futbolcuda kıl gördün
herhangi bi müdahalede yaşayacağı işkenceyi bilion mu da yorum attın gizli kullanıcı ?
sir agda kullan o zaman,tövbeestagfurullah!
erkek adam kıllı olur bence alma..
sporcu arkadaşlar makina ile alıyordu
Rowenta nın kıl alıcı aletiyle al veya ağda yap
Ağdayla al o zaman
vur ağdayı.
hazır ağda bantları var weet in onlarla al en rahatı ve temizi o. makine daha uzun sürer, normal ağda da pislik oluyor.
makine iile al
makina kullanma batık yapar
tüy dökücüyle
permatikle alsana
traş makinası iyidir
tüy dökücü krem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar