Göğüslerim baya şişti 2 haftada nasıl oluyo dersiniz cidden bende anlamadım protein tozu da kullanmıyorum göğüslerim kaslı gözüküyor dokununca kas falan yok neden böyle?
NOT: PROTEİN TOZU KULLANMIYORUM.
NOT: PROTEİN TOZU KULLANMIYORUM.
yağ falan filan diyen arkadaşları takma şu an ilk defa spor yapmaya başladığın için vücudun hızlı tepki veriyor ve kan maximum düzeyde kaslarda toplanıyor aynı zamanda su tutulumuda artıyor vücudunda dolayısıyla kasların şişiyor ;) asıl kas kütlesi kazanmak zor ve meziyetli bir iştir beslenmene dikkat etmeli düzenli uyumalı ve düzenli dinlenmelisin bu işin yüzde 10-20 gibi bir oranı spordur beslenme ve uyku geri kalanıdır :) bol proteinli günler seni beklesin yağ tuz şeker minumum oranda olsun bundan sonra hayatında ;) sağlıklı mutlu bol kaslı günler dilerim kolay gelsin
Eig'in dibini hakkettin dicem de gizli kullanıcıdan sordum ya.. :D
İlk iki hafta zaten heryerin bianda şişer ama hep böyle bir artış bekleme. Özellikle bacak çok hızlı gelişir
Yağ oranın düşmüş ne güzel
Nasıl yani? iyi mi kötü mü
İyi tabii ki :D yağ oranın düştükçe kasların belirginleşir. %12 nin altına inmeye çalış yağ oranında. Sonrasında sadece kas yapmaya büyümeye odaklanırsın.
Odaklanırım da fakat ben şimdi sporu bıraktım farz edin sonrası nolcak bunun :D
Biraz yağlanma gerçekleşir belki biraz da kasların gidebilir bırakırsan :D ama spor devamlı yapılmalı hem hobi olarak hem sağlık olarak
bodyi bırakırsam evde gelip şınav çekerek yapsam uyar mı
Fit kalmak içinse evet iyi olur
Cevap
6Cevap
biraz büyümekten birazda vucudun su tutmasından
olur kardeşim sıkı çalışmayla 2 haftada olur
Ama kas yok?
pumptan dolayi kardeşim
göğüslerinde yağ birikmesi olmuş muhtemelen
yağlanma vardır
Nasıl yağlanma?
Yağı nasıl eritebilcez?
Yani güzel bişi oluyor teşekkürler ^^
Fakat bunun yağlanmasını geçmesi için ne yapmalıyım?
Haraket olarak?
3x10 mu yapayım?
Yag dan dolayi
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar