Spora başlamak istiyorum ama karar veremedim, plates mi fitness mı yoksa aerobik mi?
Cevabın nedir?
+1 yılYüzmek vücudun her bölgesini çalıştırır. En kısa sürede yağ yakımına sebep olan spor yüzmektir. Yüzmek kol ve omuz kaslarını çalıştırır. Kalp ritmini düzenler ve kondisyonu geliştirir. Bacakların daha kuvvetli olmasını sağlar. Boyun uzamasını sağlar.
13 Yorumla
Gizli Soran+1 yılKas yapar yani yüzme dimi?
- +1 yıl
Kasın alakasını yapar. Düzenli yüzersen profesyonel basketbolcular kadar omzun olur.
- +1 yıl
*alasını
En İyi Cevaplar
+1 yılAçık ve net en iyi spor Basket ve yüzmedir. Eğer kas kütlesi istiyorsan yüzme.. Daha çok dayanıklılık ve boy istiyorsan basket oynamalısın.. Bide bunlarla fitnessı harmanlarsan dünyanın en iyi vücuduna sahip olursun.
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılYani kas yaparmı yüzme?
- +1 yıl
Sabahtan beri ne anlatıyorum birader tabiki yapar
sordum, yüzme dediler :) yüzmenin yanında bir de pilates yaparsan çok da esnek bir fiziğin olur
11 Yorumla
Gizli Soranyüzme ve pilates kesinlikle denicem.tamda istediğim cevap buydu :)
+1 yıl1 basketbol
2 yuzmek
Bana göre12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılYüzme kas yaparmı sence?
- +1 yıl
Yapar
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
165
Cevap
294Cevap
+1 yılYüzme, vücudunuzdaki nerdeyse tüm kasları aynı anda çalıştıran, hızlı bir şekilde yağ yakan ve sizi sakatlıklara karşı koruyan bir spordur.
Araştırmalar, düzenli spor yapmaya yeni başlayanlar için yüzmenin bütün vücudu çalıştıran ve kasların dayanıklılığını artıran en ideal çalışma olduğunu söylüyor. Dahası, yüzme sporu sayesinde yağ kaybetmeniz ve kolesterol seviyenizi düşürmeniz de mümkün
Yüzücülerin bu gibi bir tercih yapma şansı yoktur. Yani iki çalışma bir arada olur ve tüm kas lifleri aynı anda çalışır. Uzun mesafeleri belli bir tempoda yüzerek aerobik bir çalışma yaparken, aynı zamanda ağırlık kaldırıyormuş gibi efor da sarfedersiniz. Hatta ağırlık antrenmanında uygulanan ‘failure training’in benzeri bir çalışma metodu, yüzmede de vardır. Sonuçta kaslarınız o an elinizde 20 kiloluk bir dumbbell ya da sadece su olduğunu bilemez. Onun tek bildiği, bir sefer daha aynı şeyi yapacak gücünün kalmamış olmasıdır.
-Men's Health Turkey: Alıntıdır110 Yorumla
Gizli SoranKas yaparmı yüzmek
her yüzme şeklinn özellikle çalıştırdığı kas grupları mevcut.
Serbest Stil
bacakların sıkılaşmasını ve omuzların şekil almasını sağlıyor.
1 saat boyunca serbest stilde yüzerek yaklaşık 470 kalori yakılıyor.
Sırtüstü
özellikle omuz, basenler ve karın bölgesindeki kasları çalıştırıyor.
1 saat boyunca sırt üstü yüzme yaklaşık 510 kalori yaktırıyor.
Kurbağalama
en çok kol ve bacaklar çalıştırılıyor. İç bacaklarda ve kollarda biriken yağları eritmek
1 saat boyunca kurbağalama stilde yüzdüğünüzde yaklaşık 550 kalori harcayabiliyorsunuz.
Kelebek
Zor bir yüzme stili ancak tüm vücudu iyi biçimde sıkılaştırıyor. Hemen hemen her bölgeyi çalıştırıyor. Kondisyonunuz iyiyse bir süre bu stilde yüzmeniz oldukça yararlı.
1 saat boyunca bu stilde yüzmek imkânsız. Eğer 10 dakika yüzebilirseniz yaklaşık 100 kalori yakmanız mümkün.
Yalan bu ben okullar kapandı kapalı yazlıktayım her yıl giderim hep yüzüyorum ama hiç bişey olmuyo olanda görmedim
Gizli SoranTamam teşekkür ederim Sağol yardımcı olduğun için :)
@Kumraliisstttt yanlış yüzüyosundur ve beslenme kaynaklıda olabilir. zaten vücut sıkıysa kas yapmaya başlarsın sıkı bir vücuda sahip değilsen yaptığın hareketler anca yağlarını yakar ve sıkılaşmak için uzun süre gerekir.
Aynı zamanda beslenme , uyku vb. faktörlere dikkat etmezsen zaten sonuç alamazsın.Rica ederim
Ya peki yüzmeden başka nasıl spor yapabilirim
Yüzücu vücudu dediğimiz bir vücut tipi vardır bakarsan vucutlarının nekadar şekilli olduğunu görüceksin her şey zaman alır düzenli ve tam takım yapmak gerek
@Kumraliisstttt sadece yazları yüzüyosun sanırım sonuç alamadığına göre bide denizde zaten 1-2 saat durulsada bu vaktin hepsi yüzmeyle geçmiyo. senin vücut tipin nasıl? sıkılaşmaya ihtiyacıın var mı?
Fitness dediğin şey koşu bandı, bisiklet gibi gibi body dahil olunca zaten kas yapmaya dönersin.
Yüzme aşağı yukarı şınav gibi her kasını çalıştırıyor neredeyse. Kol yaparsin omuz yaparsın yüzme de ama uzun süre de hem daha sağlıklı yüzme.
Body dersen kas yapmak için sadece.10 Yorumla
+1 yılProfesyonel basketbol oynadım. Bunların yanında Yüzme, tenis, fitness, ve dağcılık yaptım. Yüzmeyi öneririm vucudu en güzel şekle sokan odur. Eğer vucut geliştirme falan düşünmüyorsan. Futbol, basketbol falan önermem çünkü uzun süre yapmadığın takım sporları olduğu için iyi oynayamazsın ve zevk alamazsın gibi geliyor. Önerim yüzme+koşu
10 Yorumla
+1 yılaslında bu her vucuda göre değişir şöyle diyim vucudunun ihtiyacı olan neyse doğru spor odur. ölçü bu olmalı bence
https://www.youtube.com/watch?v=ChAxvgd9_kM
yüzme ve basketbolu öneririm, kolay gelsin :D14 Yorumla
Gizli Soran+1 yılYüzmek kas yaparmı?
- +1 yıl
kısmı anlamda kaslarda gelişme görülür ama vucut geliştirme sporları kadar kas yapmaz hiç bir zaman onuda bilmek gerekir
Gizli Soran+1 yılPeki anladım tesekkurler
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılYüzme tüm vücut kaslarını çalıştırır doğal olarak fit olursunuz ama vücut geliştirme sporu insanı hem fiziksel hemde ruhsal olarak doyuran nadir sporlardan hatta bana göre en iyi sporlardan birisi Ulu Önderimizinde söylediği gibi sağlam kafa sağlam vücutta bulunur vücut geliştirme yapan kişi sağlıklı beslendiği için hem fizik hemde mental açıdan çok iyi olur hormonları düzenlidir ve kişi sağlıkldır bunun dışında basketbolda güzeldir
11 Yorumla
Gizli SoranYüzme kas yaparmı?
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=ChAxvgd9_kM
yüzme ve basketbol derim ama yapacağın spor vucudunun bunu kabul etmesiylede orantılıdır faydası onuda belirtmek isterim...12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılYüzme kas yaparmı?
- +1 yıl
Yüzme, görece olarak az da olsa kas büyümesi yapar ancak vücut geliştirme sporu gibi kas yapmaz. kasları çalıştırma ve güçlendirme diye düşünmek daha doğru bence...
Bildiğim ve yaptığım en iyi spor Taekwon-do diyorum ve tek geçiyorum
Futbol sizi sertleştirir ve esnekliğiniz kalmaz
Basketbol sadece kollara çalışan bir aktivite (asla boy uzatmaz) v. s
bu arada ilk başta fiziksel anatomi önemli sen hangi spora yatkınsın ona bir bak sonra karar ver ;) kimisi cirit atmaya yatkın :D10 Yorumla
+1 yılen iyi sporu sexdir :))
ama şöyle cevap vereyim
2012 dünyanın vucud kaslarını ençok çalıştıran sporu masatenisi
2013 2014 yüzme
tabi ki en iyi spor derken kastınız çok önemli güç mü akrobesi mi denge mi? neye göre kime göre sorusunu sormalyız..17 Yorumla
Gizli SoranYüzme kas yaparmı?
yüzeerek kas yapamazsınız omuzlarınız genişler.. kollar belki biraz ama bizim sporculara hangi branş olursa olsun yanında kondisyon ve güç antrmenı yaptırırız siz nasıl bir kas düşünüyorsunuz?
Gizli SoranKas olsunda ne olursa olsun yeterki kas olsun bu arada ben erkeğim yanlışlıkla bayan hesabı açmışım 😂
Gizli SoranBen yüzmeyr kas yapmak için bide boyumu uzatsın diyr gidiyorum ne olacak şimdi yüzme kas yapmıyorsa yandık 😯
fitnese git yanında daha mantıklı senin için
Gizli SoranBen yüzme kas yapıyo diye biliyorum ama çünkü suyun gücüne karşı koyorak yüzüyorsun öyle değilmi
yahu yüzme kas yapsa bile sen her türlü fitnes yapman lazım omuz ve kol kuvetti için yoksa baklava dilimlerini unut
Spor konusunda 320 cevap paylaştı. En faydalı spor yüzmek olarak belirtiliyor koşu ve yürüşte bence çok faydalı insan bolca yürümeye programlı yani nasılki bir aslan x kilometre kare alanda sürekli av arıyor dolanıyorsa bizde o şekilde normalde yaşamak için mücadele ediyorduk ama artık kıçı koyup oturur olduk
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılKas yaparmı yüzmek?
+1 yılFitness+kick boks iyidir fitness+yüzme yapabiliyorsanda olur bence ben ilk ikiliyi yapıyorum. Kanka vücut için yüzmeyi araştırmadım ama fitness kadar etkili olacağını sanmıyorum.
13 Yorumla
Gizli SoranKanka yüzmeye neden en iyi spor demişler sence hiç düşündünmü?
Öyle evet her kası çalıştırır. Hiç yapmadım ama bir yerden sonra profesyonel değilsen gelişim durur diye düşünüyorum. En faydalı olduğuna katılıyorum her kası çalıştırıyor ve solunuma vs. faydası var daha sayamadığım çok şey.
Gizli SoranAynen kanka 👍
Sporun en iyisi yoktur spor saten iyidir ne halde olursa olsun iyidir hangi Spor olursa olsun.
Ama mesele belli bir spor dalında profesyonel lesmek o spor dalında birseyler kat edebilmek10 Yorumlaöncelikle sporu ne için yapıcan önemli kiloluysan jogging yaparsın atletik görünmek istiyorum diyorsan hiit çalışman lasım esnek olmak istiyorum diyorsan interval kardio , güçsüz kollarım zayıf diyorsan body bulding ne istiyorsun ?
02 Yorumla
Soran+1 yılzaten voleybolla uğraşıyorum vücut konusunda no problem de zevk işte
Yüzme aslında beseninnşn heryerini çalıştırıyo. Ama boy yzaymak için bir voleybolcu olarak boleybol derim ya da basketbolll
20 Yorumlabasketbol.. diğer sporlara nazaran vücudun daha çok yeri çalışır hem zevklidir ve küçücük bir deliğe top sokmak da kolay değil futbol gibi değilki kocaman kaleye şut çekmek gibi değil :D
00 Yorumla
+1 yılfutbol <3 ben :D https://i.hizliresim.com/z4LAaO.jpg
00 Yorumla
+1 yılyüzerek daha çok kas çalıştırırsınız.
yüzmek iyi de kalori yakar
bunun yanında kuvvet antrenmanı da çalışılsa daha iyi olur
ancak kilo probleminiz aşırı değilse yüzde yeterli olur00 YorumlaSpor konusunda 860 cevap paylaştı. fitness ve yüzme abi.
her tarafın çalışıyor ne güzel.
ama hobi olarak yapılacaksa , wing chun , boks veya judo da çok iyi bana göre.10 YorumlaBence daha çok bilindik sporlardan çok daha az bilinen sporlar extreme sporlar örneğin skydiving gibi
14 Yorumlaevet onlarda çok güzel mesela sand surfing zorbing wakeboard kitesurfing gibi :) skydiving deme bana yükseklik korkusu var bende dostum dönme dolaba bile binemem :D
pek derinlere açılamam ama canımı kurtaracak kadar biliyorum can yeleği olmadan yapılmaz zaten o spor :D ne kadar bilirsen bil :D
evet :)
duzenli- haftada 3gun sabah saatlerinde kosuyorum
duzensiz- yuzme, kosu, mekik, wii fit plus- sport, spordan sayılırsa dans tercih ediyorum.
Kafama uygun yer bulursam salona gitmeyi dusunuyorum10 Yorumla- Spor konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılYuzmedir. Antremandan once yapilan kara antremani fitness salonlarinda yapacagin antremanlarla aynidir. Ve sonrasinda yuzme. Gunde 3 km yuzuyordum ama artik 1 km cunku fazla omuz genislettim. Ama erkekler icin guzel bir spor.
