Soru gayet açık, konunun uzmanlarının özelliklede esmer ve buğday tenli bayanlara saçlarını sarı boyatmamaları konusunda onca telkinine rağmen ısrarla saçını sarıya boyatma çabaları beni çok güldürüyor maalesef ki kadınlarımın yüzde sekseni de ortalıkta bu şekilde dolaşıp oda yetmezmiş gibi içten içe ne kadarda güzelim erkekleri kudurtuyorum nidaları atıyorlar ki ben bir erkek olarak kendi adıma onlara sadece dalga geçme amaçlı bakıyorum çünkü gerçekten açıncak haldeler... Yahu kardeşim onuda geçtim saçını boyatıyosun kaş ne öyle simsiyah bari onuda boyat Allah aşkına ortalıkta böyle gezme ya! kadınlardan soğdum yemin ediyorum erkeklikten soğudum bunların yüzünden... bunlarrdan nerde görsem yolumu değiştiriyorum ama o kadar çokalr ki hep karşıma çıkıyorlar! yahu arkadaş hem sarışınları beyenmezsiniz hem hepiniz sarışın olmaya çalışırsınız ben bu türk bayanlarını anlamıyorum doğrusu! yahu bu özentilik niye? neysen ösün işte niye kendini bu kadar değiştirme çabası içindesin hoş mu oluyor yani o ne öyle besleme gibi yahu... Şunu bil ne kadar uğraşsanda sarışın olamayacaksın tenin kaşların veya vücudundaki başka detaylar seni ele verecek başkası olması kendin ol kardeşim ya!
benim için türk kadını eşittir = aha da! link acı ama gerçek! istisnaları hariç tabiki... peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz özellikle erkekler?
benim için türk kadını eşittir = aha da! link acı ama gerçek! istisnaları hariç tabiki... peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz özellikle erkekler?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer