Gizli Üye(30-35)+1 yıllh5.googleusercontent.com/.../_d7Ul5gmcaAnrVqwibeqNl1YwddUrsOL71EYgj3sYBQ8n0fVeNVZCcdT42JQfbT_QwkXss_E9SlBoklwLF_p2ZDr40YmyDuxGCJW-ELfo_nEYq2-Jd4Kmg=w500-h250-nc
Sorum var :))
11 yaşında kuzen kızı var tekvandoya gidiyor ve bildiğin demir gibi sert. . Baklavalari var 😍..
Seninde bedenin o hale geldi mi13 Yorumla- +1 yıl
o eknik panda tolyo severim atmayı :) karın kasım oldukca sert baklava zayıfsa belli olur taekwondocu kızların karın kası serttir ama baklava gözükmez
Cevap sahibi+1 yıl:) kızımız zayıf. Teşekür ederim
- +1 yıl
rica ettim :)
En İyi Cevaplar
bende istiyorummm iyi dövüşebilmek ama tırnağı kırılsa ağlayacak fattık futtuk bir kız oldum çıktım jdfhsf
26 Yorumla- +1 yıl
sen o fikri benimseme cıkar icindeki aslanı kızım :D gel bizim kulübe bekleriz
- +1 yıl
ay dur dur o güzelik ne aman tanrım dedim :D maşallah o güzelliğini bozma gitme dövüşe :D
- +1 yıl
yüzümüzede tekme yiyoz :D yok yaa bebek gibi yüzün var nazar değmesin koca gözlü kızım hortlak gibi sjsjsj :D
- +1 yıl
işte ben yüzüme tekme yesem ağlaya ağlaya eve dönerim. Veya düşer bayılırım. Neden böyle narin oldum ben ya narin kızları da sevmem bide dffjs
Gözlerin gayet güzel ciddiyim ilk soruna baktığımda fotoğrafını ve gözlerini gördüm güzel kızmış dedim içimden ^^ Mutlu ömürler dileyip kaçıyorum bayan :D
Sen niye Boyka oluyon bacım git dershanede elinde defterle mat hocası kovala, okulda arkadaşlarınla yarınki ödevi planla, annene mantı açarken yardım et... Neden dööşüyorsun yahu :D
19 Yorumla- +1 yıl
ben dövüşüyorum çiziyorum okuyorum ingilizce ders veriyorum.. :) bunlar yeter bana hanım evladı deyilik :D
- +1 yıl
onları antremanda yapıyoruz zaten dısarda kullandım bir kere mahkemelik oluyodum daha da kavga etmem.
- +1 yıl
biliyorum ki yaparım hem de kalem gibi incicik 8)
- +1 yıl
hayaller tek taş hayatlar tek kaş diyosun :(
- +1 yıl
eyvallah sağol
+1 yılVur vur :)
1 tane de benim için vur :)
at tekmeleri :)26 Yorumla- +1 yıl
senin içinde vurayım bir tolyochagi :)
- +1 yıl
o kadar bilemem :)
ben sarı-yeşil de bıraktım bea :) - +1 yıl
8. ayda bırakmışsın demek teknikleri biliyorsundur da unutmuşsun anlaşılan :)
- +1 yıl
Pumse miydi neydi bir onu çiziyordum işte :)
ey gidi günler ey :)
o zaman ilk okul 4'deydim :)
5'de olabilir :) - +1 yıl
poomse :) evet bende şimdi esnekliğimden ötürü poomse yapıcam hem musabık hem poomse. askinin hocası cagırdı bakalım :)
- +1 yıl
hmm sevindim :)
Ankarada 13 yaşadım :) bileydim gelirdim :P :)
o zamanlar... bir show yapardım size :P :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Siyah kuşak 2. dan 'dan selamlar :) Taekwondo candır.
24 Yorumla- +1 yıl
ooo hangi kulüp abim :)
- +1 yıl
şu an dövüşmüyosun yani. olsun yapmışsın ama devam ettirememek canını sıkmıştır :/ tkd candır tabiki yapan seven emek eden iyi bilir :)
- Spor konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılAlttaki hareketi denedim sanırım sağ bacak arka kaslarda 2. Derece yırtık var (Besiktaslilik belirtisi )
36 Yorumla- +1 yıl
ahahaha deli ya nerdesin sen sana atcaktım yoktun haşadoya attım bende o tekmeyi :D
- +1 yıl
Hsjsj hain jsjs şaka bir yana az önce cidden arka adale mi oluyor orası gitti 😕😤😟😒
- +1 yıl
evet :D geçmiş olsun :(
- +1 yıl
Teşekkür 😒 bacagimi açamıyorum sende ciddi bir şey var mıdır
- +1 yıl
lif zedelenmiş olabilir masaj yap yumuşat yürürken falan da hisedersin o acıyı çekiyomuş gibi olur bacağın
- +1 yıl
Sabaha düzelir umarım ya bayadir ant yapmamanin cezası ://
+1 yılO değilde dışarda seni görüp şist pakize desek ayvayı yedik : /
Direk acile yollarsin.13 Yorumla- +1 yıl
paynır de :D pınar ismim ama paynır der bizim kuluptekiler :D o zıman dovmem. şaka ya pakize de desen dövmem niye dövüm :(
- +1 yıl
Ama öyle değil laf aticaz siiist piiinarrr: /
- +1 yıl
eeh :D atma
+1 yılSeni yargilamak istemiyorum ama kapalibir bayanin hatlarini belli eden dar pantolonla herkese gorunmesi abest ve yanlis biliyor musun bunu?
328 Yorumla- +1 yıl
yok yok normalde bosbol taekwondo kıyafeti giyiyoruz antremanda. bununla ve busekilde yapmıyorum antremanı esofman da bol ama atınca oyle olmus :/
- +1 yıl
Kaldir canim daha fazla kimse gormeden gunah kapaliligin hakkini ver cok da guzelsin ayrica masallah
- +1 yıl
sağolasın valla kaldırılmıyo ki arkadasım cekip atmıstı direk incelemeden attım bende teknik attığım için :/
- +1 yıl
hatlarını belli etmemiş ki dediği gibi tekmeden öyle görünmüş
- +1 yıl
Sonucta pantolon ve dar iste yani benden soylemesi iyiligi icin dedim beni sonrasi ilgilendirmez herkes hata yapabilir ve farkinda olmayabilir
- +1 yıl
pantolon değil o eşofman :/ atarken öyle oldu
- +1 yıl
Esofmanin karsiligi cinsi pantln sonucta etek degil bu manada yazdim. 😌☺Neyse diyeceklerim okadardi iyi geceler
- +1 yıl
olsun haklısın. sağol gayet de gercekcisin yadırgamıyorum iyiki dedin
- +1 yıl
zihiyete bak ya örümcek beyinliler sizi azıcık medeni çağdaş olun * yok vücut hatların belli olmuş yok orası belli olmuş ulan yapmayın böyle şeyler ülkeyi geriye götürüyorsunuz
- +1 yıl
Senin gibiler cok ileri goturdu gorduk😉tesetturlu bir bayanin nasil giyinmesi gerektigini ogren sonra konus cahil
- +1 yıl
buradan polamiğe girmiyecegım ozele gel ıstersen... ben çok kapalı gordum namazını orucunu tutupta motor kızlar bızzat kendımde yasadım
- +1 yıl
Iyi olabilir seytan kapali kizlara yanasmiyor diye birsey yok ya da neden kapandigini bilemezsin sen insanlari ogrenmelisin ilk once ve dinini
- +1 yıl
@YalnızCan93 lüzumsuz oluyor kırmayın birbirinizi başımı örtüyorum yeni sayılır hakkıyla örtünmüyorum pekala inşallah tam anlamıyla da örtünürüm ama kimse mükemmel olmak zorunda değil beni yargılayan kendi çapında yargılar. sen de gerçekleri görmüş birisin anlaşılan demek ki herşey örtüyle olmuyomuş
- +1 yıl
Sana ne oluyor ki yalnizcan? biz konustuk anlastik sus artik gereksiz cumleler yazma
- +1 yıl
kesinlikle kimseyi kırmıyorum kırmakta istemiyorum ama şu dünyada biraz gerçekçi gözle bakalım ÇAĞDAŞ VE MEDENİ OLALIM ibadetimizide inancımızıda yapalım namazımı kılalım zekatımızı verelım kapananda bır sey demıyorum ama kapanınca yok o gunay yok bu gunay cok saçma hele kara çarşaflılar benı bıtırıyor gzolerın onu bıle gozukmuyor yazık ınsan kadınılıgını yasayamıyor
- +1 yıl
@YalnızCan93 onlar zaten hırsızlığa fırsat veriyor giyindikleri zaman erkek mi kadın mı belli değil. kim olduğun belli olacak şekilde örtün demiş. Allah. tabiki kırıcı sözler sarfetmiyosun sadece o bunu tartışmabiciminde sürükledikce sende sinirlenceksin yazık olucak. gercekciliğin realistliğin farkındalığın çok güzel
- +1 yıl
Sunnilerde yuz ve eller gorulebilir sorun yok bizde sunniyiz ama carsaf da giyinenler farzi yerine getirir yani yanlis degil nefsimiz buna izin vermez ama keske yapabilsek yapanada saygi duyun ve takdir edin ne mutlu onlara. ben senelerdir arastirma icersindeyim tam olmasada zaten sosyologum dini arastirmalr icerisinde cok bulundum. sert bir dil hicbirseyi cozmez ilk once bilgi ve sundugun bilginin kaynagini ortaya koycaksin. benim size ayiracagim vakit bukadar iyi geceler
- +1 yıl
dini kullanarak iş yapıyorlar ben buna uyuz oluyorum mesela senin kıyafetine yorum yapmışlar günah diye ulan neresi günah ha neresi kız normal giyinmiş bu kız kara çarşaf mı kapatsın!! bu kız namussuzluk mu yapmış orasını burasını mı açmış mahrem yerleri gözükmüyor neresi günah!! işte bu ve bunu gibiler güzel Türkiye'mi batırıyorlar ÇAĞDAŞLAŞMIYOR MEDENİYETLEŞMİYORUZ elin avrupalısı 100 yıl ileriden gidiyor biz ise 100 yıl geriden geliyoruz... bunun sebebide geri düşünmekten kaynaklanıyor laiklik ilkesini uygulamıyorlar bilime ilime siyaste dini karıştırmamalı sen o kızın suç işledğiğini günah bir harakette bulundugunu bılmezsın onu sadece ALLAH bilir!!
- +1 yıl
ALLAH aşkına uyanın uyanın!!! sünni-alevi; nurcu sülaymancı fetocu diye bir şey yoktur!! tek gerçek ALLAH vardır dinimiz islam bundan başkası kabul görülmez sen ALLAH'ın görevlerini yerine getir zekatını sevabını gunahını bıl yeter ama sunnı alevıde nedır ya eskiden yaşanmış gruplaşmanın yuzundn bugun bu ayrım yapılıyor bu gruplasma bu ayrım Kuran'da yazıyor mu ha yapmayın gozunuzu seveyım adamlar zamanında tartısmız yok o benım kellemı namaz kılarken kestı ben namaz kılmayacagım ben alevı tarftarı olacagım ıyı bende sunnı olacagım namaz kılacagım boyle kurgulanmıs bır durum farkında degılsınz... mıllet tartısmıs kendı kaflarına gore mezhep denılen gurubu kurmuslar ahhh ahh çok konusluacak konu varda burdan olmuyor ıste bılgısızlık ve cahıllık ne kadar kotu bır sey
- +1 yıl
@YalnızCan93 haklısın ya dediklerin fazlasıyla kafa yoran düsündürücü gercekler. bizim milletimiz gerceklerden korkup kendini zevkleriyle bilinenlerle avutmakta :/ güzel ve doğru düsüncelerin icin tesekkurler. ayriyeten inşallah senin gibi düşünenler artar ama sanmıyorum iyice geriye gidiyoruz
- +1 yıl
Cahil diyor kendi cahil☺
- +1 yıl
istersen özelden yaz diyeceğim yanlış anlayacaksın buradan rahat olamıyorum herkesın ıcınde... ben Kuranı okumadım okumayı da çok istiyorum... senin inancın ne dersen benim çevrem alevi ailem alevi ama bana soranlara inancın mezhebin ne diyenlere benim tek mezhebim var oda islam başka mezhep görüş tanımam ben... farklı mezheplere sahıp olanlar adem ve havvadan doğanların uydurdgu ve o zamandan bugune devşirerek değişerek kişilerin zihniyetinde yer almıs ama hiç sorgulamıyorlar neden alevi neden sunnı neden fetocu neden sulaymanncı.. çünkü bunlar bır gurup orgut olmaya calısıyoralr tıpkıı bugun pkk gurubunun oldugu gıbı akp chp mhp gurubunun oldugu gıbı baslarında bır lıder var ALLAH gunah yazmasın sankı ALLAH'mıs gıbı bu lıderlerın dedıklerını yapıyorlar ıste sunnılık alevılıkte tamamen boyle baskalarının yuzunden bızler cekıyorzu
- +1 yıl
demi cahilim ben. ben cahilsem cahilliğimden gurur duyuyoryum
- +1 yıl
Himmm bastan soyleseydin keske alevi oldugunu😉boyle yazman normal anladim.
