Beyler bir dakıka bakarmısınız :)
Kız arkadaşınızın neden alnından öpersınız. (Öpenlere sorum)
Kız arkadaşınızın neden alnından öpersınız. (Öpenlere sorum)
Ben anlamını bilmeden öpüyordum sonradan öğrendim ama sahiplendiğini gösteriyormuş ki o zamanlarda gayet sahipleniyordum şimdi de:) anlamını bilmediği halde içinden gelerek öpüyorsa bile sahipleniyor diyebilirim bu yüzden:) şanslısın oldukça;)
Alından öpmek, Anadolu kültüründe, tebrik etmek, teşekkür etmek içindir... Sevgili veya eşinin alnından öpmeyi "namusum" demek olduğunu biliyorum, yanlış hatırlamıyorsam...
Teşekkürler...
Ben teşekkür ederim..
sen susayan bırısıne neden su ıcıyorsun demeye benzedı.canı cekmıstır oper.sorumu sence bu?fanzatık gelmıstır duygusal gelmıstır canı cekmıstır vb...
Bence güzel bir soru anlayana
Cevap
26Cevap
Eşin olacak kişinin alnından öpmek sen benim helalimsin namusumsun demektir. Yani bir nevi alnı açık temiz olan kişiyi tebrik etmektir.
erkeğin, bir kadını alnından öpmesi, ona olan güveni ve kadından duyduğu gurur nedeniyledir. bir kadının öpülecek en güzel noktasıdır bence.
Kesin evlilik düşünüyor, çok değerlisin O'nun için.
Çok sevmişsem masum bir öpücük kondururum alnına..Ciddiyetimi ve sevgimi göstermek adına.
En iyi cevap veren arkadaş güzel açıklamış ama birde şöyle birşey var genelde boyları kısa olduğun için eğilmeye üşeniyoruz :)
helal sana manasına gelir sevgili öpülüyorsa helalimsin manasını tasır
kadınım gozuyle baktgımı gelcek palanları yaptıgım kisiyi alnından operim kaderimsin demektr yani anlamı benim icin
Bir şeyini takdir ettiğimde, kısa bir süre ayrı kalacağımızda vedalaşırken..
yaa anasını awradını alnında öpme diyince eski kız arkadaşıı gene getirdin aklıma yaaa :-(((((
=)
benim çok hoşuma gider o anda gözlerini yukarıya dike ve bize bakar ve biraz utanınca kızararır yani anlıyacan çok tatlı oluyouz
belki ortam müsait değil alnından öptüm
musait olunca artık isteyen istediği yerden öpsün :))
alından opmek namusumsun demektır daha onurlu ve asıl br davranıs
dudaktan öpmedürtüsünün efndi halidir bu ama alnından öpülen kız sevilen kızdır bunu bilin kızlarrr
Bugüne kadar hiç bi kızın alnından öpmediğime göre kimse hak etmemiş..
Yani hak edene verilen bir öpücüktür. Helalim olan kadına...
pek sık verilmez bu öpücük; alınır! sanırsam, galiba.. hak etmek mi lazım ne..
diğer bölgelerden sıkılmışızdır, değişiklik olsun diye
hiç öpmedim bilmiyorum ama , takdir için öpernler varmış :)
"Koçum benim, afferin sana!" der öperim alından. :D Güldürdüm kendimi yine
Boyu benden 20 cm kısaysa dudağım alın hizasına geliyordur. En yakın öpülecek yer orasıdır.
helalim deyip öperiz sonra 3-4 kişiyle aldatılırız..kadınların doyumsuzluğunu durdurmak çok zor
sen benim alın yazımsın sevdiceğim helalimsin benim derim
e bi yerden başlamak lazım :P
ağzı kokuyodur falan..
Öpmeye bir yerden başlamak lazım
Sen benim namusumsun demektir.
o gelenek gibi bi şey sorgulama yaşa gitsin
Çok tatlıdır :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?