Ne yaparak özür diletebilirim? Önyargılarınızı atın bir kenara öyle buyurun okumaya...

Arkadaşlar birini sevdim, biz olmak için uğraştım. Sevdiğimi söyledikten sonra bildiğiniz kaçtı kovalayan oldum ben.. Hoşuna gitse de kaçıyor. Ben hem karakter olarak hemde tıp olarak parmakla gösterilcek bir insanım onun dışında bir çok talibim var bi o... Bana yapmadığı hakaret kalmadı, beynine sokuyum gibi bir kelime kullanmsti ne beyin koydu be kalp. Öyle kişiliksiz bir kişiye aşık olamam olsa olsa takıntıdır bu..

Gel gelelim asıl meseleye. Onu pişman etmek istiyorum. Çevresinde zaten pek seveni yok artıst ukala biri. Bir gün pişman olsun gelsin bana pişmanım affet beni diye yalvarsın istiyorum tek temennim bu benim ağladığım kadar gözünden yaş gelsin.

İş işten geçmiş boşver.. Sorunlusun.. Bu hala unutmadığı gösterir gibi yorumlarınızı kendinize saklayın adam gibi yardım edin çok ihtiyacım var. Onu ne yaparak özür diletebilirim ?
Ne yaparak özür diletebilirim? Önyargılarınızı atın bir kenara öyle buyurun okumaya...