- +1 yıl
sünnilerin şu görüşü vardır aleviler oruc tutmaz namaz kılmaz peki düşündünüz mü araştırıdınız mı aleviler neden namaz kılmaz oruç tutmaz
- +1 yıl
işte senin gibi ayrım yapanlar yüzünden ülke ikiye bölünüyor... alevi oldugumdan mı
Allahın varlığına birliğine inanıyorum, Meleklere inanıyorum Kitaplara inanıyorum, Peygamberlerimee inanıyorum, Öldükten Sonra dirileceğime inanıyorum, Hayır ve şerri Allahü Tealanın yarattığına inanıyorum, Namaz kılmaya, Oruç tutmaya, Zekat vermeye, Hacca gitmeye ınanıyorum bunların farz olduguna ınanıyorum!!! sizler kendınızı kandırıyorsunuz!!! - +1 yıl
ben alevi olana da saygı duyarım sünni olanada ama hepsı yanlıs yolda ! tek ınanacakları tapacakları konu ALLAH olmalı ve ALLAH'ın şartlarını yerine götürmeli size daha bir şey demiyorum ben de ALLAH'ın şartlarını yerine getirmek için uğraşıyorum hadi iyi geceler kendinizi alevi sünni diye kıyaslamayın ülke bu yüzden bölünüyor bu yüzden!!!
- +1 yıl
Inanmakla bitmiyor uygulayacaksin namaz kilcaksin oruc tutcaksin cok cenesi dusuk birisin bence artik sus lutfen bildiklerini kendine sakla herkesin inanci kendine
+1 yılspor yapan genç hanımlar
saglam beden saglam vucutta bulunur
devam edin20 Yorumla
+1 yılnabıon la sen :D korktum valla sorularına bndan sonra gerekn özenı gösterecegım cevap verrken dayak yerız mazallah :P
10 Yorumla- Spor konusunda 628 cevap paylaştı.
+1 yılDöversin falan. Korkarım.
11 Yorumla- +1 yıl
siz döversiniz
Fazla ego kasma, çok yumuşak bir spor taekwondo abartacak bir durum yok. ama spor iyidir azmini takdir ettim
03 Yorumla- +1 yıl
abartcak bişey yok. ego kastığım da yok. paylaşmak ego tatmini olarak mı algılanıyor
- +1 yıl
sen öyle anlamışsın eyvallah.
kızım günah böyle şeyler, kızlı erkekli falan. tövbe estagfirullah
00 Yorumlaspor yapman ne güzel başarılar
11 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler
maşallah ayaklar palet gibi
14 Yorumla- +1 yıl
hoca da don lastiği gibisin diyo :D :D esnemeden de acıyorum palet gibi mi lastik gibimi bilemedim:D ankaralı o profili gimsanın oyuncak sepetinde mi cekildin
- +1 yıl
dövmem ya batıkentte falan değilim :D üşenirim
+1 yılSana bir vurrursam :D :D ne diyon la sen :D:D :D
15 Yorumla- +1 yıl
nickinde de pakize varr :D nasıl bir denklik bu :D
- +1 yıl
Tipe bakkk :D :D
- +1 yıl
sena üpecceğim :D kız ben vurmam sana sen vur ama :D
- +1 yıl
Cnmbnm bol eglenceler olsun sana
- +1 yıl
sağol şeker :)
vallaha kızlara yakışmıyor bu sporlar ne derseniz deyin
00 Yorumlaeşşek kadar göz var kızda. maşallah
20 Yorumla
+1 yılSelin Şekerci,? 👀
11 Yorumla- +1 yıl
gözler :D
way babo uçan karateci gelmiş kaçın
20 Yorumla
+1 yılhayırlısı be gülüm diye geçirdim içimden şu an :/
00 Yorumla
+1 yılBöyle bir eşim olsa hergün beni dövse keşke :D
10 Yorumla
+1 yılbenı dövebilir misin :)
00 Yorumlapakizen oluyim parçala beni...:)
10 Yorumla
+1 yılHayran kaldım doğrusu.
00 YorumlaEnteresan gorunuyorsun.
02 Yorumla- +1 yıl
kötü mü. antremanı bu şekilde yapmıyorum bitince cekmstim kıyafetle garip duruyor olabilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılseni bir tokatla yıkarım :D :D
010 Yorumla- +1 yıl
hıhı :)
Cevap sahibi+1 yılya geçeçen bunlar senin gibi bir kız iddalaştı seni yere yıkarım yok şöyle yaparım böyle yaparım kızım git başımdan diyorum hala inatlaşıyor çetinde bir kız bu bana haraket yapmadan kendını yerde buldu :) yanı uzun lafın kısası bu haraketler bos :D
- +1 yıl
yılların köklü sporuna kök mü söktürceksin. hadi ya tamam eyvallah.
Cevap sahibi+1 yılsporuna saygı duyarım ama bu gibi spor dallarıyla kendini savunamazsın yani ben spora gidiyorum bana kimse el kaldıramaz düşüncesiyle sokağa çıkıp ahkam kesersen kendini sokak dövüşünün arasında görürsün sana yaşanmışı anlatıyorum... sokak dövüşünün ne olduğunu biliyormusun sen ha :D
- +1 yıl
senin bu görüşün sana ait bile değil bence klişe cünkü ben bu sporu ahkam kesiyim diye gösteriş olsun diye yapmıyorum. erkekle kız bir olmaz döversin beni ama refleksive ve güce dayalı seri bir spor bilmiyosun bir tek dövüş sporu olduğunu biliyosun. hasar veririm hepsi bu. döverim ederim demiyorum senin gibi sana farkındaysan
Cevap sahibi+1 yılben bayana el kaldırmam... ben genelleme yaptım yani ben spora gidiyorum kit box karete yapıyorum seni döverim diye karşıma çıkarsa hadi göster kendini derim bende sokak döğüsü biliyorum diyip direk dalarım... genelde spora gidenler egolarına fazla guvenerek sokaga cıkıyor ondan konu dovmeye geldı
- +1 yıl
asla sokakta egom tavanlarda gezmem sporcuyum o ayrıdır ama herkesi döverim diye düsünen biri yok dövüs sporu yapan sporcuların hicbiri böyle düsünmez siz ön yargılısınız sadece neyse
Cevap sahibi+1 yılbenim çevremde spora gıden arkadaslarım var şahsen bir görsen egolar tavan neyse ben yanlıs anlasılıyorum herhlade
- +1 yıl
evet üstüme geldin ama ben öyle bir fikri asla benimsemiyorum sende beni yanlıs anlama :(
Cevap sahibi+1 yılben sana yüklenmedim ilk girişim esğiriydı sonra gercek olanları soyledım bızzat egosu tavan yaparak karsıma cıkanları gordum o yuzden sende oyleysen sakın guvenme dıye uyarmak ıstedım kırdıysam ozur dılerım
İlerde eşin olacak adam yandı :D
04 Yorumla- +1 yıl
hayıır :(
- +1 yıl
öyle bişeyi gerektircek adam secmem ben
o ayak nasıl kalkıyo oraya :P
00 Yorumla
+1 yılaferin
10 Yorumla
+1 yılOlur at tabi
10 YorumlaSpor konusunda 1,6b cevap paylaştı. Güzel
10 Yorumla
+1 yıliyisin iyi
20 Yorumla- Spor konusunda 753 cevap paylaştı.
+1 yılat gitsin
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKesin kürt aw
00 Yorumla
+1 yılgel dövüşek
10 Yorumla
+1 yılBeni döv
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri