Spor Futbolcuların evleri sizce nasıl? (resim var) ? Fanatik_Cimbomlu Takip Et Xper 7 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Messi'nin eviRonaldo'nun eviDrogba'nın evi ( <3 ) - ya da saray mı desem?Van Persie'nin eviBalotelli'nin evi - harika bence Sizce nasıl? Futbolcuların evleri sizce nasıl? (resim var) ? Cevapla Evlilik Soruları Resim Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Sacmanickname Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Drogbanin evi saray gibi, Mesainin evi ev dışında her şeye benziyor ben laborutuvar ve araştırma merkezine benzettim (nerden aklıma geldi bilmiyorum), Van Persie nin evi kaleye benziyor adam akıllı bir Ronaldo nin bir de Balotelli nin evi ev gibi. 1 0 Yorumla
RitaOra Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Ya napıyolar bu kadar büyük evde acaba ben bazen tuvaletin yolunu şaşırıp gitmeden geri dönüyorum jdşsf 2 0 Yorumla
SinirliBiber Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Spor konusunda 628 cevap paylaştı. Hey gidi adaletli dünya hey. :):https://i.hizliresim.com/gV884b.jpg 9 1 Yorumla filofobik +1 yıl eic bune denir ki Yorumla
Gizemlibiri42 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 36% +1 yıl van persienin evinin manzarasını sevdim. evin şeklini sevmedim ama :) 0 0 Yorumla
yinemiyeniisim Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl Evin içine araba lazım biryerden biryere gitmek için 3 0 Yorumla
LadyMelis Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 49% +1 yıl Bu evlerde hatta köşk her neyse ben kaybolurum sonuç itibari ile :) 1 0 Yorumla
itsmebnb Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl ben bu evlere simste bile sahip olmamıştım. pardon ev dedim :D 1 0 Yorumla
nagellackentferner Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl :D ben tatli 2 odacik bir ev hayal ediyorum, bunlar sarayda yasiyorlar. 0 0 Yorumla
kenan_c2001 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl boyle ev almak icin illaki futbolcu mu olmak gerekir 0 0 Yorumla
Alevcan23 Takip Et Xper 4 Yaş: 59 , eic 43% +1 yıl para olunca devlet binasını bile alırım ben 0 0 Yorumla
ExtraSymphony Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Bir cirpida alinan evler.Bir cirpida da satilir. 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar