yaşım 27 .şimdiye kadar kısmetlerim çıktı ama kafama yatan biri olmadı .bu ara çevreden herkes özellikle evliler evlen artık vs deyip duruyor .evde kaldın kızım diyenlerde var .bide herkes 30 larında erkekler 20 lik kızlar varken sana neden baksın vs diyolar tamam haklı olabilirler de sonuçta bakımlı fit biriyim yani .bide kısmet olmuyorsa olmuyor bıktım ya saçını başını yolasım geliyor artık böyle konuşan insanların .
Cevabın nedir?
+1 yıloff ne yapdin yaa sen cok olmusun 27
ben 24 e kadar beklerim en gec erken giderimde ama iste okuyorum 22 de anca okul bitecek ve kizida ben anne baba evinde tutmam utanirim be essek kadar adam oluyom daha annem gilin emrindeyim ahaha kendim ev araba aliyimda ögle kiza diyim benimle evlenirmisin diye07 Yorumla
Soran+1 yılüff sen köylüsündür kesin
- +1 yıl
yok degil nedenki ? avusturyada yasiyorum !
Soran+1 yılköylüsün dedim nerde yaşıyorsun demedim .yazış tarzından belli .kariyerli sağlam tipler 35 sen sonra evleniyor hayatı yaşadıkatan sonra
- +1 yıl
yok babam aydinli annemde afyon/dinar
bende burda dogma büyümeyim
Soran+1 yılhehe hadi fikrini al git uza
- +1 yıl
inanmiyorsan passaportu scannen yapiyimmi ? evde kalmis cocuk
Soran+1 yılsus lan sen uzaydada yaşasan salaksın kabul et .22 inde git evlen banane .
En İyi Cevaplar
fotonu link at bakalım giderin varmı diye...
04 Yorumla
Soran+1 yıloldu sen ne boksun ki karar vericen bana
Soran+1 yıladamına göre muamele
Gizli Üye(36-45)+1 yılben de 26 yaşındayım. aynı muameleyi bana da yapıyolar. ne kadar takmayım desem de bi süre sonra ben gerçekten evde mi kaldım demekten kandimi alamıyorum. adam gibi adam çıktı da ben mi evlenmedim diyorum cevaben. ama çok zor bi süreç bu evlilik çağı Allah yardımcımız olsun...
23 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle haklısın .yani bende takmayayım diyorum ama insanın zoruna gidiyor .
Cevap sahibi+1 yılgeçenler de bi söz duydum çok hoş, kısmet ya uzaktadır geliyordur ya küçüktür büyüyordur...
Soran+1 yılaa güzelmiş
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende 25 yaşındayım canm kimin karşısına ne zaman evlenilecek bir adamı cıkacağı belli olmuyor ki kader nasip kısmet bu işler bende bekarım bakalım hayırlısı olsun ya
07 Yorumla
Soran+1 yılüff artık sinir oluyorum en safinaz tipler bile evlenip bana hava atıyor aklınca
Cevap sahibi+1 yılsalla gülüm banada diyorlar ya sen evde kaldın sanırım diye bende diyom ki sizin gibi işe yaramaz bişeyden bi haber insanlar evlenebildiyse korkma bende evlenirim diyorum kalıyorlar öyle :D
Soran+1 yılya gerizkalılar buldular ibişleri .sanki evlenip adam gibi bir hayat yaşıyolar .tövbe yaa .insan demek istemiyor ama zorla söyletiyorlar
Cevap sahibi+1 yıltakma kafana ya sende adam akıllı birini bulursun inş atarsın havanı :)
Soran+1 yılay hava mava atmam banane .kapıcam kapımı valla kimseylede görüşmicem .benim çok üzdüler o yüzden çıkarıp atıcam hayatımdan bu tür insanları
Cevap sahibi+1 yılen iyisini yaparsın. bence şimdiden seni kızdıranlarla arana bi seviye koy
Soran+1 yılöle yaptım zaten .görüşmüorum bile .ama buluyolar yine beni
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
21Cevap
+1 yılEvde kalma denilen birşey yoktur. Kişinin kendi kendini sürüklese ettiği bir uçurum vardır. Evlilik çağında 20'lik kızı kim ne yapsın. 20 yaşındaki bir kız evin hangi gereksinimini yerine getirebilir. Mahalle karılarının kafalarında uydurmuş olduğu senaryolar bunlar...
211 Yorumla
Soran+1 yılya ben zaten erkeğin büyük olmasına karşı değilim ama şu var benden 10 yaş büyük adamların nerdeyse hepsi evli .ee ben ne yapıcam tabiki gençlere bakıcam .insanın sinirini bozuyolar ya .20 yaşındaki kız ne yapabilir tabi hangi olgunlukla evlenir .sonra boşanıyolar işte iki üç sene sonra
- +1 yıl
Sevmem bu aforizmaları. Erkeğin olgunu ile evleneceksin. Eminim karşına gelen taliplilerin sorumsuz insanlara benzediği için kabul etmemişsindir. Sen böyle laflara inanma. Orta yaşlarda yaşanılan flört daha tatlıdır. Gençlikteki sadece heves ve duygulardan ibarettir... Açıp bir sayfa bile kitap okumamış insanların uydurmuş olduğu söz öbeklerine inanmamalısın...
Soran+1 yılhaklısın bencede .onların tek derdi koca bulmak .birşey anlatıyorsun ağzını açıp bakıyolar .basit tipler
- +1 yıl
Tek dertleri saçmalıklardan doğan bir hayatı sana empoze etmeye çalışıyorlar. Herşeyi eski çağdaki gibi zannediyorlar. Modern zaman öylesine hızlı ilerliyor ki, insanın beyin hızı gelişmeye ayak uyduramıyor...
Soran+1 yılaynen .ya okudum ettim yüksek yaptım .eğitimim tam olsun istedim .kendileri liseden kocaya gidiyolar cahil kalıyolar sonra herkesin cahil kalmasını istiyorlar
- +1 yıl
Utanmasalar birde görücü getirecekler sana.
Soran+1 yılgetiriceklerdide bağırdım geri adım attılar .
- +1 yıl
Ben biliyorum o Şaziyeleri. Ne çakaldır onlar. Kafalarında öyle senaryolar kuruyorlar ki, Osman Sınav öyle senaryo yazamaz, Sinan Çetin onlar gibi yönetemez...
Soran+1 yılvalla ya herkes uç kağıtçı olmuş harbi bak
- +1 yıl
Annen bu duruma karşı çıkmıyor mu?
Soran+1 yılçıkıyor ama ne yapsın .
+1 yılön yargıyı yok etmek,atomu paralamaktan bile daha zordur.benim düşünceme gelirsek,yanlış kişiyle evlenmektense, hayatım boyunca yalnız kalırım daha iyi.gereksiz acı çekmemiş olurum hiç değilse..
26 Yorumla
Soran+1 yılayy gerizkalı lar yaa
- +1 yıl
sen dğru kişiyi bulmaya bak.varsın 35 inde bul.sonuçta kızsın.fitsin vs.vs. .eninde sonunda ayrılacağın kişilerle birlikte olma.
Soran+1 yılöle haklısında işte gerizkalıların yorumlarından bıktım
- +1 yıl
hem bak annem de diyor,bu devirde bu yaşta evde kalınmaz diye.önce kariyer,iş vs. filan diyor.iş güç yoksa eğer evde kalmışlardanmış gibi gözükebilirsin ama takılma.sen istedikten sonra her türlü bulursun :D
Soran+1 yılbulamam kardeşim bende şans yok
- +1 yıl
kendi şansını yaratmaya bak o zaman :D
+1 yılHic yolma ne yolacan? Banada oyle diyorlar bende diyorum af edersin seyim kalkmiuyor veya gayim veya ben evluiligi sevmiyorum yada size ulan sizin keyfinizin kahyasi olamam diyorum cikiyorum. Benimde yasim 31
02 Yorumla
Soran+1 yılaptallar ya insanı sinir ediyolar .millet ne meraklı başkasının işine burnunu sokmaya
- +1 yıl
Bazi seyler anlatmak istiyorum sana ama aciktan yazmak istemiyorum. Beni eklersen ordan yani ozelden yazayim sana
+1 yılverilen cevaplara bakılırsa moral bozmana gerek yok
talibin çok işte :)03 Yorumla
Soran+1 yılhadi lan
- +1 yıl
sana asılanlar oluyo
bana lanlı konusuyon
allah akıl fikir versin daha ne diyim
Soran+1 yılsanada
Spor konusunda 312 cevap paylaştı. yok be kalmamışsın daha .. üniv. falan okuduysan çok normal..
16 Yorumla
Soran+1 yılokuduk güya işte o yüzden böle oldu zaten .
Soran+1 yılya beğeniyolar dışardan ama ya ben beğenmiyorum ya eğitimi falan uygun olmuyor ya kısmet olmuyor hep sıkıntı
Soran+1 yılöle yaptık ama kaldık evde baksana .maskara olduk gerizkalılara
30 yas cok degıl bence evde kaldın dıyenlerı takma kafana şahsen bende 30 yaşındayım ama 20 lık kızlarla ılgılenmıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yıl30 değilim zaten 27 yim
+1 yılbenimde 27 bana da evlen baskısı var hahaha :)) evde ne kalcan ya evlilik zorunlu bir durum değil bir kere bunu benimse.
010 Yorumla
Soran+1 yıldeğil ama sağlıklı bir insanım .bebek istiyorum yani
- +1 yıl
ee istiyorsan evlen tabi yaş ne kadar geçerse bebeğin sağlığı o eksende değişir. o yüzden eskiden 14 15 yaşlarında evlenirlermiş. şimdi okul oku askerlik yap falan derken yaş işte 27 oluyor zaten lise de 4 yıla çıktı :) bence mantık evlililği yap. yani böyle çok parası modunda değil de eli ayağı düzgün anlaşabiliriz tadında.
Soran+1 yılmantık evliliği yapamam
- +1 yıl
sevdiğin var mı peki
Soran+1 yılvardı ama şu an yok
- +1 yıl
elbet vardır canım da :) bazen sevdiğinle evlenmek fikri ne bileyim ya hayat çok berbat..
Soran+1 yılöle öyle .insan sevdiğinle evlenemiyor genelde .ya genelde şöle oluyor birini seviyorsun seviyorsun o olmuyor sonra başkası oluyor
- +1 yıl
ee işte gerek yok bence :) birbirini tanımayan iki iyi insan evlenebilir bence. herşeyi o an yaşarlar birlikte. aşk nameleri peşinde koşanların aptal durumlarını görüyoruz yok trip attı yok ağlattı saçma sapan şeyler :)
Soran+1 yılaynen aynen aşk yalan birşey
- +1 yıl
:) insnlar aşka inandığı kadar Allah a inansaydı cennetlik olmuştu hepsi. gerçekliği unutup inanmak istedikleri şeyin peşinden gidiyorlar. gördüklerine inansalar halbuki
Benle yaşıtsın. Benim yaşıtım hatunlar hepsi evlendi, sanırım kaldın evde :((( neyse keyfini cıkart bari <3
012 Yorumla
Soran+1 yılne yapıyım keyfini çıkartıp
Soran+1 yılhadi ya .valla de .evlenicem ben görürsün
Soran+1 yılseni almaz inşş
Soran+1 yılo işe tipe baksa ben çoktaaan evli olurdum .
Soran+1 yılayy sana kalmadım
Soran+1 yılayyy hadi uzaaa
+1 yılhislerine kulak ver yanlış adımla ömür boyu acı çekersin hem 27 genç sayılırsın
07 Yorumla
Soran+1 yılya şöle şimdi benim yaşlarımdaki erkekler daha genç arıyor .benden 10 yaş falan büyüklerde evli oluyor .o yüzden bu yaşlar kritik
- +1 yıl
yaa bak evet biraz gecikmişsin ama kimseden elektirik almamışsın kötü bir evlilik yapmaktansa bekar olmayı yeğlerim sende biraz çaba harca arkadaşlara takıl cafeye gidin sosyal çevreni genişlet arkadaşının arkadaşı olur tanışırsınız çaba harca biraz ama doğru kişi olsun
Soran+1 yılüff cafede tanışılan adamla evlenmem
- +1 yıl
niyeki her cafeye gelen hıyar çıkmaz seçeceksin işte
Soran+1 yılölede işte bende şans yok ya ben evlenemem
- +1 yıl
güven eksikliği... kendine güven
Soran+1 yılgüven değil şans yok
ya bosver salla gitsin kulak asma kimse senden onemli degil sonucta ister evlenirsin ister evlenmezzsin hem daha gencsin evlenip napcan bosver :)
00 YorumlaEvde kalkmak nedir ki şimdi? hem insan illa ki evlenmek zorunda mıdır rahat ol bir gün evlenirsin hayat böylede güzel yahu:)
01 Yorumla
Soran+1 yılbebek istiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılEy iman edenler! Sabrederek ve namaz kılarak Allah’tan yardım dileyin. Şüphe yok ki, Allah sabredenlerle beraberdir.
15 Yorumla
Soran+1 yılyapıyorum kardeşim .allah bu kargaşadan kurtarır inşş
Cevap sahibi+1 yılKELEBEK
VE ÇİÇEK
Bir zamanlar birisi Allah'ta
bir çiçek ..
...ve bir kelebek diledi.
Fakat Allah bunların yerine ona bir kaktüs .
... ve bir tırtıl verdi.
Adam üzgündü, neden dileği yanlış anlaşılmıştı, bir anlam veremiyordu
Sonra şöyle düşündü
Allah'ın ilgilenmesi gereken o kadar çok insan var ki ..
Ve sorgulamamaya karar verdi
Bir zaman sonra, adam öylece bıraktığı dileğinin ne durumda olduğuna bakmaya gitti.
Fakat gördüklerine inanamadı: dikenli ve çirkin kaktüsten güzel bir çiçek ortaya çıkm
Soran+1 yılevet güzel .kim eksiledi acaba bu arada .ne saçma insanlar var size ne ne eksiliyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılYaratılıştaki mükemmelliği nimetleri lütfu göremeyip Allahü Te�l�'yı ink�r eden k�firler;sonsuza kadar l�netlenecekler, azaba uğrayarak da cehennem ehli olacaklardır.
Soran+1 yılamin kardeşim .bu kadar masum bir yoruma bile eksi veriolar
Evde kalma sınırı 33'e yükseldi denilebilir
12 Yorumla
Soran+1 yılsınır mı var
Gizli Üye(30-35)+1 yılGören de 40 yaş krizi sanıcak 30 u bekle olgun biriyle evlenirsin ;)
11 Yorumla
Soran+1 yıle tamam da şöle mesela 30 lu yaşlardaki adamlar 20 lik kızlara bakıyor ee benden olgunlarda evli oluyor genelde
35 yasına kadar yolun var devaaam :))
12 Yorumla
Soran+1 yılüfff çocuk istiyorum ama
ben seni alırım şekerim sen sıkma tatlı canını :)
04 Yorumla
Soran+1 yıleyvallah
Soran+1 yılyok istemem .30 yaşlarında olsun istiyorum .bebek istediğim için evlenmek istiyorum zaten yoksa evlenmem
menopoza kadar yolun var takma kafana :))
01 Yorumla
Soran+1 yılya zaten çok şükür hastalığım yok yani bebek sahibi olabilirim ama insanlar yaşa takmış .kız 20 yaşında evlenior zorla doğruryor biz birşey diyormuyuz yani
evlenip nPCAN be güzelim
01 Yorumla
Soran+1 yılbelamı arıyorum işte
+1 yılvakti gelmiş bence de bu güne kadar ne duruyordun
02 Yorumla
Soran+1 yılee ne yapalım çıkmadı biri
- +1 yıl
saklandığın yerden bana doğru gelde laflayalım biraz
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynı yaştayız aradığın özellikler neler?
04 Yorumla
Soran+1 yılaradığım birşeyde yok ama olmuyor bir türlü kısmet
Cevap sahibi+1 yılkısmet öyle durduk yere gelmez. mesleğin var mı
Soran+1 yılvar tabi
Cevap sahibi+1 yılne peki? ve hangi ilden yazıyosun
30 a kadar yolun var
01 Yorumla
Soran+1 yıl:::)
Esra erola git :)
05 Yorumla
Soran+1 yılüff şunu söyleyemeyin beee
Soran+1 yılüff