AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
208Cevap
vay yollu vaaaay derim :P
şaka bir yana ne varki bunda. spor yapıyorsun sıkılaşıyorsun üstüne sağlıklı yaşam. kızların fitness'a ihtiyacı yok diyenler genelde ilk çocukta g*tü göbeği salıyor
Ben tam bir sapığım anasını satıyım uzun boylu kaslı kızlar hoşuma gidiyor :D
Eğer spor yapiyor ve harika bir vücudun varsa yapmayan ve kıskanan insanlar seni karşında bile görse fake bile diyebilirler 😊
hayır, spor ruh ve beden saglıgı içindir. hemde hatırı sayılır sosyalleşmeye ve hayatta pozitif bakmaya yöneltir. başkalarının lafına bakma!
Boşver sen onları, fitness. a devam, yaşasın sağlıklı yaşam ;)
sportif kızlar daha çekici geliyor bana. Ayrıca kıza spor yakışmaz diyenleri de görüyoruz salıyolar götü göbeği
bende başlamak istiyorum canın istiyosa kimseyi takma *-*
Ne alakası var ya takma kimseyi , kimse için değil kendin için spor yapmalısın..
kadın tavlamak için spor yapan ve erkek tavlamak için spor yapanlardan nefret ederim... (şimdi diyecekki birileri spor için) he anam he.. (sen yap yapma doğru bildiğin neyse devam et)
Bende yıllardır futbol oynuyorum profesyonel bir takımda bana da kızın top ile işi olmaz diyorlar. Sağdan girer soldan çıkar :) kıskançlık belirtileri bu yan bakmalar.
ön yargıdan ziyade kilo fazlan yoksa bencede gereksiz bende yapıyorum 2 sene kadar ama kilo nedeninden dolayı bayanın kasa ihtiyacı yok en güzeli plates yapılabilir bende gerek görmezdim
Kızların fitnesse ihtiyacı yok, o ne erkek gibi diyenlerin beyin ölümü gerçekleşmiş bence. yağ deposu olmak daha çok hoşlarına gidiyordur boşver aldırma
Uyuz olduğum bir nokta da zayıfsın neden spor yapıyosun bilmem ne gibi abuk subuk düşünceler dile getirmeleri yazikki fitnesse karşı tabuları yıkamadı millet. Yapan kişiler özeldir diyorum
bence onlar senin güzel vücudunu kıskanmış arkadaşım :Dvar öyleler.
fitnessa devam et. fit kadın Seksi görünür her zaman
illa fitnes yapacak diye birşey yok herhangi bir spor yapsa daha olur
Yıllardır yapmak neden? Git bir vücuda sahip olduğun da düzenli besin alarak da o vücudu koruyabilirsin.
Spor hayattaki en önemli şeylerden biri. Düzenli olarak yapabiliyorsan ne mutlu sana tebrik ederim 👏
Bende kickboksla ilgileniyorum ve karsimdaki erkege soyledigimde bir an yuzu degisiyor 😁 bence guzel bir tepki
spor fitnes yapan kız her zaman bir adım öndedir benim için. kimin nereye çektigi hiç önemli degil. ben sonuca bakarım. :)
spora her akşam hemen hemen giderim, ve spor yapan bayan arkadaşlarda var son derece normal hiç başka bir gözle bakmadım.
Bende spor yapıyorum.
İnsanlar spora çok önyargılı...
Ama merak etme, zaman geçince kim haklı kim haksız ortaya çıkıyor
Sporun kötüsü olmaz. Vücut sağlığı için yapılır spor o, bu, şu için değil zaten. Sen yapmaya devam et sağlıklı bir yaşam için spor şart :)
Alakası yok Sporsuz yaşayamam spor bir yaşam tarzıdır günün yorgunluğunu atmana ve daha az stresli olmana yardimci olur
Benim gittigim salona bir kız geliyor çok güzel spor yapiyor ayni ebru salli gibi takdir ediyorum onu çok azimli onu gördukce dahada yapasim geliyor😃😃😃
Spor yapmak harika birşey bende sporcuyum bence her insan erkek ya da bayan farketmez herkez spor yapmalı aksini söyleyen insanlar muhattabım dahi olamaz.
ne alakası var benim gözümde spor yapıyorsa bir kız daha ne saglıklı kadındır.. ha bide spora sırf geyik olsuna baklava görmeye gelenlerde var.. sapk ruhlu kızlar
fıtness ihtiyacı olan yapar diye bişey yok geriden geliyorlar buyuk ihtimalle.
spor herkezin hayatında olmalı yeme içme gibi hatta.
sakın vazgecme kimseyede aldırış etme sporsuz bir hayat çok çok bayat. . .
spor yapan yaşam formları olduklarını düşünürüm spor yapan biri olarak.
ben 7 yıldır spor yapıyorum fitness te yaptım ve çok kız arkadaşım var yapan hıı ön yargıya gelince insanların aklı direk cinselliğe kayıyor sapık bir milletimiz var sporun hepsi güzeldir fitness bayanlara yakışıyor dengeli bir sekilde yaparlarsa ;)
Fitness olmasa da herkes bir sporla ugrasmali zaten. O kafasi cinsellikten baska bir seye calismayan kisilerin yorumu. Dikkate almamakta fayda var.
Banada öyle diyorlar.. sanki kızların fitnesse gitmesi yasak çok saçma olgun düşünebilen bir insan bunları demez zaten..
Bacak kası ve karın kası bir kıza yakışmıyor kız dediğin ince bileklik ince bacaklı ayva göbekli olur.
Fitness bir spor degil vucudu sekile sokmak icin gelistirilmiz egzersizler butunu saglik icin yapilabilir lakin toplumda cokta saglik icin yapildigi soylenemez herkes toplumda kendini gostermek adina ugrasilarda bulunur buda bir cesit gosteris.
banada iytihacım olmadıgını gosteris icin yaptıgımı cok soyleyen oluyor ama umrumda mı hayır😌
herkes istedigini yapar yargılamaya gerek yok hakta yok
sağlıklı yaşam diyoruz başka birşey demiyoruz ama birde ben yapabilsem spor nerde
kas abartılmadığı sürece iki cinsede çok yakışıyor ya
ben şahsen istemezdim.. kadının spor aleti erkeği erkeğinse kadını.. bence yeterli ;)
hiç umrumda olmaz. böyle birşey demediler ama deseler de umrumda olmaz.
kiskandiklari icin öyle konusiorlardir aldirma derim spor yapmak herzaman iyidir
Kizlar iyidir. En azindan spor yapan erkekleri anliyorlar.
Kızlar spor yapmalı , spor ayriyeten yapılan bişey değil herzaman oması gereken bişeydir.
Ben bu konuda düşüncesizim banane elalemin ne yaptığından
Bende plates yapiyorum spor sagliktir herkesin yapmasi gerekir yapanlara da hayranim dogrusu
Yap gitsin kendine faydasi var yagli sisman mi gorunmek istersin ince ve fitmi hem bulacagin erkek seviyesi bile degisir spor yapmakla
cok abartı bende sevmıyorum ufaktan cıksın yeter ben güc istiyorum daha cok gorunusten başka 110 kiloydum 95 kg indim 3 ayda.
Spor her insan icin gereklidir bence
Saglam kafa saglam vücud da bulunur mus
Geri kafali olmamak lazim
ben yapmayanlara kötü gözle bakıyorum neredeyse tanıdığım herkes sporun herhangi bir dalıyla uğraşıyor
Banada söylediler kız Tavlamak için gidiyorsun yoksa gitmezsin body kötüdür boks a git vs vs bir sürü şey saçma sapan şeyler
bu soruyu sorduguna göre sende spor ıın gitmıyon sanırım oraya : )
Spora gidiyorum
Yazdığınızı anlamadım :D
Spora giderken giydiklerinden bahsediyorum :)
Spor yapan kizin basimin ustunde yeri vsr. melektir bana gore. Spor tatmiyle gereklidir. Bu arada sakin sporu birakma. Besyo mu okuyosun
spor'u sağlığın için yapıyorsan sorun yok dostum şayet birilerine birşey begendirmek için yapıyosan hiç girişme
Erkeklerin akli baska yere kaydigi yapilan hareketler tahrik edici olabiliyo :-) o yuzden farkli dusunuluyo galiba :-)
onu söyleyenlerin hepsi ezik ve cahil insanlar spor iyidir devam et kimseyi takma
Ben o yorumu yapanlara katılıyorum. Cünkü bunu sağlıklı ve fit gözükmek için yapıyor olsaydın böyle bir durumun söz konusu olmadığının kendin farkına varırdın zaten.
Kendini burada belli etmek için neden soru soruyorsun ki
Canım benim kendimi belli etmek gibi amacım olsa şu anda birsürü fotoğraf atmıştım heryere fitness yazıştım sürekli bundan bahsederdim senin şu an yaptığın tamaameeen çekememezlik.
Ne kadar da fitness yapan bir kiz.. diye dusunurum :D
Ya ben video indirdim 3 level
Her level 30 gün yapılacak
Evde yapıyorum ise yararmi?
Fitness videosu
bence herkes spor yapmalı, ileriki yaslarda meyvesini toplamak adına...
kimisi kaliteli kimisi kalitesiz. kişisine göre farklı düşünürüm