Sevgilisi için sürpriz arayan varse benim bir araştırmam var bakın :)

yakında su süprizi yapıcam bi kutunun içine pamuk seker doldurup vercem ve merakla acıcak içindede su not olcak sen bunlardan daha yumusak kalplisin ve begenceni adım gibi biliorum :)

kocaman bir kutu al ve dışını güzel bir şeyle yüzle içine de bir sürü çikolatalar koy. İçine de not yaz “hayatıma tat kattığın için”

aspirini paketle ve şu notu yaz “bazen başını ağrıttığım için”

ikimizin fotoğrafını büyüttürüp çerçeveye koymak

yoldan geçenlere erkan didem seni çok seviyo dedittir ve videoyu cdye at paketle ?

en iyi sevgili sertifikası

atkı ör ve atkının üzerinde baş harflerimiz olsun

bakabileceği bir hayvan

çubuk kreker ?

Bir piyango biletiyle beraber şu notu bırakın: "Seni bulduğumda büyük ikramiyeyi kazandım."

1 ile 50 arasında bir sayı tutmasını söyleyin. Sonra da söylediği kadar öpücükle ödüllendirin.

Şıpsevdi sakızlarıyla sürpriz yapılır mı demeyin. seven insan yapar

kocaman bir kutu al ve onun içine bir kutu daha onun içine bir kutu daha en küçük kutunun içinde de bir sakız olsun

çikolataların hepsini ısır ve şu notu yaz için “hepsini denedim ama senden tatlısını bulamadım ?”

önceden aç yırtmadan içine not yaz .

notta desin ki "cikolatalı gofretim seni çok seviyorum" yaz.

belli olmayacak şekilde yapıştır.

hediye et :)

önce çiçekçiyle anlaş ve tam istediğin saatte onun evine çiçek getirsin sonra sen de bu çiçekleri kim gönderdi diye trip at açıklama falan iste sonra da çiçekleri ben gönderdim de

buda yapabileceğiniz başka bir ediyenin linki :) link

eklemek istediğiniz veya eleştirmek istediğiniz şeyleri yazarmısınız lütfen :))))))))))

Sevgilisi için sürpriz arayan varse benim bir araştırmam var bakın :)