15 Yorumla- +1 yıl
Yüzmeyi havuzda öğrenen insan denizde sıkıntı yaşar mı? Havuzda cidden çok iyi yüzüyorum ama deniz tecrübesi yaşamadım eskiden başıma gelen olaylardan ötürü hep bir korkum vardı 😕
- +1 yıl
@By-Reacher kucuklukten baslanirsa 7-8 yaslarinda sorun olmaz havuzdan denize. Ama sende gencsin biriyle beraber gir denizin kaldirma ve akinti gucu farklilik yapar ama alisirsin.
- +1 yıl
Korkuların uzerine gidicez yani illa 😕 Tamam teşekkürler 😊
- +1 yıl
Yazdiklarimi tam oku.
Futbol sanirim, her yas her egitim ve her gelir duzeyinden milyarlarca insanin kalbini ayni carptiriyor.
00 Yorumla
+1 yılDünyanın en güzeli diye bir şey yok hepsi de güzel asıl güzel olan spor yapmaktır. Herkes yeteneği olan dala yönlensin.
00 YorumlaGüç için diyorsan powerlifting idmanlarını tavsiye ediyorum. Diğerleri güçten çok kozmetik bir görünüm kazandırır
00 YorumlaTabiki fitness ama yüzmede istiyorsan havuzu olan bir salona yazılırsın arada havuzada girersin ama fitness öncelikli tabiki
00 Yorumlayüzme iyidir dediğin gibide vucudun pek çok kasını çalıştırıyor, yüzme sitiline göre kol, omuz, pazı, ayak , ayak bileği, bel vs...
03 Yorumla
Gizli SoranKatılıyorum sana
Gizli SoranSerbest stil hangi kasları calistirir
futbol ve basketbol ozellikle ust duzey futbol ve basketbol karsilasmalarini izlemek gercekten cok zevkli..
00 Yorumla
+1 yılGüzel Bir Fitness Salonuna yazılırsan Eğer Zaten plates,Aerobic,Steps seanslarına ekstradan ücret ödemeden katılabilirsin.
00 Yorumlakışın su topu ve yüzme, yazın su topu+surf... ayrıca iş seyahatlerinde asansör yerine imkan oldukça merdivenleri kullanırım.
00 Yorumla
+1 yılHaftanın 4 günü kendi vücut ağırlımı kaldırırm.Şınav , barfiks , mekik ağırlık kesinlikle kaldırmam !
Yüzmeyi ve dağcılığıda severim :)00 Yorumla
+1 yılbence de. denize kendimi bırakıyorum insan rahatlıyor
13 Yorumla
Gizli Soranaynen ayrıca tüm kasları çalıştıran tek spor yüzmedir
hem sağlıklı hem eğlenceli
Gizli Soranaynen 👍
Yüzme erkekler için iyi bir spor bence omuzları genisletiyor kızlarda kötü duruyo tabi
10 YorumlaYüzme tüm vücuda etki ettiği için diğerlerine göre ön planda olabilir.
10 Yorumla
+1 yılFitness genel olarak cardio ağırlıklı olduğu için evet.
15 Yorumla
Gizli SoranHem kardiyo için hemde gelişmiş kaslı güzel bir vücut için
Yok dostum o konuda çok fazla ümitli olma yani kas kütlesi oluşur Plaj Vücudu dediğimizi yakalarsın fakat
GELİŞMİŞ KASLI bir vücut olmaz.
Gizli SoranPeki gelişmiş kaslı bir vücut nasıl oluşur?
Fitness a giderek vücudundaki yağ oranını düşürüp hatlarını ortaya çıkartırsın ve biraz hacim yaparsın. ( 3-6 ay arasında beslenme ve çalışma oranına göre )
Sonrasında ağırlık çalışmalarına özen göstermelisin, protein tozlarını kullanmalısın.
Ortalama 1 yıl içerisinde hemen hemen hacimli bir sağlam görünen bir fiziğin olur.
Gizli SoranTamam eyvallah sagol yardimci olduğun için teşekkür ederim
Yüzmek her tarafı çalıştıran tek spor esnetir vuciti faydali.
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılKas yaparmı peki yüzmek?
Çok sevdiğim bir spordur k denize aşık biriyim zaten yüzmek mükemmelyani :D
10 Yorumla
+1 yıltenis bence en iyisi.vucudu toparlıyor hem de bayanlara cok yakısan bir spor.sporun yakısanı mı olur deme :) oluyo işte :D
00 YorumlaKanka en iyisi yüzme başka hiç bir yere yönelme ben sana söyliyim
13 Yorumla
Gizli Soran+1 yıltamam kanka eyvallah oyle yapicam zaten bende yuzme en iyi spor biliyorum ama kas vucut yaparmi sence?
+1 yılFutbol. Çok çok çok yetenekliyimdir yani teknik. Zamanında gençlerbirliği alt yapısındaydım babam okusun diye aldı hala içimde bir uktedir. Bana atılan pas istediği şekilde sert olsun kııçımla bile kontrol ederim. Ah ulen ah
00 Yorumla
+1 yılSporun her türlüsü iyidir hangi dal olduğu farketmiyor
10 YorumlaBence e-spor bilgisayar basinda sevdigin oyunu oynayip para kazanion, ama gunde 16 saatcik fln😀
00 YorumlaSpor konusunda 576 cevap paylaştı. Yav neyine karar veremedin kendi amacına göremi spor yapıcaksın başkalarının sözüne göremi
00 Yorumla
+1 yılBana sorarsan futbol :) Vücut geliştirmede iyidir ama.
00 YorumlaFitness çünkü hem spor yapıyorsun hemde yemeğine dikkat ediyorsun
00 Yorumla
+1 yılYüzme cok iyidir. Butun kaslari calistirir. Anında sıkılastirir
04 Yorumla
- +1 yıl
Tabiki yapar
- +1 yıl
Yüzme hocaligi yaptm ben. 2 yaz
Gizli Soran+1 yılTeşekkür ederim yardimci olduğun için
+1 yılmüzik ruhun gıdasıysa bence en iiyi spor müzik dinlemek :P
00 YorumlaBen basketbol diyorum amma velakin sana atılan pası sağlam tutamazsan yüzün biraz kayabilir.
00 Yorumla
+1 yılSporun kötüsü olmaz.
En sevdiğim spor ise body building. Bunun yanında yüzme, tenis ve boks gibi sporlar da ilgi alanım.00 YorumlaSpor konusunda 857 cevap paylaştı. Aerobikle başla, sıkılaşmaya başladığını hissettiğin an fitnessa geç. Ortaya karışık bi' şeyler yap.
00 Yorumlaen iyi spor nedir arkadaş
zevk aldığınız şeyi yapın, 2 ay dolmadan bırakıyorsunuz00 Yorumla
+1 yılFutbol ve masa tenisine bayılırım.Arada bir de düz koşu yaparım ama sigarayı bırakamayınca o yalan oldu :)
02 YorumlaBide bana sor.Bıraktıran maddeleri mi kullanmadım 171i mi aramadım gerekli gördüğüm yolları mı denemedim...Aaaah ah :)
+1 yılwing tsun,boks ve fitness yapıyorum.Belki ileride ufc ye katılırım
00 Yorumlabayılana kdr mekik cekiyorum arada hoplayıp zıplıyorum yapıyorum bişiler yaaa:S
00 YorumlaYüzme bence , fitness bence profesyonel bir sporun yanında yapılmalı.
02 Yorumla
Yürüyüş.. Çünkü yüzerken kendi bedenini su tasir ama yuruyuste sen kendini taşiyosun
00 Yorumla
+1 yılyani, hem boy uzatıyor hem kas yapıyor. ideal spor denılebılır.
10 Yorumla
+1 yılvoleybal, fitnes, dans , yüzme sporun varlığı yeter ya hepsi güzel
00 YorumlaFutboll oynayan kadınlar 125465413135465431321654651 adım öndedir :D
02 Yorumla- Spor konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılEvet en iyisi. Ve yine evet kas yapar. Bu sitede elli kere soyledim kara antremani fitness kadar etkilidir hatta daha iyidir.
10 Yorumla
+1 yılbu soru daha önce de sorulmuştu fitnes diyorum yüzmeden bir bok olmaz
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılYüzme en iyi spor ama böyle konuşma bence
Gizli Soran+1 yılBenim arkadasim yüzücü fitnesscıyı parçaladı nasıl olcak şimdi?
- +1 yıl
yüzmeden başka birşeylerle uğraşmadığına emin misin? ayrıca fitnesciyi parçalamak da ne :D
Gizli Soran+1 yılHayır sadece yüzme yapıyo yüzme vücuttaki tüm kası çalıştırır ama fitnessta böyle bişey imkansız
+1 yılVücudu en iyi geliştiren diyelim.
Yoksa hedef-amaç doğrultusunda en-ler değişir.12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılYani kas yaparmı yüzmek?
- +1 yıl
Fazlasıyla
- Devamını Gör (399)
Devamını Gör(444)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri