Galatasarayın formalarında neden ay yıldız yok?

Selam arkasdslarım

Malum bugun sevgililer günüydü ve bende hediye olarak cok sevdıgım bırseyı aldım.. Galatasay forması ama soyle bır durum varkı.. Forma orjınal olmasına ragmen bayragı ayrı verımısler.. Orjınal urunlerın uzerıne baktıgım zaman netten hıc bayrak resmı yok.. Bunu erkek arkadsımla da uzun uuzn dusunduk.. Ve gercekten bunun bu sekılde olmasına hıc bır anlam veremedık.. Bakıyoruz fenerde ve besıktas da bayrak var. Bızde neden yok? Acaba dedık turk olmayanlar ıcın ayrı mı uretılıyor ozel formalarmı? Ne alaka Turkıyede yasıyoruz neden Kendı turklugumuzden utanıp bayragımızı kaldıralımkı? Zaten tutup bır ıngılız yada almanın galatasarayı tutucak halıde yok?Kımden neyı saklıyorz anlamadım gıttı.Bu sakınalacak takıp takmamak bır tercıh meselesı halıne getırılecek bır mesele degıl.. Turkıye cumhuriyetı sınırları ıcınde yasayan her turk takımı formasında bayragını bulundurmalı. Bu karabuk olur bursa olur fb olur ts olur farketmez.. Gercekten bu duruma cok uzuldum.. Bız neden soyumuzdan utanalımkı? Yada bunu tercıh meselesı yapmak Gs takımına hıc yakısmadık.. bercolonaya manc unıted a baktım..adamlar aslanlar gıbı bayragını koymuslar.. Bız kımden ne cekınıyorz anlamadım.. Benımle aynı gorusu paylasanlar yorumlarınızı beklıyorum..
Galatasarayın formalarında neden ay yıldız yok?