Evinizdeki buzdolabının üzerinde neler var?
magnetler, resimler vs vs ?
magnetler, resimler vs vs ?
eğer konumsal olarak üzerinde diyosan, ev tipi tadilat takımları ve şekerler. yok görüntüsel olarak üzerini kapatan diyosan o zaman 3D yunus resmi, telefon numaraları, notlar, kapak açıcağı... hepside mıknatıslı. seviyorum ben bizim buz dolabını. ib gün taşınmam gerekirse herşeyi bırakır onu yanımda götürürüm :D :D
kedi
ajsiojdiosadjsadjioasd
Birşey yok, eskiden türlü türlü magnet vardı ama hepsini çektim..
Oynuyordum resmen onlarla.. Çok zaman kaybediyorum yemek için.
bendeki alışkanlık gittiğim her yerden magnet alıyorum şehri anlatan magnetler var :)
Cevap
14Cevap
Küçük kız kardeşim sağolsun son olarak gazeteden kestiği mankenlerin resimleri var.
Magnetler falan dolu onları hiç saymıyorum. Resim panosu diyelim şuna, buz dolabı kapağına benzemiyor artık.
doğrudur
Bi ben yokum. ... bi dk... Oha ben bile varmışım küçüklük fotoğrafım var.
: )
Buzdolabın üstünde dolap var..O dolabın içindede çerez tatlı gibi pahalı yiyecekler var..
kapısında?
kapagında?
He onu mu diyordunuz..Uğurböceği var sadece :)
Önceleri annem çok doldururdu bir sürü süslü zımbırtılar olurdu ama çok çarpıp düşürdüğümüz için vazgeçti takmıyor artık : )
ne ararsan var tüm bilgiler hazine gibi üzerndedir :)
rus kızlarının resimleri var bütün kapak boyunca :) ;)
ıvır zıvırları koymuş bizimkiler en işe yarar şeyler lipton sallama poşet çaylarından kuşburnu ve ekinezyalı kış çayı gerisi ıvır zıvır.
yapılacak işler listesi annem hiç eksik etmez bizide sitrese sokar ama evin huzuru o listeye bağlı
Sebze meyve magnetleri :D İçi dışı bir bizim dolabın
Nikah şekeri,bi dünya magnet.
Bol bol magnet ve not kağıdı :)
magnet dolu nikah şekerleri var 1 tanede resim var
resimlerim war ufak notlarım war
sadece elektronik gösterge :D
resimlerrrrr
ne yok ki :))
magnet var sadece
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar