Arkadaşlar Rihannanın vücudu çok güzel ve ben çok beğeniyorum ( çoğu kişi böyle düşünüyordur zaten :) )
Rihanna böyle bir vücut için hangi sporları yapıyor? Lütfen tek tek anlatır mısınız? En güzel cevaba Eig ve herkese +1 :)

Canim siyahilerin kas sistemi bizden daha farkli. cift bagli oluyo onlarinki galiba. yani bu kadin squat yapip bu hale geliyosa sen squat yaptiginda bu olamazsin
Kalçalarının ve bacak kasları squat'dan dolayı.. Bu her halden belli.
Evet biliyorum ama int. ten bakıyorum squat yapanların bacakları kaslı ve Rihanna nın ki gibi durmuyor Rihannada farklı onu merak ediyorum sadece
Sıkılaşmış bacaktan başka bir şey değil bir de boy olunca güzel duruyor. Kasa dönüştürmüyor demek ki yaptığı spor. Benimki de dönüşmüyor. Bu spor düzeniyle alakalı sanırım.
Hangi spor ama? :)))
Dediğim gibi squat. Squat'ın bir ton şekli var. Araştır.
Rihanna ile konuştum, yarın müsaitsen seni arayıp yaptığı sporlar hakkında bilgi verecek.
İnşallah canım ya :))))
Merhaba ben sevgilimle konuşurken beğenmediğini söylüyor ben de aynı şekilde.
Bunu mu sordum ben? xper için gelmeyin bana ya
Cevap
9Cevap
öncelikle boya sahip olman lazım , onun dışında fitness la aranın çok iyi olması lazım. erkek farklı ama step falan yapman lazım :) 1 yılını almaz veya alır
ölüp gelecek hayatında rihanna olarak reankarne olmak için dua et
Bu genetiğe bağlı bir şey zorlayarak olamazsın. Artı riri orantısız bence. Evet kalçaları çok güzel ama göğsü yok armut tipi.
Rihanna hiç spor yapmadan böyle olduğunu düşünmüyorum
Çok paran olursa mümkün olabilir..
Ameliyat ile böyle yapıyorlar mı?
ne kadar aptalsınız rihannada fizikmi var sadece zayif bir karı *
Ben begenmiyorum, herkese yakışan başkadır
yapi meselesi bir de bu ya
Evet ama hangi sporları yaptığını merak ediyrum ben
Biliyorsan bana da soyle
Çikolata yee...
Rihanna her sabah boks yapıyor
Tuvalette ekmek ye
Buna bakıp...