Dövüş bilenler bi baksın
arkadaşlar öncelikle merhaba:) Sİzce KickBox mu Box Mu
arkadaşlar öncelikle merhaba:) Sİzce KickBox mu Box Mu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer kickboks muay thai den görülmüş ve onun daha küçük çaplı bir spor muay thai daha geniş çaplıdır kixkbokstan kat kat iyidir boks kickboks muay tekwonda yapmış biri olarak söylüyorum boks ve muay thai en iyileri boksta yumrukların çok güçlenir daha sert bir spor istiyosan muai thai bu aralar kung fu-wing chun çok moda türkiyede çok az yerde eğitim veriliyor bulabilirsen git
kick box çok fena yav bi ara fox tv'de gösteriyordu badr hari gökhan saki böle 4-5 üst seviye adamlar çok fena dövüşüyorlar her türlü vuruş var hele boyunlarına başlarına aldıkları tekmeyle bilinçleri kaybolması yok mu off adamı bi kaçs aniyeliğine öbür tarafa götürüyor çok riskli kick box
Ortalama 2 senedir kickbokscuyum :)
Hocasına bağlı olarak değişir bide amacına
Mesela bizim hocamz komando dansı bile yaptırdı, dönşmlü olrk farklı ağrlklarda falan çaştrrdı
Ama kickboks benm için aşk öyle diyim
Hem tekme hem yumruk daha ne olsun ki ;)
Ask ben zatiflamak icin spor yapmak istiyorum ve dovus sporlari da etkimi cekiyor sence kickboks mu boks mu birde nasil baslanir yani nasil oluyo bu isler
Boks daha iyi
Boks daha iyi ama daha zor kick boks daha eylenceli ben kick boks yapiyorum :)
Cevap
21Cevap
Neye göre istediğine bağlı. Dünyada saygı görmek istiyorsan Boks'tan üstün spor yoktur. Asildir. Fakat sokakta, trende, otobüste işe yarasın diyorsan Kickbox tam bir 'street fight' sporudur. Kariyer düşünüyorsan hızla yükselme şansın var Kickbox'ta ama dünyada ismini duyuran en büyük sporcular Boksörler'dir ring dövüşlerinde.
kickbox cular fizik olarakda boksorlere göre daha atik oluyolar boksörler sadece belden yukarıyı güçlend,ri,rken kikboxcular tüm vucuduyla çalışmak zorunda olduklaruı için kikboxcuysan sırtın yere gelmez
Yalnız bende lisanslı boksörüm ve hiç milli takımda antrenman yapmadığın belli boksta elbet yumruk atarsın önemli olan yumruk tan kaçmak buda bel ve bel altı bölgeler güçlendirilerek yapılır ve dışarıda bol kickboksdan daha iyi çünkü karşımdaki sana vurmaya çalışır kick boksçu olursa ona daha sert ini vurur başına dert alır ama r boksör yumruk tan kaçma sanatı ile o kişinin attığı yumruk tan kurtulur hemde başına bela almaz
Ben Yerinde Olsam Boks a Giderim Niye Diyeceksin Bu Sporları Öğrenmenin Mutlaka bir Sebebi Var Sokakta Sağlam Olmak Kickboks da İyi Bir Spor Ama Dışarda Sağlam Bir Boksçuya Denk Gelirsen Fena Dağıtır Seni O Yüzden Sporlar Arasında En Sağlamı Bokstur Boks Aynı Zamanda Dayak Yeme Sanatıdır Vücudun Artık Aldığın Darbeyi Hissetmiyor Zamanla.
kickbox :) zamanında gitmistim cocukken beni kızdıranları döverdim :D
daha iyi yumruk ve komalık etmek istiyorsan box ha yarı yumruk yarı tekme istiyorsan kick derim ben de box a başlıyorum...
Bence muay thai . Kick bokstan daha kapsamlıdır daha serttir bir diz dirsek bu kadar etkilimi gerçekten diye sorarsınız kendinize .
Hiç düşünme kickbox ama bunlar savunma sanatıdır, kimseyi dövmek isteği ile öğrenilmemeli. Amaç kimseye zarar vermek değildir. Bilginize
tabikide kickbox .hem ellerin hem bacakların dövüşüyor.tabi bu orandada sakatlanma riskin artıyor.ben hem sağlam vurayım hemde fazla sakatlanma riskine girmiyim diyorsan box.ama hangisi daha iyi dövüş için dersen tabkide kıckbox
2 aylık kickboxcuyum ve kickbox diyorum kardeşim :D
Bende baslamak istiyorum da hem zayiflamak hem de bu tarz sporlar cok ilgimi cekiyor biraz bilgi verir misin
bence savunma sporu olsun taekwondo şiddete ne gerek var :D
o da savunma sporu mesela Judo o da öyle.. kültür yarışına girmeyiniz beyfendi.
KickBox da olsa nerede ne zaman kullanacağın önemli bilmen şiddet için kullanman demek değildir ... ):
ama saldırı diye geçiyorr arkadaşlarımda var aynı şekilde çok kavgacılar çook..
ben taekwondo-box-sokak dövüsünü karıstırdım kendime özgü stilim oldu :) kickbox yerine boxu tercih ettim cünkü sokak kavgalarında kick box gardı tutmuyor
osmanlı tokatını yapıştır gitsin. bak sonra semazenler gibi nasıl dönüyor kendi etrafında :)
KickBox ama
ben sokak dövüşünü tercih ediyorum
Osmanlı tarzı
yaşın genç kardeşim git ilk başta Aikido öğren sonra istediğine git derim
Kick Boks hem fiziksel gelişim açısından, hem de dövüş öğrenme açısından daha iyi.
xbox
en iyi dovusler orda haci
Kickbox. Boxta bir süre sonra sıfatın kayıyo.
KickBox yada MMA tavsiye ederim
tabiki kickbox
muay thai...
Boks
kickbox süper
box süper
bence kickbox
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar