Mesleğinizden memnun musunuz? Ressam olmak istiyorum... Sizce ressam olacak yetenek var mı bende?

Arkadaşlar küçükken 10-12 yaşlarımda sürekli resim çizerdim çok mutlu olurdum vakit nasıl geçer bilmezdim hatta abim resim ödevlerini son güne bırakırdı gecenin 12 sinde beni uyandırıp yarına yetiştir diye tehdit ederdi seve seve sabahlardım hepsini yapardım

bilime olan ilgim sadece bilim adamlarının sakalları ilginç gelirdi hayatlarını okurdum.aile baskısını da ekleyince malum türkiyede yaşıyoruz mühendis olmaya karar verdim,matematiği fiziği severim ama türkiyede tatmin edici işler yapılmıyor..

neyse yıldız teknik üniv. elektrik mühendisliğinde 4. senemdeyim.aynı zamanda iki senedir part time mühendislik yapıyorum yani vaktimi zamanımı emeğimi herşeyimi harcadım buraya kadar.son 5 senedir resim çizmiyorum.dün işler yoğun değildi sıkıldım bi arkadaşımı çizdim onun izniyle.ve işyerinde resim çizerken çok mutlu olduğumu hissettim

eğer yeteneğim iyi noktalara gelebilecek kadar varsa bırakmayı düşünüyorum okulumu da mesleğimi de...

sizin fikirlerinizi almak istedim.link paylaşamıyorum profilime biri fotosu diğeri de çizdiğim resim olan iki fotoğraf attım.

benim için önemli olacak bi kararda dışardan bakanların yorumlarını bekliyorum..şimdiden teşekkür ederim
Mesleğinizden memnun musunuz? Ressam olmak istiyorum... Sizce ressam olacak yetenek var mı bende?